Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 314 άτομα (19 μέλη και 295 επισκέπτες)

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.170
Πόντοι
31.618
Ε ναι σου λέω και μένα παράξενο μου φάνηκε και πρωί μάλιστα,αλλά αυτή ήταν

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Νωρίς το πρωί,κατά τις 8, πήρα την Κατερίνα στο Ιάσονος 46 όροφος, τίμια στις υπηρεσίες χωρίς όμως να βγάζει την πουτανιά που χρειάζεται για να σε ενθουσιάσει... Η Καρίνα από τις 10 του Νοεμβρίου στο πόστο της.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Πέρασα κι εγώ με την φολοΑννα την ταιλανδη στο φυλής 39
Ανεβάζω κριτική.
Το 69 ήθελες να γράψεις αλλά δεν πειράζει!
Το έχω πει και θα το ξαναπώ.
Η Άννα είναι ψυχούλα!
Αν δεν της πας κόντρα και την αφήσεις να πιστέψει ότι αυτή έχει τον έλεγχο, μετά την κάνεις ότι θέλεις.!
Δεν είναι τυχαίο που είχε - έχει συνέχεια δωμάτια και μάλιστα μισής ή μιας ώρας.

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Διδυμου Ιβάνα ιβανκα αξίζει ; Είναι εμφανίσιμη;

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.751
Πόντοι
41.129
Νωρίς το πρωί,κατά τις 8, πήρα την Κατερίνα στο Ιάσονος 46 όροφος, τίμια στις υπηρεσίες χωρίς όμως να βγάζει την πουτανιά που χρειάζεται για να σε ενθουσιάσει... Η Καρίνα από τις 10 του Νοεμβρίου στο πόστο της.
Έχει πέσει πολυ η απόδοση της...
Πριν ενα χρόνο εδινε ζουμερα γλωσσοφιλα και δεχοταν και πνιξιμο οταν την γαμουσα, τωρα τίποτα... :cry:

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Μαραθώνος 59 δεξί Τάνγια ρωσίδα πάρα πολύ καλή απλό
πρόγραμμα αλλά από
εμφάνιση αρκετά πάνω απ το μέσο όρο! Είναι τώρα απογευματινή βάρδια

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Η Κατερίνα που λες μηπως ειναι μια πιτσιρικα κοκκινομάλλα?

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Ανταπόκριση από Φιλ11πάνω.
Ντιάνα και Μάνια.

Η Ντιάνα απουσιάζε κάποιους μήνες και επέστρεψε. Η Μάνια καινούργια (η τουλάχιστον καινούργια σ'εμένα).

Δοκιμή Μάνιας λόγω εμφανίσεως. Αρκετά εμφανίσιμη, αν και το πρόσωπό της είναι ταλαιπωρημένο, έχει την πουτανιά να σε κάνει να περάσεις. Εν ολίγοις, ήταν αρκετά βιαστική, με το που κάθισε στο κρεβάτι έσκισε προφυλακτικό και το βάζει σε πεσμένο πέος. Μετά ενώ δεν πέτυχε ούτε καν 50άρα στύση, κάθεται πάνω μου και προσπαθεί να το βάλει μέσα της. Πώς δεν έβαλα τα γέλια. Ώπα ώπα της λέω κάτσε λίγο... Αρχίζει λίγο προκαταρκτικά και κάτι γίνεται. Πάλι βιασύνη να μπω να τελειώνουμε (πάντα με γλυκό τρόπο βέβαια, όχι μούτρα. Αν είχε και μούτρα, δεν θα μας είχε βρει το τέλος). Γενικά, δεν προτείνεται. Έχει απανωτά δωμάτια από 18αρικα 20αρικα και δεν την νοιάζει. Αυτό εκλαμβάνω από την περίπτωσή της. Αρκετά μέτρια πράγματα. Βγαίνοντας είχε κλεισμένα δωμάτια και σαλόνι γεμάτο πιτσιρίκια (που καβλώνουν με την χειραψία).

Από την άλλη, η Ντιάνα μπορεί για κάποιους (συμπεριλαμβανομένων εμού) να υστερεί λίγο σε σώμα, να μην είναι ουάου, αλλά είναι το γλυκό κορίτσι, πολύ περιποιητική, θα σε ευχαριστήσει, δεν θα βιαστεί και θα φύγεις έχοντας περάσει καλά. Αλλά επειδή δεν ικανοποιούμαστε τελικά με αυτά και η εμφάνιση όσο και να κάνει τραβάει, δοκιμάζουμε και δοκιμάζουμε, μέχρι τελικά να αναθεωρήσουμε. C' est la vie.

Η τσα2 η γνωστή χαλαρή τύπισσα που δεν θα ενοχλήσει κλπ.

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Πέρασα κατά τις 5 με την Μίρα από Λιοσίων 73 ...κλασικά ουρά ..ήμουν ο δεύτερος...μέσα στο δωμάτιο μου λέει πάει μήνας...έχει πέσει η απόδοση τής.. επίσης έχει αδυνατίσει αρκετά... περίεργο που έχει μαζέψει όλο το χαρτί...κάνει επικίνδυνο τρίψιμο μουνιού στο Πούτσο..δεν δοκίμασα να την χύσω στο στόμα.. φιλιά δίνει ..γλώσσα έβαλα λίγο...μετά σπίτι Βαραγα γαργαρες με Listerine..δεν νομίζω να είναι από τις τοπ επιλογές γενικά

theogenis01

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Η Ντιαννα μπανανα με προκαλεσε παρα πολυ για να μπω στο δωματιο μπορει να δοκιμασω καποια στιγμη.Παντα απογευμα δουλευει μου ειπε.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.751
Πόντοι
41.129
Πέρασα κατά τις 5 με την Μίρα από Λιοσίων 73 ...κλασικά ουρά ..ήμουν ο δεύτερος...μέσα στο δωμάτιο μου λέει πάει μήνας...έχει πέσει η απόδοση τής.. επίσης έχει αδυνατίσει αρκετά... περίεργο που έχει μαζέψει όλο το χαρτί...κάνει επικίνδυνο τρίψιμο μουνιού στο Πούτσο..δεν δοκίμασα να την χύσω στο στόμα.. φιλιά δίνει ..γλώσσα έβαλα λίγο...μετά σπίτι Βαραγα γαργαρες με Listerine..δεν νομίζω να είναι από τις τοπ επιλογές γενικά
Αυτο το τριψιμο που κάνει με το μουνι πανω στην ακαποτη πουτσα είναι επικίνδυνο...
Μου το έκανε και εμενα, ειχα μπει ολος μεσα της και δεν ειχα καταλάβει τίποτα γιατί ειχαμε πλακωθεί στα γλωσσοφιλα και ειχε αποσπάσει την προσοχη μου... προσοχή με τα γλωσσοφιλα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Αυτο το τριψιμο που κάνει με το μουνι πανω στην ακαποτη πουτσα είναι επικίνδυνο...
Μου το έκανε και εμενα, ειχα μπει ολος μεσα της και δεν ειχα καταλάβει τίποτα γιατί ειχαμε πλακωθεί στα γλωσσοφιλα και ειχε αποσπάσει την προσοχη μου... προσοχή με τα γλωσσοφιλα.
Όπως λέει και ο κύριος Γιάννης... Γλύστρισε κατά λάθος!!!
Τα είχα περιγράψει και στην κριτική μου!!!
:priest::priest::priest:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom