paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Like
- 1.789
- Πόντοι
- 201
Καλησπέρα,ξέρει κανείς τι απέγιναν Αμελυα από λιωσιων κ Λίντα από φυλής?επίσης Βανέσσα από Ιάσωνος αξίζει ?δεν την έχω δει στη φάτσα,κ ποτέ την βρίσκουμε?ευχαριστω
Βανέσσα αξίζει μόνο λόγο εμφάνισης, όχι ότι είναι κανένα θεομουνο αλλά έχει ιδιαίτερο σώμα, πετιτ με ακραίες βυζάρες.Καλησπέρα,ξέρει κανείς τι απέγιναν Αμελυα από λιωσιων κ Λίντα από φυλής?επίσης Βανέσσα από Ιάσωνος αξίζει ?δεν την έχω δει στη φάτσα,κ ποτέ την βρίσκουμε?ευχαριστω
Αγρια γουστα, δηλαδη τι κάνει?Το τιμάει το 20αρικο η Μαρία, είναι λυσαρα στο σεξ, για άγρια γούστα.
Deep throat, mouthfuck και γενικά το κορμί της αντέχει γερό γαμησιΑγρια γουστα, δηλαδη τι κάνει?
Ιάσονος 39 πορνομολ πρωτη πορτα κατω αριστερα Μαρια Νιγηριανη αδυνατη πρωινη βαρδια μεχρι περιπου 19:00..... και τζεσικα Ιασωνος 36, νταρντανα οχι ομως θωρηκτο οπως η Μπιουτη, πρωινη βαρδια μεχρι περιπου 17:00Καμία τελευταία ενημέρωση για μαύρη πέρα από την μπιουτι έχουμε;
Πήρε κάνα ψυχοφαρμακο η θα μας χώσει καμία μαχαίρια στο δωμάτιο;Φώκαιας 19 Αλεξάνδρα
στο 17 ήταν η Ειρήνη γαμεύσημη.
Πέρασα και γάμησα την Ιβανα απο Διδυμου 27, έχει χάσει 7-8 κιλά σίγουρα απο την τελευταία φορά που ήτανε Ελλάδα πριν 3-4 μήνες, πολύ ωραία γκόμενα. Μου έκανε επιθετικό γαμήση.
Το τιμάει το 20αρικο η Μαρία, είναι λυσαρα στο σεξ, για άγρια γούστα.
Τόσο καλή είναι ;Σε ποιον οίκο βρίσκεται το κορίτσι;Ρε μύστες εσείς που παίρνετε την Τζέσικα με τις ώρες και εμείς τρώμε κλειστές πόρτες με αναμμένα τα κάτω φώτα, ηρεμηστε λιγο..
Αν το αγαπάτε τόσο το κορίτσι να το πάρετε.
Ειναι κορίτσι απο σπίτι....
Ημαρτον.
Ρώτησα την τσατσά και μου ειπε οτι επιστρέφει αρχές του μηνός η κοπέλα ειναι μουναρος.Καλησπέρα συναγωνιστες. Έχει πετύχει κανένας την Ειρήνη, Φωκαίας 17 πρόσφατα?
Μπορείς να μας κάνεις μια περιγραφή την κολελα φίλτατεΌχι.
Σήμερα πέρασα από εκεί και ήταν η Άννα .
Μουνάρα με αποστειρωμένο.
Μία χαρά είναι η κοπέλα, για εμένα ήταν πάντα standard, είναι εσωστρεφής χαρακτήρας.Πήρε κάνα ψυχοφαρμακο η θα μας χώσει καμία μαχαίρια στο δωμάτιο;
Πριν ένα δύο χρόνια που ήταν έκανε καλά πράγματα τώρα βαριέται και κάνει τρελά .... Σαν εμφάνιση και μένα μου αρέσει γι'αυτό λυπαμαιΜία χαρά είναι η κοπέλα, για εμένα ήταν πάντα standard, είναι εσωστρεφής χαρακτήρας.
Μόλις την είδα ήθελα να την γαμήσω για πολλοστή φορά.
Ρώτησα την τσατσά και μου ειπε οτι επιστρέφει αρχές του μηνός η κοπέλα ειναι μουναρος.
Δεν ξέρω τι σου είπε η τσα2 αλλά ο φίλος την είδε χθες στο πόστο της...Φώκαιας 19 Αλεξάνδρα
στο 17 ήταν η Ειρήνη γαμεύσημη.
Η Αννα στο Φ17 ειναι παλιά στην πιάτσα.Μπορείς να μας κάνεις μια περιγραφή την κολελα φίλτατε
Και ήμουν έτοιμος να περάσω με την κάβλα, αλλά θα περάσω σήμερα μάλλον, μην έχει παράπονο το Μωρό.Δεν ξέρω τι σου είπε η τσα2 αλλά ο φίλος την είδε χθες στο πόστο της...