Μικρή βόλτα για scouting, χθες στις 20:00, μετά από αρκετό καιρό:
Φιλιππίδου 11Α: Δούλευαν δύο κοπέλες. Μόνο το όνομα της μίας θυμάμαι, Αλίνα. Και οι δύο, πάντως, εξέπεμπαν μια καύλα.
Φιλιππίδου 11Β: Ένα νεαρό κοριτσάκι, το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου. Ούτε εδώ θυμάμαι, το όνομα της κοπέλας.
Φωκαίας 7: Στέλλα, πατσαβούρα milf, με γυαλιά. Βετεράνος, στα μπουρδέλα, με πρωκτικό στο πρόγραμμά της.
Φωκαίας 9: Άγνωστη, άσχημη milf, η οποία σαλονάριζε μόνη της, αφού ο κοπρίτης, μπάρμπας, τσάτσος δεν σηκώνονταν από την καρέκλα.
Φωκαίας 13, υπόγειο: Μισέλ, νόστιμο και αδύνατο λατινάκι, με ελεύθερο στοματικό και νορμάλ πρόγραμμα. Την είχα γαμήσει πριν κάνα δίμηνο, με καλές εντυπώσεις.
Φωκαίας 17Β: Κλειστό.
Φωκαίας 19: Κλειστό.
Φωκαίας 27Β: Νάταλι, πατσαβούρα milf, με σκατόφατσα. Flat κώλος και προκοίλι, το οποίο καλύπτει με το baby doll που φοράει.
Διδύμου 18Β: Κατερίνα, το γνωστό ΑΜΕΑ. Σαλονάρισε ολόγυμνη, με πολύ κοντό κούρεμα, το οποίο την έκανε να μοιάζει με τρόφιμο του ΠΙΚΠΑ.
Περιμένοντας στο σαλόνι, είδα έναν μπάρμπα να βγαίνει, ενώ ένας άλλος άνδρας βρισκόταν στο δωμάτιο. Ειλικρινά, εμείς οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ο πιο σαβουρογάμης λαός, πανευρωπαϊκά.
Διδύμου 16Α: Αλίκη, γριέτζω. Μόλις την είδα την απαξίωσα και έκοψα λάσπη.
Διδύμου 20: Ντιάνα, ασχημομούρα χοντρέλω, η οποία μοιάζει περισσότερο με τρόλ, παρά με άνθρωπο. Το πρωκτικό, στο πρόγραμμά της, λειτουργεί σαν δέλεαρ, στους αυτοκτονικούς πελάτες που πληρώνουν για να γαμήσουν αυτό το ανθρωποειδές.
Διδυμου 27: Φωτεινη, milf πολύ μέτριας εμφάνισης. Σχετικά ψηλή, με σουφρωμένο κώλο, μικρά βυζιά και περίεργη φάτσα. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Έχω διαβάσει διθυράμβους, για την εμφάνιση της, όπως "μουνάρα", "γυναικάρα" και άλλα υπερβολικά επίθετα. Σίγουρα, αυτοί που τα έγραψαν είναι πάνω από 65 ετών.
Διδύμου 22: Σοφία, milf πολύ μέτριας εμφάνισης και σώματος. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Την έχω γαμήσει κάποιες φορές, από την εποχή που δούλευε στο Ιάσωνος 46. Τίμια, ιδρώνει την φανέλα και δεν λέει πουθενά όχι.
Όσα σπίτια δεν έγραψα, δεν μπήκα. Καθώς περίμενα το λεωφορείο, σε μία στάση, σκέφτηκα να πάω στο τσοντοσινεμά Downtown. Τελικά άλλαξα γνώμη και είπα να γράψω στα αρχίδια μου, όλα αυτά τα σαπακοειδή σαπάκια που συχνάζουν εκεί και αποτελούν ένα κεφάλαιο, από μόνα τους. Επέστρεψα σπίτι, συνέχισα την εργασία μου, από το ΙΕΚ, έκανα ένα ζεστό μπάνιο, ξάπλωσα και έγραψα την παρούσα ενημέρωση.
Καλό ξημέρωμα, αδέρφια!