apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.476
- Πόντοι
- 456
Μολδαβη ειναι η τσατσα (Βερα) !!!!!Αλβανιδα ναι, Μολδαβη όχι. Εκτός κι αν εγώ είμαι Γιαπωνέζος και δεν το ξερω.....
Μολδαβη ειναι η τσατσα (Βερα) !!!!!Αλβανιδα ναι, Μολδαβη όχι. Εκτός κι αν εγώ είμαι Γιαπωνέζος και δεν το ξερω.....
Όχι,μιλφ είναι.Η Κατερίνα που λες μηπως ειναι μια πιτσιρικα κοκκινομάλλα?
Της τον έβαλες ακαποτα ;Αυτο το τριψιμο που κάνει με το μουνι πανω στην ακαποτη πουτσα είναι επικίνδυνο...
Μου το έκανε και εμενα, ειχα μπει ολος μεσα της και δεν ειχα καταλάβει τίποτα γιατί ειχαμε πλακωθεί στα γλωσσοφιλα και ειχε αποσπάσει την προσοχη μου... προσοχή με τα γλωσσοφιλα.
να αλλάξεις το νικ σου σε λιστερινογαργαρινογλύφτηςΠέρασα κατά τις 5 με την Μίρα από Λιοσίων 73 ...κλασικά ουρά ..ήμουν ο δεύτερος...μέσα στο δωμάτιο μου λέει πάει μήνας...έχει πέσει η απόδοση τής.. επίσης έχει αδυνατίσει αρκετά... περίεργο που έχει μαζέψει όλο το χαρτί...κάνει επικίνδυνο τρίψιμο μουνιού στο Πούτσο..δεν δοκίμασα να την χύσω στο στόμα.. φιλιά δίνει ..γλώσσα έβαλα λίγο...μετά σπίτι Βαραγα γαργαρες με Listerine..δεν νομίζω να είναι από τις τοπ επιλογές γενικά
δεν κάνει τέτοια ρε ο δημητρός... στο μουνί απαγορεύεται, ακάποτα μόνο στον κώλοΤης τον έβαλες ακαποτα ;
Στο μπουτζο σου, δε σε πιανει τίποτα εσένα. Μετά από χρόνια θα παρουν το πτωμα σου για εξετάσεις ανοσοποιητικου συστήματος. Να δεις που κάποια στιγμή θα σώσεις την ανθρωπότητα με το ατρωτο DNA σου!Αυτο το τριψιμο που κάνει με το μουνι πανω στην ακαποτη πουτσα είναι επικίνδυνο...
Μου το έκανε και εμενα, ειχα μπει ολος μεσα της και δεν ειχα καταλάβει τίποτα γιατί ειχαμε πλακωθεί στα γλωσσοφιλα και ειχε αποσπάσει την προσοχη μου... προσοχή με τα γλωσσοφιλα.
Η Ηλέκτρα σίγουρα. Είχα πάει βόλτα με φίλο και μας το πρότεινε η ίδια...Αναρωτιέμαι αν η Ηλέκτρα παίρνει 2 άτομα για παρτουζα? Η αν η Καρολίνα από Φ
Να πάτε Διδυμου 27. Έχει έμπειρες κοπέλες και θα σας φτιάξουν ωραία!Καλησπέρα είναι η προτιμώ φορά που θα επιχιρισω να πάω σε μπουρδελο μαζί με έναν φίλο. Έχω κατά νου να πάω σε κάποιο στη φυλής αλλά δεν ξέρω σε ποιο καθώς δεν ξέρω τις κοπέλες. Επεισης θα πάμε πρωηνες ώρες 10-11 για να μην έχει πολικοσμια και να είμαστε πιο ασφαλείς. Έχει να πρωτγνει κάνεις σε ποιο να πάμε, που να έχει μια κοπέλα να μας περιπειιθει καταλιλως
Η Μυρα το εκανε και στον φιλο μου το ιδιο.Δουλευει απο της 17.00.
Φιλιπιδου 11 οροφος ΚΑΡΟΛΙΝΑΚαλησπέρα είναι η προτιμώ φορά που θα επιχιρισω να πάω σε μπουρδελο μαζί με έναν φίλο. Έχω κατά νου να πάω σε κάποιο στη φυλής αλλά δεν ξέρω σε ποιο καθώς δεν ξέρω τις κοπέλες. Επεισης θα πάμε πρωηνες ώρες 10-11 για να μην έχει πολικοσμια και να είμαστε πιο ασφαλείς. Έχει να πρωτγνει κάνεις σε ποιο να πάμε, που να έχει μια κοπέλα να μας περιπειιθει καταλιλως
Καλησπέρα είναι η προτιμώ φορά που θα επιχιρισω να πάω σε μπουρδελο μαζί με έναν φίλο. Έχω κατά νου να πάω σε κάποιο στη φυλής αλλά δεν ξέρω σε ποιο καθώς δεν ξέρω τις κοπέλες. Επεισης θα πάμε πρωηνες ώρες 10-11 για να μην έχει πολικοσμια και να είμαστε πιο ασφαλείς. Έχει να πρωτγνει κάνεις σε ποιο να πάμε, που να έχει μια κοπέλα να μας περιπειιθει καταλιλως
Αυτή δεν είχε πάει πρόσφατα στο Αλκαμένους?Στο Ιωαν3 ισόγειο το πρωί έχει πάει η Άννα από Αγκύρας, ψηλή ξανθιά, ελκυστική.
Δυστυχώς δεν μπορεί πλέον να γαμηθεί.
Την τσούζει, την πονάει, την ενοχλεί.
Σα να χει αλλεργία στην ψωλή ένα nράμα.
Αχρηστεύτηκε κι αυτή....
Στον όροφο, Αλεξάνδρα, κοντή, ξανθιά, τατού, nλαστικά τσιμnουκόχειλα.