midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.198
- Πόντοι
- 3.656
Περιμένω με αγωνία τι σκεπτικό σου κ δέχομαι κ φαπες μέχρι τότεΆρπα τη φάπα σου, βλάκα...
Περιμένω με αγωνία τι σκεπτικό σου κ δέχομαι κ φαπες μέχρι τότεΆρπα τη φάπα σου, βλάκα...
Αν λες τη Βίκυ από Φυλής 69β δε χρειάζεται να δώσεις έξτρα, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα κάνει.,Θέλω να πηδήξω την Βίκυ ξανά , αυτή στην φυλής, την όμορφη με τις ματαρες , γνωρίζει κανεις αν της δώσω 20€ έξτρα αν δέχεται πιπα χωρίς προφυλακτικό και τελείωμα;
Γιατί με προφυλακτικό πιπα σε τέτοιο μουνι δεν λέει
Με συγχωρείς εγώ θυμήθηκα λαθος, οντως κάνει ελεύθερο στοματικό. Τελειωτικό στόμα δεν κάνει , αν δώσω έξτρα κάνει; Αυτό ήθελα να πωΑν λες τη Βίκυ από Φυλής 69β δε χρειάζεται να δώσεις έξτρα, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα κάνει.,
Που να έρθουν στο μελλον κ 2-3 νέες Ρωσίδες στην περιοχή να δεις που θα κατέβει ένα τάγμα.....Καποιες φορες που εχω περασει απο το Φωκαίας 27Β το κατω με την Ιρινα η πορτα ειναι κλειστη για αρκετη ωρα. Μαλλον πουλαει καλα το ωριαιο προγραμμα των 150.
Με συγχωρείς εγώ θυμήθηκα λαθος, οντως κάνει ελεύθερο στοματικό. Τελειωτικό στόμα δεν κάνει , αν δώσω έξτρα κάνει; Αυτό ήθελα να πω
Αν λες τη Βίκυ από Φυλής 69β δε χρειάζεται να δώσεις έξτρα, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα κάνει.,
Δεν θεωρώ άτοπη την ερώτηση σου..Τυπε αναρωτιόμουν πάντα πόσο μαλακάς είναι κάποιος . για να το κάνει αυτό
Μήπως μπορείς να το διευρύνεις
Καλύτερα να μου πάρει πίπα κροκόδειλος παρά να γαμήσω πουτάνα χωρίς καπόταΜύστη, πριν λίγα χρόνια είχα πάρει ωριαίο πρόγραμμα με 80€ (+20€ εξτρακι) ΑΚΑ αιδοιακο και πρωκτικό με κρεμπιε την Ελένη το Βουλγαροπουτανο. Κι ακόμα ζω...
Τυπε, ο κροκόδειλος δεν είναι κατάλληλος για στοματικό. Ρώτα και τον Πορνομεταναστη.Καλύτερα να μου πάρει πίπα κροκόδειλος παρά να γαμήσω πουτάνα χωρίς καπότα
Η Ειρήνη με το μεγάλο τατουάζ πάνω απο το στήθος από Κολωνού 48 νέο τελευταία?Στο Αλκιβιαδου 16γ δουλευουν απο σημερα δυο κοριτσια απο το Μεταξουργειο πρωι η Ειρηνη και απογευμα η Μυρσινη που στο Μεταξουργειο δουλευε σαν Λαρα και Καρινα
Το προγραμμα των κοριτσιων ειναι τα παντα εκτος κωλου
Μια περιγραφή εμφανισιακά ?Μπάρμπορα συνήθως πρωινή βέργας 6 υπόγειο
Χά, στανταράκι μου μου είχε πεί πώς μετά την τελευταία φορά που την "μάζεψαν", ένας ασφαλίτης μετά από 2 μέρες έγινε συχνός πελάτης της, μπανανία κανονικά.Έμαθα οτι η γνωστή κορασίδα στην Ι20Β έχει πολλούς πελάτες στην ΕΛ.ΑΣ και στο κλείσιμο την περιμένουν με υπηρεσιακό όχημα