Ο Sir Jason!
.............................................................................................................................................................
ΥΓ.
Ως μέλος του συλλόγου " Πνεύμα και Ηθική " δεν μου επιτρέπεται να αποκαλυψω οίκο και εργαζόμενη...
Από τα πιο δυνατά άρλεκιν που έχω διαβάσει τους τελευταίους μήνες!
Ρισπέκτ!
Πάντως, έχω πάρει από κώλο ΑΚΑ την Μαρία την Αλβανίδα με τη χαρακτηριστική μύτη που έχει περάσει
πριν αρκετά χρόνια από τα αρχικά της Φωκαίας κι από Ιάσωνος 44. Ποτέ δεν μου ζήτησε έξτρα κασέρι για
ΑΚΑ σεξ και πάντα γούσταρε να της γαρνίρω το κωλοτρυπίδι με λευκή πατισερί!
Επίσης, έχω κάνει πρωκτικό εκτός προγράμματος με Μιλένα (γνωστή από
Φυλής 74/κροκοδειλάδικο).
Αν και δυνατή στο κωλογαμήσι, κάποια στιγμή το έκοψε εντελώς λόγω σύστασης γιατρού, αν και
πιστεύω ότι το έδινε πια στον γκόμενο. Την είχα πάρει στην Ιάσωνος αρκετές φορές, με δική μου
πίεση από λοκώ λόγω παλιάς γνωριμίας. Αλλά από ένα σημείο και μετά, κατόπιν μεταγραφής στη
Δεληγιώργη, δεν μου ξαναέδωσε με τίποτα το γκρόβερ της, οπότε δεν την ξαναπήρα οριστικά.
Η τελευταία φορά που πήρα πάλι κώλο εκτός προγράμματος δωρεάν ήταν η γνωστή Τζούλια
η Καζακστανή (;) από Ιάσωνος 44 που απελάθηκε δυστυχώς! Είχα χώσει πολύ 10ρικα για συναντήσεις
και λόγω οικειότητας με άφηνε να δακτυλιάζω τον κώλο της στο γλυφομούνι. Κάποια στιγμή που γύρισε
από ρεπό και ήταν ξεκούραστη και παραδόξως καυλωμένη, την έπεισα για πρωκτικό, κάτι που ποτέ δεν είχε
ξανακάνει κατά δήλωσή της. Μόλις το καταφέραμε πλήρωσα ξανά για μισάωρο και κάναμε αργό GFE πρωκτικό.
Δυστυχώς, αυτό έγινε μόνο μία φορά καθώς λίγο αργότερα συνελήφθη κι απελάθηκε.
Η μόνη που δεν μου δίνει κώλο με τίποτα, ενώ είναι φανερά δουλεμένος είναι η γνωστή Τζανίνα
από Φωκαίας 25. Ενώ χύνει μαζί μου στο γλυφομούνι κάθε φορά και γουστάρει γλυφοκώλι με γλώσσα μέσα
δεν μου δίνει με ΤΙΠΟΤΑ το κωλί της! Είμαι σε πραγματικό τέλμα με την περίπτωσή της!