Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Κάποια για γλυφωκολαδα να κατέβω μια τώρα
μπορούσες να περάσεις και αναμεσα απο τα πρεζακια για να βγάλεις φωτό.... δε δαγκώνουν..Εγαμήθη το κωλαράκι της Τζούλιας από Κολωνού 27 όροφος σε 20λεπτο , χαλάλι της,το αξίζει το εικοσαρικο και οι νεκροζωντανοι συνεχίζουν την αυτοκτονία τους.
Κολωνού 15 κλειστό. 11 ισόγειο Ζανα ψηλή μελαχρινή χοντρή
ΤίμιαΗ Ντιαννα μπανανα με προκαλεσε παρα πολυ για να μπω στο δωματιο μπορει να δοκιμασω καποια στιγμη.Παντα απογευμα δουλευει μου ειπε.
ουσίες έκανε από τις αρχές που ήρθε, μπορεί και από πρινΠιστεύω πως είναι η τοπ επιλογή αυτή τη στιγμή
Την έχω πάρει και στις αρχές και τελευταία η απόδοση της μόνο πάνω πάει.
Δυστυχώς όμως από ότι φαίνεται έχει αρχίσει τις ουσίες.
Μάλλον έπεσες σε φεμινίστρια... Αυτές δεν κάνουν για τη δουλειαΜόλις βγήκα από Αλίσα φυλής..από ομορφιά πολύ δυνατό με κωλαρα..αλλά δεν αξίζει το 20αρικο είναι φόλα τελείως μέσα..πολύ βιαστική και κοιτάζει να σε ξεπεράσει γρήγορα..μόνο στα 4 με άφησε και αυτό όλοι την ώρα χυσε και χυσε..της ρίχνω μια χαλαρή σφαλιάρα στον κωλο και τρελάθηκε..απλά δεν κάνει για τίποτα το κορίτσι είναι μόνο για βιτρίνα
Τέτοιους μόνο σε γραφεία αυτή στιγμή και κάποια μασάζ στο σπίτι δες ...Ψάχνω αρρενωπούς ενεργητικούς... Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Να πάτε Μπάρμπαρα να σας βυζαξει και να βυζαξετε με μητρική στοργηΚαλησπέρα είναι η προτιμώ φορά που θα επιχιρισω να πάω σε μπουρδελο μαζί με έναν φίλο. Έχω κατά νου να πάω σε κάποιο στη φυλής αλλά δεν ξέρω σε ποιο καθώς δεν ξέρω τις κοπέλες. Επεισης θα πάμε πρωηνες ώρες 10-11 για να μην έχει πολικοσμια και να είμαστε πιο ασφαλείς. Έχει να πρωτγνει κάνεις σε ποιο να πάμε, που να έχει μια κοπέλα να μας περιπειιθει καταλιλως
Σόρρυ ποιά Αλίσα στη φυλής λέει,και σε ποιό;Μάλλον έπεσες σε φεμινίστρια... Αυτές δεν κάνουν για τη δουλεια
IEχει συμβει και σε εμενα αυτό. στο Ι 44 ειναι ακόμα η Φωτεινη αδυνατη?
Πήγα στο Λιοσίων 73α να δω μια καινούργια Στεφάνια,μικρή ,μου φάνηκε με σιλικόνες στα βυζιά ,λίγο τσουπωτη. Είναι λατίνα .. κάνει απλό.. φαίνεται φόλα
Ρε μάγκα , κάπου την έχω ξαναδείΠήγα στο Λιοσίων 73α να δω μια καινούργια Στεφάνια,μικρή ,μου φάνηκε με σιλικόνες στα βυζιά ,λίγο τσουπωτη. Είναι λατίνα .. κάνει απλό.. φαίνεται φολα
Ναι αλλά ειναι μόνο πρωίΝα πάτε Μπάρμπαρα να σας βυζαξει και να βυζαξετε με μητρική στοργη
Εγώ αυτό ζητάω παντα, γιατί έχει φουλ φωτισμό.πολλές φορές
Ναταλί φωκαιας 27 ημιόροφοςΜιλφαρα με βυζάρες και κωλαρα που θα βρούμε;
Βάρδια;Ναταλί φωκαιας 27 ημιόροφος
ΤωραΒάρδια;