nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.694
- Πόντοι
- 6.495
Η Ηλέκτρα σίγουρα. Είχα πάει βόλτα με φίλο και μας το πρότεινε η ίδια...Αναρωτιέμαι αν η Ηλέκτρα παίρνει 2 άτομα για παρτουζα? Η αν η Καρολίνα από Φ
Η Ηλέκτρα σίγουρα. Είχα πάει βόλτα με φίλο και μας το πρότεινε η ίδια...Αναρωτιέμαι αν η Ηλέκτρα παίρνει 2 άτομα για παρτουζα? Η αν η Καρολίνα από Φ
Να πάτε Διδυμου 27. Έχει έμπειρες κοπέλες και θα σας φτιάξουν ωραία!Καλησπέρα είναι η προτιμώ φορά που θα επιχιρισω να πάω σε μπουρδελο μαζί με έναν φίλο. Έχω κατά νου να πάω σε κάποιο στη φυλής αλλά δεν ξέρω σε ποιο καθώς δεν ξέρω τις κοπέλες. Επεισης θα πάμε πρωηνες ώρες 10-11 για να μην έχει πολικοσμια και να είμαστε πιο ασφαλείς. Έχει να πρωτγνει κάνεις σε ποιο να πάμε, που να έχει μια κοπέλα να μας περιπειιθει καταλιλως
Η Μυρα το εκανε και στον φιλο μου το ιδιο.Δουλευει απο της 17.00.
Φιλιπιδου 11 οροφος ΚΑΡΟΛΙΝΑΚαλησπέρα είναι η προτιμώ φορά που θα επιχιρισω να πάω σε μπουρδελο μαζί με έναν φίλο. Έχω κατά νου να πάω σε κάποιο στη φυλής αλλά δεν ξέρω σε ποιο καθώς δεν ξέρω τις κοπέλες. Επεισης θα πάμε πρωηνες ώρες 10-11 για να μην έχει πολικοσμια και να είμαστε πιο ασφαλείς. Έχει να πρωτγνει κάνεις σε ποιο να πάμε, που να έχει μια κοπέλα να μας περιπειιθει καταλιλως
Καλησπέρα είναι η προτιμώ φορά που θα επιχιρισω να πάω σε μπουρδελο μαζί με έναν φίλο. Έχω κατά νου να πάω σε κάποιο στη φυλής αλλά δεν ξέρω σε ποιο καθώς δεν ξέρω τις κοπέλες. Επεισης θα πάμε πρωηνες ώρες 10-11 για να μην έχει πολικοσμια και να είμαστε πιο ασφαλείς. Έχει να πρωτγνει κάνεις σε ποιο να πάμε, που να έχει μια κοπέλα να μας περιπειιθει καταλιλως
Αυτή δεν είχε πάει πρόσφατα στο Αλκαμένους?Στο Ιωαν3 ισόγειο το πρωί έχει πάει η Άννα από Αγκύρας, ψηλή ξανθιά, ελκυστική.
Δυστυχώς δεν μπορεί πλέον να γαμηθεί.
Την τσούζει, την πονάει, την ενοχλεί.
Σα να χει αλλεργία στην ψωλή ένα nράμα.
Αχρηστεύτηκε κι αυτή....
Στον όροφο, Αλεξάνδρα, κοντή, ξανθιά, τατού, nλαστικά τσιμnουκόχειλα.
Δυστυχώς όχι.Παιδιά καμία φωτογραφία από τη Σολ, που είναι στη Λιοσίων, υπάρχει;;
Με ποια Κοπέλα πέρασες ;
Στο Αλκαμένους παραμένει αλλά αντικαθιστά πολλά χρόνια κάποια κοπέλα αν χρειαστεί εκεί. Προχθές την είδα.Αυτή δεν είχε πάει πρόσφατα στο Αλκαμένους?
Πάλι μετακινήθηκε?
Κρίμα ωραία γυναίκα αλλά χωρίς αντοχές στη δουλειά κάηκε όπως ειπες
Ευχαριστώ μύστη μου.. Λέω να τη δοκιμάσω σήμερα αν τη πετύχω..Στο πρόσωπο είναι ωραία;Δυστυχώς όχι.
Είναι αδύνατη με καστανά μαλλιά
Και Διδύμου 8 θα έλεγα στις μεγαλοκοπελεςΝα πάτε Διδυμου 27. Έχει έμπειρες κοπέλες και θα σας φτιάξουν ωραία!
Στο μάθημα της ορθογραφίας βέβαια στο σχολείο δεν πρέπει να πάταγες ποτέ το πόδι σου...
Έλα...η Μπάρμπαρα τσα2...για όσους από εμάς θέλουμε με τσα2 ενδυκνιται τοτεΚαλημέρα καλή Κυριακή. Ως είθισται σήμερα έπρεπε να εφαρμόσω την λαϊκή ρήση
"Γυρναμε τα ρολόγια ΠΙΣΩ μια ώρα" και αναζήτησα την γυναικαρα Μπαρμποραρα μας. Δυστυχώς η Μπαρμποραρα παρουσα αλλά σαν τσατσά. Πιθανόν μέχρι την Τετάρτη. Φορουσε και κάτι μαυρα ρουχα μεσ'τη γκαβλα! Τελικά δεν εφαρμοσα αυτό που επιδιωκα. Δε γαμεις....
καλή είναιΕυχαριστώ μύστη μου.. Λέω να τη δοκιμάσω σήμερα αν τη πετύχω..Στο πρόσωπο είναι ωραία;
Καταλαβα ποια εννοείς, αλλά δεν είναι αυτή.Αυτή δεν είχε πάει πρόσφατα στο Αλκαμένους?
Πάλι μετακινήθηκε?
Κρίμα ωραία γυναίκα αλλά χωρίς αντοχές στη δουλειά κάηκε όπως ειπες