Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 190 άτομα (16 μέλη και 174 επισκέπτες)

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Επιστροφή maria-jose στους οίκους της Λιοσίων από ότι βλέπω
Καλή κίνηση γιατί από το καλοκαίρι και μετά είχε πιάσει κατηφόρα με τόσα μπάζα που φέρανε

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
651
Πόντοι
81
Τελικα περασε Ηλεκτρα. Λοιπον μπαινω μου παραουσιαζει 2 κοριτσια Ναταλι και Ηλεκτρα. Ναταλι αλογο ιποδρομου μου κανε κλικ, αλλα ειχα στοχο να πηδηξω κομοδινο σημερα. Εδωσα το εισητηριο και περασα με Ηλεκτρα. Ξαπλωσα φρεσκαριστηκα και περιμενα. Μετα απο 5 λεπτα ηρθε η Ηλεκτρα αργα και σταθερα. Μου λεει κατσε να δεσω τα μαλλια. Οι κινησεις αργες. Μου λεει εισαι καθαρος εννοειται της λεω( φαουλ εδω) ξεκιναει μια πιπα ανουσια βαριεστημενη δεν καταλαβαινα τιποτα. Καποια στιγμη λεει επεσες σημερα στη περιπτωση που δεν μπορω να σφιξω το στομα μου. Δεν μιλαω. Συνεχιζει, μου λεει σου περνω τοση ωρα πιπα δεν σηκωνεται ουτε 2 λεπτα δεν ειχαν περασει και θα χτυπησει η τσατσα τη πορτα σε λιγο. Μου λεει εμενα με ποναει το κεφαλι μου δεν κανω αυτα που κανουν αλλες παρε την αλλη κοπελα. Της λεω αντε σηκω φυγε. Της λεω αν σε ποναει το κεφαλι να μην λες προγραμμα οτι κανεις στοματικο. Περνα με την αλλη κοπελα μου λεει. Τι λεω οτι γουσταρω θα κανω. Μου λεει μην ξαναπατησεις εδω. Την εστειλα στο διαολο εκλεισα την πορτα και εφυγα.

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
656
Πόντοι
81
Τελικα περασε Ηλεκτρα. Λοιπον μπαινω μου παραουσιαζει 2 κοριτσια Ναταλι και Ηλεκτρα. Ναταλι αλογο ιποδρομου μου κανε κλικ, αλλα ειχα στοχο να πηδηξω κομοδινο σημερα. Εδωσα το εισητηριο και περασα με Ηλεκτρα. Ξαπλωσα φρεσκαριστηκα και περιμενα. Μετα απο 5 λεπτα ηρθε η Ηλεκτρα αργα και σταθερα. Μου λεει κατσε να δεσω τα μαλλια. Οι κινησεις αργες. Μου λεει εισαι καθαρος εννοειται της λεω( φαουλ εδω) ξεκιναει μια πιπα ανουσια βαριεστημενη δεν καταλαβαινα τιποτα. Καποια στιγμη λεει επεσες σημερα στη περιπτωση που δεν μπορω να σφιξω το στομα μου. Δεν μιλαω. Συνεχιζει, μου λεει σου περνω τοση ωρα πιπα δεν σηκωνεται ουτε 2 λεπτα δεν ειχαν περασει και θα χτυπησει η τσατσα τη πορτα σε λιγο. Μου λεει εμενα με ποναει το κεφαλι μου δεν κανω αυτα που κανουν αλλες παρε την αλλη κοπελα. Της λεω αντε σηκω φυγε. Της λεω αν σε ποναει το κεφαλι να μην λες προγραμμα οτι κανεις στοματικο. Περνα με την αλλη κοπελα μου λεει. Τι λεω οτι γουσταρω θα κανω. Μου λεει μην ξαναπατησεις εδω. Την εστειλα στο διαολο εκλεισα την πορτα και εφυγα.
Τύπε, καυλώνεις να πληρώνεις για να γαμήσεις γυναίκες που είναι "ὰψυχες" και μετριότατες στην εμφάνιση ενώ υπάρχουν διαθέσιμες άλλες πολύ καλύτερες σε εμφάνιση και υπηρεσίες;

Μια πολύ γνωστή τσατσά μου έλεγε πέρυσι ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι από τους πιο ανώμαλους άνδρες της Ευρώπης!

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
656
Πόντοι
81
Με τις πουτάνες περνάω πάντα καλά διότι πηγαίνω μόνο με όσες μου αρέσουν και με καυλώνουν πολύ !!!

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
651
Πόντοι
81
Τύπε, καυλώνεις να πληρώνεις για να γαμήσεις γυναίκες που είναι "ὰψυχες" και μετριότατες στην εμφάνιση ενώ υπάρχουν διαθέσιμες άλλες πολύ καλύτερες σε εμφάνιση και υπηρεσίες;

Μια πολύ γνωστή τσατσά μου έλεγε πέρυσι ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι από τους πιο ανώμαλους άνδρες της Ευρώπης!
Ναι ηθελα να την δοκιμασω απο καιρο. Και εφαγα φωλα. Ολα καλα απλα δεν ξαναπαω

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.522
Πόντοι
13.636

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.316
Πόντοι
4.926
Επιβεβαιώνω και εγώ, ότι η κοπέλα είναι για το ψυχιατρείο. Πριν από κάνα δίμηνο πέρασα μαζί της και στην προσπάθεια μου για πρωκτικό, έπαθε κρίση, έβαλε τις φωνές και έκανε σαν τρελή. Στο φεύγα, με έπιασε η τσατσά, στην έξοδο, και με ρώτησε τι συνέβη. Δεν έκανα κάποια φασαρία, απλά της είπα, ότι η συγκεκριμένη είναι ιδιαίτερο παιδί. Περισσότερα, σε μελλοντική κριτική που θα γράψω.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129
Επιβεβαιώνω και εγώ, ότι η κοπέλα είναι για το ψυχιατρείο. Πριν από κάνα δίμηνο πέρασα μαζί της και στην προσπάθεια μου για πρωκτικό, έπαθε κρίση, έβαλε τις φωνές και έκανε σαν τρελή. Στο φεύγα, με έπιασε η τσατσά, στην έξοδο, και με ρώτησε τι συνέβη. Δεν έκανα κάποια φασαρία, απλά της είπα, ότι η συγκεκριμένη είναι ιδιαίτερο παιδί. Περισσότερα, σε μελλοντική κριτική που θα γράψω.
Eχουν μαζευτει πολλοι που λενε οτι η Ηλεκτρα ειναι για το ψυχιατρειο, εγω συννενοόυμε αριστα μαζι της, αρχιζω και ανησυχω.
Περασα σημερα μαζι της και της εσκισα την κωλαρα με κρεμπιε.
Λετε να γραψω αναλυτικη κριτικη ?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.522
Πόντοι
13.636
Eχουν μαζευτει πολλοι που λενε οτι η Ηλεκτρα ειναι για το ψυχιατρειο, εγω συννενοόυμε αριστα μαζι της, αρχιζω και ανησυχω.
Περασα σημερα μαζι της και της εσκισα την κωλαρα με κρεμπιε.
Λετε να γραψω αναλυτικη κριτικη ?
Τι είναι κρεμπιέ μύστη???
:tooth::tooth::tooth:

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
656
Πόντοι
81

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
651
Πόντοι
81
Το μόνο μέρος στον κόσμο που η δοκιμή δεν προσφέρεται δωρεάν είναι το μπουρδέλο!

Το μόνο μέρος στον κόσμο που η δοκιμή δεν προσφέρεται δωρεάν είναι το μπουρδέλο!
Ναι δεν ειπα τιποτα για τη δοκιμη απλα εδωσα τη κριτικη μου

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.007
Πόντοι
361
Μετα την μπηχτη της Ιβανας που μου πεταξε σημερα, και επισημα μαυρο. Νομιζει δεν ξερουμε αγγλικα..., χα!

priestx

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρεα. Για πείτε ρε παιδιά περιοχή για μπουρδελα να πάμε 3 άτομα είμαστε διακοπές Αθήνα! Πια αξίζουν?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom