George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Μπαρμπορα οδος βεργαςΚαλησπέρα! Ξέρει κανείς κάποια κοπέλα που να κανει πρωκτικό;
Πως ειναι εμφανησιακα αυτη;και τζεσικα Ιασωνος 36, νταρντανα
Μπαρμπορα οδος βεργαςΚαλησπέρα! Ξέρει κανείς κάποια κοπέλα που να κανει πρωκτικό;
Πως ειναι εμφανησιακα αυτη;και τζεσικα Ιασωνος 36, νταρντανα
Αλβανιδα ναι, Μολδαβη όχι. Εκτός κι αν εγώ είμαι Γιαπωνέζος και δεν το ξερω.....Η Αννα στο Φ17 ειναι παλιά στην πιάτσα.
Φεύγει και έρχεται.
Μολδαβή κάτω των 30 , ιδανικά κιλα,φοράει γιαλια χωρις να είναι μυωψ, βυζακι 2-2,5 στητο και υπέροχο κολαρακι που κάποτε το έδινε.
Στην φάτσα την λες απλά συμπαθητική.
Στον στίβο μάχης είναι αρκετά καλή αν και μιλάει πολύ.
Αν πάς μαζί της παρ'την cow . Έχει φοβερή κίνηση σε αυτήν την στάση.
Προσωπικά απο την αντικαταστάτρια της Ειρήνη -Στελα ,που την θεωρώ πολύ επιθετική και επιτηδευμένη στο sex ,την προτιμώ και ας πεσουν να με φάνε μερικοί εδώ μέσα που το λέω.
Ειναι αυτο που λεμε, ζυμαρακι....καταγωγη απο το Κονγκό, υψος περιπου 1,68-1,70, μπουταρες κωλαρα και βυζια μαλλον 3αρια... απο φατσα δεν την λες και ομορφη, ηρεμη στο δωματιο δεν χαλαει χατηρια...Πως ειναι εμφανησιακα αυτη;
στην οδο Καλλεργη 33 Μεταξουργειο και Φυλης 99 και και στην περγαμου ενα υπογειο νομιζω αλλα ειναι αντρες με περουκες και σιλικονες στα βυζια δηλ τρανς..... αμα σου κανουν πηγαινε...Γνωρίζει κανείς μπουρδέλο - στούντιο που να δουλεύουν μόνο άντρες;
Ψάχνω αρρενωπούς ενεργητικούς... Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησηστην οδο Καλλεργη 33 Μεταξουργειο και Φυλης 99 και και στην περγαμου ενα υπογειο νομιζω αλλα ειναι αντρες με περουκες και σιλικονες στα βυζια δηλ τρανς..... αμα σου κανουν πηγαινε...
Χθες κατα τις 00:00 στο Μεταξουργειο ειχε παρα παρα πολυ κοσμο και πολυ πιτσιρικαρια,
Με ποια Κοπέλα πέρασες ;Ρομαντισμός απο τη Λιοσίων
Ανοιχτα ειναιΚαλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Είναι ανοιχτά τα σπιτάκια σήμερα? Πέρασε κανείς?
Αναρωτιέμαι αν η Ηλέκτρα παίρνει 2 άτομα για παρτουζα? Η αν η Καρολίνα από ΦΚαι η αναφερόμενη εδώ Ηλέκτρα...
Μάγκες...με την κο δεν είσαι μαστουρωμενος...λέω εγώ τώραΚαθε μερα ετσι ειναι η ηλεκτρα μαστουρωμενη
ΕννοειταιΜάγκες...με την κο δεν είσαι μαστουρωμενος...λέω εγώ τώρα
18.00 με 23.00 απ όσο ξέρωΤατιανα από Ιάσωνος 1β την βρίσκουμε μόνο 2η βάρδια ;
Η ειρήνη ήταν στο Φωκαίας 19 το πρωί και η Άννα στο Φωκαίας 17βΗ Αννα στο Φ17 ειναι παλιά στην πιάτσα.
Φεύγει και έρχεται.
Μολδαβή κάτω των 30 , ιδανικά κιλα,φοράει γιαλια χωρις να είναι μυωψ, βυζακι 2-2,5 στητο και υπέροχο κολαρακι που κάποτε το έδινε.
Στην φάτσα την λες απλά συμπαθητική.
Στον στίβο μάχης είναι αρκετά καλή αν και μιλάει πολύ.
Αν πάς μαζί της παρ'την cow . Έχει φοβερή κίνηση σε αυτήν την στάση.
Προσωπικά απο την αντικαταστάτρια της Ειρήνη -Στελα ,που την θεωρώ πολύ επιθετική και επιτηδευμένη στο sex ,την προτιμώ και ας πεσουν να με φάνε μερικοί εδώ μέσα που το λέω.
Σήμερα ή εχθές ;Η ειρήνη ήταν στο Φωκαίας 19 το πρωί και η Άννα στο Φωκαίας 17β