n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 239.861
- Πόντοι
- 46.232
Διάβασε προηγούμενες ενημερώσεις μουΟταν λες προγραμμα ala carte για την κατερινα στο διδυμου 18, τι ενοεις?
Διάβασε προηγούμενες ενημερώσεις μουΟταν λες προγραμμα ala carte για την κατερινα στο διδυμου 18, τι ενοεις?
σε μία μόνο ημέρα ενημέρωση για πάνω από 120 οίκους...όπως παλιά...
Είπες να το τσικνίσεις πρωί πρωί για την γιορτή σου έτσι...Πρωϊνή καταθεση κατά τις 0630 στο Ιασωνος 46 όροφος στην Κατερίνα.
Η πιπα της πολύ ρηχη κατω του μετρίου χωρίς περασμα από μπάλες.
Το καλο ηταν οτι ο οίκος ηταν άδειος και εγω έμεινα κανα 20λεπτο στο δωμάτιο χωρίς ενόχληση.
Τελειωτικό στο στομα δεν κάνει.
Αρχικα πηγαινα για Λανα στο Μ.Α 28 υπόγειο αλλα ηταν μια άκυρη γρια. Η Λανα πάει στις 12 μεσημέρι.
Χρόνια πολλά, μύστη! Σήμερα είναι του Αγίου Γαμητρίου και το γιορτάζουμε γαμωντας!Πρωϊνή καταθεση κατά τις 0630 στο Ιασωνος 46 όροφος στην Κατερίνα.
Η πιπα της πολύ ρηχη κατω του μετρίου χωρίς περασμα από μπάλες.
Το καλο ηταν οτι ο οίκος ηταν άδειος και εγω έμεινα κανα 20λεπτο στο δωμάτιο χωρίς ενόχληση.
Τελειωτικό στο στομα δεν κάνει.
Αρχικα πηγαινα για Λανα στο Μ.Α 28 υπόγειο αλλα ηταν μια άκυρη γρια. Η Λανα πάει στις 12 μεσημέρι.
Μάλλον πρόκειται για τη Σαμπίνα στο Βεργας 7Τύποι πέρασα προχθες από ένα σπιτάκι στην Βέργας, δεν θυμάμαι αριθμό (όπως στρίβεις απτην Λιοσίων και κατεβαίνεις την βέργας, στο αριστερό σου χέρι), και γινόταν το αδιαχώρητο απο κόσμο που περίμενε στην ουρά για να πάει με την εκδιδόμενη, μου είπε ένας συναγωνιστής πως η συγκεκριμένη είναι από τις πιο όμορφες στην πιάτσα, και πάντα έχει φουλ πελατεία....Βαριόμουν να περιμένω μιας και η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο. Ξέρει κανείς ποια είναι?
φιλε σμυρνη η ντιαννα μετα απο τοσο καιρο διατηρει την πισω οψη οπως τοτε ή αδυνατησε? θελω να παω το απογευμα.συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Έλλης 3 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 7αρια & 8αρια κλειστά.
Διδύμου 16 Αλίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι.
Διδύμου 18 υπόγειο Κατερίνα, με το πρόγραμμα ala carte.
Διδύμου 18 ισόγειο Αλιονα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Διδύμου 20 Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδύμου 22 ισόγειο Σοφία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 22 όροφος κλειστό.
Διδυμου 27 Φωτεινή, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, οποίος θέλει μετά από μια ώρα για τόσο πέρασε στο δωμάτιο.
Την είδες τη προηγούμενη εβδομάδα στο Φυλής 66δ ή και πιο πριν???εδώ κσι δέκα μέρες πάντως δουλεύει σε αλυσίδα στούντιο, έχουν φωτογραφίες, αφού τη γνωρίζεις θα την αναγνωρίσειςΚαλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
Η Νικόλ, που δούλευε στα studio Λιοσιων, φωκαίας και τελευταία φυλής 66Δ πρωί μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, μήπως έχει δει κανείς που έχει πάει?
Ποιό στούντιο καλέ? Τι έχω χάσει?Την είδες τη προηγούμενη εβδομάδα στο Φυλής 66δ ή και πιο πριν???εδώ κσι δέκα μέρες πάντως δουλεύει σε αλυσίδα στούντιο, έχουν φωτογραφίες, αφού τη γνωρίζεις θα την αναγνωρίσεις
πρόκειται για μια ξανθιά μιλφ, έχει σώμα με πιασίματα και 2.5αρι βυζί, κάνει 69 ,πίπα χωρίς προφυλακτικό με άλλοτε συνήθως τελειωτικό στο στόμα και άλλοτε στο σώμα, για κριτικές μπορείς μεταξύ άλλων να ψάξεις στα ακόλουθα μαγαζιά:Αλκαμένους 117 ,Ιωαννίνων 3άρια, Ιωαννίνων 5 και Κωνσταντινουπολεως 166αΠαλικάρια την Κρίστη απο Κωνσταντινουπόλεως 166Α απο εμφάνιση και πρόγραμμα γνωρίζει κάποιος?
και για μικρο διαστημα βεργας 6 επανω.....πρόκειται για μια ξανθιά μιλφ, έχει σώμα με πιασίματα και 2.5αρι βυζί, κάνει 69 ,πίπα χωρίς προφυλακτικό με άλλοτε συνήθως τελειωτικό στο στόμα και άλλοτε στο σώμα, για κριτικές μπορείς μεταξύ άλλων να ψάξεις στα ακόλουθα μαγαζιά:Αλκαμένους 117 ,Ιωαννίνων 3άρια, Ιωαννίνων 5 και Κωνσταντινουπολεως 166α
Ανταπόδοση για την ερώτησή μου φίλε Σμύρνη, 99% αύριο έρχεται η Εύα απο Αγκύρας και Σαββατοκύριακο προσγειώνεται στο αεροδρόμιο η Ιβανα απο Διδυμου 27πρόκειται για μια ξανθιά μιλφ, έχει σώμα με πιασίματα και 2.5αρι βυζί, κάνει 69 ,πίπα χωρίς προφυλακτικό με άλλοτε συνήθως τελειωτικό στο στόμα και άλλοτε στο σώμα, για κριτικές μπορείς μεταξύ άλλων να ψάξεις στα ακόλουθα μαγαζιά:Αλκαμένους 117 ,Ιωαννίνων 3άρια, Ιωαννίνων 5 και Κωνσταντινουπολεως 166α
Εψαξα φιλε μου δεν βρηκα τιποτα...... μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις το ala carte τι σημαινει αν θεςΔιάβασε προηγούμενες ενημερώσεις μου