Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 359 άτομα (32 μέλη και 327 επισκέπτες)

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Γνωμη για Κριστη απο

Κωνσταντινουπόλεως 166;​

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Οχι λάθος κατάλαβες. Δεν κάνει κάτι έξτρα η Μπαρμποραρα. Έτσι και ζητήσει κανένας ακα μουνι κωλο θα τον πετάξει με τις κλωτσιές σε διαβεβαιώνω. Μα το προγραμμα της είναι υπερπληρης. Τι άλλο θέλετε;;
Πριν σχεδόν μια 10ετία στο πάλαι ποτέ Αδανών έκανε τέρμα ρομαντικό :kiss-mark: πρόγραμμα, το οποίο εγκατέλειψε μόλις τσίμπησε παράσημο!
Κι εγώ που απλά τη ρώτησα κάποτε εάν κάνει ΑΚΑ μησιγά, μου το απέκλεισε και μάλιστα έκτοτε φοβάται να με βάλει
στο δωμάτιο. :2funny:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Πριν σχεδόν μια 10ετία στο πάλαι ποτέ Αδανών έκανε τέρμα ρομαντικό :kiss-mark: πρόγραμμα, το οποίο εγκατέλειψε μόλις τσίμπησε παράσημο!
Κι εγώ που απλά τη ρώτησα κάποτε εάν κάνει ΑΚΑ μησιγά, μου το απέκλεισε και μάλιστα έκτοτε φοβάται να με βάλει
Τα 10 χρόνια είναι παρα πολλα. Ότι έγινε έγινε. Τα μυαλά άλλαξαν. Τώρα είναι η πιο καθαρή και τυπικη επαγγελματίας με το πρόγραμμα που κάνει. Πάντα καθαρη κι επιμελής στις εξετάσεις της.
Και υπογραμμίζω ότι είναι ψυχαρα και το καλυτερο παιδι!

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
656
Πόντοι
81
Όλες οι πουτάνες ψυχικό μας κάνουν, με το αζημίωτο βεβαίως, βεβαίως!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Μην τα γράφεις αυτά, τόσο απότομα, συναγωνιστή. Το site είναι μαγικό. Προβλέπω συνωστισμό, από γαμπρούς της ευτυχίας, για τσάμπα μπουκιτσί από το τραβεστί.
Τραβατε μαλακες για τσαμπα πιπα από άντρα. Α και να μην ξεχάσω, πριν 6 μήνες ένας συναγωνιστής ανέφερε εδώ μέσα ότι τον κερασε βλενορροια σε μια πιπα ακα που τον πηρε στο σαλόνι.
Αφου ρε παπαρες τον/την έχω δει να γλυφει τσιγγανικες πουτσες ουκ ολίγες φορές! Τι περιμενετε; Τεσπα.... Αστους να πανε...

Τελευταία τροποποίηση:

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.007
Πόντοι
361
Δεν μας ειπες...έμεινες παγωτό από την εμφάνιση της κ πέρασες βολίδα δωμάτιο ή μεταβολή κ έξω από την πόρτα??
Μεταβολη και σπιτι. Τιμησα το 20αρικο το επομενο πρωι στην Μπαρμπορα(1η φορα). Η γυναικαρα ειναι κατηγορια απο μονη της.:erection:

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
21000 τον χρόνο με πρόχειρους υπολογισμού

Μετά από σχεδόν έξι μήνες κατάφερα επιτέλους χθες και να πετύχω την Σαμπίνα και χωρίς πολύ κίνηση, τρίτος στην αρχή της βάρδιας της. Κάπως εκνευρισμένη μπαίνει στο δωμάτιο ρωτώντας με που χάθηκα τόσο καιρό και να πάω σε αυτές στην φυλής που δεν έχουν πολλή δουλειά γιατί είναι φόλες μέσα στο δωμάτιο και όχι σαν αυτήν που έχει πολλούς πελάτες γιατί είναι καλή στην δουλειά της. Επειδή όμως εγώ την έχω γαμήσει κυριολεκτικά από το ξεκίνημα της, πρώτη εβδομάδα στην δουλειά Γενάρης του 18, ξέρω τα κουμπιά της σαν την παλάμη του χεριού μου. Με ηρεμία, κουβέντα και με ιστορίες του παρελθόντος θυμηθήκαμε τα παλιά, γελάσαμε και κάναμε ξανά ένα έντονο δυνατό γαμήσι. Μπορεί πλέον η Σαμπίνα να έχει γίνει γυναίκα με τα gucci και τα lv της, αλλά πάντα θα έχει μέσα της κάτι από εκείνο το τρυφερό 18χρονο καυλίδι του πρώτου καιρού, που δεν είχες προλάβει ακόμα να βγάλεις τα ρούχα σου και είχε μπει μέσα στο δωμάτιο σαν σίφουνας, σε είχε αρπάξει και αρχίσει στα γλωσσόφιλα , είχε πιάσει τον πούτσο σου και ......., ας μην τα πούμε όλα για τότε ας κρατήσουμε και κάτι για

Γιασμίν πιτσιρικά ομορφουλα κορμάρα περνάς μόνο γι αυτό, Όλγα μιλφακι με καλή συμμετοχή και υπηρεσίες, τίμια μέσα.
Αυτη η jasmin τι ωρες τι βρίσκουμε στον οίκο

jaitornunez

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2021
Like
194
Πόντοι
0
έχω να την πάρω από όταν δούλευε στο φωκαίας 27 πάνω.
όχι απλά έκανε ακάποτα γαμήσια αλλά αν της άρεσες προσπαθούσε κιόλας να την γαμήσεις ακάποτα.

pinvestor

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2023
Like
15
Πόντοι
0
Γνώμη κανείς για Εσμεράλντα από Λιοσίων 73α/β που εμφανίστηκε;

Ηρακλής 19

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
21
Μάγκες μια Julia bbw που δίνει φουλ κόλο
Ξέρουμε σε ποιο είναι

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
ονειρο να γεμισει η φυλης με τετοια ΑΛΦΑΔΙΑ,προς το παρων ας βολευτουμε με το 75% της ΣΑΠΙΛΑΣ και τα λεμε,καυλημερα...

Συνημμένα

• 859b571353367697.jpg
    859b571353367697.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 33

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.749
Πόντοι
201
Ρε τύποι, η Τζανίνα στο 25 τι έγινε;
Γνώρισε κανέναν αγαπουλη στην Κρήτη που πήγε το καλοκαίρι για διακοπές και μας την έκανε;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
έχω να την πάρω από όταν δούλευε στο φωκαίας 27 πάνω.
όχι απλά έκανε ακάποτα γαμήσια αλλά αν της άρεσες προσπαθούσε κιόλας να την γαμήσεις ακάποτα.
Πες τα, χρυσόστομε! :rockon:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Γνώρισε κανέναν αγαπουλη στην Κρήτη που πήγε το καλοκαίρι για διακοπές και μας την έκανε;
Η Τζανίνα είναι παντρεμένη με Αλβανό, ρε! :kiss-mark:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.053
Πόντοι
46.232
Τη προηγούμενη βδομάδα Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή εκεί ήταν, απ ότι έχω καταλάβει δε βγαίνει σε όλους στο σαλόνι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.053
Πόντοι
46.232
Πες τα, χρυσόστομε! :rockon:
καλησπερααααααααα ρε τυπε μου ευκαιρία ψάχνεις να αναμασας τα ίδια και τα ίδια...οκ όλα είναι γνωστά, έχουν γραφτεί, τα έχεις γράψει και εσύ τα έχουμε γράψει και άλλοι ,δε χρειάζεται οποίος θέλει μπορεί να τα ψάξει, υπάρχει εργαλείο πάνω δεξιά βάζειςλέξηκλειδί κλπ, αντε να προχωρήσουμε παρακάτω όπως έλεγε παλιό μέλος,κοντεύει δεκαετία σε λίγο που η ίδια τα έχει κόψει τα λάθη του παρελθόντος

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Εδώ και 20 χρόνια ψάχνω να βρω κάποια ωραία πουτάνα που να είναι και κωλοπαρθένα!

Ποιός έχει γνωρίσει να την γνωρίσω κι εγώ;
...θα σου ελεγα την Τζουλιανα απο το Φ 65 αλλα εχει αποσυρθει χρονια....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom