Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 403 άτομα (37 μέλη και 366 επισκέπτες)

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
58
Like
14.096
Πόντοι
9.436
Μάγκες καλησπέρα, ψάχνω Νάταλι που δούλευε Ιάσωνος 44οροφο και μια άλλη Ντιάνα από Λεωνίδου απόγευμα δούλευε Ρουμάνα σχετικά όμορφο πρόσωπο και σώμα κοντά στα 35.
Χαρακτηριστικό της κάτι όμορφα κρεμασμένα βυζάκια!!!
Τις έχετε πάρει μάτι πουθενά??
Νομιζω την Νάταλι θα την βρεις Περδικας 3 ισογειο βραδυνη βαρδια απο τις 23:00 και μετα με αλλο ονομα, πλεον ονομαζεται Νατασσα....

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.198
Πόντοι
5.646
Την πήδηξα την περασμένη εβδομάδα. Καμιά σχέση, με την Βίκυ της Πιπίνου και τις πρώτες μέρες της, στην Φυλής. Δεν είναι μόνο, ότι έκοψε τα φιλιά και το τελειωτικό στο στόμα. Έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος της καύλας, που εξέπεμπε και έχει αρχίσει να αλλοιώνεται η εμφάνισή της. Μου φάνηκε αρκετά πρησμένη, στο πρόσωπο και στα χείλη, συν ότι έχει κάνει και μπάκα. Στο γαμήσι ήταν τελείως τυπική, έως κρύα και στο πισωκολλητό έκλεινε τα πόδια, για να με φρενάρει. Εγώ, προσωπικά, δεν θα πάω ξανά μαζί της. Κρίμα, γιατί ήταν δυνατό μουνί, με σούπερ κρεβάτι και αντί να αναδειχθεί σε βασίλισσα της Φυλής, παρασύρθηκε και έγινε ένα, με την χρυσή μετριότητα που επικρατεί στους οίκους της περιοχής.
Προσυπογράφω!

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.398
Πόντοι
201
χαχααχαχαχα κ γω σημερα περασα κατα τις 8 κ βλεπω καμια 8ρια ατομα,κ ολοι για την Μυρα,κριμα η μια απο τις 2 κοπελες να πηγαινει τρενο κ η αλλη να μην εχει δωματιο,εχει μαζεψει ολο το χαρτι,εφυγα κ πηγα για σουβλακια,καλα γαμισια μαγκες
ρε σεις πριν ξεκινησει η βαρδια της Μυρας Λ73 εχουν ήδη μπει ατομα στα δωματια και καποιοι κλεινουν εικοσαλεπτα και μισαωρα,με αποτελεσμα αν θες να μπεις ,θα περιμενεις πανω απο μια ωρα !!! καποιοι κλεινουν με ραντεβου !!!και μετα θα ερθει να σου δωσει γλωσσοφιλο να σου δωσει τα φλοκια απο τους προηγουμενους

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
49
Like
2.697
Πόντοι
3.172
ρε σεις πριν ξεκινησει η βαρδια της Μυρας Λ73 εχουν ήδη μπει ατομα στα δωματια και καποιοι κλεινουν εικοσαλεπτα και μισαωρα,με αποτελεσμα αν θες να μπεις ,θα περιμενεις πανω απο μια ωρα !!! καποιοι κλεινουν με ραντεβου !!!και μετα θα ερθει να σου δωσει γλωσσοφιλο να σου δωσει τα φλοκια απο τους προηγουμενους
Αν και έχω πάει 3 φορές...μήπως κάνει κάτι έξτρα ;πχ τα καταπίνει;γιατί είναι περίεργο τοση δουλειά

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.398
Πόντοι
201
Την πήδηξα την περασμένη εβδομάδα. Καμιά σχέση, με την Βίκυ της Πιπίνου και τις πρώτες μέρες της, στην Φυλής. Δεν είναι μόνο, ότι έκοψε τα φιλιά και το τελειωτικό στο στόμα. Έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος της καύλας, που εξέπεμπε και έχει αρχίσει να αλλοιώνεται η εμφάνισή της. Μου φάνηκε αρκετά πρησμένη, στο πρόσωπο και στα χείλη, συν ότι έχει κάνει και μπάκα. Στο γαμήσι ήταν τελείως τυπική, έως κρύα και στο πισωκολλητό έκλεινε τα πόδια, για να με φρενάρει. Εγώ, προσωπικά, δεν θα πάω ξανά μαζί της. Κρίμα, γιατί ήταν δυνατό μουνί, με σούπερ κρεβάτι και αντί να αναδειχθεί σε βασίλισσα της Φυλής, παρασύρθηκε και έγινε ένα, με την χρυσή μετριότητα που επικρατεί στους οίκους της περιοχής.
Βικυ Φ69 εγω συνηθως παω μονο για πιπα-τελειωτικο με το ωραιο της προσωπο,δεν με ενθουσιαζει στο σεξ...

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.398
Πόντοι
201
Αν και έχω πάει 3 φορές...μήπως κάνει κάτι έξτρα ;πχ τα καταπίνει;γιατί είναι περίεργο τοση δουλειά
οσο περναει ο καιρος κανει και περισσοτερα,ισως ναι να καταπινει καποιες φορες,αλλωστε αναφερθηκε απο καποιους οτι μπηκαν μεσα της ακαποτα "κατα λαθος"πανω στα τριψιματα και στα φιλια στην αρχη ...

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Πριν λίγο δευτερη βάρδια στο Ιάσωνος 46 ισογειο με το μακρυ διαδρομο δοκίμασα την Αννα μπανάνα στο 10ρικο. Λεπτή, μετριου αναστηματος με πονηρο προσωπακι σκουρο δερμα με μικρό βυζί και ωραιο πεταχτο κωλο

Μην πατε.
Είχε χαλια διάθεση. Ευτυχως εχει σφιχτο μουνι και ως εμπειρος χυστης δεν ειχα θεμα.

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Βικυ Φ69 εγω συνηθως παω μονο για πιπα-τελειωτικο με το ωραιο της προσωπο,δεν με ενθουσιαζει στο σεξ...
Δεν αφηνει ρε φίλε μια φορά της ειπα να τελειώσω μέσα στο στόμα σού και μου ειπε ειναι +20

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
18.241
Πόντοι
10.686

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.198
Πόντοι
19.236

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.398
Πόντοι
201
Δεν αφηνει ρε φίλε μια φορά της ειπα να τελειώσω μέσα στο στόμα σού και μου ειπε ειναι +20
εγω της το ειχα κανει στην αρχη που ειχε ερθει χωρις να της το πω,και με αφηνει ,αλλα παιζει ρολο αν γουσταρει γενικα..εχω καιρο να την επισκευθω ...

Τελευταία τροποποίηση:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.704
Πόντοι
4.646
Τεράστια, τυχαία συνάντηση με τον Γίγαντα Σάκη Picker χθες βράδυ!!!
Φυσικά στον οχετό Εμετουργείο!!!
Έρχεται κριτική....
Ο Πικερ είναι βλάκας, πουτανοκαψουρης :kiss-mark: με την Κορίνα και προβληματικός χαρακτήρας! Αναρωτιέμαι πώς κάνεις παρέα μαζί του... :hi:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.704
Πόντοι
4.646
Μπορεί να εννοεί ότι τελείωσε στο στόμα "με προφυλακτικό"...
Μου θυμίζει την ατάκα του θρυλικού και α-τιμημένου GL: Χύσιμο δέχτηκε στο στόμα της:pipa2:, στο τελείωμα, ΜΕ καποτα φυσικά! :jerking::2funny:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Πριν μισή ωρίτσα .... Διδυμου 27 φωτεινη ... Στο 22 σοφία λεπτή με μιτερη μυτη. Αυτή κάνει καλό μπουκι ...;;;. Φώκαιας 13 υπογα σαμιρα και Άννα ; και οι δύο λατινες μικρές με ωραία κορμιά .... Η Σακίρα με πιο άσπρο δέρμα και χαμόγελο .... Ποια να δοκιμάσω;; α κάνουν και οι δύο ελεύθερο... Φιλιππίδου το ισόγειο η Λία ωραίο γκομενάκι με ελεύθερη πίπα ... Να μπω;;;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.198
Πόντοι
19.236
Ο Πικερ είναι βλάκας, πουτανοκαψουρης :kiss-mark: με την Κορίνα και προβληματικός χαρακτήρας! Αναρωτιέμαι πώς κάνεις παρέα μαζί του... :hi:

Μου θυμίζει την ατάκα του θρυλικού και α-τιμημένου GL: Χύσιμο δέχτηκε στο στόμα της:pipa2:, στο τελείωμα, ΜΕ καποτα φυσικά! :jerking::2funny:
Τον είδα πολύ Καλύτερο σε πληροφορώ!!!!
Τιμή και Δόξα!!!!

Το θυμάμαι πάντα.
Έχει γράψει Ιστορία!!!
:happy::happy::happy:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.198
Πόντοι
19.236
Πριν μισή ωρίτσα .... Διδυμου 27 φωτεινη ... Στο 22 σοφία λεπτή με μιτερη μυτη. Αυτή κάνει καλό μπουκι ...;;;. Φώκαιας 13 υπογα σαμιρα και Άννα ; και οι δύο λατινες μικρές με ωραία κορμιά .... Η Σακίρα με πιο άσπρο δέρμα και χαμόγελο .... Ποια να δοκιμάσω;; α κάνουν και οι δύο ελεύθερο... Φιλιππίδου το ισόγειο η Λία ωραίο γκομενάκι με ελεύθερη πίπα ... Να μπω;;;
Έχουν πολύ πρόσφατα γραφτεί Κριτικές.
Αν δεν διαβάζεις....
:priest::priest::priest:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
539
Like
81.450
Πόντοι
47.129
Μαλλον πανε για να την εκμεταλλευτούν και να τον βαλουν μεσα της ακαποτα "κατα λάθος".
:headbang::jerking:

Τελευταία τροποποίηση:

mitsos12

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2023
Like
150
Πόντοι
1
Αξίζει το γαμησι για καμιά ώρα σε στούντιο;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom