walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.268
- Πόντοι
- 2.836
Μόνο ένας πούστης θα σου απαντήσει εσένα.Καλημέρα πουτσαραδες!
Το τζεσικοσπιτο είναι ανοιχτό; Αν ξέρει κάποιος να μας πει μην πάμε τσάμπα
Μόνο ένας πούστης θα σου απαντήσει εσένα.Καλημέρα πουτσαραδες!
Το τζεσικοσπιτο είναι ανοιχτό; Αν ξέρει κάποιος να μας πει μην πάμε τσάμπα
Γι αυτό μου απάντησες εε;Μόνο ένας πούστης θα σου απαντήσει εσένα.
κώλο έδινε ή το κοψε εντελώς?Πέρασμα χθες το μεσημέρι, ώρα 15:00, από Διδυμου 27. Ήταν η γνωστή κοντοπούτανη ξανθιά Τάνια. Βυζάρες με ρώγα κάγκελο, πίπα άριστη, με σάλιο και αρχιδογλείψιμο, σεξ σε 2-3 στάσεις χωρίς παραξενιές. Καλή και δεκτική, όμως δύσκολα να την ξανατιμήσω, πολύ κοντή για τα γούστα μου και εντελώς γιουβερλάκι στο σώμα. Όποιος όμως αναζητεί καλή ακά πίπα, είναι σούπερ.
H τσατσα δεν είπε κώλο, θα το θυμόμουνκώλο έδινε ή το κοψε εντελώς?
Το αυταρχικό το συνεχίζει?H τσατσα δεν είπε κώλο, θα το θυμόμουν
Δεν με απασχόλησε, δεν ξέρωΤο αυταρχικό το συνεχίζει?
Ούτε που μπορώ να το φανταστώ αυτό ...τύπε μου, κι εγώ θυμάμαι τα μπουρδέλα στην Ερμού, αλλά δε θα το κάνω θέμα
Λεκανατζού ....Από τότε έχει μείνει κ η έκφραση που φαντάζομαι έχετε ακούσει που λέμε για κάποιων που θέλουμε να τόν τιμωρήσουμε....
ότι τι δουλειά θα τόν βάλουμε να κάνει....
Θα τόν βάλουμε στο μπουρδελο να πλένει πουτσες.
Προφανώς ο χαμηλός φωτισμός είναι για να κρύβει τις όποιες ατέλειες, παθολογικές ή μή και δεν θα αλλάξει ποτέ,Για άλλη μια φορά συμφωνουμε. Κι εγώ μια φορά που πηγα ήταν πολυ καλα. Και να προσθεσω οτι το δωμάτιο έχει φουλ φωτισμό και καβλώνεις ακόμα πιο πολυ όταν εχεις μια τέτοια γυναικαρα απέναντι σου. Οχι με τα γαμωσκοταδια που έχουν όλοι οι οίκοι! Δε βλέπεις την τυφλα σου! Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι ντεκαβλέ;;!!
(Αλλά οι κουφάλες έχουν τον λόγο τους, για να κρυβουν τα δερματικά αφροδίσια οι κορασίδες...).
με κάθε επιφύλαξη,η υπηρεσία είπε εφυγε πατρίδα της ,ίσως επιστρέψει φθινόπωρο σε κανά-δυό μήνες.Καλημέρα παιδιά μια irina ξανθιά μαλλια μεχρι τους ώμους στο 27 Φωκαίας που δούλευε την εχει πάρει το μάτι κανένας.
Πρέπει να έγιναν πολλά με αυτό το προστυχομούτρο...με κάθε επιφύλαξη,η υπηρεσία είπε εφυγε πατρίδα της ,ίσως επιστρέψει φθινόπωρο σε κανά-δυό μήνες.
πολλά μπορεί οκ,αλλά έχω την εντύπωση ότι εξαρχής ήταν δρομολογημένη για short-term, εξάλλου μάλλον (πάντα μάλλον) μαζί ή λίγο μετά έφυγε κι η μιλφ Ναταλία που δούλευαν μαζί και τώρα τσουπ ήρθε η παλιά Εμμανουέλα.Οπότε,δεν αποκλείεται όντως να ξανάρθει,ο χρόνος θα δείξει.Πρέπει να έγιναν πολλά με αυτό το προστυχομούτρο...
Και δεν μίλησε κανείς...
Όσοι πρόλαβαν και έφαγαν, έφαγαν!!!
Η Βίκυ είναι εδώ και καιρό στο Φυλής 69
Λαρωσε αδερφέ... για πίπα αλλά μιλαω... αλλά την έκοψε κι αυτηΤι ακριβώς εννοείς "τον έπαιρνε ακά"?
Θέλεις να ξαναγράψεις γιατί δεν νομίζω ότι κατάλαβε κανείς τι ακριβώς γράφεις???Λαρωσε αδερφέ... για πίπα αλλά μιλαω... αλλά την έκοψε κι αυτη
Σαν τι να έγινε συναγωνιστή μια φορά μπήκα και η κοπέλα ήταν πολυ καλή μεσα οχι μα και μη σαν κάτι άλλες!Πρέπει να έγιναν πολλά με αυτό το προστυχομούτρο...
Και δεν μίλησε κανείς...
Όσοι πρόλαβαν και έφαγαν, έφαγαν!!!
Σαν τι να έγινε συναγωνιστή μια φορά μπήκα και η κοπέλα ήταν πολυ καλή μεσα οχι μα και μη σαν κάτι άλλες!
ναι, μπεςΑλάνια τώρα μ.αλεξανδρου 22 δεξί έχει μια λατίνα νομίζω Μαριάννα...
Έως τις 22:30 θα κάτσει .
Έχει δοκιμάσει κανείς?