Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 182 άτομα (8 μέλη και 174 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.354
Πόντοι
2.036
Εκτενέστατη βόλτα το Σάββατο στην αρχή της 3ης βάρδιας, πήγα Λιοσίων, στον οίκο της Μύρας όπου ήταν στην βάρδια, πάνω από 10 άτομα σαλόνι, έφυγα σούμπιτος για το δίπλα, 2 αδύνατα Λατινάκια όμορφα αλλά μεγάλη αναμονή και εδώ και μου φάνηκαν και ξεζουμισμένα, πάω Βέργας στο 7 Σαμπίνα 3 δωμάτια κλειστά και άλλοι 3 που είχαν πληρώσει ήδη στο σαλόνι, εντάξει είναι Σάββατο αλλά είπαμε, να περιμένεις 5-6 δωμάτια για ένα 10-12λεπτο σκάρτο, όσο καλή να είναι και η άλλη ... 0 αυτοσεβασμός, απέναντι στο 6 η Λίλια έβριζε στα Ρώσσικα μία παρέα 4ων νεαρών (18-24)και αναιδέστατων αλβανών γιατί λέει την βρίζανε στα αλβανικά, πήγαν να πουλήσουν μαγκιά και σε εμένα και σε έναν άλλο συναγωνιστή έξω αλλά αγνοήθηκαν, εδώ χάρηκα με τον εαυτό μου γιατί παλιότερα θα είχα σίγουρα τσιμπήσει στην πρόκληση και θα είχα αρπάξει κάποιον, απο την άλλη σκέφτομαι την καημένη την κοπέλα και την τσατσά, αν τους κάνανε σαματά θα προλάβαιναν να φωνάξουν προστασία ;
Βέργας 3 μόλις είχε ανοίξει, μία γεματούλα δεξιά, μία ξανθιά αδιάφορη αριστερά και μαζί της ένα αλογάκι αρκετά όμορφο μελαχρινό αδύνατο με τατουάζ αρκετά, 1,5άρι στήθος μάλλον, Ντάλια/Ντάρια/Ντέλια κάτι τέτοιο, στοχοποιήθηκε για ημέρα με λιγότερη κίνηση.
Φεύγοντας με τα πόδια προς Ιουλιανού σκεφτόμουν να πάρω το κάρο που το άφησα έξω από τον σταθμό ή να πάω με τα πόδια Φυλής, με πλαγιάζει ένα τραβέλι, 1.70 αδύνατο με ρόζ φόρμα και μάυρο τοπάκι (είχε πλαστικό βυζί) και αρχίζει το ψηστήρι, δεν κάνω τέτοια (προς το παρόν τουλάχιστον) οπότε ούτε χαβαλέ δεν της/του έκανα, άκυρο κατευθείαν και ποδαράτο ανηφόρα.
Διδύμου και Φυλής έχουν ενημερώσει άλλοι για τι Σ/Κ, οπότε προχωράω στην κατάληξη, πάω Φιλιππίδου 11 όροφο, είχε αλλάξει η βάρδια και δεν ήταν η Ντιάνα μπανάνα που ήθελα, πάω κάτω, χαμός, πάνω από 10 άτομα σαλόνι και η Ντιάνα να τρίβεται σε όλους ενώ μία άλλη πιτσιρίκα έπιανε αμήχανα τον στύλο, έφυγα και συνέχισα την βόλτα αλλά επειδή δεν με έψησε άλλη γύρισα εδώ(Φιλ.11 ισόγειο), μόνη της στον καναπέ η Ντιάνα να κάθεται και η άλλη όρθια, "γύρισες; θα περάσεις;" , εννοείται λέω, έχει δωμάτιο ; "δεν ξέρω κάτσε να έρθει η κυρία", ανοίγει η πόρτα του δωματίου που είναι στο σαλόνι και βγαίνει η τσατσά που μόλις είχε "τακτοποιήσει" τον πελάτη μάλλον, ψιλή ξανθιά αδύνατη, αυτή είναι που τσιμπουκώνει πελάτες ?
Μου λέει έχουμε δωμάτιο μέσα στο βάθος αλλά θα περιμένεις ΕΝΑΝ πελάτη που τις έχει πάρει παρτούζα, θα τον ξεπετάξουν και θα σου έρθει, της λέω 1 δωμάτιο περιμένω, δεν έχω πρόβλημα και μπαίνω, γδύνομαι, φρεσκάρομαι και αράζω, αρκετά καθαρό και ευρύχωρο δωμάτιο, μπράβο.
Περνάνε 10 λεπτά δεν άκουγα πόρτες μόνο το σαλόνι να γεμίζει κόσμο, 15' τίποτα, λέω θα περνάει καλά ο τύπος μπράβο του, αλλά μου είπε ψέματα η τσατσά θα έχει πληρώσει 2πλό χρόνο, κάπου στα 17-18' βγαίνουν τα κορίτσια από την παρτούζα χωρίς να έχει φωνάξει η τσατσά, επιτέλους σκέφτομαι(είχα δει 50 tiktoks) και αρχίζω εγώ να φτιάχνομαι, μετά απο 2-3 λεπτά αφού πλύθηκαν τα κορίτσια πάνε σαλόνι οπού γινόταν χαμός, παίζει να κάτσανε πάνω από 5-6 λεπτά για show μπας και ψήσουν κανέναν, είμαι ήδη κοντά στο 30λεπτο με το πουλί στο χέρι, πέφτει ηρεμία γιατί άδειασε το σαλόνι και ακούω προνοτάκουνα στον διάδρομο, καπάκια όμως ανοίγει η πόρτα και μπαίνει άλλο μπούγιο, πάλι σαλόνι 3-4 λεπτά τα κορίτσια, έχω αρχίσει και τα παίρνω, ηρεμία και πάλι και περιμένω να ακούσω τακούνι να έρχεται, τίποτα, έχω πιάσει κοντά 40', ανοίγω πόρτα φωνάζω τσατσά και την ρωτάω τι γίνεται ; μου λέει τώρα μπήκε στον άλλον γρήγορα και έρχεται περίμενε, μέσα μου βράζω αλλά πολύ ήρεμα και ευγενικά της λέω είπες 1 δωμάτιο και έχει περάσει 40λεπτο, "έ όχι και 40' λέει", ζητάω πολύ ευγενικά το 20ρικο πίσω να φύγω, σε 1" το είχε βγάλει από την κωλότσεπη και το είχε βάλει στο χέρι μου... ντύνομαι και φεύγω αφού την ευχαρίστησα κιόλας.
Τεράστια ξενέρα, αφάνταστη, είπε ψέματα η τσατσά να μην χάσει το 20ρικο Σαββατιάτικα που είχε 3-4 άτομα αναμονή σαλόνι ... για ποιόν λόγο, λες και ο δικός μας ο χρόνος δεν έχει αξία, κρίμα γιατί δείχνει να προσέχει τον οίκο κατά τα άλλα, όσο και να θέλω να γαμήσω τα κορίτσια στον οίκο με αυτή την τσατσά δεν ξαναπερνάω, μαύρο εντελώς.
Πέρασα τελικά με την Άντζελα το κοντοβυζοπούτανο στο 69Α και άδειασα όλη την πίκρα και ξενέρα με μεγάλη ευχαρίστηση και άνεση στις βυζάρες της, οφείλω κριτική κάποια στιγμή.

Πήγα μετά για ποτό που είχα κανονίσει ~00:30 και με ρώταγαν γιατι έφτασα στις 2:00 παρά ...
Για να μην πιάσω όλη την σελίδα το έβαλα σε spoiler, αχχχχ ποιο πουτάνες είναι οι τσατσάδες ... :cheesy:

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
11.020
Πόντοι
3.436
Μάγκες καλησπέρα, ψάχνω Νάταλι που δούλευε Ιάσωνος 44οροφο και μια άλλη Ντιάνα από Λεωνίδου απόγευμα δούλευε Ρουμάνα σχετικά όμορφο πρόσωπο και σώμα κοντά στα 35.
Χαρακτηριστικό της κάτι όμορφα κρεμασμένα βυζάκια!!!
Τις έχετε πάρει μάτι πουθενά??
Νομιζω την Νάταλι θα την βρεις Περδικας 3 ισογειο βραδυνη βαρδια απο τις 23:00 και μετα με αλλο ονομα, πλεον ονομαζεται Νατασσα....

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Την πήδηξα την περασμένη εβδομάδα. Καμιά σχέση, με την Βίκυ της Πιπίνου και τις πρώτες μέρες της, στην Φυλής. Δεν είναι μόνο, ότι έκοψε τα φιλιά και το τελειωτικό στο στόμα. Έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος της καύλας, που εξέπεμπε και έχει αρχίσει να αλλοιώνεται η εμφάνισή της. Μου φάνηκε αρκετά πρησμένη, στο πρόσωπο και στα χείλη, συν ότι έχει κάνει και μπάκα. Στο γαμήσι ήταν τελείως τυπική, έως κρύα και στο πισωκολλητό έκλεινε τα πόδια, για να με φρενάρει. Εγώ, προσωπικά, δεν θα πάω ξανά μαζί της. Κρίμα, γιατί ήταν δυνατό μουνί, με σούπερ κρεβάτι και αντί να αναδειχθεί σε βασίλισσα της Φυλής, παρασύρθηκε και έγινε ένα, με την χρυσή μετριότητα που επικρατεί στους οίκους της περιοχής.
Προσυπογράφω!

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
χαχααχαχαχα κ γω σημερα περασα κατα τις 8 κ βλεπω καμια 8ρια ατομα,κ ολοι για την Μυρα,κριμα η μια απο τις 2 κοπελες να πηγαινει τρενο κ η αλλη να μην εχει δωματιο,εχει μαζεψει ολο το χαρτι,εφυγα κ πηγα για σουβλακια,καλα γαμισια μαγκες
ρε σεις πριν ξεκινησει η βαρδια της Μυρας Λ73 εχουν ήδη μπει ατομα στα δωματια και καποιοι κλεινουν εικοσαλεπτα και μισαωρα,με αποτελεσμα αν θες να μπεις ,θα περιμενεις πανω απο μια ωρα !!! καποιοι κλεινουν με ραντεβου !!!και μετα θα ερθει να σου δωσει γλωσσοφιλο να σου δωσει τα φλοκια απο τους προηγουμενους

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
ρε σεις πριν ξεκινησει η βαρδια της Μυρας Λ73 εχουν ήδη μπει ατομα στα δωματια και καποιοι κλεινουν εικοσαλεπτα και μισαωρα,με αποτελεσμα αν θες να μπεις ,θα περιμενεις πανω απο μια ωρα !!! καποιοι κλεινουν με ραντεβου !!!και μετα θα ερθει να σου δωσει γλωσσοφιλο να σου δωσει τα φλοκια απο τους προηγουμενους
Αν και έχω πάει 3 φορές...μήπως κάνει κάτι έξτρα ;πχ τα καταπίνει;γιατί είναι περίεργο τοση δουλειά

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
Την πήδηξα την περασμένη εβδομάδα. Καμιά σχέση, με την Βίκυ της Πιπίνου και τις πρώτες μέρες της, στην Φυλής. Δεν είναι μόνο, ότι έκοψε τα φιλιά και το τελειωτικό στο στόμα. Έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος της καύλας, που εξέπεμπε και έχει αρχίσει να αλλοιώνεται η εμφάνισή της. Μου φάνηκε αρκετά πρησμένη, στο πρόσωπο και στα χείλη, συν ότι έχει κάνει και μπάκα. Στο γαμήσι ήταν τελείως τυπική, έως κρύα και στο πισωκολλητό έκλεινε τα πόδια, για να με φρενάρει. Εγώ, προσωπικά, δεν θα πάω ξανά μαζί της. Κρίμα, γιατί ήταν δυνατό μουνί, με σούπερ κρεβάτι και αντί να αναδειχθεί σε βασίλισσα της Φυλής, παρασύρθηκε και έγινε ένα, με την χρυσή μετριότητα που επικρατεί στους οίκους της περιοχής.
Βικυ Φ69 εγω συνηθως παω μονο για πιπα-τελειωτικο με το ωραιο της προσωπο,δεν με ενθουσιαζει στο σεξ...

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
Αν και έχω πάει 3 φορές...μήπως κάνει κάτι έξτρα ;πχ τα καταπίνει;γιατί είναι περίεργο τοση δουλειά
οσο περναει ο καιρος κανει και περισσοτερα,ισως ναι να καταπινει καποιες φορες,αλλωστε αναφερθηκε απο καποιους οτι μπηκαν μεσα της ακαποτα "κατα λαθος"πανω στα τριψιματα και στα φιλια στην αρχη ...

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Πριν λίγο δευτερη βάρδια στο Ιάσωνος 46 ισογειο με το μακρυ διαδρομο δοκίμασα την Αννα μπανάνα στο 10ρικο. Λεπτή, μετριου αναστηματος με πονηρο προσωπακι σκουρο δερμα με μικρό βυζί και ωραιο πεταχτο κωλο

Μην πατε.
Είχε χαλια διάθεση. Ευτυχως εχει σφιχτο μουνι και ως εμπειρος χυστης δεν ειχα θεμα.

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Βικυ Φ69 εγω συνηθως παω μονο για πιπα-τελειωτικο με το ωραιο της προσωπο,δεν με ενθουσιαζει στο σεξ...
Δεν αφηνει ρε φίλε μια φορά της ειπα να τελειώσω μέσα στο στόμα σού και μου ειπε ειναι +20

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.352
Πόντοι
13.636

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
Δεν αφηνει ρε φίλε μια φορά της ειπα να τελειώσω μέσα στο στόμα σού και μου ειπε ειναι +20
εγω της το ειχα κανει στην αρχη που ειχε ερθει χωρις να της το πω,και με αφηνει ,αλλα παιζει ρολο αν γουσταρει γενικα..εχω καιρο να την επισκευθω ...

Τελευταία τροποποίηση:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Τεράστια, τυχαία συνάντηση με τον Γίγαντα Σάκη Picker χθες βράδυ!!!
Φυσικά στον οχετό Εμετουργείο!!!
Έρχεται κριτική....
Ο Πικερ είναι βλάκας, πουτανοκαψουρης :kiss-mark: με την Κορίνα και προβληματικός χαρακτήρας! Αναρωτιέμαι πώς κάνεις παρέα μαζί του... :hi:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Μπορεί να εννοεί ότι τελείωσε στο στόμα "με προφυλακτικό"...
Μου θυμίζει την ατάκα του θρυλικού και α-τιμημένου GL: Χύσιμο δέχτηκε στο στόμα της:pipa2:, στο τελείωμα, ΜΕ καποτα φυσικά! :jerking::2funny:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Πριν μισή ωρίτσα .... Διδυμου 27 φωτεινη ... Στο 22 σοφία λεπτή με μιτερη μυτη. Αυτή κάνει καλό μπουκι ...;;;. Φώκαιας 13 υπογα σαμιρα και Άννα ; και οι δύο λατινες μικρές με ωραία κορμιά .... Η Σακίρα με πιο άσπρο δέρμα και χαμόγελο .... Ποια να δοκιμάσω;; α κάνουν και οι δύο ελεύθερο... Φιλιππίδου το ισόγειο η Λία ωραίο γκομενάκι με ελεύθερη πίπα ... Να μπω;;;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.352
Πόντοι
13.636
Ο Πικερ είναι βλάκας, πουτανοκαψουρης :kiss-mark: με την Κορίνα και προβληματικός χαρακτήρας! Αναρωτιέμαι πώς κάνεις παρέα μαζί του... :hi:

Μου θυμίζει την ατάκα του θρυλικού και α-τιμημένου GL: Χύσιμο δέχτηκε στο στόμα της:pipa2:, στο τελείωμα, ΜΕ καποτα φυσικά! :jerking::2funny:
Τον είδα πολύ Καλύτερο σε πληροφορώ!!!!
Τιμή και Δόξα!!!!

Το θυμάμαι πάντα.
Έχει γράψει Ιστορία!!!
:happy::happy::happy:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.352
Πόντοι
13.636
Πριν μισή ωρίτσα .... Διδυμου 27 φωτεινη ... Στο 22 σοφία λεπτή με μιτερη μυτη. Αυτή κάνει καλό μπουκι ...;;;. Φώκαιας 13 υπογα σαμιρα και Άννα ; και οι δύο λατινες μικρές με ωραία κορμιά .... Η Σακίρα με πιο άσπρο δέρμα και χαμόγελο .... Ποια να δοκιμάσω;; α κάνουν και οι δύο ελεύθερο... Φιλιππίδου το ισόγειο η Λία ωραίο γκομενάκι με ελεύθερη πίπα ... Να μπω;;;
Έχουν πολύ πρόσφατα γραφτεί Κριτικές.
Αν δεν διαβάζεις....
:priest::priest::priest:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.013
Πόντοι
41.129
Μαλλον πανε για να την εκμεταλλευτούν και να τον βαλουν μεσα της ακαποτα "κατα λάθος".
:headbang::jerking:

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom