noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 6.022
- Πόντοι
- 6.815
Υπάρχουν κριτικές και από Ιάσωνος 37Α και από Κολωνού 27Β μπορείς να μπεις και να δεις.Περισσότερες πληροφορίες?
Πάντως αξίζει έστω και για μια δοκιμή.
Υπάρχουν κριτικές και από Ιάσωνος 37Α και από Κολωνού 27Β μπορείς να μπεις και να δεις.Περισσότερες πληροφορίες?
Στην μεσαία πόρτα είναι ;Ευκαιρία με τη βροχή και ανέβηκα στο Ιάσονος 44 το μεσαίο για τη Φωτεινή μετά από καιρό,δεν έχει αλλάξει καθόλου η καύλα της που την ενίσχυσα έντεχνα,τη ρούφηξα και με στράγγιξε μετά από μερικές πουτσιές, άκρως επιτυχημένη συνεδρία στο δεκάρικο!
Ναι φιλαράκι μου κομοδίνο είναι, απλά έχει κωλαραπαιδια αυτη η η κολομβιανη Μελλίσα που δουλευει στο Φωκαιας 27 υπογειο απογευματινη βαρδια την εχει παρει κανεις λεει τιποτα?
Αυτό που έχει την σκάλα είναιΣτην μεσαία πόρτα είναι ;
Σίγουρα δεν ήταν η Μαρία Χοσέ;Προχτές τα ξημερώματα στο Φωκαιας 19 είδα μια λατίνα η οποία άγγιζε το τέλειο. Σε φάτσα και κορμί! Δεν ήταν η Μισέλ που την είχα δει τις άλλες μέρες τρίτη βαρδια. Μιλάμε την είδα και αλιθωρησα.... @n.smirni76 έχουμε κάποια πληροφορία για αυτήν; Αν και η τρίτη βαρδια δεν είναι το φορτε σου. Κανενός δεν είναι βασικά το φορτε. Οι μεγάλοι γαμιαδες πρεπει να κοιμόμαστε και λίγο....
Δισυλλαβο όνομα. Απλο αλλά ασυνήθιστο. Δεν το έχω ξανά ακουσει.
Μαλακες είχε ένα κωλο γάμησέτα.... Φάτσα μις κόσμος!
Σώμα μοιάζει με αυτή που κοινοποιησες. Μπορεί να ήταν και αυτή η Μαρία Χοσέ.Σίγουρα δεν ήταν η Μαρία Χοσέ;
Την έχεις δει στο παρελθόν;
Η Μαρία Χοσέ όταν είχα πάει στο 19 έφυγε από έναν πελάτη ενοχλημένη, επειδή αυτός ήθελε 69 αλλά αυτή δεν κάνει. Όντως δε δέχεται 69;Σώμα μοιάζει με αυτή που κοινοποιησες. Μπορεί να ήταν και αυτή η Μαρία Χοσέ.
Απλά έπαθα πλακα.
Θα το επιβεβαιώσω όταν την συναντήσω τέλος εβδομάδαςΗ Μαρία Χοσέ όταν είχα πάει στο 19 έφυγε από έναν πελάτη ενοχλημένη, επειδή αυτός ήθελε 69 αλλά αυτή δεν κάνει. Όντως δε δέχεται 69;
Εσύ πάλι περιγράφεις την μελισαδεν ήταν η Μαρία-Χοσέ! αυτή
που λέει ο συναγωνιστής ήταν τούμπανο, την έχω αναφέρει και σε κριτική
μου, μεγάλα βυζιά και τέλεια κωλάρα! επίσης πολύ όμορφο πρόσωπο με μακρί
μαύρο μαλλί σπάνιο για λατίνα
Ναι ρε συ, ταιριάζουν οι περιγραφές μας. Επίσης δεν την γάμησα. Βόλτα έκανα, όπως συνήθως. Απλά με τράβηξε το ενδιαφέρον. Μιλάμε για υπερμουναρα!δεν ήταν η Μαρία-Χοσέ! αυτή
που λέει ο συναγωνιστής ήταν τούμπανο, την έχω αναφέρει και σε κριτική
μου, μεγάλα βυζιά και τέλεια κωλάρα! επίσης πολύ όμορφο πρόσωπο με μακρί
μαύρο μαλλί σπάνιο για λατίνα
Ναι δεν δεχεται, πριν καμια εβδομαδα απλα εκανα βολτες και ετυχε να μπω στο 13κατω στο οποια ηταν η Χοσε. Κλασικα η κοπελα στο κουζινακι ενω η τσατσα λει το παραμυθι κατα το οποιο ανακοινωσε και 69. Βγηκε εξω η Χοσε εκανε την πασαρελα της και αφου μπηκε στο κουζινακι παλι, την ειπε στην τσατσα στα αγγλικα "no 69, no 69".Η Μαρία Χοσέ όταν είχα πάει στο 19 έφυγε από έναν πελάτη ενοχλημένη, επειδή αυτός ήθελε 69 αλλά αυτή δεν κάνει. Όντως δε δέχεται 69;
Φιλε αυτη που λετε το τούμπανο μηπως ειναι μια απο αυτες τις δυο γιατί σε κανένα απο τα δυο στην λιοσιων δεν δουλεύουν λογικά θα είναι εκει στο Φωκαίας. Γενικα στις αλυσίδα των λιοσιων έχουν έρθει καινούργιες λογικά εφυγε η ρουμπι γιατί τελειώσε η αδεια της αλλα δεν ειμαι σίγουρος αλλα μου ειχε πει Φεβρουαρίο θα φύγει.ειχα παει πριν κατι μερες στο φωκαιας 19 ,2η βαρδια κ εκει δουλευε η κοπελα π λετε (το τουμπανο)κ η Εμιλη,κ οι 2 καλες εμφανισιακα αλλα πηγα Κιρα,γενικα εχουν ερ8ει αρκετες καινουργιες κ αυτο ειναι καλο
η πρώτη! αλλάΦιλε αυτη που λετε το τούμπανο μηπως ειναι μια απο αυτες τις δυο γιατί σε κανένα απο τα δυο στην λιοσιων δεν δουλεύουν λογικά θα είναι εκει στο Φωκαίας. Γενικα στις αλυσίδα των λιοσιων έχουν έρθει καινούργιες λογικά εφυγε η ρουμπι γιατί τελειώσε η αδεια της αλλα δεν ειμαι σίγουρος αλλα μου ειχε πει Φεβρουαρίο θα φύγει.
η πρώτη! αλλά
με ίσιο μαλλί δείχνει
Καλη φαίνεται ωραίο αλλα δεν την εχω δει θα παω μις από αυτές τις μερες .και η δεύτερη στην φωτο ωραίο πρόσωπο έχει.τι βαρδια δουλεύει η πρώτη φιλε να περάσω αν ξέρεις?η πρώτη! αλλά
με ίσιο μαλλί δείχνει μουνάρα!
Έπρεπε να ρήξεις μερικές πουτσιες και ας έχει κόψει τις πολλές επαφές στα σπίτια. Μετά θα έβαζες ενα μπλακενεντ (εννοείται φουλ άλμπουμ) και όλα καλάΝαι ρε συ, ταιριάζουν οι περιγραφές μας. Επίσης δεν την γάμησα. Βόλτα έκανα, όπως συνήθως. Απλά με τράβηξε το ενδιαφέρον. Μιλάμε για υπερμουναρα!
νομιζω ναι αυτες οι 2 ητανΦιλε αυτη που λετε το τούμπανο μηπως ειναι μια απο αυτες τις δυο γιατί σε κανένα απο τα δυο στην λιοσιων δεν δουλεύουν λογικά θα είναι εκει στο Φωκαίας. Γενικα στις αλυσίδα των λιοσιων έχουν έρθει καινούργιες λογικά εφυγε η ρουμπι γιατί τελειώσε η αδεια της αλλα δεν ειμαι σίγουρος αλλα μου ειχε πει Φεβρουαρίο θα φύγει.
Από τα συμφραζόμενα και τις φωτό αν είναι μελαχρινή παίζει να είναι η Χουλιέτα/Κουλιέτα/Τζουλιέτα που είδα πριν καμμιά βδομάδα στο 19 δεύτερη βάρδια αργούτσικα.Ναι ρε συ, ταιριάζουν οι περιγραφές μας. Επίσης δεν την γάμησα. Βόλτα έκανα, όπως συνήθως. Απλά με τράβηξέταε το ενδιαφέρον. Μιλάμε για υπερμουναρα!