You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.562
- Πόντοι
- 4.646
Μα δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με τον @DmtrsxXx . Ίσα-ίσα είμαστε μια ομάδα που μας ενώνουν δεσμοί σπέρματος,Κι εγώ την είχα παρει σε χοτελι στην εποχή της κορόνας. Μόλις ψιλιαστηκα ακα τα παντα όλα την έδιωξα άμεσα. "Ελα μωρε δεν πειραζει, καθαρή είμαι". Ήταν οι τελευταίες της λέξεις όταν της έδωσα ένα 20αρι και την έστειλα στην ευχή της μάνας της. Δεν αξίζει το ρίσκο μάγκες. Τώρα για εσάς τους δυνατους χυστες παω πασο. Επίσης μικρε μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με τον Μητσαρα xxx γιατί αυτός είπαμε θα είναι το δείγμα αίματος - ανοσοποιητικου που θα σώσει την ανθρωπότητα από τον όλεθρο των Ζόμπι σε καμία 10ετια! Αφου το αίμα του θα έχει καταφέρει να νικήσει ΚΑΙ τον καρκίνο!
καθώς γαμάμε ΑΚΑ τα ίδια βρωμόμουνα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Μπήκε στο δωμάτιο, Χειμώνας, ξεντυθηκε, έβγαλε μπότες, ρουχα, έπιασε πόμολα, τα παντα όλα και τα χέρια της δεν τα έπλυνε. Τραυματική εμπειρία! Προσεχτε μάγκες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είστε λατρείες!Μα δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με τον @DmtrsxXx . Ίσα-ίσα είμαστε μια ομάδα που μας ενώνουν δεσμοί σπέρματος,
καθώς γαμάμε ΑΚΑ τα ίδια βρωμόμουνα!
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.832
- Πόντοι
- 216
Εδώ υπάρχουν μερακλήδες που κάνουν ποδολαγνεία με τις βρωμοπατούσες από τα γυφτάκια στα μούτρα τους χαχαΜπήκε στο δωμάτιο, Χειμώνας, ξεντυθηκε, έβγαλε μπότες, ρουχα, έπιασε πόμολα, τα παντα όλα και τα χέρια της δεν τα έπλυνε. Τραυματική εμπειρία! Προσεχτε μάγκες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είστε λατρείες!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.519
- Πόντοι
- 41.129
Μεσημεριανή κατάθεση στο μοντελακι την Ιρίνα μας .
Σημερα δεν την γάμησα πολυ. Της εγλειψα απο ακρη σε ακρη τα πελματα της και τις γλυκές και απαλές πατούσες της, εχωσα τη γλωσσα μου ανάμεσα στα δαχτυλα της και εγλειφα, της εγλειψα και ενα ενα τα δαχτυλα των ποδιων της σα να ηταν γλειφιτζουρια.
Δεκτική και καθαρή της άρεσε πολυ. Μετα φορεσα καποτα της εριξα μια-δυο πουτσιες και την έχυσα. Απιστευτο μωρό...
Όταν έβγαινα απο τον οίκο έμπαινε μεσα η Ναταλί. Καλα γαμήσια.
Σημερα δεν την γάμησα πολυ. Της εγλειψα απο ακρη σε ακρη τα πελματα της και τις γλυκές και απαλές πατούσες της, εχωσα τη γλωσσα μου ανάμεσα στα δαχτυλα της και εγλειφα, της εγλειψα και ενα ενα τα δαχτυλα των ποδιων της σα να ηταν γλειφιτζουρια.
Δεκτική και καθαρή της άρεσε πολυ. Μετα φορεσα καποτα της εριξα μια-δυο πουτσιες και την έχυσα. Απιστευτο μωρό...
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.499
- Πόντοι
- 731
μετα τισ 15¨00, αλλα δεν ειναι καθε μέρα εκει. Πρεπει να είσαι τυχεροςΤην Ιβάνα Δ27 τι ώρα την βρίσκουμε;
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.305
- Πόντοι
- 201
Πλέον ολοκληρώθηκε η ζωή μου αφού αντίκρισα από κοντά τον μέγιστοΜεσημεριανή κατάθεση στο μοντελακι την Ιρίνα μας .
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.305
- Πόντοι
- 201
Απογευματινό πέρασμα από ιρινα. Μαζεύτηκαμε 4 και οι τσα2 κλείδωσε την πόρτα για να μην μπουν άλλοι. Αρκετή αναμονή αλλά άξιζε. Ήρθε με όρεξη ξεκίνησα να τη φιλάω σε όλο το σώμα μετά πολλά στοματοφιλα. Πίπα με Καποτά πολύ καλή. Λίγο παίξιμο με το μουνάκι της. Μόλις ένιωσα υγρά της ζήτησα να μου το φέρει στο πρόσωπο όπου εγλειψα όσο μπορούσα. Παράδεισος το μουνάκι της. Πρώτη στάση αυτή από πάνω. Μετά στα 4 απίστευτο στήσιμο . Τελείωμα σε ιεραποστολικό με πολλά φιλιά που όσο τελείωνα έγινα γλωσσοφιλα.
Μια ερώτηση, πόσο στενή είναι ρε σεις? Στα 4 με πολύ ανοιχτά τα πόδια και σπάσιμο μέσης, και δυσκολεύομουν πολύ να τον βάλω. απίστευτη αίσθηση το μουνάκι της
Μια ερώτηση, πόσο στενή είναι ρε σεις? Στα 4 με πολύ ανοιχτά τα πόδια και σπάσιμο μέσης, και δυσκολεύομουν πολύ να τον βάλω. απίστευτη αίσθηση το μουνάκι της
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Μπήκες πρώτα εσύ η ο Δημήτρης;Απογευματινό πέρασμα από ιρινα. Μαζεύτηκαμε 4 και οι τσα2 κλείδωσε την πόρτα για να μην μπουν άλλοι. Αρκετή αναμονή αλλά άξιζε. Ήρθε με όρεξη ξεκίνησα να τη φιλάω σε όλο το σώμα μετά πολλά στοματοφιλα. Πίπα με Καποτά πολύ καλή. Λίγο παίξιμο με το μουνάκι της. Μόλις ένιωσα υγρά της ζήτησα να μου το φέρει στο πρόσωπο όπου εγλειψα όσο μπορούσα. Παράδεισος το μουνάκι της. Πρώτη στάση αυτή από πάνω. Μετά στα 4 απίστευτο στήσιμο . Τελείωμα σε ιεραποστολικό με πολλά φιλιά που όσο τελείωνα έγινα γλωσσοφιλα.
Να ξέρουμε ποιός φασωθηκε με ποιόν
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.305
- Πόντοι
- 201
. Μπήκα τελευταίοςΜπήκες πρώτα εσύ η ο Δημήτρης;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.519
- Πόντοι
- 41.129
Η Ιβανα σε περιμενει εσεναΜπήκες πρώτα εσύ η ο Δημήτρης;
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.007
- Πόντοι
- 361
1η φορα τσαρκα μετα τις 1 και επιτελους πετυχαινω την περιβοητη, πολυδιαφημιζομενη Σαμπινα.
Ρε μαλακες...αληθεια...?
ΧαΧαΧαΧα!
Ρε μαλακες...αληθεια...?
ΧαΧαΧαΧα!
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.007
- Πόντοι
- 361
φωκ 27 κατω Ναταλι
φωκ 27 πανω Εμμανουελα
φωκ 19 Νικολ και μια αλλη
φωκ 13 ενα λατινικο θωρηκτο, δεν θυμαμαι ονομα
Λιοσιων 73α Ρουμπι και Σιμονα(?)
φ86 πανω μελισσα
φωκ 27 πανω Εμμανουελα
φ86 πανω μελισσα
Σε ποιο σπίτι είναι η Σαμπίνα;1η φορα τσαρκα μετα τις 1 και επιτελους πετυχαινω την περιβοητη, πολυδιαφημιζομενη Σαμπινα.
Ρε μαλακες...αληθεια...?
ΧαΧαΧαΧα!
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.007
- Πόντοι
- 361
Βεργας 7 πανωΣε ποιο σπίτι είναι η Σαμπίνα;
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.305
- Πόντοι
- 201
Ναταλι εγγύηση
φωκ 27 κατω Ναταλι
φωκ 27 πανω Εμμανουελα
φ86 πανω μελισσ
Nikosbou1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2018
- Like
- 631
- Πόντοι
- 81
Η ιρινά σε ποιο μαγαζί είναι; κ βάρδια. Επισεις για Κυριακή πρωινή κ απογευματινή βάρδια τι προτείνετε; είμαι από επαρχία ευχαριστώ!
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.652
- Πόντοι
- 13.636
Ρούμπι και ΣαμίραΛιοσιων 73α Ρουμπι και Σιμονα(?)
Και Φωκαίας 13 λογικά Μιχαέλα θα είδες.
Τελευταία τροποποίηση:
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 3.172