Αγαπητέ Συναγωνιστή, το μωράκι αυτό το βλέπω πρώτη φορά, και Ιάσωνος έχω να πάω από τότε
που δούλευε στο 19Α Όροφος η Καρίνα (και νύν Αλίσα στα στούντιος), οπότε δεν ξέρω εάν
έχει θητεύσει σε Ιάσωνος. Πάντως είναι ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ !!!
μαλλον λες τη μαρινα τη πολονεζα φιλε.την ειχα πετυχει και πριν λιγουσ μηνες εκει στο φωκαιας βραδινη βαρδια.
μου κανει εντυπωση που περασες τοσο καλα μαζι της,μακαρι να ειχα περασει και εγω το ιδιο.δεν εχω καμια διαθεση αμφισβητησης,ειδικα σε βασικα μελη του σαιτ που προσφερουν εδω,εννοουνται αυτα,για να ξηγιομαστε.
οντως ειναι αρκετα εντυπωσιακο μωρο. στη μια και μοναδικη συνευρεση μαζι της ηταν απλα απαραδεκτη,τουλαχιστον για κλωτσιες.κριμα την ομορφια της. και θεωρω πως ουτε περιεργος-ιδιοτροπος πελατης ειμαι ουτε εξτρα ζηταω, πληρωνω αλλα δεν ειμαι τυπος που παει εκει να τους βγαλει το λαδι επειδη εδωσα μερικα ευρα .
ηθελα να την ξανατιμησω αλλα δε τολμησα.τη δευτερη φορα που την ειδα ,ακουγοταν που βριζοταν με πελατη μεσα,ολοι που περιμεναμε εξω στο σαλονι ακουγαμε τη μανουρα,απο αυτην κυριως,αλλα δεν ακουγαμε ακριβως τα λογια.βγηκε ολο νευρα και τσιτωμενη και φυσικα ολοι φυγαμε,ενω οντως σαν τεμαχιο εχει δυνατη εμφανιση!
τη δευτερη φορα παλι τα ιδια,περιμεναμε ,ειχε μπει στο δωματιο το μεγαλο,αυτο που η πορτα του ειναι στο σαλονι(οχι τα μεσα που περνας απο το κουζινακι για να μπεις).βγαινει λοιπον τελιωνοντας,στεκεται στη πορτα και αρχιζει να τα χωνει πολυ ασχημα στον τυπο. εκφρασεις του στυλ "αντε να μαθεις να γαμας πρωτα ρε μαλακα και μετα ελα εδω" και ακομη πιο ασχημα μπινελικια,μην αναφερθω παραπανω.απορησαμε ολοι πως ο τυπος δε βγηκε εξω να την πνιξει επιτοπου. δε ξερω τι τις ειχε κανει μεσα,αν ηταν μαλακασ η οχι,ουτε που τον ειδαμε.μιλαμε ομως για μεγαλη ξεφτιλα για τον ανδρισμο καποιου.
στα 20+ χρονια της πουτανοκαρριερας μου,εχω δει διαφορα ευτραπελα κατα καιρους,απο ασχημη συμπεριφορα και βρισιματα μαλακισμενων αλβανιδων,μεχρι και φαπες (ελαχιστες φορες) μεταξυ πελατη και λοιπων...η συμπεριφορα ομως αυτης,δε ξεχνιεται ευκολα.
επειδη η μαρινα μου αρεσε σαν εμφανιση και επειδη την εχω μπλακ λιστ,εχω την απορια : ετυχε 3 φορες κακια στιγμη? μηπως ειναι τρελλη? αλλαξε,βελτιωθηκε? εχει καποιο κουμπι ?
φιλικα και με εκτιμηση στο προσωπο σου συναγωνιστη και ελπιζοντας πως εννοουμε την ιδια.λογω ονοματος και περιγραφης πιστευω αυτη ειναι.