You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.007
- Πόντοι
- 361
in other news, η Ρανια απο τι ειδα παιζει και στο Φ65 πανω(χθες τουλαχιστον εκει την πετυχα).
Πιθανόν να είναι αυτή πού αναφέρει ο Σμύρνης ως Παλόμα.Στούς δίπλα αναφέρθηκε μιά Πάολα/Παολίνα,δεν έχω τσεκάρει αν είναι η ίδια η Παλόμα.Αυτη η νεα παολινα η παολα απο φυλης 56 τι λεει ρε μαγκες?εχει περασει κανεις μαζι της?
Γίνονται μεταγραφές συνέχεια
ή δουλεύουν σε 2 μαγαζιά κλπ.
Άσχετο,τις προάλλες είχε και μια Σίσυ καινούργια βουλγάρα μαζί με τη Ρωξάνα
που επέστρεψε στο φωκ7 βάρδια 10μμ ως πρωί ,δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Για να έπαθε burn out την καταγάμισε το μισό bou, οπότε ευχαριστούμε θερμά που έκανες τον κόπο να ενημερώσεις για το καινούργιο κορίτσι που το κρατάνε η μοναχοφάηδες για την πάρτη τουςΓια να χαλαρωσω λιγο το κλιμα.... Επιστροφη της Κιρας απο την αλυσιδα της Λιοσιων μετα το burn out. Σημερα ηταν ΣΠ40 οπου πηγα να την δοκιμασω καθοσον την ειχα βαλει στο ματι. Τιποτα το ιδιαιτερο. Αναλυτικα στην κριτικη.
ΥΓ: Ο Σμυρνης με τις αδιακοπες ενημερωσεις του σχεδον σε καθημερινη βαση εδω και χρονια και χωρις διαστηματα αποχης, νομιζω εχει κερδισε τον σεβασμο ολου του bou. Μην βγαζετε κομπλεξ λοιπον γιατι ολοι αυτον ρωτατε για να μαθετε.
Τελευταία τροποποίηση:
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 3.172
Χτες στο Φώκαιας 13 πρωί Κίρα...γάμησα μια λατίνα στην φυλής με μεγάλο κόλο..με ελεύθερο..πήγε να πάρει έξτρα αλλά τον ρουφήξει έτσι
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.396
- Πόντοι
- 2.036
Αυτή δεν την είδα αλλά την Παρασκευή νωρίς στην 2η βάρδια πέτυχα την Ναταλί, όμορφο μωρό με ωραίο σώμα λίγο χαλαρό σε σχέση με άλλες 20-25χρονες με καλή διάθεση και συμμετοχή, το μόνο που με χάλασε ήταν το αρκετό τζέλ, την πέτυχα σε φάση με άδεια δωμάτια και η τσατσά μίλησε στο 8' και χτύπησε στο 11', φεύγοντας είχε 3 αναμονές + 1 στο άλλο δωμάτιο.Αυτη η νεα παολινα η παολα απο φυλης 56 τι λεει ρε μαγκες?εχει περασει κανεις μαζι της?
Έχουν έρθει αρκετά νέα Λατινάκια Φυλής και δεν ξέρω ποια να πρωτοπάρω....
Papoutsaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 656
- Πόντοι
- 81
Την Καλημερα στους Φιλους....εχθες βραδυ....περασμα απο Διδυμου 27 ηταν μονο η Φωτεινη.Περασα και μου εκανε τον πουτσο και τα αρχιδια να βογγανε....ρε παιδια πειτε της κατι....πιο χαλαρα.....εχει τα αντιστροφα αποτελεσματα η πιπα που κανει.....
Τα ίδια μου έκανε κι εμένα όταν κάποιο βράδυ πριν από ένα μήνα πέρασα μαζί της στα ενδότερα.
Σε παρατήρησή μου, μού είπε ότι ήταν νηστική από το πρωί και ότι περίμενε ακόμα να της φέρουν μια πίτσα με λουκάνικο που είχε παραγγείλει από το απόγευμα! Τότε της ευχήθηκα ''καλή όρεξη'' και συνέχυσα να της γαμάω το στόμα !!!
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Κολωνού 48 δεξιά, 3η βάρδια δουλεύει μια λιλι και σοφία. Μην πάτε, το 10ρικο δώστε το καλύτερα σε κανένα ζητιάνο. Πήρα το μπαζο την λιλι που είναι χοντρή με κατι μαύρα ράσα, νομιζοντας εγώ ότι θα κάνει ακαποτη πιπα όπως αναφέρθηκε εδώ μέσα. Τίποτα από αυτά, χάλια γκομενα, χάλια υπηρεσίες, που πάνε και τις βρίσκουν????? Ξεφτίλα η κατάσταση, η δε τσατσα μια ξανθιά σοβιετική, τελείως μπουρδελο για τις κλωτσιες κι αυτή.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.098
- Πόντοι
- 17.085
Σβήστηκαν καμιά 60ριά μηνύματα και δύο μέλη αποκλείστηκαν από το topic (προς το παρόν). Συνεχίζουμε κανονικά.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Σβήστηκαν καμιά 60ριά μηνύματα και δύο μέλη αποκλείστηκαν από το topic (προς το παρόν). Συνεχίζουμε κανονικά να γαμαμε στο Μεταξουργείο με τα αδέρφια μας τους Πακιστανούς.
panathasta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Περισσότερες πληροφορίες?Τζούλια στην Ιάσωνος πρωινή βάρδια, λεπτή μελαχρινή με ωραίο κωλαρακι που το δίνει με χαρά και χωρίς βιασύνη
statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 6.240
Η ιδια Τζουλια που ηταν Κολωνου 27β τωρα εχει παει Ιασωνος 37α εαν θυμαμαι καλα...Περισσότερες πληροφορίες?
Κριτικες εδω
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.643
- Πόντοι
- 3.246
ποια other news πάντα πήγαινε και απέναντι όπως όλες τις αλυσίδαςin other news, η Ρανια απο τι ειδα παιζει και στο Φ65 πανω(χθες τουλαχιστον εκει την πετυχα).
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.562
- Πόντοι
- 4.646
Παίδες, πάμε να του ρίξουμε όλοι μια αναφορά για χειμερινό ''μπάνιο''!
Ban τώρα εάν δεν απολογηθεί στον άρχοντα της ενημέρωσης αλλά και των κριτικών!
Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη! Σε ευχαριστούμε, Αντισθένη!Σβήστηκαν καμιά 60ριά μηνύματα και δύο μέλη αποκλείστηκαν από το topic (προς το παρόν). Συνεχίζουμε κανονικά.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.562
- Πόντοι
- 4.646
Προχθεσινή απογευματινή ενημέρωση από το σιχαμένο Μετάξι:
Πέτυχα στο Ακομινάτου 2Β μια παλιά γνώριμη, τη Σαμπίνα, η οποία μετονομάστηκε σε Χριστίνα.
Είναι ένα Μολδαβικό ρωσσόφωνο αδύνατο κοντοπούτανο, γύρω στο 1,50, με αρκετά πονηρό πρόσωπο. Έχει εργαστεί στο
Καλλέργη 33, στο Ιάσωνος 44 και στο πάλαι ποτέ Κολωνού 23 ανάκτορο (νομίζω σαν Κάτια εκεί).
Δυστυχώς, 69 δεν ανακοινώθηκε οπότε δεν πέρασα μαζί της, αν και με έχει ευχαριστήσει στο παρελθόν.
Πέτυχα στο Ακομινάτου 2Β μια παλιά γνώριμη, τη Σαμπίνα, η οποία μετονομάστηκε σε Χριστίνα.
Είναι ένα Μολδαβικό ρωσσόφωνο αδύνατο κοντοπούτανο, γύρω στο 1,50, με αρκετά πονηρό πρόσωπο. Έχει εργαστεί στο
Καλλέργη 33, στο Ιάσωνος 44 και στο πάλαι ποτέ Κολωνού 23 ανάκτορο (νομίζω σαν Κάτια εκεί).
Δυστυχώς, 69 δεν ανακοινώθηκε οπότε δεν πέρασα μαζί της, αν και με έχει ευχαριστήσει στο παρελθόν.
Nikosbou1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2018
- Like
- 631
- Πόντοι
- 81
Ναι από εμένα ξεκίνησε με αυτά που έγραψα. Ακριβώς το ίδιο και εγώ 1η φορά πήγα ήταν πολύ μαλακά δεν μου έδωσαν την αίσθηση να είναι fake. Τα χάιδεψα νορμάλ χωρίς να τα πιέσω ιδιετερα πολύ κάτι που άρεσε στην κοπέλα και μου το είπε ότι ξέρεις να πιάνεις όχι σαν κάτι άλλους που με πονάνε.Για τα βυζιά της Νταϊάνας σκίζονται τα παλικάρια χαχαχα
Και εγώ που δεν την ήξερα πιο παλιά δεν το κατάλαβα ότι ήταν σιλικόνες. Ο Σμύρνης το είπε και τώρα που το συζητήσατε θέλω να τα ξαναζουληξω χαχαχαχα
Ευκαιρία με τη βροχή και ανέβηκα στο Ιάσονος 44 το μεσαίο για τη Φωτεινή μετά από καιρό,δεν έχει αλλάξει καθόλου η καύλα της που την ενίσχυσα έντεχνα,τη ρούφηξα και με στράγγιξε μετά από μερικές πουτσιές, άκρως επιτυχημένη συνεδρία στο δεκάρικο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις