Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (24 μέλη και 307 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Πρώτη φορά στο Αγκύρας 9, ακολούθησα τις συστάσεις και την κριτική του μύστη Paluki Luk και δοκίμασα την πετίτ μιλφ Ντάρια, κορμί εικοσάρας με στιλπνό δέρμα και βυζάκια πέτρα,με νοοτροπία ώριμης γυναίκας που ταιριάζει στους πενηντάρηδες, χώροι άνετοι και καθαροί,μια αξιοπρεπής συνουσία. Το πρόγραμμά της ελεύθερο στοματικό και "69",για τους... μερακλήδες προσφέρει και αυταρχικό.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.914
Πόντοι
19.505
Πρώτη φορά στο Αγκύρας 9, ακολούθησα τις συστάσεις και την κριτική του μύστη Paluki Luk και δοκίμασα την πετίτ μιλφ Ντάρια, κορμί εικοσάρας με στιλπνό δέρμα και βυζάκια πέτρα,με νοοτροπία ώριμης γυναίκας που ταιριάζει στους πενηντάρηδες, χώροι άνετοι και καθαροί,μια αξιοπρεπής συνουσία. Το πρόγραμμά της ελεύθερο στοματικό και "69",για τους... μερακλήδες προσφέρει και αυταρχικό.
όντως τρομερό κορμί, αδύνατο, πόδια γυμνασμένα καλλίγραμμα, μακρυά μαύρα μαλλιά. Κάπως σπασμένο πρόσωπο δεν φαινόταν και καλά, είναι σκοτεινός ο οίκος. Έχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναδεί, μάλλον στο Λαγουμιτζή 23 αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Τελευταία τροποποίηση:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
όντως τρομερό κορμί, αδύνατο, πόδια γυμνασμένα καλλίγραμμα, μακρυά μαύρα μαλλιά. Κάπως σπασμένο πρόσωπο δεν φαινόταν και καλά, είναι σκοτεινός ο οίκος. Έχω την αντύπωση ότι την έχω ξαναδεί, μάλλον στο Λαγουμιτζή 23 αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Στο λίγο social που ακολούθησε μου είπε ότι ήταν σε "λαδάδικο",οι γνώστες του χώρου μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.585
Πόντοι
5.946
όντως τρομερό κορμί, αδύνατο, πόδια γυμνασμένα καλλίγραμμα, μακρυά μαύρα μαλλιά. Κάπως σπασμένο πρόσωπο δεν φαινόταν και καλά, είναι σκοτεινός ο οίκος. Έχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναδεί, μάλλον στο Λαγουμιτζή 23 αλλά δεν παίρνω και όρκο.
έχει πεταχτά δόντια? αν ναι τότε είναι η Χριστίνα από Λ23

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
έχει πεταχτά δόντια? αν ναι τότε είναι η Χριστίνα από Λ23
Θα το πω αντίστροφα, δεν έχει την τέλεια οδοντοστοιχία. Είναι σαν τα δεκαοκτάχρονα petite skinny που εμφανίζονται συνέχεια στα μπουρδέλα,με πρόσωπο σαραντάρας!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.528
Πόντοι
13.636
Είδες τι κάνουν οι Καύλες???

Ήσουν στο Άγκυρας 12!!!

Η κοπέλα ίσως να έχει δουλέψει στο Σ 40-42.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.528
Πόντοι
13.636
Αναζητώντας Χοάνη Εκτόνωσης με τον σύντροφο @Επιρρεπής ....

Πριν λίγο.

Μαραθώνος 59 μεσαίο και κάτω ήταν η Ειρήνη
Πρόγραμμα δεν είπε η τσα2...

Μαραθώνος 59 μεσαίο άνω
Η Μαρσέλα και μια Λίκα που δεν είχα ξαναδεί.
Πρόγραμμα απλό.
Επειδή ήταν Μοντελέ είπα να δοκιμάσω την δεύτερη.
Όμορφη καλή κοπέλα Ρωσίδα και Πιτσιρίκα.
Τον έφαγε Σκληρά αλλά πολύ τζελ και φαρδύ αιδίο
Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.154
Πόντοι
2.836
Λες να έρθει και η Αγαπη2?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.727
Πόντοι
46.232
Σωστός, και στο Συγγρού 40-42

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Σημερα, πρωινη βαρδια
Ας με συγχωρεσουν οι αγαπητοι συμφορουμιτες για πιθανα λαθη και μπερδεμα.

Βεργας 3 . 4 κοπελες Μια ξεχωρισα, παχουλη, ψηλη. Καστανοξανθη. Σαμπρινα νομιζω λεγοταν. Οι αλλες αδιαφορες

Βεργας 7. Κωνσταντινα. Η γνωστη. Βυζια, αλλα οχι τεραστια. Κατω φαρδια. Φαινοταν, παρ ολο το ολοσωμο ενδυμα. Προσωπο οχι και τοσο σεξυ, οσο περιμενα. Μελαχρινη με πολυ μακρια μαλλια (δεν μου αρεσει αυτο). Δωματια σε αναμονη. Μαγκιορισα φαινοταν, κατα την παρουσιαση κατι μουρμουραγε ανευ λογου απο την ομηγυρη που περιμεναμε. Δεν ειπε κανεις κατι. Τσατσα επισης Ελληνιδα, επισης ζορικη.

Βεργας 7 υπογειο. Αννα αν το προλαβα καλα το ονομα. Στεγνη, και αβυζη. Αδιαφορη. Ευγενικη παρ ολα αυτα.

Βεργας 6 υπογειο . Φωτεινη. . Σοβιετικη υπερηλιξ. Καστανοξανθη, ψηλη, ξερακιανη, τελειως αβυζη, με τον χρονο που περασε να φαινεται απο τα σπασιματα στο σωμα της. Φιλακια, χαδακια, σιγα-σιγα, αλλα απορω πως και γιατι εμφανιζεται η γυναικα σε υποψηφιους, και μαλιστα επι πληρωμη. Φυσικα σεβασμος στο γουστο και στα χρηματα του καθενος,

Βεργας 6 ανω . Βικτωρια. Ψηλη βυζαρου ευσωμη, ωραιο προσωπο. Εμφανιστηκε γυμνοστηθη. Ολα με προφυλακτικο. Τελειωτικο στο ωραιο στηθος, και σιγουρα οχι στο προσωπο, οπως ξεκαθαρισε.

Βεργας 2. Αλεξανδρα. Ξανθια, ψηλη σχετικα. Ωραια παρουσια. Ωραιο σωμα, κωλος ωραιος οπως γυρισε και την ειδα . Δεν βιαζονται εκει, οπως ακουσα. Και πραγματι, περιμενα μαζι με αλλους στο σαλονι τουλαχιστον 10 λεπτα. Και να σημειωθει οτι με το που μπηκα, ηταν ηδη στο δωματιο, αρα παραπανω λεπτα ηταν δωματιο.

Εξηκιου 18 Γ. Το μονο που ηταν ανοιχτο. Μαρια νομιζω. Στα σκοταδια, φαινοταν μια μονοκομματη σχετικα αβυζη αδιαφορη κοπελα.

Αλκιβιαδου 16. Και τα 3 κλειστα. (Γιατι ετσι ρε παιδια.) Στο 16 Α το πρωτο απο αριστερα. εχω επαναλαμβανομενες αξεχαστες στιγμες με την Νταινα τη Βουλγαρα. Αχ Νταιανα, μου λειπεις.

Διδυμου 27. Βικτωρια, δεν ηταν ειδα κσθως ηταν δωματιο και ενα ακομη δωματιο σε αναμονη. Τανια, την οποια επιθυμουσα να δω επιτελους μετα τα τοσα καλα λογια που διαβαζα γι αυτην. Κοντη βυζαρου ξανθια που φοραγε ψηλα παπουτσια για να μην δειχνει κοντη. Προσωπο δεν μου αρεσε καθολου. Χωρις δωματιο σε αναμονη εκεινη.

Διδυμου 22. Σοφια. Η τσατσα μου ειπε οτι δεν βιαζονται. Κανεις στον οικο να περιμενει. Αβυζη, αλλα ενδιαφερουσα γλυκυτατη χαμηλων τονων παρουσια. Ετσι μου φανηκε. Στα υποψιν.

Διδυμου 20. Ντιανα Βουλγαρα. Βγηκε ολογυμνη απο το δωματιο. Μετριου αναστηματος προς κοντη. Μελαχρινη. Βυζια μετρια ικανοποιητικα, οχι μικρα. Πεταχτη κωλαρα, σφιχτη παντως, οπως και μπουταρες το ιδιο. Πισω χαμηλα στη πλατη τατουαζ.
Καταθεση στη Ντιανα. Μετρια περασα. Δεν νομιζω να υπαρχει επαναληψη σε αυτην.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.913
Πόντοι
431
Σημερα, πρωινη βαρδια
Ας με συγχωρεσουν οι αγαπητοι συμφορουμιτες για πιθανα λαθη και μπερδεμα.

Βεργας 3 . 4 κοπελες Μια ξεχωρισα, παχουλη, ψηλη. Καστανοξανθη. Σαμπρινα νομιζω λεγοταν. Οι αλλες αδιαφορες

Βεργας 7. Κωνσταντινα. Η γνωστη. Βυζια, αλλα οχι τεραστια. Κατω φαρδια. Φαινοταν, παρ ολο το ολοσωμο ενδυμα. Προσωπο οχι και τοσο σεξυ, οσο περιμενα. Μελαχρινη με πολυ μακρια μαλλια (δεν μου αρεσει αυτο). Δωματια σε αναμονη. Μαγκιορισα φαινοταν, κατα την παρουσιαση κατι μουρμουραγε ανευ λογου απο την ομηγυρη που περιμεναμε. Δεν ειπε κανεις κατι. Τσατσα επισης Ελληνιδα, επισης ζορικη.

Βεργας 7 υπογειο. Αννα αν το προλαβα καλα το ονομα. Στεγνη, και αβυζη. Αδιαφορη. Ευγενικη παρ ολα αυτα.

Βεργας 6 υπογειο . Φωτεινη. . Σοβιετικη υπερηλιξ. Καστανοξανθη, ψηλη, ξερακιανη, τελειως αβυζη, με τον χρονο που περασε να φαινεται απο τα σπασιματα στο σωμα της. Φιλακια, χαδακια, σιγα-σιγα, αλλα απορω πως και γιατι εμφανιζεται η γυναικα σε υποψηφιους, και μαλιστα επι πληρωμη. Φυσικα σεβασμος στο γουστο και στα χρηματα του καθενος,

Βεργας 6 ανω . Βικτωρια. Ψηλη βυζαρου ευσωμη, ωραιο προσωπο. Εμφανιστηκε γυμνοστηθη. Ολα με προφυλακτικο. Τελειωτικο στο ωραιο στηθος, και σιγουρα οχι στο προσωπο, οπως ξεκαθαρισε.

Βεργας 2. Αλεξανδρα. Ξανθια, ψηλη σχετικα. Ωραια παρουσια. Ωραιο σωμα, κωλος ωραιος οπως γυρισε και την ειδα . Δεν βιαζονται εκει, οπως ακουσα. Και πραγματι, περιμενα μαζι με αλλους στο σαλονι τουλαχιστον 10 λεπτα. Και να σημειωθει οτι με το που μπηκα, ηταν ηδη στο δωματιο, αρα παραπανω λεπτα ηταν δωματιο.

Εξηκιου 18 Γ. Το μονο που ηταν ανοιχτο. Μαρια νομιζω. Στα σκοταδια, φαινοταν μια μονοκομματη σχετικα αβυζη αδιαφορη κοπελα.

Αλκιβιαδου 16. Και τα 3 κλειστα. (Γιατι ετσι ρε παιδια.) Στο 16 Α το πρωτο απο αριστερα. εχω επαναλαμβανομενες αξεχαστες στιγμες με την Νταινα τη Βουλγαρα. Αχ Νταιανα, μου λειπεις.

Διδυμου 27. Βικτωρια, δεν ηταν ειδα κσθως ηταν δωματιο και ενα ακομη δωματιο σε αναμονη. Τανια, την οποια επιθυμουσα να δω επιτελους μετα τα τοσα καλα λογια που διαβαζα γι αυτην. Κοντη βυζαρου ξανθια που φοραγε ψηλα παπουτσια για να μην δειχνει κοντη. Προσωπο δεν μου αρεσε καθολου. Χωρις δωματιο σε αναμονη εκεινη.

Διδυμου 22. Σοφια. Η τσατσα μου ειπε οτι δεν βιαζονται. Κανεις στον οικο να περιμενει. Αβυζη, αλλα ενδιαφερουσα γλυκυτατη χαμηλων τονων παρουσια. Ετσι μου φανηκε. Στα υποψιν.

Διδυμου 20. Ντιανα Βουλγαρα. Βγηκε ολογυμνη απο το δωματιο. Μετριου αναστηματος προς κοντη. Μελαχρινη. Βυζια μετρια ικανοποιητικα, οχι μικρα. Πεταχτη κωλαρα, σφιχτη παντως, οπως και μπουταρες το ιδιο. Πισω χαμηλα στη πλατη τατουαζ.
Καταθεση στη Ντιανα. Μετρια περασα. Δεν νομιζω να υπαρχει επαναληψη σε αυτην.
Και τον συμπαθή "Μαρκαριάν" τσάτσο στο Αλκιβιάδου 16α ,που την έλεγε Νταγιάνα .

facok

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2023
Like
67
Πόντοι
0
Πέρασα από Φώκαιας να τσεκάρω υπόγα. Μύρα με τσατσά Φαίη που πρήζει πούτσες. Γεμάτο μέσα και 10 άτομα αναμονή και 8 απέξω. Έκανα μία βόλτα κατά της 17:15 να προλάβω αλλαγές βάρδιας. Μύρα έσκασε κατά τις 18:00 και αναμονή με γεμάτα δωμάτια. βγήκε 18 και κάτι για παρουσίαση. Κομμάτια. Πρησμένο πρόσωπο. Κόκκινα μάτια με κόρες σε διαστολή σαν δορυφορικό πιάτο. Ήμουν όρθιος και την είδα από πολύ κοντά και με το φως από το κουζινάκι όταν σήκωσε την κουρτίνα. Χαιρέτησε σαν ρομπότ. Χαμογέλασε. Παιδιά δεν αξίζει πια έχω να πω. Έχω πάει μαζί της πάνω 100 φορές. 1 ώρα. 1μιση. 2ώρες στο Σπύρου Πάτση. 3 διπλά στην ίδια βάρδια. Έχει πάρει ήδη πόσες φορές χάπι της επόμενης ημέρας. Και κάποιες μέρες που λείπει είναι ύποπτες. Γιατί για περίοδο έπ[αινε μία μέρα ρεπό. Τώρα μιάμιση. Έχει ξεκινήσει τους γιατρούς. Προσοχή στο τρίψιμο ακάποτα, στα γλωσσο και τελειωτικά. Θυμηθείτε πριν χρόνια. Παρακάτω στη Φώκαιας την άλλη που πρόσφερε σεξ χωρίς προφυλακτικό επέιδή είχε κολλήσει AIDS. Δεν θέλω να υπονοήσω κάτι. Αλλά το κορίτσι έχει φουλ πελατεία. Δεν χρειάζεται να προσφέρει έξτρα και καλά τυχαία ακάποτα. Νιώθω δηλασή σαν μια φάση να θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό της. Τον εαυτό της; εμάς;;; Εγώ πάω για check up εννοείται. 80ρια θυμάμαι ήταν η εξέταση αίματος και μετά από 2-3 μήνες θέλει επανάληψη. Ίσως προχωρήσω και σε προληπτική αγωγή. Εννοείται σεξ τέλος για εμένα μέχρι να έχω το τελικό οκ. Τρόμαξα πολύ σας λέω. Ίσως όσοι "κατα τύχη της τον έχωσαν, την έχυσαν κλπ' να κάνετε το ίδιο; Γιατί βλέπω είμαστε πολλοί. Γιατί πολλές φορές σε πισωκολλητά κλπ μέσα στον Οκτώβριο έχει ξεκινήσει και μου έβγαζε προφυλακτικά. Ζήταγε να τελειώσω και μου έτριβε το μουνί της και τον κώλο κλπ. Ότι ήταν να δώσει το κορίτσι το έδωσε. Εκτός αν φύγει για την πατρίδα της και επιστρέψει ανανεωμένη. Εννοείται πήρα των οματιών μου και έφυγα. Δεν μπορώ να λειτουργήσω με ζόμπι.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.269
Πόντοι
32.478
Πέρασα από Φώκαιας να τσεκάρω υπόγα. Μύρα με τσατσά Φαίη που πρήζει πούτσες. Γεμάτο μέσα και 10 άτομα αναμονή και 8 απέξω. Έκανα μία βόλτα κατά της 17:15 να προλάβω αλλαγές βάρδιας. Μύρα έσκασε κατά τις 18:00 και αναμονή με γεμάτα δωμάτια. βγήκε 18 και κάτι για παρουσίαση. Κομμάτια. Πρησμένο πρόσωπο. Κόκκινα μάτια με κόρες σε διαστολή σαν δορυφορικό πιάτο. Ήμουν όρθιος και την είδα από πολύ κοντά και με το φως από το κουζινάκι όταν σήκωσε την κουρτίνα. Χαιρέτησε σαν ρομπότ. Χαμογέλασε. Παιδιά δεν αξίζει πια έχω να πω. Έχω πάει μαζί της πάνω 100 φορές. 1 ώρα. 1μιση. 2ώρες στο Σπύρου Πάτση. 3 διπλά στην ίδια βάρδια. Έχει πάρει ήδη πόσες φορές χάπι της επόμενης ημέρας. Και κάποιες μέρες που λείπει είναι ύποπτες. Γιατί για περίοδο έπ[αινε μία μέρα ρεπό. Τώρα μιάμιση. Έχει ξεκινήσει τους γιατρούς. Προσοχή στο τρίψιμο ακάποτα, στα γλωσσο και τελειωτικά. Θυμηθείτε πριν χρόνια. Παρακάτω στη Φώκαιας την άλλη που πρόσφερε σεξ χωρίς προφυλακτικό επέιδή είχε κολλήσει AIDS. Δεν θέλω να υπονοήσω κάτι. Αλλά το κορίτσι έχει φουλ πελατεία. Δεν χρειάζεται να προσφέρει έξτρα και καλά τυχαία ακάποτα. Νιώθω δηλασή σαν μια φάση να θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό της. Τον εαυτό της; εμάς;;; Εγώ πάω για check up εννοείται. 80ρια θυμάμαι ήταν η εξέταση αίματος και μετά από 2-3 μήνες θέλει επανάληψη. Ίσως προχωρήσω και σε προληπτική αγωγή. Εννοείται σεξ τέλος για εμένα μέχρι να έχω το τελικό οκ. Τρόμαξα πολύ σας λέω. Ίσως όσοι "κατα τύχη της τον έχωσαν, την έχυσαν κλπ' να κάνετε το ίδιο; Γιατί βλέπω είμαστε πολλοί. Γιατί πολλές φορές σε πισωκολλητά κλπ μέσα στον Οκτώβριο έχει ξεκινήσει και μου έβγαζε προφυλακτικά. Ζήταγε να τελειώσω και μου έτριβε το μουνί της και τον κώλο κλπ. Ότι ήταν να δώσει το κορίτσι το έδωσε. Εκτός αν φύγει για την πατρίδα της και επιστρέψει ανανεωμένη. Εννοείται πήρα των οματιών μου και έφυγα. Δεν μπορώ να λειτουργήσω με ζόμπι.
Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που ευχαριστεί κάποιους να κάνουν ακάποτο με μια πουτάνα ή να τελειώσουν μέσα της. Ο κίνδυνος να κολλήσουν κάποιο ΣΜΝ ή ή ψευδαίσθηση ότι αυτός είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της;

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.395
Πόντοι
7.135
Τι βαρδια;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.528
Πόντοι
13.636
Ξαφνικά και από το πουθενά σου ήρθε σήμερα να μας ενημερώσεις....
Σε ευχαριστούμε πολύ.

Τώρα με ζόμπι δεν μπορείς να λειτουργήσεις...
Μια χαρά όμως λειτούργησες 100 φορές!!!

Δεν είπες τίποτα τόσο καιρό Γιατί έτρωγες καλά.
Αν ξέραμε δεν θα περνάγαμε ούτε απέξω.

Να δεις που σήμερα η ουρά θα κλείσει και την Αχαρνών.
Μην πιστέψεις ότι τώρα που την βαρέθηκες θα της χαλάσεις την δουλειά, έτσι καλλιτέχνη μου???

pannnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Αλιονα θα ειναι απογευματινη βαρδια η παλι λειπει;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.727
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Σορινα ξανθιά με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο Ειρήνη μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Μαρσέλα, κάστανο μιλφ , κανονικό ωραίο κορμί ωραίος κωλος, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

Μαραθωνος 59α Τζασμιν, ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, ωραία πεταχτη κωλαρα, μικρό βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.
20231101_114847.jpg

Παιανιεων 24 κλειστό
20231101_114806.jpg

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Μιλανα μελαχρινή κοπέλα παχουλη με 2.5αρι βυζι και Νίκα ξανθοκαστανη μιλφ με γυαλάκια και το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, παχουλη με 2αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ναταλία η "τουρλοκωλιαστρα", ξανθιά γκιλφ, σώμα με πιασίματα 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 όροφος Άννα ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Ελένη μελαχρινή μιλφογκιλφ νταρντανα με 3αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom