Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 408 άτομα (47 μέλη και 361 επισκέπτες)

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
44
Like
11.809
Πόντοι
3.436
Εχοντας διαβασει την κριτικη του Paluki Louk πηγα και εγω αποψε κατα τις 00:15 να δοκιμασω την ρωσιδα Μπελλα Ιάσονος 39 πρωτο δεξια πανω .....στην αρχη αλλαξα γνωμη και ειπα να φυγω αλλα η περιβοητη ξανθια τσατσα η Νελλη με κρατησε με το ζορι και τελικα ειπα δεν γαμιεται ας την δοκιμασω μια φορα... τελικα ειναι αρκετα καλη στο δωματιο και απο εμφανιση μπορω να πω ανετα θα μπορουσε να δουλεψει Φυλης, σχετικα ψηλη καπου 1,68-1,70 καστανοξανθη ισιο μακρι μαλλι, αδυνατη οχι ομως σκελετιαρα και πολλα τατου σε ολο το σωμα... καλη περιπτωση...απο οτι μου ειπε η τσατσα Νελλη μαλλον της επομενες μερες θα πανε Κολωνου 48....Σε αλλο νεο της ημερας η Αγαπη απο Βενεζουελα που ηταν ΜΑ 21 ισογειο βραδυ, επεστρεψε στην πατριδα της, ο τσατσος μου ειπε οτι μαλλον θα ερθει ξανα Ελλαδα τον Φεβρουαριο, στην θεση της ειδα μια καινουργια επισης απο Βενεζουελα την Σαμανθα γεματουλα κοκκινομαλλα αλλα δεν πηρα καθως ειχα αδειασει με Μπελλα.....θα δοκιμαστει προσεχως...

georgezm

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Γεια σας μήπως ξέρετε κανένα μπουρδελο ή στούντιο που να έχει κοπέλες από μέση ανατολή;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.003
Πόντοι
7.195

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.882
Πόντοι
4.646
Τον είδα πολύ Καλύτερο σε πληροφορώ!!!!
Τιμή και Δόξα!!!!

Το θυμάμαι πάντα.
Έχει γράψει Ιστορία!!!
:happy::happy::happy:
Μύστη, ο τύπος έχει αέρα ανωμάλου. Αφού τον είδα πρόσφατα στο ίδιο βαγόνι του μετρό, όπου μια κοριτσοπαρεα απομακρύνθηκε εξ αιτίας του. Επίσης, μια άλλη φορά τον τρολαρα με ένα φίλο φωνάζοντας τον D*****d (άλλο καθίκι κι αυτό), από μακριά βέβαια... :2funny:

ach

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
86
Πόντοι
0
Έχοντας πάει πρόσφατα με τη Βίκυ από το Φ69 έχω να πω ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Βίκυ που ήξερα. Διεκπεραιωτική με μια αίσθηση βαρεμάρας.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.448
Πόντοι
19.236
Μιλάς για πρόσφατα ή για πριν από μερικά χρόνια;

Έχοντας πάει πρόσφατα με τη Βίκυ από το Φ69 έχω να πω ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Βίκυ που ήξερα. Διεκπεραιωτική με μια αίσθηση βαρεμάρας.
Κεφάλαιο Βίκυ

Η Βίκυ πάντα βαριόταν.
Την έχω πάρει και Πρόσφατα.
Σίγουρα δεν είναι το ίδιο με παλιά.
Μην τα θέλουμε όμως όλα δικά μας. Οι καταστάσεις έχουν αλλάξει γενικώς!

Η Βίκυ λοιπόν Δεν θέλει 69.
Δεν το γουστάρει απλά.
Λατρεύει τις πίπες και @@.
Της αρέσει να την πηδήξεις σκληρά, όχι άγρια!
Και βέβαια γουστάρει να την χύσεις και γρήγορα.
Πολλές γυναίκες τρελαίνονται με αυτό. Κάποτε είχα μια και ήθελε να την χύνω στο δίλεπτο.

Αυτά νομίζω. Αν σας κάνει περνάτε εάν όχι παρακάτω!

Hazardus

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
0
Ξερουμε τιποτα για Νοτια προαστια ;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.898
Πόντοι
10.686
Πρώτη φορά στο Αγκύρας 9, ακολούθησα τις συστάσεις και την κριτική του μύστη Paluki Luk και δοκίμασα την πετίτ μιλφ Ντάρια, κορμί εικοσάρας με στιλπνό δέρμα και βυζάκια πέτρα,με νοοτροπία ώριμης γυναίκας που ταιριάζει στους πενηντάρηδες, χώροι άνετοι και καθαροί,μια αξιοπρεπής συνουσία. Το πρόγραμμά της ελεύθερο στοματικό και "69",για τους... μερακλήδες προσφέρει και αυταρχικό.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.116
Πόντοι
19.505
Πρώτη φορά στο Αγκύρας 9, ακολούθησα τις συστάσεις και την κριτική του μύστη Paluki Luk και δοκίμασα την πετίτ μιλφ Ντάρια, κορμί εικοσάρας με στιλπνό δέρμα και βυζάκια πέτρα,με νοοτροπία ώριμης γυναίκας που ταιριάζει στους πενηντάρηδες, χώροι άνετοι και καθαροί,μια αξιοπρεπής συνουσία. Το πρόγραμμά της ελεύθερο στοματικό και "69",για τους... μερακλήδες προσφέρει και αυταρχικό.
όντως τρομερό κορμί, αδύνατο, πόδια γυμνασμένα καλλίγραμμα, μακρυά μαύρα μαλλιά. Κάπως σπασμένο πρόσωπο δεν φαινόταν και καλά, είναι σκοτεινός ο οίκος. Έχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναδεί, μάλλον στο Λαγουμιτζή 23 αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Τελευταία τροποποίηση:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.898
Πόντοι
10.686
όντως τρομερό κορμί, αδύνατο, πόδια γυμνασμένα καλλίγραμμα, μακρυά μαύρα μαλλιά. Κάπως σπασμένο πρόσωπο δεν φαινόταν και καλά, είναι σκοτεινός ο οίκος. Έχω την αντύπωση ότι την έχω ξαναδεί, μάλλον στο Λαγουμιτζή 23 αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Στο λίγο social που ακολούθησε μου είπε ότι ήταν σε "λαδάδικο",οι γνώστες του χώρου μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
21.119
Πόντοι
5.946
όντως τρομερό κορμί, αδύνατο, πόδια γυμνασμένα καλλίγραμμα, μακρυά μαύρα μαλλιά. Κάπως σπασμένο πρόσωπο δεν φαινόταν και καλά, είναι σκοτεινός ο οίκος. Έχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναδεί, μάλλον στο Λαγουμιτζή 23 αλλά δεν παίρνω και όρκο.
έχει πεταχτά δόντια? αν ναι τότε είναι η Χριστίνα από Λ23

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.898
Πόντοι
10.686
έχει πεταχτά δόντια? αν ναι τότε είναι η Χριστίνα από Λ23
Θα το πω αντίστροφα, δεν έχει την τέλεια οδοντοστοιχία. Είναι σαν τα δεκαοκτάχρονα petite skinny που εμφανίζονται συνέχεια στα μπουρδέλα,με πρόσωπο σαραντάρας!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.448
Πόντοι
19.236
Είδες τι κάνουν οι Καύλες???

Ήσουν στο Άγκυρας 12!!!

Η κοπέλα ίσως να έχει δουλέψει στο Σ 40-42.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.448
Πόντοι
19.236
Αναζητώντας Χοάνη Εκτόνωσης με τον σύντροφο @Επιρρεπής ....

Πριν λίγο.

Μαραθώνος 59 μεσαίο και κάτω ήταν η Ειρήνη
Πρόγραμμα δεν είπε η τσα2...

Μαραθώνος 59 μεσαίο άνω
Η Μαρσέλα και μια Λίκα που δεν είχα ξαναδεί.
Πρόγραμμα απλό.
Επειδή ήταν Μοντελέ είπα να δοκιμάσω την δεύτερη.
Όμορφη καλή κοπέλα Ρωσίδα και Πιτσιρίκα.
Τον έφαγε Σκληρά αλλά πολύ τζελ και φαρδύ αιδίο
Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.353
Πόντοι
2.836
Λες να έρθει και η Αγαπη2?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom