Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (3 μέλη και 84 επισκέπτες)

gsociety

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Έχουμε καμία ενημέρωση από φυλής δεύτερη βάρδια ;

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
παιδια αυτη η η κολομβιανη Μελλίσα που δουλευει στο Φωκαιας 27 υπογειο απογευματινη βαρδια την εχει παρει κανεις λεει τιποτα?

vinnie

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
301
Πόντοι
20
Αυτη η νεα παολινα η παολα απο φυλης 56 τι λεει ρε μαγκες?εχει περασει κανεις μαζι της?

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.936
Πόντοι
1.336
Αυτη η νεα παολινα η παολα απο φυλης 56 τι λεει ρε μαγκες?εχει περασει κανεις μαζι της?
Πιθανόν να είναι αυτή πού αναφέρει ο Σμύρνης ως Παλόμα.Στούς δίπλα αναφέρθηκε μιά Πάολα/Παολίνα,δεν έχω τσεκάρει αν είναι η ίδια η Παλόμα.
Γίνονται μεταγραφές συνέχεια
ή δουλεύουν σε 2 μαγαζιά κλπ.

Άσχετο,τις προάλλες είχε και μια Σίσυ καινούργια βουλγάρα μαζί με τη Ρωξάνα
που επέστρεψε στο φωκ7 βάρδια 10μμ ως πρωί ,δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Για να χαλαρωσω λιγο το κλιμα.... Επιστροφη της Κιρας απο την αλυσιδα της Λιοσιων μετα το burn out. Σημερα ηταν ΣΠ40 οπου πηγα να την δοκιμασω καθοσον την ειχα βαλει στο ματι. Τιποτα το ιδιαιτερο. Αναλυτικα στην κριτικη.
ΥΓ: Ο Σμυρνης με τις αδιακοπες ενημερωσεις του σχεδον σε καθημερινη βαση εδω και χρονια και χωρις διαστηματα αποχης, νομιζω εχει κερδισε τον σεβασμο ολου του bou. Μην βγαζετε κομπλεξ λοιπον γιατι ολοι αυτον ρωτατε για να μαθετε.
Για να έπαθε burn out την καταγάμισε το μισό bou, οπότε ευχαριστούμε θερμά που έκανες τον κόπο να ενημερώσεις για το καινούργιο κορίτσι που το κρατάνε η μοναχοφάηδες για την πάρτη τους

Τελευταία τροποποίηση:

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Χτες στο Φώκαιας 13 πρωί Κίρα...γάμησα μια λατίνα στην φυλής με μεγάλο κόλο..με ελεύθερο..πήγε να πάρει έξτρα αλλά τον ρουφήξει έτσι

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
Αυτή δεν την είδα αλλά την Παρασκευή νωρίς στην 2η βάρδια πέτυχα την Ναταλί, όμορφο μωρό με ωραίο σώμα λίγο χαλαρό σε σχέση με άλλες 20-25χρονες με καλή διάθεση και συμμετοχή, το μόνο που με χάλασε ήταν το αρκετό τζέλ, την πέτυχα σε φάση με άδεια δωμάτια και η τσατσά μίλησε στο 8' και χτύπησε στο 11', φεύγοντας είχε 3 αναμονές + 1 στο άλλο δωμάτιο.
Έχουν έρθει αρκετά νέα Λατινάκια Φυλής και δεν ξέρω ποια να πρωτοπάρω....

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
656
Πόντοι
81
Την Καλημερα στους Φιλους....εχθες βραδυ....περασμα απο Διδυμου 27 ηταν μονο η Φωτεινη.Περασα και μου εκανε τον πουτσο και τα αρχιδια να βογγανε....ρε παιδια πειτε της κατι....πιο χαλαρα.....εχει τα αντιστροφα αποτελεσματα η πιπα που κανει.....

Τα ίδια μου έκανε κι εμένα όταν κάποιο βράδυ πριν από ένα μήνα πέρασα μαζί της στα ενδότερα.
Σε παρατήρησή μου, μού είπε ότι ήταν νηστική από το πρωί και ότι περίμενε ακόμα να της φέρουν μια πίτσα με λουκάνικο που είχε παραγγείλει από το απόγευμα! Τότε της ευχήθηκα ''καλή όρεξη'' και συνέχυσα να της γαμάω το στόμα !!!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Κολωνού 48 δεξιά, 3η βάρδια δουλεύει μια λιλι και σοφία. Μην πάτε, το 10ρικο δώστε το καλύτερα σε κανένα ζητιάνο. Πήρα το μπαζο την λιλι που είναι χοντρή με κατι μαύρα ράσα, νομιζοντας εγώ ότι θα κάνει ακαποτη πιπα όπως αναφέρθηκε εδώ μέσα. Τίποτα από αυτά, χάλια γκομενα, χάλια υπηρεσίες, που πάνε και τις βρίσκουν????? Ξεφτίλα η κατάσταση, η δε τσατσα μια ξανθιά σοβιετική, τελείως μπουρδελο για τις κλωτσιες κι αυτή.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.643
Πόντοι
3.246

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Παίδες, πάμε να του ρίξουμε όλοι μια αναφορά για χειμερινό ''μπάνιο''! :ban:
Ban τώρα εάν δεν απολογηθεί στον άρχοντα της ενημέρωσης αλλά και των κριτικών! :rockon:

Σβήστηκαν καμιά 60ριά μηνύματα και δύο μέλη αποκλείστηκαν από το topic (προς το παρόν). Συνεχίζουμε κανονικά.
Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη! Σε ευχαριστούμε, Αντισθένη!

Mikess

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2023
Like
339
Πόντοι
21
Για τα βυζιά της Νταϊάνας σκίζονται τα παλικάρια χαχαχα
Και εγώ που δεν την ήξερα πιο παλιά δεν το κατάλαβα ότι ήταν σιλικόνες. Ο Σμύρνης το είπε και τώρα που το συζητήσατε θέλω να τα ξαναζουληξω χαχαχαχα

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Προχθεσινή απογευματινή ενημέρωση από το σιχαμένο Μετάξι:

Πέτυχα στο Ακομινάτου 2Β μια παλιά γνώριμη, τη Σαμπίνα, η οποία μετονομάστηκε σε Χριστίνα.
Είναι ένα Μολδαβικό ρωσσόφωνο αδύνατο κοντοπούτανο, γύρω στο 1,50, με αρκετά πονηρό πρόσωπο. Έχει εργαστεί στο
Καλλέργη 33, στο Ιάσωνος 44 και στο πάλαι ποτέ Κολωνού 23 ανάκτορο (νομίζω σαν Κάτια εκεί).
Δυστυχώς, 69 δεν ανακοινώθηκε οπότε δεν πέρασα μαζί της, αν και με έχει ευχαριστήσει στο παρελθόν.

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Για τα βυζιά της Νταϊάνας σκίζονται τα παλικάρια χαχαχα
Και εγώ που δεν την ήξερα πιο παλιά δεν το κατάλαβα ότι ήταν σιλικόνες. Ο Σμύρνης το είπε και τώρα που το συζητήσατε θέλω να τα ξαναζουληξω χαχαχαχα
Ναι από εμένα ξεκίνησε με αυτά που έγραψα. Ακριβώς το ίδιο και εγώ 1η φορά πήγα ήταν πολύ μαλακά δεν μου έδωσαν την αίσθηση να είναι fake. Τα χάιδεψα νορμάλ χωρίς να τα πιέσω ιδιετερα πολύ κάτι που άρεσε στην κοπέλα και μου το είπε ότι ξέρεις να πιάνεις όχι σαν κάτι άλλους που με πονάνε.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Ευκαιρία με τη βροχή και ανέβηκα στο Ιάσονος 44 το μεσαίο για τη Φωτεινή μετά από καιρό,δεν έχει αλλάξει καθόλου η καύλα της που την ενίσχυσα έντεχνα,τη ρούφηξα και με στράγγιξε μετά από μερικές πουτσιές, άκρως επιτυχημένη συνεδρία στο δεκάρικο!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom