Tso kai lo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Like
- 321
- Πόντοι
- 20
Η γνωστή Σαμπίνα φίλος;;Κωνσταντινουπολεως 166α Μαριάννα και Σαμπινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ
αξίζουν????????
Η γνωστή Σαμπίνα φίλος;;Κωνσταντινουπολεως 166α Μαριάννα και Σαμπινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ
αξίζουν????????
Όχι, ξανθιά χοντρή μιλφΗ γνωστή Σαμπίνα φίλος;;
Δεν ξέρωΗ γνωστή Σαμπίνα φίλος;;
Η γνωστή χωρίς προφυλακτικό ούτε μαλακια δεν τραβάει ..Η γνωστή Σαμπίνα φίλος;;
Ρωτάω γτ Σάββατο κατευαινω από επαρχία..12 θα είμαι κέντρο τ βράδυ ...τι έχουμε φυλής με ελεύθερο τελειωτικό ;Όχι, ξανθιά χοντρή μιλφ
Και εγώ για τη Αλεξάνδρα ρώτησα Άλλα ούτε που μου απαντησε ο σμιρνης που τον ρώτησα.Εχει να εμφανιστεί στη φυλής 3 μήνες έχει φύγει το ζήτημα είναι αν θα ξανάρθει ή όχι.Θελω να τη ξαναπάρω.Ερώτηση κρίσεως: οι δύο οικοι φυλης 54 α κ β κάθε πρωί είναι κλειστά??? Επίσης σε ένα από τα δύο είχα τσεκάρει μια ρωσιδουλα Αλεξάνδρα γνωρίζει κανείς αν δουλεύει εκεί πλέον??
Μπάρμπορα συνήθως πρωινή βέργας 6 υπόγειοΚάποιος γνωστής θα μου προτείνει μια με πρωκτικό που γουστάρει/χωρίς γκρινια για το μέγεθος ? Κυρίως 2η βάρδια αλλά δεν με πολυαπασχολεί
20ρικου
Παιτία παίζει πουθενά μπάλα αυτή τωρα;;;;Η Άννα/Ιλόνα όταν πρωτοξεκινησε στο RIP Ξανθιππης 2 έκανε επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό χωρίς να ανακοινώνεται με έξτραλεφτά μέσα στο δωμάτιο,μάλιστα αυτή το πρότεινε, αργότερα στο Φυλής
71α το 2011 για ένα διάστημα που ήθελε να μαζέψει επείγοντος λεφτά με συν 10 ευρώ έδινε κώλο μετά βέβαια όταν πια είχε γίνει όνομα αυτά κόπηκαν για τους πολλούς και ήταν μόνο για κάποιους εκλεκτούς πελάτες
ΥΓ κάποια από αυτά που γράφεις στη τελευταία σου παράγραφο φυσικά είναι αστεία...αν θες
Ενημέρωσες εδώ αφού είχες περάσει καλά, δεν θυμάμαι???Ναι ρε τρελε μου μια χαρα κοριτσι ειναι...
Εμενα 2 φορες με την σημερινη που εχω μπει μια χαρα
μου ξηγιεται...
Αν εισαι ευγενικος και καθαρος στα περισσοτερα περνας καλα...
Τωρα οι συναγωνιστες μπορει να την βρηκαν σε κακο mood..
Οκ κανεις δεν ειναι τελειος..
Απειρες φορες το εχω παθει και εγω..
Εχει ψαρωτικο υφος λιγο αλλα οχι απομακρο...
Με 2 κουβεντες που ειπαμε ολα πηγαν καλα..
Το σημαντικοτερο ολων οτι δεν υποσχεται κατι το οποιο δεν κανει..
Γιατι εξω καποιες λενε αλλα και μεσα ακυρο...
Να πας και να περασεις καλα οποτε πας..
Αυτα και ελπιζω να βοηθησα..
Ειρήνη όπως και Ρίτα μάλλον διακοπάρουν φίλε,έχουν να φανούν σπό πριν τις γιορτές περίπου.Ίνα επίσης.Έχει πετύχει κανείς τελευταία την Ειρήνη από Φωκαίας 17β ;
6-7 χρωσταω και θα τις γραψω συντομα.Ενημέρωσες εδώ αφού είχες περάσει καλά, δεν θυμάμαι???
Οκ είδα!
Χρωστάς όμως μια κριτική!
Χθες 10/01 στις 01:00 περίπου ήταν στο Φ84ΑΡε παιδιά η μουναρα η Ντιάνα από φ84Α και 65 που έχει χαθεί…;;;;
Τυπε αναρωτιόμουν πάντα πόσο μαλακάς είναι κάποιος . για να το κάνει αυτόΜύστη, πριν λίγα χρόνια είχα πάρει ωριαίο πρόγραμμα με 80€ (+20€ εξτρακι) ΑΚΑ αιδοιακο και πρωκτικό με κρεμπιε την Ελένη το Βουλγαροπουτανο. Κι ακόμα ζω...
Άρπα τη φάπα σου, βλάκα...Τυπε αναρωτιόμουν πάντα πόσο μαλακάς είναι κάποιος . για να το κάνει αυτό
Μήπως μπορείς να το διευρύνεις