Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 419 άτομα (49 μέλη και 370 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.787
Πόντοι
32.478

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
66
Like
21.391
Πόντοι
13.636

gsociety

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Για να σώσω κάνα 20ρικο μιας και τα δυο δικά μου τα έκαψα . Αν θέλετε το πουλί σας σόι και αβλαβής μην σας πάρει μπουκιτσι ακα η beauty!!
71β όροφος που είναι μια Σανέλ κατσαρομάλλα ,η κοπέλα είναι ότι χειρότερο μακράν , βιάζεται ,βάζει σκουφί σε πεσμένο μόριο και γκρινιάζει ,παρόμοια εμπειρία είχαν και άλλοι συναγωνιστές που πέτυχα απέξω.
Καλά να περνάτε

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.565
Πόντοι
3.172
Πήγα στο Λιοσίων 73α να δω μια καινούργια Στεφάνια,μικρή ,μου φάνηκε με σιλικόνες στα βυζιά ,λίγο τσουπωτη. Είναι λατίνα .. κάνει απλό.. φαίνεται φολα

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
819
Πόντοι
81
Για να σώσω κάνα 20ρικο μιας και τα δυο δικά μου τα έκαψα . Αν θέλετε το πουλί σας σόι και αβλαβής μην σας πάρει μπουκιτσι ακα η beauty!!
71β όροφος που είναι μια Σανέλ κατσαρομάλλα ,η κοπέλα είναι ότι χειρότερο μακράν , βιάζεται ,βάζει σκουφί σε πεσμένο μόριο και γκρινιάζει ,παρόμοια εμπειρία είχαν και άλλοι συναγωνιστές που πέτυχα απέξω.
Καλά να περνάτε

Εσένα σε κόλλησε ΣΜΝ με ακάποτο τσιμπούκι η μαύρη αρκούδα και μετά είχες όρεξη να πηδήξεις γυναίκα;
Αν έχεις ΣΜΝ συνήθως ο πούτσος σου μυρίζει άσχημα και η πουτάνα ξενερώνει με αποτέλεσμα να κάνει σε σένα και στους επόμενους ένα νερόβραστο γαμήσι.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.927
Πόντοι
431

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Εσένα σε κόλλησε ΣΜΝ με ακάποτο τσιμπούκι η μαύρη αρκούδα και μετά είχες όρεξη να πηδήξεις γυναίκα;
Αν έχεις ΣΜΝ συνήθως ο πούτσος σου μυρίζει άσχημα και η πουτάνα ξενερώνει με αποτέλεσμα να κάνει σε σένα και στους επόμενους ένα νερόβραστο γαμήσι.

Από που προκύπτει ότι η μπιουτι έχει ΣΜΝ?

gsociety

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Καλά να περνάτε
Αγόρι μου είσαι ο mastermind είσαι ο master of the game κλπ κλπ
Ακόμα προσπαθώ να δω που γράφω περί ΣΜΝ αλλά ότι αρέσει στη φαντασία σου χαχα Με πιο απλά λόγια καλυτερα να με τσιμπουκωνε μηχανη του κιμα παρά αυτή ,ΕΒΑΖΕ ΔΟΝΤΙ πως το λένε

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.932
Πόντοι
9.846
Από πουθενα, μαλακία συμπέρασμα έβγαλε ο @Papoutsaras.
Ο @gsociety απλά θα εννοουσε ότι τον έκανε άθλια πιπα σκληρή κι επίπονη με δόντι.
Τελικά μερικοί τυποι πρεπει να αλλάξετε σπορ.
(Εντωμεταξύ η Μπιουτι τόσα χρόνια δεν έχει αρνητική κριτική στο αφιλτρο πιπετο της αλλά τεσπα.... εγώ δεν την έχω παρει ποτέ, αλλά ολοι οι συναγωνιστες εδώ χρόνια τώρα λένε τα καλύτερα). Δεν υπάρχει λόγος ομως να μην πιστεψω τον @gsociety. Μπορεί η μαυρη αλόγα να μην ήταν στη μέρα της.
Αντε καλημέρα!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.817
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα, ξέρει κανείς που βρίσκεται μια Χριστίνα Ρωσίδα που δούλευε πρωινά μέχρι και αρχές '23 στην υπόγα Μ.Αλεξάνδρου 28 στο Μετάξι
Ρίξε μία ματιά στο Ιάσονος 39(5) ,την είχα πετύχει εκεί πριν 2 εβδομάδες.

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
675
Πόντοι
81
Ισχυει, περασα πριν 3 μηνες με beuty 2 μερες μετα εβγαλα πυον απο κατω.......10 μερες αντιβιωση ciproxin και 5 μερες αλλα μια που δεν την θθυμαμαι.

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
Την είδες τη προηγούμενη εβδομάδα στο Φυλής 66δ ή και πιο πριν???εδώ κσι δέκα μέρες πάντως δουλεύει σε αλυσίδα στούντιο, έχουν φωτογραφίες, αφού τη γνωρίζεις θα την αναγνωρίσεις
Και την προηγούμενη και πιο πριν. Το γωρίζω για το στούντιο που δουλεύει με άλλο όνομα μάλιστα. Αλλα μου είπε πως παράλληλα θα δουλεύει και σε μπουρδέλα, όχι όμως σε συγκεκριμένο, όπου βρίσκει, ειδικά πρωινά όταν δεν είναι στο στούντιο. Αν την βρει σε κάποιο κάποιος ας ενημερώσει. Πάντως στο 66δ μου είπαν πως έφυγε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.817
Πόντοι
46.232
Και την προηγούμενη και πιο πριν. Το γωρίζω για το στούντιο που δουλεύει με άλλο όνομα μάλιστα. Αλλα μου είπε πως παράλληλα θα δουλεύει και σε μπουρδέλα, όχι όμως σε συγκεκριμένο, όπου βρίσκει, ειδικά πρωινά όταν δεν είναι στο στούντιο. Αν την βρει σε κάποιο κάποιος ας ενημερώσει. Πάντως στο 66δ μου είπαν πως έφυγε.
2 μέρες δούλεψε πάντως στο 66δ γι αυτό σε ρώτησα

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.592
Πόντοι
2.036
Καλησπέρα, ξέρει κανείς που βρίσκεται μια Χριστίνα Ρωσίδα που δούλευε πρωινά μέχρι και αρχές '23 στην υπόγα Μ.Αλεξάνδρου 28 στο Μετάξι

Ρίξε μία ματιά στο Ιάσονος 39(5) ,την είχα πετύχει εκεί πριν 2 εβδομάδες.

Ναί, εκεί είναι καιρό τώρα με όνομα Μπέλα, τελευταία φορά που την πήρα ενώ ήταν πολύ δεκτική ήταν "ψόφια" από την κούραση, αλλά τι να κάνω, αυτά τα βυζόμπαλα ... μία στο τόσο πάω με κάποια μόνο για αυτό.
Περισσότερες πιθανότητες να την πετύχεις 2η βάρδια.

**Μπορεί να λέω και για την λάθος κοπέλα διαβάζοντας τις κριτικές.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.817
Πόντοι
46.232
Ναί, εκεί είναι καιρό τώρα με όνομα Μπέλα, τελευταία φορά που την πήρα ενώ ήταν πολύ δεκτική ήταν "ψόφια" από την κούραση, αλλά τι να κάνω, αυτά τα βυζόμπαλα ... μία στο τόσο πάω με κάποια μόνο για αυτό.
Περισσότερες πιθανότητες να την πετύχεις 2η βάρδια.

**Μπορεί να λέω και για την λάθος κοπέλα διαβάζοντας τις
Και η Μπέλα μελαχρινή είναι αλλά είναι άλλη κοπέλα.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.592
Πόντοι
2.036
Και η Μπέλα μελαχρινή είναι αλλά είναι άλλη κοπέλα.
Να σου πώ, πριν κανα χρόνο ακριβώς έπερνα (1 φορά στις 10 μέρες) μία Χριστίνα στο Μ.Α 28, μελαχρινή μπαμπάτσικη λίγο αγριόφατσα Σοβιέτ 30κάτι, με αρκετά άσπρο δέρμα και λίγο φακίδες σε πρόσωπο/ώμους, τορπιλόβυζα.
Από το καλοκαίρι την ίδια βλέπω/έχω πάρει στο πορνοmall ισόγειο κάτω από την σκάλα 2-3 φορές με το όνομα Μπέλα, 2η βάρδια πάντα, απλά στις κριτικές γράφουν για 1,5άρι βυζί που εγώ θα το έλεγα 2++ και μπερδεύομαι :cheesy:
δεν μιλάω για την Μπέλα που είναι στο νο1 με την "Νέλλυ" τσατσά, οπότε έπαιζαν 2 "Χριστίνες" στο ΜΑ28 και τώρα 2 "Μπέλες" στο Ι39 σπαζοκεφαλιά με τις αλλαγές στα ονόματα και οίκους :cheesy:

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Καλησπέρα συναγωνιστες. Έχει πετύχει κανένας την Ειρήνη, Φωκαίας 17 πρόσφατα?

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.901
Πόντοι
201
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom