ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ξαν8ια ειπες?εγω ειχα δει πριν μια βδομαδα ενα πετιτ οπως το περιγραφεις αλλα μελαχρινο...με καλα ελληνικα 19χρονο...εντελως ξενερωτο...μηπως λεμε την ιδια??
ξαν8ια ειπες?εγω ειχα δει πριν μια βδομαδα ενα πετιτ οπως το περιγραφεις αλλα μελαχρινο...με καλα ελληνικα 19χρονο...εντελως ξενερωτο...μηπως λεμε την ιδια??
σημερινη μεσημεριανη επιδρομη....γυρω στις 2....
φυλης 109 μπαζακι(μελαχροινο)
...
αυτα απο το μεσημερι στη φυλης...οσα δεν ανεφερα απλα αδιαφορα η τα γνωστα πλεον...
Τσεχια.....lol[glow=red,2,300]Για τους fan της Μπάρμπαρα.[/glow]
Τελευταία ημέρα εργασίας η [glow=red,2,300]19/06 (Κυριακή).[/glow]
Μετά αναχώρηση για Τσεχία και επιστροφή σε 2 μήνες.
Όσοι πιστοί προσέλθετε, δεύτε λάβετε τελευταίον ασπασμόν.
Καλα την ψυλιαστηκα την Μαιρα απο την τελευταια φορα που την ειχα παρει οτι ειχε αρχισει να αποκταει την νοοοτροπια του 5λεπτου!Κριμα!!Στο Φ80 σήμερα το πρωί δουλεύει η Μάϊρα. Εμφανίστηκε ξανά μετά από καιρό. Η ξενέρα στο δωμάτιο γιατί ενώ μπήκε και πιάσαμε την κουβέντα (στη γλώσσα της) μου λέει, ξέρεις έχεις 5 λεπτά από την ώρα που θα μπω και ήδη ο χρόνος κυλαέι.
Τουρκαλα? Ε δεν το νομιζω...η μπαρμπαρα γιατι εγω ξερω απο την πρωτη μερα πως ειναι τουρκαλα?λαθος εντυπωση εχω?
εμεις καθοριζουμε την αγορα ;)Στο Φ80 σήμερα το πρωί δουλεύει η Μάϊρα. Εμφανίστηκε ξανά μετά από καιρό. Η ξενέρα στο δωμάτιο γιατί ενώ μπήκε και πιάσαμε την κουβέντα (στη γλώσσα της) μου λέει, ξέρεις έχεις 5 λεπτά από την ώρα που θα μπω και ήδη ο χρόνος κυλαέι. Καλά ρε παιδιά από πότε ο χρόνος στα μπουρδέλα της φυλής είναι 5 με 7 λεπτά???? Έχει αλλάξει η πολιτική τους, και μάλιστα σε καιρούς που θα έπρεπε να μας παρακαλάγανε να μπαίνουμε? Ξέρει κανείς κανένα μπουρδέλο που να έχεις μια στοιχειώδη άνεση χρόνου???? Τα στούντιο δυστυχώς είναι πολύ ακριβά. Στο Φ80 το απόγευμα θα είναι η Μαριάννα.
Καλα την ψυλιαστηκα την Μαιρα απο την τελευταια φορα που την ειχα παρει οτι ειχε αρχισει να αποκταει την νοοοτροπια του 5λεπτου!Κριμα!!
Υ.Γ Οσο πιο κεντρικα τα ντελα τοσο το χειροτερο απο πλευρας χρονου
Μαύρο στά μπουρδέλα 5λεπτου
τι 19/6 ρε φιλε? σημερα εχουμε 3/7.μηπως εννοεις εβδομου? ιουλιου 'η ιουνιου?[glow=red,2,300]Για τους fan της Μπάρμπαρα.[/glow]
Τελευταία ημέρα εργασίας η [glow=red,2,300]19/06 (Κυριακή).[/glow]
Μετά αναχώρηση για Τσεχία και επιστροφή σε 2 μήνες.
Όσοι πιστοί προσέλθετε, δεύτε λάβετε τελευταίον ασπασμόν.
προφανως ιουλιου εννοει.19 πεφτει κυριακη οντως...τι 19/6 ρε φιλε? σημερα εχουμε 3/7.μηπως εννοεις εβδομου? ιουλιου 'η ιουνιου?