Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (25 μέλη και 216 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.781
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φυλής 54αρια 56α κλειστά.
20231101_121135.jpg

Φυλής 66α κλειστό.

Φυλής 66δ Μαίρη καστανή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 δεξιά Κατερίνα η Πολωνέζα ξανθιά παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 72 αριστερά κλειστό.

Φυλής 74 δεξιά Άννα μελαχρινή παχουλη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 74 αριστερά Μάγια μελαχρινή χοντρή με 3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 όροφος Τζέσικα κοκκινομάλλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, λεπτή με 3.5αρι βυζι, διάφορα τατουάζ και Ρωξαννα καστανή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με 2αρι βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61 Κρυσταλ/Κρίστι με κάστανο καρέ μαλλί, κανονικό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι, πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11α Βαλέρια ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι συν βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Ναταλί η ξανθιά μιλφ με το κοντό μαλλί, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, τατουάζ στον δεξί ώμο, πιρσινγκ στη μύτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φιλιππιδου 11β Καρολίνα ξανθιά σώμα με πιασιματακια 2.5αρι - 3αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Χριστίνα η Τσεχα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,κανουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φυλής 65β Κάτια μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα, ωραίο κωλαράκι 1.5αρι συν βυζι και Χριστίνα η Ρουμάνα ξανθιά με κανονικό σώμα 3.5αρι βυζι πάρα πολλά τατουάζ,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα,κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φυλής 84α Ντιαννα ξανθιά με κανονικό ωραίο κορμί, 2αρι συν σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84β Σονια ξανθιά μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα, 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

Φυλής 86α κλειστό.

Φυλής 86β Συλβια, μελαχρινή αρκετά λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ιζαμπελα νταρντανοπαχουλη με κάστανο σκούρο μαλλί, 2.5-3αρι, βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο. Νεαρός οπαδός της Ρομα έδιωξε τη Συλβια από το δωμάτιο γιατί του ελεγε όλο slow slow καί πήρε καί τα λεφτά του πίσω ενώ έδινε πόνο τουλάχιστον 7 λεπτά στο δωμάτιο.

Φυλής 67 Άννα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69α Άννα "Ταΐ" μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους με κανονικό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη, τατουάζ κάτω χαμηλά στο πόδι, πιρσινγκ στον αφαλό, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό και Μαρία "Τσεχα" μελαχρινή κοντή πολύ λεπτό κορμί μικρό βυζι, τατουάζ πάνω από δεξί στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69β Λανα καστανή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι τατουάζ στο αριστερό μπούτι και Βίκυ ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, μικρό βυζι,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σε στήθος.

Φυλής 71 Σανέλ ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα λατινα, με κανονικό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71α 3 λατινες από Κολωνού 27αρια, Αντζι κάστανο κοντοπουτανο με πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, Αλεξάνδρα ψηλή νταρντανα με 2αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι και Βιβιανα μελαχρινή με ίσιο μαλλί, κανονικό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.781
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδιλαγνεια.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με γυα, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο Εύα μελαχρινή νταρντανα με 3.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ φιδάκι ψηλά στο δεξί πόδι και στην αριστερή κλειδα και 1-2 ακόμη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 13 ισόγειο & 17α κλειστά.

Φωκαιας 17β Αννα καστανή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό πολύ ωραίο σώμα, 2.5αρι σχεδόν βυζι ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 19 Ειρήνη /Στέλλα, καστανή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά στο στομάχι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 24, 25αρια & 27αρια κλειστά,

τα έργα έχουν μεταφερθεί και στη Φωκαιας :
20231101_124804.jpg

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Σημερα, πρωινη βαρδια
Ας με συγχωρεσουν οι αγαπητοι συμφορουμιτες για πιθανα λαθη και μπερδεμα.

Βεργας 3 . 4 κοπελες Μια ξεχωρισα, παχουλη, ψηλη. Καστανοξανθη. Σαμπρινα νομιζω λεγοταν. Οι αλλες αδιαφορες

Βεργας 7. Κωνσταντινα. Η γνωστη. Βυζια, αλλα οχι τεραστια. Κατω φαρδια. Φαινοταν, παρ ολο το ολοσωμο ενδυμα. Προσωπο οχι και τοσο σεξυ, οσο περιμενα. Μελαχρινη με πολυ μακρια μαλλια (δεν μου αρεσει αυτο). Δωματια σε αναμονη. Μαγκιορισα φαινοταν, κατα την παρουσιαση κατι μουρμουραγε ανευ λογου απο την ομηγυρη που περιμεναμε. Δεν ειπε κανεις κατι. Τσατσα επισης Ελληνιδα, επισης ζορικη.

Βεργας 7 υπογειο. Αννα αν το προλαβα καλα το ονομα. Στεγνη, και αβυζη. Αδιαφορη. Ευγενικη παρ ολα αυτα.

Βεργας 6 υπογειο . Φωτεινη. . Σοβιετικη υπερηλιξ. Καστανοξανθη, ψηλη, ξερακιανη, τελειως αβυζη, με τον χρονο που περασε να φαινεται απο τα σπασιματα στο σωμα της. Φιλακια, χαδακια, σιγα-σιγα, αλλα απορω πως και γιατι εμφανιζεται η γυναικα σε υποψηφιους, και μαλιστα επι πληρωμη. Φυσικα σεβασμος στο γουστο και στα χρηματα του καθενος,

Βεργας 6 ανω . Βικτωρια. Ψηλη βυζαρου ευσωμη, ωραιο προσωπο. Εμφανιστηκε γυμνοστηθη. Ολα με προφυλακτικο. Τελειωτικο στο ωραιο στηθος, και σιγουρα οχι στο προσωπο, οπως ξεκαθαρισε.

Βεργας 2. Αλεξανδρα. Ξανθια, ψηλη σχετικα. Ωραια παρουσια. Ωραιο σωμα, κωλος ωραιος οπως γυρισε και την ειδα . Δεν βιαζονται εκει, οπως ακουσα. Και πραγματι, περιμενα μαζι με αλλους στο σαλονι τουλαχιστον 10 λεπτα. Και να σημειωθει οτι με το που μπηκα, ηταν ηδη στο δωματιο, αρα παραπανω λεπτα ηταν δωματιο.

Εξηκιου 18 Γ. Το μονο που ηταν ανοιχτο. Μαρια νομιζω. Στα σκοταδια, φαινοταν μια μονοκομματη σχετικα αβυζη αδιαφορη κοπελα.

Αλκιβιαδου 16. Και τα 3 κλειστα. (Γιατι ετσι ρε παιδια.) Στο 16 Α το πρωτο απο αριστερα. εχω επαναλαμβανομενες αξεχαστες στιγμες με την Νταινα τη Βουλγαρα. Αχ Νταιανα, μου λειπεις.

Διδυμου 27. Βικτωρια, δεν ηταν ειδα κσθως ηταν δωματιο και ενα ακομη δωματιο σε αναμονη. Τανια, την οποια επιθυμουσα να δω επιτελους μετα τα τοσα καλα λογια που διαβαζα γι αυτην. Κοντη βυζαρου ξανθια που φοραγε ψηλα παπουτσια για να μην δειχνει κοντη. Προσωπο δεν μου αρεσε καθολου. Χωρις δωματιο σε αναμονη εκεινη.

Διδυμου 22. Σοφια. Η τσατσα μου ειπε οτι δεν βιαζονται. Κανεις στον οικο να περιμενει. Αβυζη, αλλα ενδιαφερουσα γλυκυτατη χαμηλων τονων παρουσια. Ετσι μου φανηκε. Στα υποψιν.

Διδυμου 20. Ντιανα Βουλγαρα. Βγηκε ολογυμνη απο το δωματιο. Μετριου αναστηματος προς κοντη. Μελαχρινη. Βυζια μετρια ικανοποιητικα, οχι μικρα. Πεταχτη κωλαρα, σφιχτη παντως, οπως και μπουταρες το ιδιο. Πισω χαμηλα στη πλατη τατουαζ.
Καταθεση στη Ντιανα. Μετρια περασα. Δεν νομιζω να υπαρχει επαναληψη σε αυτην.
Η Μπαρμπορα λειπει ?
Ηθελα να πεταχτω να ριξω ενα κολογαμησι....
Για προτείνετε ποια να ξεκολιασω σημερα πρωινη βαρδια ??
Απο οτι ειδα ειναι στις επαλξεις ... Σονια ,Κατερινα πολωνεζα,Στελλα,Κατερινα(γυαλια),Ιζαμπελα και Αννα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.781
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Έλλης 3 Ειρήνη ξανθιά γκιλφ παχουλη με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδύμου 7αρια & 8α κλειστά.

Διδύμου 8β Βερονικα καστανή μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Ελένη ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα , κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδύμου 16 & 18αρια κλειστά.

Διδύμου 20 Ντιαννα μελαχρινή κατσαρομαλλα μιλφ, χοντρουλα με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στο αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Διδύμου 22αρια κλειστά.
IMG_20231101_125706_edit_4743157611775.jpg

Διδυμου 27 Ελένη (από Έλλης 3, Ιασωνος 1γ κλπ) ξανθιά κοντή γκιλφ με ωραία μάτια, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αλκιβιάδου 16αρια όλα κλειστά.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Πέρασα από Φώκαιας να τσεκάρω υπόγα. Μύρα με τσατσά Φαίη που πρήζει πούτσες. Γεμάτο μέσα και 10 άτομα αναμονή και 8 απέξω. Έκανα μία βόλτα κατά της 17:15 να προλάβω αλλαγές βάρδιας. Μύρα έσκασε κατά τις 18:00 και αναμονή με γεμάτα δωμάτια. βγήκε 18 και κάτι για παρουσίαση. Κομμάτια. Πρησμένο πρόσωπο. Κόκκινα μάτια με κόρες σε διαστολή σαν δορυφορικό πιάτο. Ήμουν όρθιος και την είδα από πολύ κοντά και με το φως από το κουζινάκι όταν σήκωσε την κουρτίνα. Χαιρέτησε σαν ρομπότ. Χαμογέλασε. Παιδιά δεν αξίζει πια έχω να πω. Έχω πάει μαζί της πάνω 100 φορές. 1 ώρα. 1μιση. 2ώρες στο Σπύρου Πάτση. 3 διπλά στην ίδια βάρδια. Έχει πάρει ήδη πόσες φορές χάπι της επόμενης ημέρας. Και κάποιες μέρες που λείπει είναι ύποπτες. Γιατί για περίοδο έπ[αινε μία μέρα ρεπό. Τώρα μιάμιση. Έχει ξεκινήσει τους γιατρούς. Προσοχή στο τρίψιμο ακάποτα, στα γλωσσο και τελειωτικά. Θυμηθείτε πριν χρόνια. Παρακάτω στη Φώκαιας την άλλη που πρόσφερε σεξ χωρίς προφυλακτικό επέιδή είχε κολλήσει AIDS. Δεν θέλω να υπονοήσω κάτι. Αλλά το κορίτσι έχει φουλ πελατεία. Δεν χρειάζεται να προσφέρει έξτρα και καλά τυχαία ακάποτα. Νιώθω δηλασή σαν μια φάση να θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό της. Τον εαυτό της; εμάς;;; Εγώ πάω για check up εννοείται. 80ρια θυμάμαι ήταν η εξέταση αίματος και μετά από 2-3 μήνες θέλει επανάληψη. Ίσως προχωρήσω και σε προληπτική αγωγή. Εννοείται σεξ τέλος για εμένα μέχρι να έχω το τελικό οκ. Τρόμαξα πολύ σας λέω. Ίσως όσοι "κατα τύχη της τον έχωσαν, την έχυσαν κλπ' να κάνετε το ίδιο; Γιατί βλέπω είμαστε πολλοί. Γιατί πολλές φορές σε πισωκολλητά κλπ μέσα στον Οκτώβριο έχει ξεκινήσει και μου έβγαζε προφυλακτικά. Ζήταγε να τελειώσω και μου έτριβε το μουνί της και τον κώλο κλπ. Ότι ήταν να δώσει το κορίτσι το έδωσε. Εκτός αν φύγει για την πατρίδα της και επιστρέψει ανανεωμένη. Εννοείται πήρα των οματιών μου και έφυγα. Δεν μπορώ να λειτουργήσω με ζόμπι.
Ωραία, ένας λιγότερος στην ουρά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.781
Πόντοι
46.232
Αγκύρας 12α δουλεύουν η Αλεξάνδρα και η Ντάρια, τιμήθηκε η Ντάρια η μελαχρινή 33χρονη Ρωσίδα μιλφ με τα πρασινομπλε μάτια, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική, όπως και 3 ακόμη που χρωστάω (από Σάββατο Μύρα Λιοσίων 73β και Ελένη Φυλής 105 αριστερά καθώς και αυτή που έκανα νωρίτερα στη Βίβιαν από Φυλής 71α), φωτός από το δωμάτιο πού τιμήσα τη Ντάρια, είναι το δωμάτιο πάνω που είχα πολλά χρόνια να περάσω.
20231101_131535.jpg
20231101_131500.jpg
20231101_131447.jpg
20231101_131436.jpg
20231101_131417.jpg
20231101_131403.jpg

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.566
Πόντοι
13.636
Νεαρός οπαδός της Ρομα έδιωξε τη Συλβια από το δωμάτιο γιατί του ελεγε όλο slow slow καί πήρε καί τα λεφτά του πίσω ενώ έδινε πόνο τουλάχιστον 7 λεπτά στο δωμάτιο.

Α) Εμείς να τα βλέπουμε αυτά...

Β) :smitten::smitten::smitten:
Γ):smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

mitroglou

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Κριτικές
2
Like
759
Πόντοι
81

facok

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2023
Like
67
Πόντοι
0
Ξαφνικά και από το πουθενά σου ήρθε σήμερα να μας ενημερώσεις....
Σε ευχαριστούμε πολύ.

Τώρα με ζόμπι δεν μπορείς να λειτουργήσεις...
Μια χαρά όμως λειτούργησες 100 φορές!!!

Δεν είπες τίποτα τόσο καιρό Γιατί έτρωγες καλά.
Αν ξέραμε δεν θα περνάγαμε ούτε απέξω.

Να δεις που σήμερα η ουρά θα κλείσει και την Αχαρνών.
Μην πιστέψεις ότι τώρα που την βαρέθηκες θα της χαλάσεις την δουλειά, έτσι καλλιτέχνη μου?
Τίποτα ξαφνικό. Διάβασα ότι και αλλού κατα λάθος χώνεται η πούτσα μέσα. Επίσης τον τελευταίο μήνα έχω πάει 3 φορές και είδα αλλαγή. Εγώ μίλησα ως όφειλα για να υπάρξει προσοχή. Δεν κάνω ακάποτο ούτε το ζητάω. Ούτε παίζω με αυτά. να της χαλάσω τη δουλειά γιατί; Μήπως πάιρνω ποσοστά και δεν το γνωρίζω; Όποιος έχει μυαλό θα προσέξει. Άλλοι καλλιτέχνες ή κακοτέχνες μπορεί να το επιδιώξουν κιόλας. Η μαλακία πάει σύννεφο.

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
651
Πόντοι
81
Πέρασα από Φώκαιας να τσεκάρω υπόγα. Μύρα με τσατσά Φαίη που πρήζει πούτσες. Γεμάτο μέσα και 10 άτομα αναμονή και 8 απέξω. Έκανα μία βόλτα κατά της 17:15 να προλάβω αλλαγές βάρδιας. Μύρα έσκασε κατά τις 18:00 και αναμονή με γεμάτα δωμάτια. βγήκε 18 και κάτι για παρουσίαση. Κομμάτια. Πρησμένο πρόσωπο. Κόκκινα μάτια με κόρες σε διαστολή σαν δορυφορικό πιάτο. Ήμουν όρθιος και την είδα από πολύ κοντά και με το φως από το κουζινάκι όταν σήκωσε την κουρτίνα. Χαιρέτησε σαν ρομπότ. Χαμογέλασε. Παιδιά δεν αξίζει πια έχω να πω. Έχω πάει μαζί της πάνω 100 φορές. 1 ώρα. 1μιση. 2ώρες στο Σπύρου Πάτση. 3 διπλά στην ίδια βάρδια. Έχει πάρει ήδη πόσες φορές χάπι της επόμενης ημέρας. Και κάποιες μέρες που λείπει είναι ύποπτες. Γιατί για περίοδο έπ[αινε μία μέρα ρεπό. Τώρα μιάμιση. Έχει ξεκινήσει τους γιατρούς. Προσοχή στο τρίψιμο ακάποτα, στα γλωσσο και τελειωτικά. Θυμηθείτε πριν χρόνια. Παρακάτω στη Φώκαιας την άλλη που πρόσφερε σεξ χωρίς προφυλακτικό επέιδή είχε κολλήσει AIDS. Δεν θέλω να υπονοήσω κάτι. Αλλά το κορίτσι έχει φουλ πελατεία. Δεν χρειάζεται να προσφέρει έξτρα και καλά τυχαία ακάποτα. Νιώθω δηλασή σαν μια φάση να θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό της. Τον εαυτό της; εμάς;;; Εγώ πάω για check up εννοείται. 80ρια θυμάμαι ήταν η εξέταση αίματος και μετά από 2-3 μήνες θέλει επανάληψη. Ίσως προχωρήσω και σε προληπτική αγωγή. Εννοείται σεξ τέλος για εμένα μέχρι να έχω το τελικό οκ. Τρόμαξα πολύ σας λέω. Ίσως όσοι "κατα τύχη της τον έχωσαν, την έχυσαν κλπ' να κάνετε το ίδιο; Γιατί βλέπω είμαστε πολλοί. Γιατί πολλές φορές σε πισωκολλητά κλπ μέσα στον Οκτώβριο έχει ξεκινήσει και μου έβγαζε προφυλακτικά. Ζήταγε να τελειώσω και μου έτριβε το μουνί της και τον κώλο κλπ. Ότι ήταν να δώσει το κορίτσι το έδωσε. Εκτός αν φύγει για την πατρίδα της και επιστρέψει ανανεωμένη. Εννοείται πήρα των οματιών μου και έφυγα. Δεν μπορώ να λειτουργήσω με ζόμπι.
Κατσε η Μυρα Φωκαιαας δουλευει?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.566
Πόντοι
13.636
Τίποτα ξαφνικό. Διάβασα ότι και αλλού κατα λάθος χώνεται η πούτσα μέσα. Επίσης τον τελευταίο μήνα έχω πάει 3 φορές και είδα αλλαγή. Εγώ μίλησα ως όφειλα για να υπάρξει προσοχή. Δεν κάνω ακάποτο ούτε το ζητάω. Ούτε παίζω με αυτά. να της χαλάσω τη δουλειά γιατί; Μήπως πάιρνω ποσοστά και δεν το γνωρίζω; Όποιος έχει μυαλό θα προσέξει. Άλλοι καλλιτέχνες ή κακοτέχνες μπορεί να το επιδιώξουν κιόλας. Η μαλακία πάει σύννεφο.
Τιμή μου που το έκτο(6) μήνυμα σου ήταν για εμένα...

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.390
Πόντοι
2.036
Ξαφνικά και από το πουθενά σου ήρθε σήμερα να μας ενημερώσεις....
Σε ευχαριστούμε πολύ.

Τώρα με ζόμπι δεν μπορείς να λειτουργήσεις...
Μια χαρά όμως λειτούργησες 100 φορές!!!

Δεν είπες τίποτα τόσο καιρό Γιατί έτρωγες καλά.
Αν ξέραμε δεν θα περνάγαμε ούτε απέξω.

Να δεις που σήμερα η ουρά θα κλείσει και την Αχαρνών.
Μην πιστέψεις ότι τώρα που την βαρέθηκες θα της χαλάσεις την δουλειά, έτσι καλλιτέχνη μου???
Αν ρωτήσεις στο σαλόνι, δεν διαβάζει κανείς bou, με το που γραφτεί όμως κάτι τσούπ 10 άτομα αναμονή.
Όσο για την κοπέλα που την είδα Σάββατο αργά, όντως δίνει την εντύπωση πως δεν ξέρει τι της γίνεται/κάνει αλλά αυτή είναι μία αρκετά επιφανειακή παρατήρηση που έκανα.
Πάντως και μόνο βάσει αριθμών κάτι θα κουβαλάει/μοιράζει, ακόμα και μία απλή καντιντίαση είναι παίδεμα :S
Φυλής 86β Συλβια, μελαχρινή αρκετά λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ιζαμπελα νταρντανοπαχουλη με κάστανο σκούρο μαλλί, 2.5-3αρι, βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο. Νεαρός οπαδός της Ρομα έδιωξε τη Συλβια από το δωμάτιο γιατί του ελεγε όλο slow slow καί πήρε καί τα λεφτά του πίσω ενώ έδινε πόνο τουλάχιστον 7 λεπτά στο δωμάτιο.
Αλβανός με φανέλα Totti ? 1997?
Φυλής 71α 3 λατινες από Κολωνού 27αρια, Αντζι κάστανο κοντοπουτανο με πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, Αλεξάνδρα ψηλή νταρντανα με 2αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι και Βιβιανα μελαχρινή με ίσιο μαλλί, κανονικό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Χά! καλές εμφανισιακά, τυπικές μέσα και οι 3 (η Βιβιάνα λίγο καλύτερη) αλλά από τα 10-15 στα 20 άλλαξε κάτι ή μόνο η τιμή !?? :cheesy:

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.602
Πόντοι
18.036
Καλό μήνα!

Μιας και έγινε προ ημερών λόγος για την νεοαφιχθείσα ΝΤΑΡΙΑ στα Αγκύρας 9 και 12Α, ενώ συνεχίζεται η συζήτηση, ας αποκαλύψω οτι πρόκειται για την ΚΑΤΙΑ του Συγγρού 40-42, γνωστής κι ως Da da da. Πρόκειται για ρωσσόφωνη (νομίζω Μολδαβή) αδύνατη πετίτ 35αρα με μπλε εκφραστικά μάτια. Στα μασάζ εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2020 στο Λαγουμιτζή 23, δηλ πριν το 2ο lockdown, όπου και έγινε γνωστή λόγω του πλήρους προγράμματος (owo, cim, anal). Συνέχισε και το 2021 στο ίδιο κατάστημα, αλλά μετά έκανε επιλεκτικά πρωκτικό σεξ, διότι είχε ζήτηση και χωρίς αυτό. Αργότερα πήρε «μετάθεση» στο Συγγρού 40-42 (πλησίον του μετρό ΦΙΞ), όπου και παρέμεινε μέχρι τώρα.
Για όσους δεν γνωρίζουν τα μασάζ, πρόκειται για δυο μαγαζιά που ανήκουν στον ίδιο όμιλο, γνωστά διότι αντιμετωπίζουν με δύο μέτρα και σταθμά στους πελάτες. Εννοώ οτι αλλιώς φέρονται οι τσατσάδες στους μόνιμους κι αλλιώς στους αγνώστους: δηλ κάποια εργαζόμενη που έχει ζήτηση, θα κλείσουν ραντεβού οι τσατσάδες σε ατομο που γνωρίζουν κι οχι σε καποιον που πάει αραιά. Σε εμάς θα κοιταξουν να πασάρουν τη μούργα. Ωραία τακτική; Σιγουρα αντιεπαγγελματική και ανήθικη. Σκοτίστηκαν απο τη στιγμή που βγαίνουν τα έσοδα.

Μου έκανε εντύπωση που εδω και μια βδομάδα δεν έγινε η φανέρωση, μιας και μέλη πάνε και στα μασάζ. Ισως δεν την θυμήθηκαν ή δεν ήθελαν να το κάνουν. Σιγά το μυστικό. Πάντως, η Κάτια/ Ντάρια δουλεύει και διπλοβάρδιες, άρα θα έφυγε οριστικά απο το Συγγρού 40-42. Να σημειώσω οτι κι εκεί έκανε επιλεκτικά φουλ πρόγραμμα, όπως κι άλλες. Έχει πάντως και τώρα συνεχή πελατεία και είναι καλή επιλογή για όσους προτιμούν αδύνατες, μιας και στα μασαζ θα πλήρωνες 60 ή 80€ για συνάντηση. Αν και προβλέπω ότι τώρα θα αυξηθεί η ζήτηση. Αποτελεί όντως μεταγραφή ΑΑ για τον χώρο τον οίκων.:thumbsup: Εχει τριετή θητεία στα μασάζ κι όχι περαστική, άρα έμπειρη και συνειδητοποιημένη.

Παιδιά, να το πείτε με τρόπο στο παρεάκι για την μεταγραφή της ΚΑΤΙΑΣ, διότι θα το πάρουν κατάκαρδα αφού δεν γύρισε στο αγαπημένο τους Λαγουμιτζή 23. Δεδομένου οτι απαξιούν τους οίκους ανοχής και χλευάζουν τις εργαζόμενες ως ξεπέτες, ασχέτως που πλέον υμνούν την Αντζελα του Φυλής 74 δεξια (τώρα ειναι Λαγ.23).:confused: Σκεφτείτε να πάει η Myra Λιοσ.73 στο Λαγουμιτζή 23, να δείτε χαράς ευαγγέλια. Ας πήγαιναν στο Σ40-42 τόσο καιρό. Αδικα το υμνούσαν προ covid. Όχι τίποτα άλλο, διότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τις ενημερώσεις τους απο τα μασάζ.
:hi:

Κατά την προσφιλή μας συνήθεια, δεν θα αφήσω χωρίς φώτο τους λάτρεις της Αθήνας.
Στη συμβολή των οδών Παλαιολόγου και Σάμου στο Μεταξουργείο, θα αντικρίσουμε ενα απο τα πιο εντυπωσιακα γκραφιτι της πόλεως: την γνωστη ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ του Μεταξουργείου! Προκειται για εργο του διάσημου street art WD απ'το Μπαλί,που έγινε viral παγκοσμίως με τίτλο "Η ΓΝΩΣΗ ΜΙΛΑΕΙ,Η ΣΟΦΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ", στα πλαίσια του φεστιβάλ "Το μικρό Παρίσι των Αθηνών" που έγινε προ ετών από το Αθηναϊκό Δίκτυο. Το σπίτι ειναι εγκαταλελειμμένο (στη 2η φωτο βλεπετε την προηγουμενη μορφή του κτηρίου) κι εδω εχουμε περιπτωση που το γκράφιτι συνιστά ομορφιά και δημιουργια!
DSCN3221.JPG

Η προηγουμενη μορφη της άνω οικίας:
156427019_1015208309005062_4315119357250209290_n.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.781
Πόντοι
46.232
Μιας και έγινε προ ημερών λόγος για την νεοαφιχθείσα ΝΤΑΡΙΑ στα Αγκύρας 9 και 12Α, ενώ συνεχίζεται η συζήτηση, ας αποκαλύψω οτι πρόκειται για την ΚΑΤΙΑ του Συγγρού 40-42, γνωστής κι ως Da da da. Πρόκειται για ρωσσόφωνη (νομίζω Μολδαβή) αδύνατη πετίτ 35αρα με μπλε εκφραστικά μάτια. Στα μασάζ εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2020 στο Λαγουμιτζή 23, δηλ πριν το 2ο lockdown, όπου και έγινε γνωστή λόγω του πλήρους προγράμματος (owo, cim, anal). Συνέχισε και το 2021 στο ίδιο κατάστημα, αλλά μετά έκανε επιλεκτικά πρωκτικό σεξ,

Μου έκανε εντύπωση που εδω και μια βδομάδα δεν έγινε η φανέρωση, μιας και μέλη πάνε και στα μασάζ. Ισως δεν την θυμήθηκαν ή δεν ήθελαν να το κάνουν. Σιγά το μυστικό. Πάντως, η Κάτια/ Ντάρια δουλεύει και διπλοβάρδιες, άρα θα έφυγε οριστικά απο το Συγγρού 40-42. Να σημειώσω οτι κι εκεί έκανε επιλεκτικά φουλ πρόγραμμα, όπως κι άλλες. Έχει πάντως και τώρα συνεχή πελατεία και είναι καλή επιλογή για όσους προτιμούν αδύνατες, μιας και στα μασαζ θα πλήρωνες 60 ή 80€ για συνάντηση. Αν και προβλέπω ότι τώρα θα αυξηθεί η ζήτηση. Αποτελεί όντως μεταγραφή ΑΑ για τον χώρο τον οίκων.:thumbsup: Εχει τριετή θητεία στα μασάζ κι όχι περαστική, άρα έμπειρη και συνειδητοποιημένη.
καλό μήνα
και Da da da και davai όπως φωνάζει στο δωμάτιο συν τα ελληνικά που μιλάει μίας και έχει 15 χρόνια στην Ελλάδα
Παιδιά, να το πείτε με τρόπο στο παρεάκι για την μεταγραφή της ΚΑΤΙΑΣ, διότι θα το πάρουν κατάκαρδα αφού δεν γύρισε στο αγαπημένο τους Λαγουμιτζή 23. Δεδομένου οτι απαξιούν τους οίκους ανοχής και χλευάζουν τις εργαζόμενες ως ξεπέτες, ασχέτως που πλέον υμνούν την Αντζελα του Φυλής 74 δεξια (τώρα ειναι Λαγ.23).:confused: Σκεφτείτε να πάει η Myra Λιοσ.73 στο Λαγουμιτζή 23, να δείτε χαράς ευαγγέλια. Ας πήγαιναν στο Σ40-42 τόσο καιρό. Αδικα το υμνούσαν προ covid. Όχι τίποτα άλλο, διότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τις ενημερώσεις τους απο τα μαμασάζ.
:cheesy::cheesy::cheesy: έκλαψα...πόσο δίκιο έχεις :thumbsup:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.384
Πόντοι
32.478
Πέρασα με Ιζαμπέλα Φυλής 86Β. Δηλώνει Βραζιλιάνα με φοβερή κωλάρα και ωραίο πρόσωπο. Κάνει ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό. @EvilPlasma νομίζω ότι πρέπει να πας τρέχοντας.
Γνωρίζει και ελληνικά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.781
Πόντοι
46.232

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129
Την κάψατε την κοπέλα...
Βλεπω να κρεμάει στρινκγ ...
Όποιος γαμησε γάμησε...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
Καλό μήνα!

Αργότερα πήρε «μετάθεση» στο Συγγρού 40-42 (πλησίον του μετρό ΦΙΞ), όπου και παρέμεινε μέχρι τώρα.
Για όσους δεν γνωρίζουν τα μασάζ, πρόκειται για δυο μαγαζιά που ανήκουν στον ίδιο όμιλο, γνωστά διότι αντιμετωπίζουν με δύο μέτρα και σταθμά στους πελάτες. Εννοώ οτι αλλιώς φέρονται οι τσατσάδες στους μόνιμους κι αλλιώς στους αγνώστους: δηλ κάποια εργαζόμενη που έχει ζήτηση, θα κλείσουν ραντεβού οι τσατσάδες σε ατομο που γνωρίζουν κι οχι σε καποιον που πάει αραιά. Σε εμάς θα κοιταξουν να πασάρουν τη μούργα. Ωραία τακτική; Σιγουρα αντιεπαγγελματική και ανήθικη. Σκοτίστηκαν απο τη στιγμή που βγαίνουν τα έσοδα.

Παιδιά, να το πείτε με τρόπο στο παρεάκι για την μεταγραφή της ΚΑΤΙΑΣ, διότι θα το πάρουν κατάκαρδα αφού δεν γύρισε στο αγαπημένο τους Λαγουμιτζή 23. Δεδομένου οτι απαξιούν τους οίκους ανοχής και χλευάζουν τις εργαζόμενες ως ξεπέτες, ασχέτως που πλέον υμνούν την Αντζελα του Φυλής 74 δεξια (τώρα ειναι Λαγ.23).:confused: Σκεφτείτε να πάει η Myra Λιοσ.73 στο Λαγουμιτζή 23, να δείτε χαράς ευαγγέλια. Ας πήγαιναν στο Σ40-42 τόσο καιρό. Αδικα το υμνούσαν προ covid. Όχι τίποτα άλλο, διότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τις ενημερώσεις τους απο τα μασάζ.
:hi:
Μύστη εσφαξες με το βαμβάκι και έριξες ξεβρακωμα ολκής !!!
Αχαχαχα κλαίω!!!

Ποια " ενημέρωση" μασάζ ρε συ την επιλεκτική για δύο μαγαζιά?
Έχασε η Βενετία βελόνι....
Προς το παρών τα εν λόγω ναυάγια επιδίδονται σε κλαψομουνιαση σε διάφορα θρεντ και προβλέψεις του στυλ "καταρρέει η ενημέρωση!" Ενώ όλοι οι υπόλοιποι κρατάμε την κοιλιά μας από από τα γέλια ααααχαχαχα.
Από το 2005 που είμαι μέλος στο σάιτ διαβάζω για κατάρρευση ενημέρωσης και απαξίωση του σάιτ από διάφορους κλόουν σαν δαυτους....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom