Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 417 άτομα (26 μέλη και 391 επισκέπτες)

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Παιδιά το Ιάσωνος 1β πιο σπιτάκι είναι ακριβώς ; Πήγα εχθές για την Τατιάνα και δεν ήξερα που να μπω , έχει 3 -4 σπιτάκια στην σειρά..

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.738
Πόντοι
201
Έχει χαλάσει το σώμα τις και η οδοντοστοιχία της σε σχέση 2 χρόνια πριν που την είχα ξαναπάρει. Πίπα με πολύ χέρι που προσπαθεί να σε τελείωση εκεί για να γλιτώσει το γαμιση. Την είχα γυρίσει σε 2-3 στάσεις με δυνατές πουτσιες και δυσανασχετουσε.

Πριν κάνα δυμηνο αυτό......
Μύστη μόνο εάν θέλεις να τις τα αδειάσεις στο στόμα, γιατί από γαμιση δεν κάνει μια πλέον.

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Έχει χαλάσει το σώμα τις και η οδοντοστοιχία της σε σχέση 2 χρόνια πριν που την είχα ξαναπάρει. Πίπα με πολύ χέρι που προσπαθεί να σε τελείωση εκεί για να γλιτώσει το γαμιση. Την είχα γυρίσει σε 2-3 στάσεις με δυνατές πουτσιες και δυσανασχετουσε.

Μύστη μόνο εάν θέλεις να τις τα αδειάσεις στο στόμα, γιατί από γαμιση δεν κάνει μια πλέον.
Για ποια λες φίλε μου ;

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.738
Πόντοι
201

Για την Κρυστη από Κωνσταντινουπόλεως.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.967
Πόντοι
46.232
Παιδιά το Ιάσωνος 1β πιο σπιτάκι είναι ακριβώς ; Πήγα εχθές για την Τατιάνα και δεν ήξερα που να μπω , έχει 3 -4 σπιτάκια στην σειρά..
Το μεσαίο απο τα 3 στη σκάλα αριστερά

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Μετά τη μέτρια συνάντηση με τη Αννίτα πήγα στη Τάνια διδύμου να ρεφαρω.
Για αυτούς που ψάχνουν κωλο να πω ότι η κυρία το έχει κόψει.
Κατά τα άλλα μια χαρά πέρασα,αρχιδογλυψιμο διάρκειας,πίπα δυνατή,γαμησι δυνατό,κατάθεση στο στόμα της.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.336
Πόντοι
2.836
Για την Κρυστη από Κωνσταντινουπόλεως.

Ίσως να είναι και έτσι, οδοντοστοιχίες και σέρβις κοριτσιών φτιάχνονται κατα περίπτωση. Το ζω πολλάκις.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.897
Πόντοι
456
Διδυμου 22 ισογειο πριν λιγο η Συλβια.
Ελληνικά όχι , μονο Αγγλικά και ρωσικά.
Κοντουλα, χαριτωμενο προσωπακι, σωμα με καμπύλες και υπεροχο στηθος 3αρι με τεραστιες θηλές.
Πίπα καλή αργή με προφυλακτικό και χαιδεμα στις μπάλες.
Ανεβηκε απο πανω οπου κοπανηθηκε μονη της και εδειξε οτι ηθελε να γαμηθει σωστά.
Την εβαλα ιεραποστολικό ,μυριζε ωραια, με εφτιαξε για τα καλά, βρηκα το τέμπο μου και εβγαλα την κουραση μου μεσα της.
Καμμια ενοχληση απο την υπηρεσία στον ησυχο αυτο οίκο.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.199
Πόντοι
19.236
Εψαξα φιλε μου δεν βρηκα τιποτα...... μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις το ala carte τι σημαινει αν θες
Χίλια συγνώμη Πρόεδρε άσε να τον αναλάβω εγώ τον φέρελπι νέο!

Α) Να μας πεις που έψαξες και δεν βρήκες τίποτα.
Β) Να μας πεις αν την έχεις δει, εάν όχι να πας να την δεις και θα σου απαντήσω εγώ σε όλα!

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Έχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία την Ειρήνη από Φωκαίας 17 β ;

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
679
Πόντοι
81

Β) Να μας πεις αν την έχεις δει, εάν όχι να πας να την δεις και θα σου απαντήσω εγώ σε όλα!
Εψαξα κριτικη στο διδυμου που ειπε ενας οτι δεν ηταν καλη. Μονο αυτο, τωρα σε αλλες δημοσιευσεις αναφερεται στο οτι δουλευει η κατερινα μονο αυτο. Επισης ναι την ειδα ειναι με κοντο μαλλι ηλικια 40+ περιεργη συμπεριφορα, τα κανει ολα μου ειπε. Δεν περασα. Αυτα

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.756
Πόντοι
736
Διδυμου 22 ισογειο πριν λιγο η Συλβια.
Ελληνικά όχι , μονο Αγγλικά και ρωσικά.
Κοντουλα, χαριτωμενο προσωπακι, σωμα με καμπύλες και υπεροχο στηθος 3αρι με τεραστιες θηλές.
Πίπα καλή αργή με προφυλακτικό και χαιδεμα στις μπάλες.
Ανεβηκε απο πανω οπου κοπανηθηκε μονη της και εδειξε οτι ηθελε να γαμηθει σωστά.
Την εβαλα ιεραποστολικό ,μυριζε ωραια, με εφτιαξε για τα καλά, βρηκα το τέμπο μου και εβγαλα την κουραση μου μεσα της.
Καμμια ενοχληση απο την υπηρεσία στον ησυχο αυτο οίκο.
Ξέρουμε αν θα είναι και δεύτερη βάρδια εκεί; Επίσης ξέρουμε τι παίζει Φωκαίας 13 υπόγειο τώρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.038
Πόντοι
14.615
πρόκειται για μια ξανθιά μιλφ, έχει σώμα με πιασίματα και 2.5αρι βυζί, κάνει 69 ,πίπα χωρίς προφυλακτικό με άλλοτε συνήθως τελειωτικό στο στόμα και άλλοτε στο σώμα, για κριτικές μπορείς μεταξύ άλλων να ψάξεις στα ακόλουθα μαγαζιά:Αλκαμένους 117 ,Ιωαννίνων 3άρια, Ιωαννίνων 5 και Κωνσταντινουπολεως 166α
Να προσθέσω ότι είναι αλλήθωρη.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.967
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Αναστασία καστανή παχουλη κατσαρομαλλα με 2αρι συν βυζι, αφρατη κωλαρα, σε απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Σοφία καστανή μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α Σορινα, ξανθιά κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Κρίστι ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι και Κατερίνα μελαχρινή παχουλη μιλφ με 3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Ιωαννίνων 3 κάτω Αναστασία μελαχρινή μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιωαννίνων 3 όροφος Ναταλία ξανθιά μιλφ παχουλη με 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Άννα μ μιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.967
Πόντοι
46.232

πάντως πχ μόνο με μια πρόχειρη αναζήτηση τώρα στα όρθια με το εργαλείο του σαιτ, βρήκα πράγματα που έχω γράψει για αυτην, πχ στα ποστ: #176322 #177842 #156109 #155553 #163843 #164249 #172470

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.199
Πόντοι
19.236
Εψαξα κριτικη στο διδυμου που ειπε ενας οτι δεν ηταν καλη. Μονο αυτο, τωρα σε αλλες δημοσιευσεις αναφερεται στο οτι δουλευει η κατερινα μονο αυτο. Επισης ναι την ειδα ειναι με κοντο μαλλι ηλικια 40+ περιεργη συμπεριφορα, τα κανει ολα μου ειπε. Δεν περασα. Αυτα
Και πολύ καλά έκανες και δεν πέρασες λοιπόν!
Έχει δουλέψει σε πολλούς οίκους. Και Μεταξουργείο.
Είναι βρωμιαρα, ψευτρα και άχρηστη.
Συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς.
Κοίτα αλλού λοιπόν!

Fetishlover

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
17
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια η ελενα απο Φυλής 67 με της βυζαρες κανει τιποτα εξτρα η μπορουμε να την βρουμε και απο γραφειο;

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
679
Πόντοι
81

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.075
Πόντοι
6.815
Μάγκες έχω μια απορία, όσες φορές έχω πάει μετάξι για να βρω τη φωτεινή στο Ι 44β πάνω στα σκαλάκια, η άθλια τσατσά κάθε φορά λέει να περάσω πιο μετά γιατί τα δωμάτια είναι φουλ. Ξαναπερναω λίγο αργότερα πάλι τα ίδια. Συμβαίνει σε κάναν άλλον;
Το κάνει συχνά η κολογρια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom