Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 164
- Like
- 20.787
- Πόντοι
- 32.478
Το μεσαίοΠαιδιά το Ιάσωνος 1β πιο σπιτάκι είναι ακριβώς ; Πήγα εχθές για την Τατιάνα και δεν ήξερα που να μπω , έχει 3 -4 σπιτάκια στην σειρά..
Το μεσαίοΠαιδιά το Ιάσωνος 1β πιο σπιτάκι είναι ακριβώς ; Πήγα εχθές για την Τατιάνα και δεν ήξερα που να μπω , έχει 3 -4 σπιτάκια στην σειρά..
Τώρα το πήρα χαμπάρι...Το μεσαίο απο τα 3 στη σκάλα αριστερά
Για να σώσω κάνα 20ρικο μιας και τα δυο δικά μου τα έκαψα . Αν θέλετε το πουλί σας σόι και αβλαβής μην σας πάρει μπουκιτσι ακα η beauty!!
71β όροφος που είναι μια Σανέλ κατσαρομάλλα ,η κοπέλα είναι ότι χειρότερο μακράν , βιάζεται ,βάζει σκουφί σε πεσμένο μόριο και γκρινιάζει ,παρόμοια εμπειρία είχαν και άλλοι συναγωνιστές που πέτυχα απέξω.
Καλά να περνάτε
Είναι μια πουτάνα-σούργελο..Και πολύ καλά έκανες και δεν πέρασες λοιπόν!
Έχει δουλέψει σε πολλούς οίκους. Και Μεταξουργείο.
Είναι βρωμιαρα, ψευτρα και άχρηστη.
Συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς.
Κοίτα αλλού λοιπόν!
Εσένα σε κόλλησε ΣΜΝ με ακάποτο τσιμπούκι η μαύρη αρκούδα και μετά είχες όρεξη να πηδήξεις γυναίκα;
Αν έχεις ΣΜΝ συνήθως ο πούτσος σου μυρίζει άσχημα και η πουτάνα ξενερώνει με αποτέλεσμα να κάνει σε σένα και στους επόμενους ένα νερόβραστο γαμήσι.
Για να σώσω κάνα 20ρικο μιας και τα δυο δικά μου τα έκαψα . Αν θέλετε το πουλί σας σόι και αβλαβής μην σας πάρει μπουκιτσι ακα η beauty!!
71β όροφος που είναι μια Σανέλ κατσαρομάλλα ,η κοπέλα είναι ότι χειρότερο μακράν , βιάζεται ,βάζει σκουφί σε πεσμένο μόριο και γκρινιάζει ,παρόμοια εμπειρία είχαν και άλλοι συναγωνιστές που πέτυχα απέξω.
Καλά να περνάτε
Αγόρι μου είσαι ο mastermind είσαι ο master of the game κλπ κλπΕσένα σε κόλλησε ΣΜΝ με ακάποτο τσιμπούκι η μαύρη αρκούδα και μετά είχες όρεξη να πηδήξεις γυναίκα;
Αν έχεις ΣΜΝ συνήθως ο πούτσος σου μυρίζει άσχημα και η πουτάνα ξενερώνει με αποτέλεσμα να κάνει σε σένα και στους επόμενους ένα νερόβραστο γαμήσι.
Από πουθενα, μαλακία συμπέρασμα έβγαλε ο @Papoutsaras.Από που προκύπτει ότι η μπιουτι έχει ΣΜΝ?
Ρίξε μία ματιά στο Ιάσονος 39(5) ,την είχα πετύχει εκεί πριν 2 εβδομάδες.Καλησπέρα, ξέρει κανείς που βρίσκεται μια Χριστίνα Ρωσίδα που δούλευε πρωινά μέχρι και αρχές '23 στην υπόγα Μ.Αλεξάνδρου 28 στο Μετάξι
Όλες οι κριτικές για την Χριστίνα - Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 (υπόγειο) (Μπουρδέλα)
Όλες οι κριτικές για την Χριστίνα - Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 (υπόγειο) (Μπουρδέλα)www.bourdela.com
Ισχυει, περασα πριν 3 μηνες με beuty 2 μερες μετα εβγαλα πυον απο κατω.......10 μερες αντιβιωση ciproxin και 5 μερες αλλα μια που δεν την θθυμαμαι.Από που προκύπτει ότι η μπιουτι έχει ΣΜΝ?
Και την προηγούμενη και πιο πριν. Το γωρίζω για το στούντιο που δουλεύει με άλλο όνομα μάλιστα. Αλλα μου είπε πως παράλληλα θα δουλεύει και σε μπουρδέλα, όχι όμως σε συγκεκριμένο, όπου βρίσκει, ειδικά πρωινά όταν δεν είναι στο στούντιο. Αν την βρει σε κάποιο κάποιος ας ενημερώσει. Πάντως στο 66δ μου είπαν πως έφυγε.Την είδες τη προηγούμενη εβδομάδα στο Φυλής 66δ ή και πιο πριν???εδώ κσι δέκα μέρες πάντως δουλεύει σε αλυσίδα στούντιο, έχουν φωτογραφίες, αφού τη γνωρίζεις θα την αναγνωρίσεις
2 μέρες δούλεψε πάντως στο 66δ γι αυτό σε ρώτησαΚαι την προηγούμενη και πιο πριν. Το γωρίζω για το στούντιο που δουλεύει με άλλο όνομα μάλιστα. Αλλα μου είπε πως παράλληλα θα δουλεύει και σε μπουρδέλα, όχι όμως σε συγκεκριμένο, όπου βρίσκει, ειδικά πρωινά όταν δεν είναι στο στούντιο. Αν την βρει σε κάποιο κάποιος ας ενημερώσει. Πάντως στο 66δ μου είπαν πως έφυγε.
και για μικρο διαστημα βεργας 6 επανω.....
Καλησπέρα, ξέρει κανείς που βρίσκεται μια Χριστίνα Ρωσίδα που δούλευε πρωινά μέχρι και αρχές '23 στην υπόγα Μ.Αλεξάνδρου 28 στο Μετάξι
Όλες οι κριτικές για την Χριστίνα - Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 (υπόγειο) (Μπουρδέλα)
Όλες οι κριτικές για την Χριστίνα - Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 (υπόγειο) (Μπουρδέλα)www.bourdela.com
Ρίξε μία ματιά στο Ιάσονος 39(5) ,την είχα πετύχει εκεί πριν 2 εβδομάδες.
Και η Μπέλα μελαχρινή είναι αλλά είναι άλλη κοπέλα.Ναί, εκεί είναι καιρό τώρα με όνομα Μπέλα, τελευταία φορά που την πήρα ενώ ήταν πολύ δεκτική ήταν "ψόφια" από την κούραση, αλλά τι να κάνω, αυτά τα βυζόμπαλα ... μία στο τόσο πάω με κάποια μόνο για αυτό.
Περισσότερες πιθανότητες να την πετύχεις 2η βάρδια.
**Μπορεί να λέω και για την λάθος κοπέλα διαβάζοντας τις
Να σου πώ, πριν κανα χρόνο ακριβώς έπερνα (1 φορά στις 10 μέρες) μία Χριστίνα στο Μ.Α 28, μελαχρινή μπαμπάτσικη λίγο αγριόφατσα Σοβιέτ 30κάτι, με αρκετά άσπρο δέρμα και λίγο φακίδες σε πρόσωπο/ώμους, τορπιλόβυζα.Και η Μπέλα μελαχρινή είναι αλλά είναι άλλη κοπέλα.
εκεί που βρισκόταν παίκτη μου, γύρισε.Εχουμε καμία ιδέα που βρίσκεται η Ναταλί Τσιαντάκη;
Όχι.Καλησπέρα συναγωνιστες. Έχει πετύχει κανένας την Ειρήνη, Φωκαίας 17 πρόσφατα?