n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 253.293
- Πόντοι
- 46.232
ανοιχτόΓια το Αγκύρας 12α που το αναφέρεις 2 φορές τι ισχύει τελικά;
Είναι ανοιχτό ή κλειστό;
ανοιχτόΓια το Αγκύρας 12α που το αναφέρεις 2 φορές τι ισχύει τελικά;
Είναι ανοιχτό ή κλειστό;
Φιλε οταν κανει την τσατσα δεν μπαινει σε δωματιο , κανει πρωκτοαναπαυση και οταν εχει περιοδο ,αυτα !!Έλα...η Μπάρμπαρα τσα2...για όσους από εμάς θέλουμε με τσα2 ενδυκνιται τοτε
Σας έχουν βάλει ποτέ στο Φωκαίας 17β στο δωμάτιο δεξιά απο το κουζινάκι ;
Πήγαινε μεγάλε και διάλεξε οποία σου αρέσειΣυναγωνιστές μου καλημέρα!!! Όποιος θέλει να με βοηθήσει με ένα κορίτσι στη Φυλής(είναι κάτι απλό) ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ!!!
πολλές φορέςΣας έχουν βάλει ποτέ στο Φωκαίας 17β στο δωμάτιο δεξιά απο το κουζινάκι ;
Μαρία τσέχαΚαλησπέρα συναγωνιστές, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Σε skinny παίζει κάτι καλο; Κατά προτίμηση απογευματινή βάρδια
Πηγαινε Φυλης 59 στη Τζεσικα να σου κανει βαθυ λαρυγγι.Καλησπέρα συναγωνιστές, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Σε skinny παίζει κάτι καλο; Κατά προτίμηση απογευματινή βάρδια
Πιστεύω πως είναι η τοπ επιλογή αυτή τη στιγμήΠέρασα κατά τις 5 με την Μίρα από Λιοσίων 73 ...κλασικά ουρά ..ήμουν ο δεύτερος...μέσα στο δωμάτιο μου λέει πάει μήνας...έχει πέσει η απόδοση τής.. επίσης έχει αδυνατίσει αρκετά... περίεργο που έχει μαζέψει όλο το χαρτί...κάνει επικίνδυνο τρίψιμο μουνιού στο Πούτσο..δεν δοκίμασα να την χύσω στο στόμα.. φιλιά δίνει ..γλώσσα έβαλα λίγο...μετά σπίτι Βαραγα γαργαρες με Listerine..δεν νομίζω να είναι από τις τοπ επιλογές γενικά
Κι εγώ, μύστη, το έκανα αλλά το έβαλα κώλο και το κατάλαβε...Αυτο το τριψιμο που κάνει με το μουνι πανω στην ακαποτη πουτσα είναι επικίνδυνο...
Μου το έκανε και εμενα, ειχα μπει ολος μεσα της και δεν ειχα καταλάβει τίποτα γιατί ειχαμε πλακωθεί στα γλωσσοφιλα και ειχε αποσπάσει την προσοχη μου... προσοχή με τα γλωσσοφιλα.
Αυταρχικό γιόκ?συνέχεια πάντα live
Έλλης 3 Ειρήνη ξανθιά γκιλφ παχουλη με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Διδύμου 7αρια & 8α κλειστά.
Διδύμου 8β Βερονικα καστανή μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Ελένη ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα , κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Διδύμου 16 & 18αρια κλειστά.
Διδύμου 20 Ντιαννα μελαχρινή κατσαρομαλλα μιλφ, χοντρουλα με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στο αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Διδύμου 22 ισόγειο Συλβια με ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα, 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 22 όροφος κλειστό.
Διδυμου 27 Ιβαννα ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αλκιβιάδου 16αρια όλα κλειστά.