n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.723
- Πόντοι
- 46.232
στο 20γ ,λογικά τη Λούνα, ας μας πει
στο 20γ ,λογικά τη Λούνα, ας μας πει
Τύπε, καυλώνεις να πληρώνεις για να γαμήσεις γυναίκες που είναι "ὰψυχες" και μετριότατες στην εμφάνιση ενώ υπάρχουν διαθέσιμες άλλες πολύ καλύτερες σε εμφάνιση και υπηρεσίες;Τελικα περασε Ηλεκτρα. Λοιπον μπαινω μου παραουσιαζει 2 κοριτσια Ναταλι και Ηλεκτρα. Ναταλι αλογο ιποδρομου μου κανε κλικ, αλλα ειχα στοχο να πηδηξω κομοδινο σημερα. Εδωσα το εισητηριο και περασα με Ηλεκτρα. Ξαπλωσα φρεσκαριστηκα και περιμενα. Μετα απο 5 λεπτα ηρθε η Ηλεκτρα αργα και σταθερα. Μου λεει κατσε να δεσω τα μαλλια. Οι κινησεις αργες. Μου λεει εισαι καθαρος εννοειται της λεω( φαουλ εδω) ξεκιναει μια πιπα ανουσια βαριεστημενη δεν καταλαβαινα τιποτα. Καποια στιγμη λεει επεσες σημερα στη περιπτωση που δεν μπορω να σφιξω το στομα μου. Δεν μιλαω. Συνεχιζει, μου λεει σου περνω τοση ωρα πιπα δεν σηκωνεται ουτε 2 λεπτα δεν ειχαν περασει και θα χτυπησει η τσατσα τη πορτα σε λιγο. Μου λεει εμενα με ποναει το κεφαλι μου δεν κανω αυτα που κανουν αλλες παρε την αλλη κοπελα. Της λεω αντε σηκω φυγε. Της λεω αν σε ποναει το κεφαλι να μην λες προγραμμα οτι κανεις στοματικο. Περνα με την αλλη κοπελα μου λεει. Τι λεω οτι γουσταρω θα κανω. Μου λεει μην ξαναπατησεις εδω. Την εστειλα στο διαολο εκλεισα την πορτα και εφυγα.
Ναι ηθελα να την δοκιμασω απο καιρο. Και εφαγα φωλα. Ολα καλα απλα δεν ξαναπαωΤύπε, καυλώνεις να πληρώνεις για να γαμήσεις γυναίκες που είναι "ὰψυχες" και μετριότατες στην εμφάνιση ενώ υπάρχουν διαθέσιμες άλλες πολύ καλύτερες σε εμφάνιση και υπηρεσίες;
Μια πολύ γνωστή τσατσά μου έλεγε πέρυσι ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι από τους πιο ανώμαλους άνδρες της Ευρώπης!
Νομίζω ότι ξέρει ο μύστης @Διανοούμενος !!!Ρε μάγκες δεν ξερει κανεις που είναι η λανα από το θεσσαλιας 136?
Επιβεβαιώνω και εγώ, ότι η κοπέλα είναι για το ψυχιατρείο. Πριν από κάνα δίμηνο πέρασα μαζί της και στην προσπάθεια μου για πρωκτικό, έπαθε κρίση, έβαλε τις φωνές και έκανε σαν τρελή. Στο φεύγα, με έπιασε η τσατσά, στην έξοδο, και με ρώτησε τι συνέβη. Δεν έκανα κάποια φασαρία, απλά της είπα, ότι η συγκεκριμένη είναι ιδιαίτερο παιδί. Περισσότερα, σε μελλοντική κριτική που θα γράψω.Τελικα περασε Ηλεκτρα. Λοιπον μπαινω μου παραουσιαζει 2 κοριτσια Ναταλι και Ηλεκτρα. Ναταλι αλογο ιποδρομου μου κανε κλικ, αλλα ειχα στοχο να πηδηξω κομοδινο σημερα. Εδωσα το εισητηριο και περασα με Ηλεκτρα. Ξαπλωσα φρεσκαριστηκα και περιμενα. Μετα απο 5 λεπτα ηρθε η Ηλεκτρα αργα και σταθερα. Μου λεει κατσε να δεσω τα μαλλια. Οι κινησεις αργες. Μου λεει εισαι καθαρος εννοειται της λεω( φαουλ εδω) ξεκιναει μια πιπα ανουσια βαριεστημενη δεν καταλαβαινα τιποτα. Καποια στιγμη λεει επεσες σημερα στη περιπτωση που δεν μπορω να σφιξω το στομα μου. Δεν μιλαω. Συνεχιζει, μου λεει σου περνω τοση ωρα πιπα δεν σηκωνεται ουτε 2 λεπτα δεν ειχαν περασει και θα χτυπησει η τσατσα τη πορτα σε λιγο. Μου λεει εμενα με ποναει το κεφαλι μου δεν κανω αυτα που κανουν αλλες παρε την αλλη κοπελα. Της λεω αντε σηκω φυγε. Της λεω αν σε ποναει το κεφαλι να μην λες προγραμμα οτι κανεις στοματικο. Περνα με την αλλη κοπελα μου λεει. Τι λεω οτι γουσταρω θα κανω. Μου λεει μην ξαναπατησεις εδω. Την εστειλα στο διαολο εκλεισα την πορτα και εφυγα.
Eχουν μαζευτει πολλοι που λενε οτι η Ηλεκτρα ειναι για το ψυχιατρειο, εγω συννενοόυμε αριστα μαζι της, αρχιζω και ανησυχω.Επιβεβαιώνω και εγώ, ότι η κοπέλα είναι για το ψυχιατρείο. Πριν από κάνα δίμηνο πέρασα μαζί της και στην προσπάθεια μου για πρωκτικό, έπαθε κρίση, έβαλε τις φωνές και έκανε σαν τρελή. Στο φεύγα, με έπιασε η τσατσά, στην έξοδο, και με ρώτησε τι συνέβη. Δεν έκανα κάποια φασαρία, απλά της είπα, ότι η συγκεκριμένη είναι ιδιαίτερο παιδί. Περισσότερα, σε μελλοντική κριτική που θα γράψω.
Τι είναι κρεμπιέ μύστη???Eχουν μαζευτει πολλοι που λενε οτι η Ηλεκτρα ειναι για το ψυχιατρειο, εγω συννενοόυμε αριστα μαζι της, αρχιζω και ανησυχω.
Περασα σημερα μαζι της και της εσκισα την κωλαρα με κρεμπιε.
Λετε να γραψω αναλυτικη κριτικη ?
Να μας φωτήσει κάποιος που ξέρει Γαλλικά!Τι είναι κρεμπιέ μύστη???
Το μόνο μέρος στον κόσμο που η δοκιμή δεν προσφέρεται δωρεάν είναι το μπουρδέλο!Ναι ηθελα να την δοκιμασω απο καιρο. Και εφαγα φωλα. Ολα καλα απλα δεν ξαναπαω
Εγώ το τρεμπιέν ξέρω...Να μας φωτήσει κάποιος που ξέρει Γαλλικά!
Κάποιο είδος κρέμας μήπως;Τι είναι κρεμπιέ μύστη???
Το μόνο μέρος στον κόσμο που η δοκιμή δεν προσφέρεται δωρεάν είναι το μπουρδέλο!
Ναι δεν ειπα τιποτα για τη δοκιμη απλα εδωσα τη κριτικη μουΤο μόνο μέρος στον κόσμο που η δοκιμή δεν προσφέρεται δωρεάν είναι το μπουρδέλο!
Γαμήσι με διπλή καπότα.Τι είναι κρεμπιέ μύστη???
ο κουραμπιές όπως τον λένε στη ΛάρισαΤι είναι κρεμπιέ μύστη???