Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.865
- Πόντοι
- 3.886
ΚρίμαΝαι . Θα αργήσει να ξαναέρθει...από ότι είπε υπηρεσία
ΚρίμαΝαι . Θα αργήσει να ξαναέρθει...από ότι είπε υπηρεσία
Σπύρου πατσηΣε ποια αναφερεσαι;
Μονόδρομος η ειρήνη στο 17β αν έχει επιστρέψει.. πράγμα δύσκολοΣυναγωνιστές καλησπέρα ,θέλω γνώμες για κοπελα σε bordel , άνω του μετρίου , με τελειωτικό στο στόμα φιλια και καθαρο
Μουνι για γλείψιμο .
Την άλλη φορά ενημέρωσα εγώ. Οπότε σειρά σου...Το menu εχει Ιβανα Δ27 σημερα, μη παω τζαμπα?
Αυτή είναι που τις δίνεις έξτρα στο δωμάτιο και γαμας κωλο ακα;;Μονόδρομος η ειρήνη στο 17β αν έχει επιστρέψει.. πράγμα δύσκολο
Χά, στανταράκι μου μου είχε πεί πώς μετά την τελευταία φορά που την "μάζεψαν", ένας ασφαλίτης μετά από 2 μέρες έγινε συχνός πελάτης της, μπανανία κανονικά.
Πόσες εργάζονται εκεί με το όνομα Ειρήνη και Ιρίνα τους τελευταίους μήνες;Μονόδρομος η ειρήνη στο 17β αν έχει επιστρέψει.. πράγμα δύσκολο
Ξέρω λίγο παλιό το ποστ σου αλλά αν θυμάσαι πως είχε περάσει ο φίλος σου?Φυλής 59 πάνω δεν ήταν η "Τζέσικα πιπάρες", ήταν μια ψηλή Βραζιλιάνα (;) με μπουτάρες και κωλάρα,την πήρε φίλος για μισάωρο και ανελέητο σφυροκόπημα!
Η Ειρήνη δεν προσφέρει πρωκτικό, στο πρόγραμμα της. Μάλλον την μπερδεύεις με άλλη κοπέλα.Αυτή είναι που τις δίνεις έξτρα στο δωμάτιο και γαμας κωλο ακα;;
Αν και θα μπορούσε να προσφέρει γιατί γουστάρει πολύ το γλυφοκωλι...Η Ειρήνη δεν προσφέρει πρωκτικό, στο πρόγραμμα της. Μάλλον την μπερδεύεις με άλλη κοπέλα.
Σπύρου Πάτση τι νούμερο?Σπύρου πατση
που?Συνέχεια πέτυχα Λατινα