You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Πριν σχεδόν μια 10ετία στο πάλαι ποτέ Αδανών έκανε τέρμα ρομαντικό πρόγραμμα, το οποίο εγκατέλειψε μόλις τσίμπησε παράσημο!Οχι λάθος κατάλαβες. Δεν κάνει κάτι έξτρα η Μπαρμποραρα. Έτσι και ζητήσει κανένας ακα μουνι κωλο θα τον πετάξει με τις κλωτσιές σε διαβεβαιώνω. Μα το προγραμμα της είναι υπερπληρης. Τι άλλο θέλετε;;
Κι εγώ που απλά τη ρώτησα κάποτε εάν κάνει ΑΚΑ μησιγά, μου το απέκλεισε και μάλιστα έκτοτε φοβάται να με βάλει
στο δωμάτιο.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.915
- Πόντοι
- 9.846
Τα 10 χρόνια είναι παρα πολλα. Ότι έγινε έγινε. Τα μυαλά άλλαξαν. Τώρα είναι η πιο καθαρή και τυπικη επαγγελματίας με το πρόγραμμα που κάνει. Πάντα καθαρη κι επιμελής στις εξετάσεις της.Πριν σχεδόν μια 10ετία στο πάλαι ποτέ Αδανών έκανε τέρμα ρομαντικό πρόγραμμα, το οποίο εγκατέλειψε μόλις τσίμπησε παράσημο!
Κι εγώ που απλά τη ρώτησα κάποτε εάν κάνει ΑΚΑ μησιγά, μου το απέκλεισε και μάλιστα έκτοτε φοβάται να με βάλει
στο δωμάτιο.
Και υπογραμμίζω ότι είναι ψυχαρα και το καλυτερο παιδι!
Papoutsaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 656
- Πόντοι
- 81
Όλες οι πουτάνες ψυχικό μας κάνουν, με το αζημίωτο βεβαίως, βεβαίως!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.915
- Πόντοι
- 9.846
Τραβατε μαλακες για τσαμπα πιπα από άντρα. Α και να μην ξεχάσω, πριν 6 μήνες ένας συναγωνιστής ανέφερε εδώ μέσα ότι τον κερασε βλενορροια σε μια πιπα ακα που τον πηρε στο σαλόνι.Μην τα γράφεις αυτά, τόσο απότομα, συναγωνιστή. Το site είναι μαγικό. Προβλέπω συνωστισμό, από γαμπρούς της ευτυχίας, για τσάμπα μπουκιτσί από το τραβεστί.
Αφου ρε παπαρες τον/την έχω δει να γλυφει τσιγγανικες πουτσες ουκ ολίγες φορές! Τι περιμενετε; Τεσπα.... Αστους να πανε...
Τελευταία τροποποίηση:
Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.887
- Πόντοι
- 1.191
Φ 65 Τσέχα και Μπέτυ μαυρουλα σε παρτούζες συμβαίνει τώρα
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.623
- Πόντοι
- 3.246
κάνουνε μπισκότο oreo???Φ 65 Τσέχα και Μπέτυ μαυρουλα σε παρτούζες συμβαίνει τώρα
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.007
- Πόντοι
- 361
Μεταβολη και σπιτι. Τιμησα το 20αρικο το επομενο πρωι στην Μπαρμπορα(1η φορα). Η γυναικαρα ειναι κατηγορια απο μονη της.Δεν μας ειπες...έμεινες παγωτό από την εμφάνιση της κ πέρασες βολίδα δωμάτιο ή μεταβολή κ έξω από την πόρτα??
21000 τον χρόνο με πρόχειρους υπολογισμού
Μετά από σχεδόν έξι μήνες κατάφερα επιτέλους χθες και να πετύχω την Σαμπίνα και χωρίς πολύ κίνηση, τρίτος στην αρχή της βάρδιας της. Κάπως εκνευρισμένη μπαίνει στο δωμάτιο ρωτώντας με που χάθηκα τόσο καιρό και να πάω σε αυτές στην φυλής που δεν έχουν πολλή δουλειά γιατί είναι φόλες μέσα στο δωμάτιο και όχι σαν αυτήν που έχει πολλούς πελάτες γιατί είναι καλή στην δουλειά της. Επειδή όμως εγώ την έχω γαμήσει κυριολεκτικά από το ξεκίνημα της, πρώτη εβδομάδα στην δουλειά Γενάρης του 18, ξέρω τα κουμπιά της σαν την παλάμη του χεριού μου. Με ηρεμία, κουβέντα και με ιστορίες του παρελθόντος θυμηθήκαμε τα παλιά, γελάσαμε και κάναμε ξανά ένα έντονο δυνατό γαμήσι. Μπορεί πλέον η Σαμπίνα να έχει γίνει γυναίκα με τα gucci και τα lv της, αλλά πάντα θα έχει μέσα της κάτι από εκείνο το τρυφερό 18χρονο καυλίδι του πρώτου καιρού, που δεν είχες προλάβει ακόμα να βγάλεις τα ρούχα σου και είχε μπει μέσα στο δωμάτιο σαν σίφουνας, σε είχε αρπάξει και αρχίσει στα γλωσσόφιλα , είχε πιάσει τον πούτσο σου και ......., ας μην τα πούμε όλα για τότε ας κρατήσουμε και κάτι για
Αυτη η jasmin τι ωρες τι βρίσκουμε στον οίκοΓιασμίν πιτσιρικά ομορφουλα κορμάρα περνάς μόνο γι αυτό, Όλγα μιλφακι με καλή συμμετοχή και υπηρεσίες, τίμια μέσα.
jaitornunez
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2021
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
έχω να την πάρω από όταν δούλευε στο φωκαίας 27 πάνω.Πριν σχεδόν μια 10ετία στο πάλαι ποτέ Αδανών έκανε τέρμα ρομαντικό πρόγραμμα, το οποίο εγκατέλειψε μόλις τσίμπησε παράσημο!
στο δωμάτιο.
όχι απλά έκανε ακάποτα γαμήσια αλλά αν της άρεσες προσπαθούσε κιόλας να την γαμήσεις ακάποτα.
Ηρακλής 19
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Μάγκες μια Julia bbw που δίνει φουλ κόλο
Ξέρουμε σε ποιο είναι
Ξέρουμε σε ποιο είναι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.053
- Πόντοι
- 46.232
1000-1600Αυτη η jasmin τι ωρες τι βρίσκουμε στον οίκο
mpourdelokratoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 201
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Πες τα, χρυσόστομε!έχω να την πάρω από όταν δούλευε στο φωκαίας 27 πάνω.
όχι απλά έκανε ακάποτα γαμήσια αλλά αν της άρεσες προσπαθούσε κιόλας να την γαμήσεις ακάποτα.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Η Τζανίνα είναι παντρεμένη με Αλβανό, ρε!Ρε τύποι, η Τζανίνα στο 25 τι έγινε;
Γνώρισε κανέναν αγαπουλη στην Κρήτη που πήγε το καλοκαίρι για διακοπές και μας την έκανε;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.053
- Πόντοι
- 46.232
Τη προηγούμενη βδομάδα Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή εκεί ήταν, απ ότι έχω καταλάβει δε βγαίνει σε όλους στο σαλόνιΡε τύποι, η Τζανίνα στο 25 τι έγινε;
Γνώρισε κανέναν αγαπουλη στην Κρήτη που πήγε το καλοκαίρι για διακοπές και μας την έκανε;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.053
- Πόντοι
- 46.232
καλησπερααααααααα ρε τυπε μου ευκαιρία ψάχνεις να αναμασας τα ίδια και τα ίδια...οκ όλα είναι γνωστά, έχουν γραφτεί, τα έχεις γράψει και εσύ τα έχουμε γράψει και άλλοι ,δε χρειάζεται οποίος θέλει μπορεί να τα ψάξει, υπάρχει εργαλείο πάνω δεξιά βάζειςλέξηκλειδί κλπ, αντε να προχωρήσουμε παρακάτω όπως έλεγε παλιό μέλος,κοντεύει δεκαετία σε λίγο που η ίδια τα έχει κόψει τα λάθη του παρελθόντοςΠες τα, χρυσόστομε!
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
...θα σου ελεγα την Τζουλιανα απο το Φ 65 αλλα εχει αποσυρθει χρονια....Εδώ και 20 χρόνια ψάχνω να βρω κάποια ωραία πουτάνα που να είναι και κωλοπαρθένα!
Ποιός έχει γνωρίσει να την γνωρίσω κι εγώ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K