Και την προηγούμενη και πιο πριν. Το γωρίζω για το στούντιο που δουλεύει με άλλο όνομα μάλιστα. Αλλα μου είπε πως παράλληλα θα δουλεύει και σε μπουρδέλα, όχι όμως σε συγκεκριμένο, όπου βρίσκει, ειδικά πρωινά όταν δεν είναι στο στούντιο. Αν την βρει σε κάποιο κάποιος ας ενημερώσει. Πάντως στο 66δ μου είπαν πως έφυγε.Την είδες τη προηγούμενη εβδομάδα στο Φυλής 66δ ή και πιο πριν???εδώ κσι δέκα μέρες πάντως δουλεύει σε αλυσίδα στούντιο, έχουν φωτογραφίες, αφού τη γνωρίζεις θα την αναγνωρίσεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 253.424
- Πόντοι
- 46.232
2 μέρες δούλεψε πάντως στο 66δ γι αυτό σε ρώτησαΚαι την προηγούμενη και πιο πριν. Το γωρίζω για το στούντιο που δουλεύει με άλλο όνομα μάλιστα. Αλλα μου είπε πως παράλληλα θα δουλεύει και σε μπουρδέλα, όχι όμως σε συγκεκριμένο, όπου βρίσκει, ειδικά πρωινά όταν δεν είναι στο στούντιο. Αν την βρει σε κάποιο κάποιος ας ενημερώσει. Πάντως στο 66δ μου είπαν πως έφυγε.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.659
- Πόντοι
- 9.450
και για μικρο διαστημα βεργας 6 επανω.....
Όπως και διδύμου 16...αλλά και Λέλας Καραγιάννη 35
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8.200
- Πόντοι
- 2.036
Καλησπέρα, ξέρει κανείς που βρίσκεται μια Χριστίνα Ρωσίδα που δούλευε πρωινά μέχρι και αρχές '23 στην υπόγα Μ.Αλεξάνδρου 28 στο Μετάξι
![]()
Όλες οι κριτικές για την Χριστίνα - Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 (υπόγειο) (Μπουρδέλα)
Όλες οι κριτικές για την Χριστίνα - Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 (υπόγειο) (Μπουρδέλα)www.bourdela.com
Ρίξε μία ματιά στο Ιάσονος 39(5) ,την είχα πετύχει εκεί πριν 2 εβδομάδες.
Ναί, εκεί είναι καιρό τώρα με όνομα Μπέλα, τελευταία φορά που την πήρα ενώ ήταν πολύ δεκτική ήταν "ψόφια" από την κούραση, αλλά τι να κάνω, αυτά τα βυζόμπαλα ... μία στο τόσο πάω με κάποια μόνο για αυτό.
Περισσότερες πιθανότητες να την πετύχεις 2η βάρδια.
**Μπορεί να λέω και για την λάθος κοπέλα διαβάζοντας τις κριτικές.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 253.424
- Πόντοι
- 46.232
Και η Μπέλα μελαχρινή είναι αλλά είναι άλλη κοπέλα.Ναί, εκεί είναι καιρό τώρα με όνομα Μπέλα, τελευταία φορά που την πήρα ενώ ήταν πολύ δεκτική ήταν "ψόφια" από την κούραση, αλλά τι να κάνω, αυτά τα βυζόμπαλα ... μία στο τόσο πάω με κάποια μόνο για αυτό.
Περισσότερες πιθανότητες να την πετύχεις 2η βάρδια.
**Μπορεί να λέω και για την λάθος κοπέλα διαβάζοντας τις
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8.200
- Πόντοι
- 2.036
Να σου πώ, πριν κανα χρόνο ακριβώς έπερνα (1 φορά στις 10 μέρες) μία Χριστίνα στο Μ.Α 28, μελαχρινή μπαμπάτσικη λίγο αγριόφατσα Σοβιέτ 30κάτι, με αρκετά άσπρο δέρμα και λίγο φακίδες σε πρόσωπο/ώμους, τορπιλόβυζα.Και η Μπέλα μελαχρινή είναι αλλά είναι άλλη κοπέλα.
Από το καλοκαίρι την ίδια βλέπω/έχω πάρει στο πορνοmall ισόγειο κάτω από την σκάλα 2-3 φορές με το όνομα Μπέλα, 2η βάρδια πάντα, απλά στις κριτικές γράφουν για 1,5άρι βυζί που εγώ θα το έλεγα 2++ και μπερδεύομαι
δεν μιλάω για την Μπέλα που είναι στο νο1 με την "Νέλλυ" τσατσά, οπότε έπαιζαν 2 "Χριστίνες" στο ΜΑ28 και τώρα 2 "Μπέλες" στο Ι39 σπαζοκεφαλιά με τις αλλαγές στα ονόματα και οίκους
εκεί που βρισκόταν παίκτη μου, γύρισε.Εχουμε καμία ιδέα που βρίσκεται η Ναταλί Τσιαντάκη;
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 146
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα συναγωνιστες. Έχει πετύχει κανένας την Ειρήνη, Φωκαίας 17 πρόσφατα?
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.081
- Πόντοι
- 441
Όχι.Καλησπέρα συναγωνιστες. Έχει πετύχει κανένας την Ειρήνη, Φωκαίας 17 πρόσφατα?
Σήμερα πέρασα από εκεί και ήταν η Άννα .
Μουνάρα με αποστειρωμένο.
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.502
- Πόντοι
- 216
Aς κατσει με το αποστειρωμενο. Το κολαράκι της θελουμε.Όχι.
Σήμερα πέρασα από εκεί και ήταν η Άννα .
Μουνάρα με αποστειρωμένο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαρια με γυαλιά απο Φωκ. 13, εχουμε καποια κριτικη?
mexico1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 855
- Πόντοι
- 81
Καλυμνου δηλαδή ;εκεί που βρισκόταν παίκτη μου, γύρισε.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.038
- Πόντοι
- 1.336
Το τιμάει το 20αρικο η Μαρία, είναι λυσαρα στο σεξ, για άγρια γούστα.Aς κατσει με το αποστειρωμενο. Το κολαράκι της θελουμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαρια με γυαλιά απο Φωκ. 13, εχουμε καποια κριτικη?
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.260
- Πόντοι
- 4.510
Καμία τελευταία ενημέρωση για μαύρη πέρα από την μπιουτι έχουμε;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 253.424
- Πόντοι
- 46.232
Η Χριστίνα είναι με κανονικό ωραίο κορμί και 1.5-2αρι βυζιΝα σου πώ, πριν κανα χρόνο ακριβώς έπερνα (1 φορά στις 10 μέρες) μία Χριστίνα στο Μ.Α 28, μελαχρινή μπαμπάτσικη λίγο αγριόφατσα Σοβιέτ 30κάτι, με αρκετά άσπρο δέρμα και λίγο φακίδες σε πρόσωπο/ώμους, τορπιλόβυζα.
Από το καλοκαίρι την ίδια βλέπω/έχω πάρει στο πορνοmall ισόγειο κάτω από την σκάλα 2-3 φορές με το όνομα Μπέλα, 2η βάρδια πάντα, απλά στις κριτικές γράφουν για 1,5άρι βυζί που εγώ θα το έλεγα 2++ και μπερδεύομαι
δεν μιλάω για την Μπέλα που είναι στο νο1 με την "Νέλλυ" τσατσά, οπότε έπαιζαν 2 "Χριστίνες" στο ΜΑ28 και τώρα 2 "Μπέλες" στο Ι39 σπαζοκεφαλιά με τις αλλαγές στα ονόματα και οίκους![]()
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 253.424
- Πόντοι
- 46.232
είναι η Μπέλα στο 39(3) πού δουλεύει εκεί απ όταν άνοιξε η νταρντανοπαχουλη και έχει έρθει το τελευταίο καιρό η Μπέλα στο 39(1) που δούλευε Ιάσωνος 44 και Κολωνού 32γΝα σου πώ, πριν κανα χρόνο ακριβώς έπερνα (1 φορά στις 10 μέρες) μία Χριστίνα στο Μ.Α 28, μελαχρινή μπαμπάτσικη λίγο αγριόφατσα Σοβιέτ 30κάτι, με αρκετά άσπρο δέρμα και λίγο φακίδες σε πρόσωπο/ώμους, τορπιλόβυζα.
δεν μιλάω για την Μπέλα που είναι στο νο1 με την "Νέλλυ" τσατσά, οπότε έπαιζαν 2 "Χριστίνες" στο ΜΑ28 και τώρα 2 "Μπέλες" στο Ι39 σπαζοκεφαλιά με τις αλλαγές στα ονόματα και οίκους![]()
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 253.424
- Πόντοι
- 46.232
γι αυτό έγραψα μεταξύ άλλων...Όπως και διδύμου 16...αλλά και Λέλας Καραγιάννη 35
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 6.745
- Πόντοι
- 2.836
Φώκαιας 19 Αλεξάνδρα
στο 17 ήταν η Ειρήνη γαμεύσημη.
Πέρασα και γάμησα την Ιβανα απο Διδυμου 27, έχει χάσει 7-8 κιλά σίγουρα απο την τελευταία φορά που ήτανε Ελλάδα πριν 3-4 μήνες, πολύ ωραία γκόμενα. Μου έκανε επιθετικό γαμήση.
στο 17 ήταν η Ειρήνη γαμεύσημη.
Πέρασα και γάμησα την Ιβανα απο Διδυμου 27, έχει χάσει 7-8 κιλά σίγουρα απο την τελευταία φορά που ήτανε Ελλάδα πριν 3-4 μήνες, πολύ ωραία γκόμενα. Μου έκανε επιθετικό γαμήση.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 540
- Like
- 81.742
- Πόντοι
- 47.129
Πέρασμα απο Ιάσωνος 31 ισόγειο οπου εχει επιστρέψει η Μολδάβα Μαίρη.
Ξανθό στυλιάρι με ελεύθερο στοματικό στο μενου.
Μετα απο καθοδήγηση μου περασε και από μπάλες όπου τις εγλειψε ικανοποιητικά.
Το αριστερό όπως μπαίνεις στον οικο δωμάτιο εχει δεχτεί τεράστια αλλαγή όπως βλέπετε στις φωτό και η υπηρεσία βαζει μεσα σε αυτό μονο Έλληνες καθαρούς πελάτες της Μαίρης.
Ξανθό στυλιάρι με ελεύθερο στοματικό στο μενου.
Μετα απο καθοδήγηση μου περασε και από μπάλες όπου τις εγλειψε ικανοποιητικά.
Το αριστερό όπως μπαίνεις στον οικο δωμάτιο εχει δεχτεί τεράστια αλλαγή όπως βλέπετε στις φωτό και η υπηρεσία βαζει μεσα σε αυτό μονο Έλληνες καθαρούς πελάτες της Μαίρης.
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.562
- Πόντοι
- 441
Καλησπέρα,ξέρει κανείς τι απέγιναν Αμελυα από λιωσιων κ Λίντα από φυλής?επίσης Βανέσσα από Ιάσωνος αξίζει ?δεν την έχω δει στη φάτσα,κ ποτέ την βρίσκουμε?ευχαριστω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 14K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 48K
- Απαντήσεις