Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.034
- Πόντοι
- 1.336
Επιστροφή Ντιάνα μπανάνα στο Φιλιππίδου απάνω
Κάτω Κορίνα ρωσικό τανκ
Φωκαίας19 Λίλιαν
Φωκαίας 13 υπόγειο
Νικόλ αδύνατο μελαχρινό σαμιαμιδι
Μιχαέλα bbw με πελώριο κώλο
Πήγαινα καρφωτος για ωρορα και είδα στα αριστερά φωτάκι πάνω από την άσπρη πόρτα.
Σπάνια το βρίσκω ανοιχτό και δοκίμασα την τύχη μου
Jackpot!
Μέσα εμφανίζεται ένα αστεράκι από την Κολομβία με το όνομα Νικόλ .
μοντελισιο σώμα μελαχρινή με ξανθιές ανταύγειες
Μικρά βυζάκια και ένα κωλαρακι σαν κορόμηλο με αρκετά μικρά τατού στο σώμα της με μια καυλωτικη πεταλούδα να ξεχωρίζει χαμηλά στη μέση.
Φουλ πρόγραμμα εκτός από πρωκτικό.
Ήρθε στο δωμάτιο, μιλάει μόνο ισπανικά γνωριστήκαμε,
Δήλωσε 21 ετών από Κολομβία και θα κάτσει μόλις ένα μήνα.
Δώσαμε χάδια και μερικά φιλιά γνωριμίας στους λαιμούς
1-2
Και παραδόθηκε στα γλωσσοφιλα
Πήγε να μου κατεβάσει το μποξερακι όσο φιλιομασταν και της είπα να περιμένει..
Σιγα σιγά είπε και κατάλαβε το νόημα
Της γέμισα το σώμα φιλιά και κατευθύνθηκα χαμηλά, είχε κλειστά τα πόδια και γαργαλιωταν στα φιλιά που της έδινα γύρω απ' το μουνακι της
Δεν έλεγε όχι πουθενά οπότε άρχισα το πινέλο.
Σηκώθηκα και ξάπλωσα δίπλα της με αυτή να μου κουλουριαζει μπροστά μου για να μου πάρει μια πολύ μέτρια ίσως και αδιάφορη πίπα.
Παρ όλα αυτά εγώ χαιδευα τα υγρά μουνόχειλα της που είχαν πολύ τρυφερή αίσθηση διεισδύοντας τα δύο μου δάχτυλα αργά και σταθερά χωρίς να δείχνει καμία ενόχληση .
Ήρθε το μωρό από πάνω για ένα καβαλημα με αρκετό GFE ύφος
Την γραμπωσα από τα κωλομερια και την ανέβαζα πάνω κάτω
Λικνισε πάνω μου και άρχισα το σφυροκόπημα, σταναταγαμε για τριβή και ξανά σφυροκόπημα.
Την ίδια στιγμή μου πέταγε συνέχεια φιλιά στο πρόσωπο όσο την γαμαγα με τα νιαουριστικα βογγητα της να με καυλώνουν απίστευτα.
Γυρίσαμε στα 4 όπου έβαλε λίγο ακόμα τζελ, πήρε ωραίο στήσιμο που βόλευε για δυνατό γαμησι όσο της χαιδευα την κωλοτρυπιδα φάνηκε να πονάει λίγο αφού έβαλε λίγο το χέρι της κόντρα
Παρ όλα αυτά το μωράκι δεν διαμαρτυρήθηκε σε τιποτα απολυτος.
Η υπηρεσία δεν ενόχλησε ποτέ στα 15 λεπτά που έκατσα μιας και είχε ησυχία ούτως η αλλιώς
Κάτω Κορίνα ρωσικό τανκ
Φωκαίας19 Λίλιαν
Φωκαίας 13 υπόγειο
Νικόλ αδύνατο μελαχρινό σαμιαμιδι
Μιχαέλα bbw με πελώριο κώλο
Πήγαινα καρφωτος για ωρορα και είδα στα αριστερά φωτάκι πάνω από την άσπρη πόρτα.
Σπάνια το βρίσκω ανοιχτό και δοκίμασα την τύχη μου
Jackpot!
Μέσα εμφανίζεται ένα αστεράκι από την Κολομβία με το όνομα Νικόλ .
μοντελισιο σώμα μελαχρινή με ξανθιές ανταύγειες
Μικρά βυζάκια και ένα κωλαρακι σαν κορόμηλο με αρκετά μικρά τατού στο σώμα της με μια καυλωτικη πεταλούδα να ξεχωρίζει χαμηλά στη μέση.
Φουλ πρόγραμμα εκτός από πρωκτικό.
Ήρθε στο δωμάτιο, μιλάει μόνο ισπανικά γνωριστήκαμε,
Δήλωσε 21 ετών από Κολομβία και θα κάτσει μόλις ένα μήνα.
Δώσαμε χάδια και μερικά φιλιά γνωριμίας στους λαιμούς
1-2
Και παραδόθηκε στα γλωσσοφιλα
Πήγε να μου κατεβάσει το μποξερακι όσο φιλιομασταν και της είπα να περιμένει..
Σιγα σιγά είπε και κατάλαβε το νόημα
Της γέμισα το σώμα φιλιά και κατευθύνθηκα χαμηλά, είχε κλειστά τα πόδια και γαργαλιωταν στα φιλιά που της έδινα γύρω απ' το μουνακι της
Δεν έλεγε όχι πουθενά οπότε άρχισα το πινέλο.
Σηκώθηκα και ξάπλωσα δίπλα της με αυτή να μου κουλουριαζει μπροστά μου για να μου πάρει μια πολύ μέτρια ίσως και αδιάφορη πίπα.
Παρ όλα αυτά εγώ χαιδευα τα υγρά μουνόχειλα της που είχαν πολύ τρυφερή αίσθηση διεισδύοντας τα δύο μου δάχτυλα αργά και σταθερά χωρίς να δείχνει καμία ενόχληση .
Ήρθε το μωρό από πάνω για ένα καβαλημα με αρκετό GFE ύφος
Την γραμπωσα από τα κωλομερια και την ανέβαζα πάνω κάτω
Λικνισε πάνω μου και άρχισα το σφυροκόπημα, σταναταγαμε για τριβή και ξανά σφυροκόπημα.
Την ίδια στιγμή μου πέταγε συνέχεια φιλιά στο πρόσωπο όσο την γαμαγα με τα νιαουριστικα βογγητα της να με καυλώνουν απίστευτα.
Γυρίσαμε στα 4 όπου έβαλε λίγο ακόμα τζελ, πήρε ωραίο στήσιμο που βόλευε για δυνατό γαμησι όσο της χαιδευα την κωλοτρυπιδα φάνηκε να πονάει λίγο αφού έβαλε λίγο το χέρι της κόντρα
Παρ όλα αυτά το μωράκι δεν διαμαρτυρήθηκε σε τιποτα απολυτος.
Η υπηρεσία δεν ενόχλησε ποτέ στα 15 λεπτά που έκατσα μιας και είχε ησυχία ούτως η αλλιώς