Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 3.172
Δηλαδή κάνει ελεύθερα;Τεκνοποιεί μύστη.... γι'αυτό τόση πελατεία...
Δηλαδή κάνει ελεύθερα;Τεκνοποιεί μύστη.... γι'αυτό τόση πελατεία...
όντως τρομερό κορμί, αδύνατο, πόδια γυμνασμένα καλλίγραμμα, μακρυά μαύρα μαλλιά. Κάπως σπασμένο πρόσωπο δεν φαινόταν και καλά, είναι σκοτεινός ο οίκος. Έχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναδεί, μάλλον στο Λαγουμιτζή 23 αλλά δεν παίρνω και όρκο.Πρώτη φορά στο Αγκύρας 9, ακολούθησα τις συστάσεις και την κριτική του μύστη Paluki Luk και δοκίμασα την πετίτ μιλφ Ντάρια, κορμί εικοσάρας με στιλπνό δέρμα και βυζάκια πέτρα,με νοοτροπία ώριμης γυναίκας που ταιριάζει στους πενηντάρηδες, χώροι άνετοι και καθαροί,μια αξιοπρεπής συνουσία. Το πρόγραμμά της ελεύθερο στοματικό και "69",για τους... μερακλήδες προσφέρει και αυταρχικό.
Στο λίγο social που ακολούθησε μου είπε ότι ήταν σε "λαδάδικο",οι γνώστες του χώρου μπορούν να το επιβεβαιώσουν.όντως τρομερό κορμί, αδύνατο, πόδια γυμνασμένα καλλίγραμμα, μακρυά μαύρα μαλλιά. Κάπως σπασμένο πρόσωπο δεν φαινόταν και καλά, είναι σκοτεινός ο οίκος. Έχω την αντύπωση ότι την έχω ξαναδεί, μάλλον στο Λαγουμιτζή 23 αλλά δεν παίρνω και όρκο.
έχει πεταχτά δόντια? αν ναι τότε είναι η Χριστίνα από Λ23όντως τρομερό κορμί, αδύνατο, πόδια γυμνασμένα καλλίγραμμα, μακρυά μαύρα μαλλιά. Κάπως σπασμένο πρόσωπο δεν φαινόταν και καλά, είναι σκοτεινός ο οίκος. Έχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναδεί, μάλλον στο Λαγουμιτζή 23 αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Θα το πω αντίστροφα, δεν έχει την τέλεια οδοντοστοιχία. Είναι σαν τα δεκαοκτάχρονα petite skinny που εμφανίζονται συνέχεια στα μπουρδέλα,με πρόσωπο σαραντάρας!έχει πεταχτά δόντια? αν ναι τότε είναι η Χριστίνα από Λ23
Είδες τι κάνουν οι Καύλες???Πρώτη φορά στο Αγκύρας 9, ακολούθησα τις συστάσεις και την κριτική του μύστη Paluki Luk και δοκίμασα την πετίτ μιλφ Ντάρια, κορμί εικοσάρας με στιλπνό δέρμα και βυζάκια πέτρα,με νοοτροπία ώριμης γυναίκας που ταιριάζει στους πενηντάρηδες, χώροι άνετοι και καθαροί,μια αξιοπρεπής συνουσία. Το πρόγραμμά της ελεύθερο στοματικό και "69",για τους... μερακλήδες προσφέρει και αυταρχικό.
Λες να έρθει και η Αγαπη2?όντως τρομερό κορμί, αδύνατο, πόδια γυμνασμένα καλλίγραμμα, μακρυά μαύρα μαλλιά. Κάπως σπασμένο πρόσωπο δεν φαινόταν και καλά, είναι σκοτεινός ο οίκος. Έχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναδεί, μάλλον στο Λαγουμιτζή 23 αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Σωστός, και στο Συγγρού 40-42όντως τρομερό κορμί, αδύνατο, πόδια γυμνασμένα καλλίγραμμα, μακρυά μαύρα μαλλιά. Κάπως σπασμένο πρόσωπο δεν φαινόταν και καλά, είναι σκοτεινός ο οίκος. Έχω την εντύπωση ότι την έχω ξαναδεί, μάλλον στο Λαγουμιτζή 23 αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Και τον συμπαθή "Μαρκαριάν" τσάτσο στο Αλκιβιάδου 16α ,που την έλεγε Νταγιάνα .Σημερα, πρωινη βαρδια
Ας με συγχωρεσουν οι αγαπητοι συμφορουμιτες για πιθανα λαθη και μπερδεμα.
Βεργας 3 . 4 κοπελες Μια ξεχωρισα, παχουλη, ψηλη. Καστανοξανθη. Σαμπρινα νομιζω λεγοταν. Οι αλλες αδιαφορες
Βεργας 7. Κωνσταντινα. Η γνωστη. Βυζια, αλλα οχι τεραστια. Κατω φαρδια. Φαινοταν, παρ ολο το ολοσωμο ενδυμα. Προσωπο οχι και τοσο σεξυ, οσο περιμενα. Μελαχρινη με πολυ μακρια μαλλια (δεν μου αρεσει αυτο). Δωματια σε αναμονη. Μαγκιορισα φαινοταν, κατα την παρουσιαση κατι μουρμουραγε ανευ λογου απο την ομηγυρη που περιμεναμε. Δεν ειπε κανεις κατι. Τσατσα επισης Ελληνιδα, επισης ζορικη.
Βεργας 7 υπογειο. Αννα αν το προλαβα καλα το ονομα. Στεγνη, και αβυζη. Αδιαφορη. Ευγενικη παρ ολα αυτα.
Βεργας 6 υπογειο . Φωτεινη. . Σοβιετικη υπερηλιξ. Καστανοξανθη, ψηλη, ξερακιανη, τελειως αβυζη, με τον χρονο που περασε να φαινεται απο τα σπασιματα στο σωμα της. Φιλακια, χαδακια, σιγα-σιγα, αλλα απορω πως και γιατι εμφανιζεται η γυναικα σε υποψηφιους, και μαλιστα επι πληρωμη. Φυσικα σεβασμος στο γουστο και στα χρηματα του καθενος,
Βεργας 6 ανω . Βικτωρια. Ψηλη βυζαρου ευσωμη, ωραιο προσωπο. Εμφανιστηκε γυμνοστηθη. Ολα με προφυλακτικο. Τελειωτικο στο ωραιο στηθος, και σιγουρα οχι στο προσωπο, οπως ξεκαθαρισε.
Βεργας 2. Αλεξανδρα. Ξανθια, ψηλη σχετικα. Ωραια παρουσια. Ωραιο σωμα, κωλος ωραιος οπως γυρισε και την ειδα . Δεν βιαζονται εκει, οπως ακουσα. Και πραγματι, περιμενα μαζι με αλλους στο σαλονι τουλαχιστον 10 λεπτα. Και να σημειωθει οτι με το που μπηκα, ηταν ηδη στο δωματιο, αρα παραπανω λεπτα ηταν δωματιο.
Εξηκιου 18 Γ. Το μονο που ηταν ανοιχτο. Μαρια νομιζω. Στα σκοταδια, φαινοταν μια μονοκομματη σχετικα αβυζη αδιαφορη κοπελα.
Αλκιβιαδου 16. Και τα 3 κλειστα. (Γιατι ετσι ρε παιδια.) Στο 16 Α το πρωτο απο αριστερα. εχω επαναλαμβανομενες αξεχαστες στιγμες με την Νταινα τη Βουλγαρα. Αχ Νταιανα, μου λειπεις.
Διδυμου 27. Βικτωρια, δεν ηταν ειδα κσθως ηταν δωματιο και ενα ακομη δωματιο σε αναμονη. Τανια, την οποια επιθυμουσα να δω επιτελους μετα τα τοσα καλα λογια που διαβαζα γι αυτην. Κοντη βυζαρου ξανθια που φοραγε ψηλα παπουτσια για να μην δειχνει κοντη. Προσωπο δεν μου αρεσε καθολου. Χωρις δωματιο σε αναμονη εκεινη.
Διδυμου 22. Σοφια. Η τσατσα μου ειπε οτι δεν βιαζονται. Κανεις στον οικο να περιμενει. Αβυζη, αλλα ενδιαφερουσα γλυκυτατη χαμηλων τονων παρουσια. Ετσι μου φανηκε. Στα υποψιν.
Διδυμου 20. Ντιανα Βουλγαρα. Βγηκε ολογυμνη απο το δωματιο. Μετριου αναστηματος προς κοντη. Μελαχρινη. Βυζια μετρια ικανοποιητικα, οχι μικρα. Πεταχτη κωλαρα, σφιχτη παντως, οπως και μπουταρες το ιδιο. Πισω χαμηλα στη πλατη τατουαζ.
Καταθεση στη Ντιανα. Μετρια περασα. Δεν νομιζω να υπαρχει επαναληψη σε αυτην.
Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που ευχαριστεί κάποιους να κάνουν ακάποτο με μια πουτάνα ή να τελειώσουν μέσα της. Ο κίνδυνος να κολλήσουν κάποιο ΣΜΝ ή ή ψευδαίσθηση ότι αυτός είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της;Πέρασα από Φώκαιας να τσεκάρω υπόγα. Μύρα με τσατσά Φαίη που πρήζει πούτσες. Γεμάτο μέσα και 10 άτομα αναμονή και 8 απέξω. Έκανα μία βόλτα κατά της 17:15 να προλάβω αλλαγές βάρδιας. Μύρα έσκασε κατά τις 18:00 και αναμονή με γεμάτα δωμάτια. βγήκε 18 και κάτι για παρουσίαση. Κομμάτια. Πρησμένο πρόσωπο. Κόκκινα μάτια με κόρες σε διαστολή σαν δορυφορικό πιάτο. Ήμουν όρθιος και την είδα από πολύ κοντά και με το φως από το κουζινάκι όταν σήκωσε την κουρτίνα. Χαιρέτησε σαν ρομπότ. Χαμογέλασε. Παιδιά δεν αξίζει πια έχω να πω. Έχω πάει μαζί της πάνω 100 φορές. 1 ώρα. 1μιση. 2ώρες στο Σπύρου Πάτση. 3 διπλά στην ίδια βάρδια. Έχει πάρει ήδη πόσες φορές χάπι της επόμενης ημέρας. Και κάποιες μέρες που λείπει είναι ύποπτες. Γιατί για περίοδο έπ[αινε μία μέρα ρεπό. Τώρα μιάμιση. Έχει ξεκινήσει τους γιατρούς. Προσοχή στο τρίψιμο ακάποτα, στα γλωσσο και τελειωτικά. Θυμηθείτε πριν χρόνια. Παρακάτω στη Φώκαιας την άλλη που πρόσφερε σεξ χωρίς προφυλακτικό επέιδή είχε κολλήσει AIDS. Δεν θέλω να υπονοήσω κάτι. Αλλά το κορίτσι έχει φουλ πελατεία. Δεν χρειάζεται να προσφέρει έξτρα και καλά τυχαία ακάποτα. Νιώθω δηλασή σαν μια φάση να θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό της. Τον εαυτό της; εμάς;;; Εγώ πάω για check up εννοείται. 80ρια θυμάμαι ήταν η εξέταση αίματος και μετά από 2-3 μήνες θέλει επανάληψη. Ίσως προχωρήσω και σε προληπτική αγωγή. Εννοείται σεξ τέλος για εμένα μέχρι να έχω το τελικό οκ. Τρόμαξα πολύ σας λέω. Ίσως όσοι "κατα τύχη της τον έχωσαν, την έχυσαν κλπ' να κάνετε το ίδιο; Γιατί βλέπω είμαστε πολλοί. Γιατί πολλές φορές σε πισωκολλητά κλπ μέσα στον Οκτώβριο έχει ξεκινήσει και μου έβγαζε προφυλακτικά. Ζήταγε να τελειώσω και μου έτριβε το μουνί της και τον κώλο κλπ. Ότι ήταν να δώσει το κορίτσι το έδωσε. Εκτός αν φύγει για την πατρίδα της και επιστρέψει ανανεωμένη. Εννοείται πήρα των οματιών μου και έφυγα. Δεν μπορώ να λειτουργήσω με ζόμπι.
Τι βαρδια;Πρώτη φορά στο Αγκύρας 9, ακολούθησα τις συστάσεις και την κριτική του μύστη Paluki Luk και δοκίμασα την πετίτ μιλφ Ντάρια, κορμί εικοσάρας με στιλπνό δέρμα και βυζάκια πέτρα,με νοοτροπία ώριμης γυναίκας που ταιριάζει στους πενηντάρηδες, χώροι άνετοι και καθαροί,μια αξιοπρεπής συνουσία. Το πρόγραμμά της ελεύθερο στοματικό και "69",για τους... μερακλήδες προσφέρει και αυταρχικό.
Ξαφνικά και από το πουθενά σου ήρθε σήμερα να μας ενημερώσεις....Πέρασα από Φώκαιας να τσεκάρω υπόγα. Μύρα με τσατσά Φαίη που πρήζει πούτσες. Γεμάτο μέσα και 10 άτομα αναμονή και 8 απέξω. Έκανα μία βόλτα κατά της 17:15 να προλάβω αλλαγές βάρδιας. Μύρα έσκασε κατά τις 18:00 και αναμονή με γεμάτα δωμάτια. βγήκε 18 και κάτι για παρουσίαση. Κομμάτια. Πρησμένο πρόσωπο. Κόκκινα μάτια με κόρες σε διαστολή σαν δορυφορικό πιάτο. Ήμουν όρθιος και την είδα από πολύ κοντά και με το φως από το κουζινάκι όταν σήκωσε την κουρτίνα. Χαιρέτησε σαν ρομπότ. Χαμογέλασε. Παιδιά δεν αξίζει πια έχω να πω. Έχω πάει μαζί της πάνω 100 φορές. 1 ώρα. 1μιση. 2ώρες στο Σπύρου Πάτση. 3 διπλά στην ίδια βάρδια. Έχει πάρει ήδη πόσες φορές χάπι της επόμενης ημέρας. Και κάποιες μέρες που λείπει είναι ύποπτες. Γιατί για περίοδο έπ[αινε μία μέρα ρεπό. Τώρα μιάμιση. Έχει ξεκινήσει τους γιατρούς. Προσοχή στο τρίψιμο ακάποτα, στα γλωσσο και τελειωτικά. Θυμηθείτε πριν χρόνια. Παρακάτω στη Φώκαιας την άλλη που πρόσφερε σεξ χωρίς προφυλακτικό επέιδή είχε κολλήσει AIDS. Δεν θέλω να υπονοήσω κάτι. Αλλά το κορίτσι έχει φουλ πελατεία. Δεν χρειάζεται να προσφέρει έξτρα και καλά τυχαία ακάποτα. Νιώθω δηλασή σαν μια φάση να θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό της. Τον εαυτό της; εμάς;;; Εγώ πάω για check up εννοείται. 80ρια θυμάμαι ήταν η εξέταση αίματος και μετά από 2-3 μήνες θέλει επανάληψη. Ίσως προχωρήσω και σε προληπτική αγωγή. Εννοείται σεξ τέλος για εμένα μέχρι να έχω το τελικό οκ. Τρόμαξα πολύ σας λέω. Ίσως όσοι "κατα τύχη της τον έχωσαν, την έχυσαν κλπ' να κάνετε το ίδιο; Γιατί βλέπω είμαστε πολλοί. Γιατί πολλές φορές σε πισωκολλητά κλπ μέσα στον Οκτώβριο έχει ξεκινήσει και μου έβγαζε προφυλακτικά. Ζήταγε να τελειώσω και μου έτριβε το μουνί της και τον κώλο κλπ. Ότι ήταν να δώσει το κορίτσι το έδωσε. Εκτός αν φύγει για την πατρίδα της και επιστρέψει ανανεωμένη. Εννοείται πήρα των οματιών μου και έφυγα. Δεν μπορώ να λειτουργήσω με ζόμπι.
Την πήρα πρωί,αλλά "παίζει " και απόγευμα.Τι βαρδια;