Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 446 άτομα (29 μέλη και 417 επισκέπτες)

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
804
Πόντοι
311
Καλά δεν πάμε καλά εδώ
Έχουμε μεγάλη πλάκα
Πέρασα απο Λιοσίων για Μύρα.
17:15 και δεν είχε έρθει και ήδη την περιμένανε 4 άτομα....
Πέρασα δ27 με ιβανα και πέρασα πολύ καλύτερα θα ακολουθήσει κριτική

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.727
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 κλειστό.

Φωκαιας 13 υπόγειο Εύα και Άννα λατινα μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν σιλικονατο βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17α Μιχαελα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 17β, 19, 24 & 25α κλειστά.

Φωκαιας 25β Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α κλειστό.

Φωκαίας 27Β κάτω Ναταλία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,για κάποιους που ρωτούσαν για την Ιρίνα(Ειρηνη) σύμφωνα με την υπηρεσία θα δουλέψει 11 Νοεμβρίου.

Φωκαίας 27Β πάνω Εβελινα και Εμμανουέλα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

felix07

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Ξερει κανενα καλο παιδι αν γυρισε η παολα απο Κ48; Μια πιπα ρε παιδια αν ειναι δυνατον

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Πέρασα αποκλειστικά από το φ71β για το καινούργιο κοντοπουτανο από την Βενεζουέλα την Βερόνικα.

Την είχα βάλει στο μάτι από την προηγούμενη εβδομάδα λόγο εμφάνισης η οποία είναι φοβερή αλλά δυστυχώς ήταν το άκρος αντίθετο στο δωμάτιο..

Αστεία συνεύρεση αφού με έπιασαν τα γελοία από τις κινήσεις που έκανε..

Η κοπέλα δεν έχει κακές προθέσεις αλλά μάλλον έχει άλλη ιδέα για αυτή τη δουλειά..

Εννοείται 0 προκαταρκτικά όταν της είπα σιγά σιγά μιας και ήμουν πεσμένος μου λέει
No, 10 minutes.

Πέρασμα καποτας σε πεσμένο πούτσο φυσικά και πίπα ανούσια
1 λεπτό μετά ήρθε από πάνω και άρχισε να κουνιέται σαν χαζό πίσω μπρος όσο ο πουτσος μου έπεφτε..

Έκανα την κίνηση απορίας με τα χέρια μου και γελάσαμε παρέα αφού αυτό δεν ήταν σεξ.

1 λεπτό μετά μου κάνει το κλασικό νεύμα Έλα από πίσω λες και είμαστε ρομποτακια.
Το μουνι της είτε είχε υπερβολικό τζελ είτε ήταν ανοιχτομουνα και δεν ένιωθα τίποτα...

Δεν ξέρω πως κατάφερα και έχυσα...
Πεταμένο 20αρικο.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.781
Πόντοι
201
Πέρασα αποκλειστικά από το φ71β για το καινούργιο κοντοπουτανο από την Βενεζουέλα την Βερόνικα.

Την είχα βάλει στο μάτι από την προηγούμενη εβδομάδα λόγο εμφάνισης η οποία είναι φοβερή αλλά δυστυχώς ήταν το άκρος αντίθετο στο δωμάτιο..

Η κοπέλα δεν έχει κακές προθέσεις αλλά μάλλον έχει άλλη ιδέα για αυτή τη δουλειά..

Εννοείται 0 προκαταρκτικά όταν της είπα σιγά σιγά μιας και ήμουν πεσμένος μου λέει
No, 10 minutes.

1 λεπτό μετά ήρθε από πάνω και άρχισε να κουνιέται σαν χαζό πίσω μπρος όσο ο πουτσος μου έπεφτε..

Έκανα την κίνηση απορίας με τα χέρια μου και γελάσαμε παρέα αφού αυτό δεν ήταν σεξ.

1 λεπτό μετά μου κάνει το κλασικό νεύμα Έλα από πίσω λες και είμαστε ρομποτακια.
Το μουνι της είτε είχε υπερβολικό τζελ είτε ήταν ανοιχτομουνα και δεν ένιωθα τίποτα...

Πεταμένο 20αρικο.
φιλε ,την ειχα δοκιμασει κ γω,ο λογος π περασα ηταν το ωραιο κολαρακι της,αλλα μεσα χαλια

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.781
Πόντοι
201
Καλά δεν πάμε καλά εδώ
Έχουμε μεγάλη πλάκα
Πέρασα δ27 με ιβανα και πέρασα πολύ καλύτερα θα ακολουθήσει κριτική
χαχααχαχαχα κ γω σημερα περασα κατα τις 8 κ βλεπω καμια 8ρια ατομα,κ ολοι για την Μυρα,κριμα η μια απο τις 2 κοπελες να πηγαινει τρενο κ η αλλη να μην εχει δωματιο,εχει μαζεψει ολο το χαρτι,εφυγα κ πηγα για σουβλακια,καλα γαμισια μαγκες

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.069
Πόντοι
1.686
Κυριακή 29.10.2023

Στο Φυλής 69 Β , πήρα τη ΒΙΚΥ !
Ρωσόφωνη όμορφη , με δέρμα πολύ καλό,
γλυκιά και θερμή !

Μοιάζει με ξαδέρφη της πιο κάτω.

kim_basinger-gt.jpg

καλή αίσθηση η μούνα της, της τον έχωσα τέρμα
και την έχυσα την κάβλα , τη γλυκομούνα !

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Κυριακή 29.10.2023

Στο Φυλής 69 Β , πήρα τη ΒΙΚΥ !
Ρωσόφωνη όμορφη , με δέρμα πολύ καλό,
γλυκιά και θερμή !

Μοιάζει με ξαδέρφη της πιο κάτω.

kim_basinger-gt.jpg

καλή αίσθηση η μούνα της, της τον έχωσα τέρμα
και την έχυσα την κάβλα , τη γλυκομούνα !
Μύστη Λαδάκη, χαίρομαι που πέρασες καλά! Όμως προσωπικά την Βίκυ την θεωρώ φόλα του 69 γιατί βάζει κρέμα στο μουνι της πριν μπει στο δωμάτιο ώστε να εμποδίσει το πινέλο! :angry: Και η απάντηση είναι ότι τάχα δεν ήξερε εάν έχω μεγάλο πουτσο. :jerking: Αυτή είναι η πάγια τακτική της! Για μένα μακριά...:hi:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.528
Πόντοι
13.636
Καλά δεν πάμε καλά εδώ
Έχουμε μεγάλη πλάκα
Η δύναμη της διαφήμισης!

Έχω δει με τα μάτια μου και σε άλλον οίκο την κοπέλα να έρχεται και να είναι ήδη τρία δωμάτια να την περιμένουν.
Γίνονται αυτά.

Τα έχω κάνει στο Λιοσίων όταν είχαν έρθει τα πρώτα Λατινακια. Έμπαινα και περίμενα την Φακέλ και τις φίλες της για Παρτουζάρες!!!

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.025
Πόντοι
6.815
Καλημέρα μάγκες πάρτε μάτι το Σαμπινάκι μας ανέβασε νέες φώτο και όποιος γουστάρει τηλ.whats Αpp
6970720894 θα την επισκεφτώ σύντομα κ θα ανεβάσω κριτική.
Θα μπορούσαν να έχουν φωτό και οι άλλες κοπέλες ώστε να έχεις μια άποψη και να μην μπερδεύεται μιας και παίζουν ίδια καλλιτεχνικά ονόματα

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.025
Πόντοι
6.815
χαχααχαχαχα κ γω σημερα περασα κατα τις 8 κ βλεπω καμια 8ρια ατομα,κ ολοι για την Μυρα,κριμα η μια απο τις 2 κοπελες να πηγαινει τρενο κ η αλλη να μην εχει δωματιο,εχει μαζεψει ολο το χαρτι,εφυγα κ πηγα για σουβλακια,καλα γαμισια μαγκες
Έπιασε τόπο το 20αρι, γέμισε η κοιλιά :cheesy:

Dant

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2022
Like
42
Πόντοι
0

mitsos12

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2023
Like
112
Πόντοι
0

No, 10 minutes.

Πεταμέν

Θα μπορούσαν να έχουν φωτό και οι άλλες κοπέλες ώστε να έχεις μια άποψη και να μην μπερδεύεται μιας και παίζουν ίδια καλλιτεχνικά ονόματα
Αξίζει να την συναντήσεις;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.727
Πόντοι
46.232

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
ειναι μες στην καυλα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι ,χτες το πρωί ήταν Φυλής 65α
τελεια,θα φυγω απο το σπιτι με το ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΙ ορθιο για την σφιχτη της μουνα...

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Μύστη Λαδάκη, χαίρομαι που πέρασες καλά! Όμως προσωπικά την Βίκυ την θεωρώ φόλα του 69 γιατί βάζει κρέμα στο μουνι της πριν μπει στο δωμάτιο ώστε να εμποδίσει το πινέλο! :angry: Και η απάντηση είναι ότι τάχα δεν ήξερε εάν έχω μεγάλο πουτσο. :jerking: Αυτή είναι η πάγια τακτική της! Για μένα μακριά...:hi:
+1
Φόλα και ξεπετα χρόνια τώρα..

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.334
Πόντοι
4.926
Την πήδηξα την περασμένη εβδομάδα. Καμιά σχέση, με την Βίκυ της Πιπίνου και τις πρώτες μέρες της, στην Φυλής. Δεν είναι μόνο, ότι έκοψε τα φιλιά και το τελειωτικό στο στόμα. Έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος της καύλας, που εξέπεμπε και έχει αρχίσει να αλλοιώνεται η εμφάνισή της. Μου φάνηκε αρκετά πρησμένη, στο πρόσωπο και στα χείλη, συν ότι έχει κάνει και μπάκα. Στο γαμήσι ήταν τελείως τυπική, έως κρύα και στο πισωκολλητό έκλεινε τα πόδια, για να με φρενάρει. Εγώ, προσωπικά, δεν θα πάω ξανά μαζί της. Κρίμα, γιατί ήταν δυνατό μουνί, με σούπερ κρεβάτι και αντί να αναδειχθεί σε βασίλισσα της Φυλής, παρασύρθηκε και έγινε ένα, με την χρυσή μετριότητα που επικρατεί στους οίκους της περιοχής.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.528
Πόντοι
13.636
Και εγώ πάντως έχω περάσει πολύ καλά μαζί της!
:hi:

angelos1983

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
22
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα, ψάχνω Νάταλι που δούλευε Ιάσωνος 44οροφο και μια άλλη Ντιάνα από Λεωνίδου απόγευμα δούλευε Ρουμάνα σχετικά όμορφο πρόσωπο και σώμα κοντά στα 35.
Χαρακτηριστικό της κάτι όμορφα κρεμασμένα βυζάκια!!!
Τις έχετε πάρει μάτι πουθενά??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom