μινι απογευματινη τσαρκουλα φυλης και περιξ(ωρα εναρξης 6)
λοιπον....τα πραγματα κυμανθηκαν σε ηρεμα πραγματα,μετρια προς χαλια...τιποτα καινουριο αλλα κυριως τιποτα ενδιαφερον...εχουμε και λεμε λοιπον οπαδοι της καυλας...
φωκαιας 27 πανω μπαζο ολκης μελαχροινο..
στο κατω(οπως μπαινεις αριστερα 5 σκαλακια) αδιαφορο καστανο το οποιο δινει ομως και κωλο για τους λατρεις..
στο υπογειο του 27 ενα απαραδεκτα μεγαλο μπαζο που και να με πληρωνε δεν το γαμαγα...επισης εδινε κωλο...
στο διπλα με τα 3 σκαλακια ηταν η φραουλιτσα απο την ουκρανια..λιγο πιο ακριβη απο τις δικες μας...20 ευρω το κιλο το οποιο τελειωνει σε 5 λεπτα ομως...ενω εμας 2 ευρω το κιλο και θα τρως 2 ωρες....μελαχροινο μετριο
φωκαιας 25 πανω ενα μελαχροινο ωραιο που καποτε ηταν φυλης 66...ωραιο βυζακι χουφτας και μακρια μαυρα μαλλια (farkeli αρχοντα για σενα)..δοκιμασμενο παλιοτερα κι ειχα μεινει ευχαριστημενος καθως ειναι δεκτικη....
φωκαιας 22 υπογειο αναμονη γυρω στο δεκαλεπτο...οση ωρα περιμενα ακουγοταν τα τακουνια απο το πανω....ασχετο...τελικα βγηκε ενα ξανθο μετριο αλλα με βυζαρες..
στο πανω ενα μελαχροινο σαν τσιγγανακι αδυνατο κοντο με βυζακι ωραιο επισης...
φωκαιας 19 πετιτ ξανθο με αερα στο σαλονι ,γυμνοστηθο, βυζακι τουμπανο το οποιο ειχε δοκιμαστει στο παρελθον και ειχε αφησει καλες εντυπωσεις ...
φωκαιας 17 πανω η καρλα που βγαινει με το γνωστο στραπλες μπλουζακι της που κατεβαζει για να δουν τις βυζαρες της οι συναγωνιστες...
στο διπλα ενα μπαζο..
φυλης 59 πανω μια μικρουλα ξανθουλα που επισης ειχε δοκιμαστει οταν αυτη βρισκοταν στο κατω ενα φεγγαρι..κανει και ακαποτο(δεν ειχα προτιμησει) για τους πιο αρμοδιους..μετρια παντως στο δωματιο στο οριο της κακης...
στο κατω η σαμπρινα με το επισης ακαποτο τσιμπουκι της...μετρια εμφανισιακα..
φυλης 80 ηταν μαιρα η οποια βγηκε απο το δωματιο με ενα δονητη 30 ποντους και βαλε...
οση ωρα περιμενα επαιζε ενας σταθμος ο οποιος συνομιλουσε ενα ζευγαρι...σε μια φαση ρωταει ο σπικερ την αλλη..ποσους οργασμους μπορει να εχει μια γυναικα μεσα σε 1 ωρα?Α 5 Β 10 Γ 30 Δ 134 η τυπισσα απαντησε 5 κι ας μην της εχει τυχει λεει ακομη..η σωστη απαντηση ηταν 134 αφηνοντας την συξυλη...
αααα ξεχασα να σχολιασω...η μαιρα ειναι καλη εμφανισιακα αλλα δινω πολυ σημασια στους οπαδουσ της νυχτας που λενε πως στο δωματιο ειναι χαλια και 5λεπτου...
φυλης 65 ενα ωραιο ξανθο με πολυ ωραιο βυζι..η τσατσα επιασε κουβεντα για σχολες με 2 πιτσιρικια και τις συγκρινε με του γιου της...
Φυλής 67 χριστινα...σωμα μοντελου και στριπτιτζους...ξανθο κοντο μαλλι με πολυ ωραιο βυζακι..ειχε τιμηθει παλιοτερα χωρις πολλες εκπληξεις στο δωματιο...τυπικο γαμησι φυλης..
φυλης 84 ενα κοντο μπαζο αλλα πολυ παιχνιδιαρα συμφωνα με τον τσατσο...
φυλης 82
ο μαρκαριαν να πηγαινει (κι ενω ειναι ακινητος)περα δωθε στους ρυθμους ενος τραγουδιου..κοπελα η ξανθια που ειναι εδω και τουλαχιστον ενα χρονο...
φυλης 86 η αλινα...υποσχομενη πολλα στο σαλονι και ετσι ειναι και μεσα...μελαχροινο λεπτο πορνιδιο με ωραιο βυζακι ....μεσα ανεκτικη σε οτι ζητησεις...
φυλης 88
...εδω λιγο προσοχη...εμφανισιακα πολυ καλο μελαμψο με απιστευτα βυζακια...!!σου δινει την εντυπωση του αθωου και ταυτοχρονα προστυχου...λοιπον...μεσα ειναι μεγαλο επιπλο...πιπα λες γλυφει παγωτο με γευση σκατου και σιχαινεται..απο πανω δεν ανεβαινει..και γενικα μια αγγαρεια...οταν την ειχα παρει...γαμουσα και ειλικρινα δεν ακουγοταν τιποτα...λες και τον ειχα βαλει στην μπριζα του σπιτιου μου...ουτε καν τα ψευτικα αχ και βαχ..!!μακρυα...
φυλης 69 πηγα να τσεκαρω αυτο το μελανουρι που ειχε αναφερθει...εκει συναντησα ενα εκφυλο πορνακι αλλα κατι με αποτραβηξε...
φυλης 71 πανω η βικη...με φορεματακι...ουτε καν εσωρουχα...γεματουλα...με 25 ακαποτο...20 κανονικο..
φυλλης 71 κατω η τσατσα ευα με την νελλη...ομολογω πως η νελλη ηταν πιο καυλα απο ποτε με την ενδυμασια της ...κριμα που μεσα ειναι ξενερωτη...κι ας υποσχεται αλλα η τσατσα ευα...που ειλικρινα καποια μερα θελω να την σκισω....
διδυμου 8 η λια...ψιλοπηγαινε προς μιλφειγ...ψηλη ξανθια με ωραιες γοβες που εδεναν μεχρι πιο κατω απο το γονατο
(χιλαβερ θα σαρεσαν ευκολα)
διδυμου 6 λουιζα...αδιαφορη καστανη...τιποτα αξιοσημειοτο..
στα κατω της διδυμου παιζανε 3 μιλφακια χαλια πολυ...τα γνωστα...
αλκαμενους 117 μαρια απο ρωσσια και καλα...ειναι ελληνιδα ομωςς ...και ειναι αυτη που δουλευε κολωνου διπλα απο της κατερινας...το πρασινο...μεσα μετρια...
αλκαμενους 111 η ευα..ενα μιλφ φαλαινα...τουλαχιστον 110 κιλα...
περγαμου 21 ενα μπαζο μαυρα μαλλια που εκανε καλο ισπανικο λεει...οντως ειχε τεραστια βυζια...
περγαμου 18 βεροπουλος....
περγαμου 23 η ντενιζα οπου εγινε κι η καταθεση....πρωτη φορα στην εν λογω κυρια παροτι τοσα χρονια διαβαζω τα καλυτερα...συμπερασμα?ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ?
που τοσο καιρο δεν πηγαινα?στα ενδωτερα μου πιασε την κουβεντα...για το που θα παω διακοπες και λοιπα....μου παιρνε πιπα...και μου λεγε <μιλα εσυ μιλα...σε ακουω>
αναβαση απο πανω με τρελο ρυθμο πανω κατω δεξια αριστερα....γυρισμα στα 4 οπου το πυραυλακι μου εκτοξευσε το ασπρο υγρο αφου το ζουσε παραπανω κι απο την γκομενα μου...!!!
αυτα τα λιγα απο σημερα το απογευμα φιλαρακια...
Υ.Γ σε καποια μαγαζακια συναντουσα ενα συναγωνιστη που επισης σημειωνε ολη την ωρα κατι στο κινητο..δεν γνωριζω ποιος ηταν ομως...χεχεχε
Υ.Γ να τονισω πως παντα μιλαμε υποκειμενικα...τα γουστα ειναι γουστα...θελω να παιρνω κοπελες που θα ηθελα να τις παρω κι αν τις εβλεπα στο δρομο με ρουχα...κι οχι καποια που ερχεται και μου πιανει τα αρχιδια με αποτελεσμα να με καυλωσει..!!ειμαι 25 ετων κι ακομα μαρεσει το ωραιο...φιλικα παντα...