Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 115 άτομα (7 μέλη και 108 επισκέπτες)

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Συναγωνιστές καλησπέρα ,θέλω γνώμες για κοπελα σε bordel , άνω του μετρίου , με τελειωτικό στο στόμα φιλια και καθαρο
Μουνι για γλείψιμο .

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.007
Πόντοι
361
Το menu εχει Ιβανα Δ27 σημερα, μη παω τζαμπα?

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Συναγωνιστές καλησπέρα ,θέλω γνώμες για κοπελα σε bordel , άνω του μετρίου , με τελειωτικό στο στόμα φιλια και καθαρο
Μουνι για γλείψιμο .
Μονόδρομος η ειρήνη στο 17β αν έχει επιστρέψει.. πράγμα δύσκολο

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
ρε μαγκες αυτο το ξανθο λατινοπιπινακι απο φυλης 56 με το ζουμερο κωλαρινι λεει κατι μεσα η οχι?ναταλυ το ονομα

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
741
Πόντοι
81
Χά, στανταράκι μου μου είχε πεί πώς μετά την τελευταία φορά που την "μάζεψαν", ένας ασφαλίτης μετά από 2 μέρες έγινε συχνός πελάτης της, μπανανία κανονικά. :cheesy:

Όποιοι πηδάνε πουτάνες χωρίς να πληρώνουν (για να κάνουν τα στραβά μάτια) δεν είναι πελάτες αλλά νταβάδες που πληρώνονται σε είδος!

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
741
Πόντοι
81
Μονόδρομος η ειρήνη στο 17β αν έχει επιστρέψει.. πράγμα δύσκολο
Πόσες εργάζονται εκεί με το όνομα Ειρήνη και Ιρίνα τους τελευταίους μήνες;
Κάποια σύντομη περιγραφή σε εμφάνιση (πρόσωπο, μαλλιά, βυζιά, κώλος) και υπηρεσίες;
Οι κριτικές δεν βοηθούν!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.820
Πόντοι
13.636
Φυλής 59 πάνω δεν ήταν η "Τζέσικα πιπάρες", ήταν μια ψηλή Βραζιλιάνα (;) με μπουτάρες και κωλάρα,την πήρε φίλος για μισάωρο και ανελέητο σφυροκόπημα!
Ξέρω λίγο παλιό το ποστ σου αλλά αν θυμάσαι πως είχε περάσει ο φίλος σου?
Λογικά την Ιζαμπέλα θα πήρε, έχει πάνω από μήνα να εμφανιστεί...

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
353
Πόντοι
20
Επέστρεψε το γνωστό ξανθο μοντέλο Φ84Α
Μετά τα Χριστούγεννα του '22 με βλέπει και τρώω άκυρο συνεχώς, πιθανώς το εργαλείο μ να της έκανε ζημία τότε
Τελευταία φορά πέρασα Μάι του '23 και πάλι ίδια ιστορία, σήμερα μετά απο μήνες δοκίμασα την τύχη μου αλλά με κατάλαβε με την μία

Γαμώ την τύχη μου πως γίνεται αυτό, ρε με έχει φακελώσει για τα καλά :buck2:, πιθανώς με έχει βγάλει φωτογραφία ο νταβάς της :buck2: και είμαι κάτω των 25 ψηλός, εμφανισιμος και με μεγάλη καρδιά.
Μάλλον το τελευταίο είναι κατάρα για κάποιες και πιθανώς το εργαλείο να της έκανε ζημία την τελευταία φορά μιάς και μου λέει οτι έχει πρόβλημα μαζί μ

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.997
Πόντοι
4.926

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646
Η Ειρήνη δεν προσφέρει πρωκτικό, στο πρόγραμμα της. Μάλλον την μπερδεύεις με άλλη κοπέλα.
Αν και θα μπορούσε να προσφέρει γιατί γουστάρει πολύ το γλυφοκωλι... :kissass2:

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Πέρασα με Ιβανα απο Δ27 και τελικά δεν την γάμησα, πράγμα σπάνιο για μένα καθόσον ήταν τοσο καλο το τσιμπούκι της με παραλλήλο πινέλο απο μπάλες και κωλοχαράδρα που εν τέλει η κατάθεση έγινε στο στόμα της.
Θα ακολουθήσει κριτική.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.422
Πόντοι
2.036
Αφού την αναφέρατε μου είχε καρφωθεί στο μυαλό η Βανέσσα του Ι20, είχε όμως αναμονή και επέλεξα την συνάδελφο της Άννα από Ρουμανία, μου θύμισε την Ναταλία του Ι27 αλλά μισό νούμερο πάνω σε όλα, στήθος κωλο κλπ., απλό πρόγραμμα δεν μιλάει Ελ. /Αγγλικα αλλά με ακολούθησε στην καβλαντα και γαμηθηκε καλά για απλό, αλλά δεν μπορώ να βγάλω συμπερασμα ακόμα, 3 κοπέλες στον οίκο Βανέσα, Άννα, Σοφία.
Συνέχεια πέτυχα Λατινα που περνάω καλά στον δίπλα οικο και έδωσα 20ρικο για διπλό χρόνο αλλά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της δεν μπορούσα να τελειώσω 2η φορά καπάκια, 10 λεπτά με ρουφαγε, 10 την πιστόνιαζα χωρίς γκρίνια, αλλά δεν, τα παράτησα γιατί έγινα λούτσα αυτό το λέω απλά γιατί δεν είναι όλες οι λατινες φόλες, ένα % ανταποκρίνεται καλά αν δεν είσαι ζώο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom