Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 399 άτομα (32 μέλη και 367 επισκέπτες)

jaitornunez

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2021
Like
194
Πόντοι
0
Ότι αφορά το Κεφάλαιο
Άννα Ταϊ !!!

Επειδή δεν μου αρέσει η αδικία.
Γκόμενα μου Δεν είναι Ούτε την αγαπάω.
Την έχω δοκιμάσει τρεις φορές. Η πρώτη από περιέργεια, να δω πόσο Φόλα είναι.

Έχω περάσει Τέλεια όλες τις φορές. Κάθε φορά και καλύτερα, με αποκορύφωμα την τελευταία που Παρολιγο να με στείλει στην εντατική.!!
Γαμηθηκε σαν σκύλα!!!
Και γι αυτό της είχα βάλει 10/10.

Δεν ξέρω αν κάτι έχει αλλάξει, έχω κάποιους μήνες να πάω μαζί της.
Θα δοκιμάσω σύντομα και θα επανέλθω.

Μην λέμε τα ίδια, είναι η προσωπική μου άποψη λεβεντες Οκ.
έχει αλλάξει φιλε δυστυχώς.
και εγώ τα ίδια έχω περάσει 3 φορές μαζί της.
οι πρώτες 2 ήταν σούπερ.
στην τελευταία (στην κυριολεξία γιατί δεν ξαναπερνάω) σαν να μου έκανε χάρη. όλο κουβέντα και όλο μη και μη.

μάλλον το καβάλησε και αυτό το βαλκάνιο πουτανάκι

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
713
Πόντοι
81
Ότι αφορά το Κεφάλαιο
Άννα Ταϊ !!!

Έχω περάσει Τέλεια όλες τις φορές. Κάθε φορά και καλύτερα, με αποκορύφωμα την τελευταία που Παρολιγο να με στείλει στην εντατική.!!
Γαμηθηκε σαν σκύλα!!!

Την πρώτη φορά που πήγα μαζί της ήταν παγοκωλόνα ενώ την δεύτερη και τελευταία αρκετά καλή.
Σκοπεύω να ξαναπάω μαζί της τον επόμενο μήνα.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Ότι αφορά το Κεφάλαιο
Άννα Ταϊ !!!

Γαμηθηκε σαν σκύλα!!!

Φίλε ούτε εσύ είσαι αναξιοπιστος που πέρασες καλά ούτε εγώ που πέρασα χάλια,αποτύπωση των εμπειριών μας κάνουμε.

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
502
Πόντοι
81
Ειρήνη υμίν αδέρφια,στις ιδιες τρύπες μπαίνουμε.
Οσο αναφορά το θέμα καθαριότητας τα έχουμε ξαναπεί.
Πόσο καλά να πλυθεί μια που κάνει ελευθερο τελειωτικό απο πελάτη σε πελάτη?
Ξέρουμε απο πρωτο χέρι ποσο δυσκολα καθαριζει το σπερμα.
Αν σαπουνίζεται σε ολο το σώμα μετα απο κάθε πελατη θα ξεφλουδίσει όπως ειπε και ο προγαμησαντας πιο πανω.

υ.γ είπα και γω το σπαμ μου που αναφέρεται στις τελευταίες 10 σελίδες.

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
502
Πόντοι
81
Εχει κανείς εικόνα για τώρα 2η? ή και 3η που χλωμό το βλέπω να ειναι ανοικτά.
κολωνου 30 α
κολωνου 48 αριστ.
κολωνου 45
ευχαριστώ.

Nikos78!

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2023
Like
193
Πόντοι
0
Η Μαργκώ είναι δεκτική σε πολλά, σχεδόν submissive. Και θέλει και μπορεί αν σε ξέρει και γουστάρει. Την έχω χύσει κι εγώ στο πρόσωπο κι απλά γέλασε. Και πολλά άλλα. Όμως σήμερα έβαλε κόφτη και με ανησύχησε. No kisses, no 69, no fingers. Doctor, cream μου έλεγε κι έδειχνε το μουνί της . Παστίλια έλεγε και μου έδειχνε το στόμα της. Με τα υποτυπώδη αγγλικά της δεν κατάλαβα για ποιά παράσημα μιλούσε. Μπορεί κάποιος συναγωνιστής που περνάει μαζί της συχνά να εξακριβώσει τι συμβαίνει πραγματικά;
Μάλλον η τύπισσα την είδε πολύ αδερφέ...το κάνει εδώ και δεκαπέντε μέρες το κολπακι αυτό... αν και σε όλες τις περασμένες φορές τον έπαιρνε ακα και είχε και 69 και τρέλα χυσιματα...τώρα λέει για γιατρούς και μαλακίες.... από μένα έφαγε μεγάλο Χ να ξερεις

Nikos78!

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2023
Like
193
Πόντοι
0
Περγάμου 1 επάνω μετά την απόσυρση Εβελίνας που χάσαμε το στανταρακι μας...βούλιαξε...το πέτυχα κάνα δυο φορές ανοιχτό με κάτι γκραννυ 800 κιλά το ένα... επίσης ξέρει κάποιος τα κορίτσια της Πιπίνου 118 αν είναι κάπου; Νίκη..Αντζέλικα...άντε και Βικυ

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Περγάμου 1 επάνω μετά την απόσυρση Εβελίνας που χάσαμε το στανταρακι μας...βούλιαξε...το πέτυχα κάνα δυο φορές ανοιχτό με κάτι γκραννυ 800 κιλά το ένα... επίσης ξέρει κάποιος τα κορίτσια της Πιπίνου 118 αν είναι κάπου; Νίκη..Αντζέλικα...άντε και Βικυ
Η Βίκυ είναι εδώ και καιρό στο Φυλής 69 β.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ότι αφορά το Κεφάλαιο
Άννα Ταϊ !!!

Γαμηθηκε σαν σκύλα!!!

Για άλλη μια φορά συμφωνουμε. Κι εγώ μια φορά που πηγα ήταν πολυ καλα. Και να προσθεσω οτι το δωμάτιο έχει φουλ φωτισμό και καβλώνεις ακόμα πιο πολυ όταν εχεις μια τέτοια γυναικαρα απέναντι σου. Οχι με τα γαμωσκοταδια που έχουν όλοι οι οίκοι! Δε βλέπεις την τυφλα σου! Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι ντεκαβλέ;;!!
(Αλλά οι κουφάλες έχουν τον λόγο τους, για να κρυβουν τα δερματικά αφροδίσια οι κορασίδες...).

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Για άλλη μια φορά συμφωνουμε. Κι εγώ μια φορά που πηγα ήταν πολυ καλα. Και να προσθεσω οτι το δωμάτιο έχει φουλ φωτισμό και καβλώνεις ακόμα πιο πολυ όταν εχεις μια τέτοια γυναικαρα απέναντι σου. Οχι με τα γαμωσκοταδια που έχουν όλοι οι οίκοι! Δε βλέπεις την τυφλα σου! Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι ντεκαβλέ;;!!
(Αλλά οι κουφάλες έχουν τον λόγο τους, για να κρυβουν τα δερματικά αφροδίσια οι κορασίδες...).
Ονόμασε για να της αποφύγουμε διανοούμενε.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ονόμασε για να της αποφύγουμε διανοούμενε.
Δεν μπορώ να ονοματισω γιατί έχω καιρό να γαμησω σε οίκο. Επίσης και να ήξερα και να έλεγα μια λίστα από κοπέλες μπορεί τώρα να έχουν κάνει αγωγή και να έχουν θεραπευτει. Δεν θέλω να κάψω καμια. Απλά το επισήμανα παραπανω γιατί όταν έχεις απλετο φως βλέπεις και αν δεις κάτι υποπτο δεν αγγίζεις.

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
Και μια και μιλαμε για χρυσες εποχες της νιοτης μας θυμαμαι και την απιστευτη Νανα τοτε στο υπογειο Φυλης απεναντι απο το σουπερ μαρκετ και το υπογειο αυτο αργοτερα φιλοξενουσε μονο τραβεστι. Η Νανα ομως ηταν μια απιστευτη γυναικα . Και πολλες αλλες που δεν θυμαμαι τα ονοματα τους αλλα τοτε υπηρχαν πολυ καλες Ελληνιδες βασικα. Στη 10ετια των 90ς ηταν αλλη μια χρυση εποχη με τις Θεες του ανατολικου μπλόκ που δεν ηξερες σε ποια να πρωτοπας. Τωρα δυστυχως μας πιανει θλιψη συγκρινοντας τις εποχες ειδικα για τους μεγαλυτερους φιλους. Καλο βραδυ σε ολους.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Όταν τη ρώτησα γιατί δεν εργάζεται τον τελευταίο καιρό στη Σπύρου Πάτση, μου είπε ότι κάνει θεραπεία/ αγωγή γιατρού για ΣΜΝ σε γεννητικά όργανα και στόμα, για αυτό και δεν μπορεί να παρέχει 69, γλειφομούνι, φιλιά κτλ.
Το ότι δηλαδή η Μαργκώ συνεχίζει να εργάζεται ενώ κάνει θεραπεία για Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα, ενώ έχει πάρει όλο το Bou και τη μισή Αθήνα δεν είναι τόσο σημαντικό να συζητηθεί εδώ. Είναι πιο σημαντικό να κουτσομπολεύουμε αιωνίως ότι κάποιου δε του σήκωσε τη πούτσα ενώ κάποιον άλλον τον άφησε να της χύσει τη μάπα
το να σχολιάζουμε δυο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την ίδια εργαζόμενη, δεν είναι κατ' ανάγκη κουτσομπολιό. Είναι κυρίως προβληματισμός για το πόσο αξιόπιστες είναι οι περιγραφές που διαβάζουμε εδώ. Θυμάμαι π.χ. περίπτωση κοπέλας που ο παίχτης την περιέγραψε ως φουλ καυλωμένη κι άφησε να εννοηθεί σαφώς ότι του πρόσφερε πορνοσταρικές υπηρεσίες εκτός προγράμματος και δε συμμαζεύεται. Πάω κι εγώ - κάπου τέλος του 2022 - και τρώω το παλτό της χρονιάς, λες και προσπαθούσα να πηδήσω φουσκωτή κούκλα. Αν είχα διαβάσει την αλήθεια, πιθανότατα θα την είχα αποφύγει και θα είχα γλυτώσει την απογοήτευση κυρίως παρά τα χρήματα.
Κι αυτά που λένε οι και καλά μπήχτες της παρέας "δεν κατάφερες να την ξεκλειδώσεις" συγγνώμη αλλά τα ακούω βερεσέ.

Όσο για τα ΣΜΝ, σαφώς και είναι σημαντικό και μπράβο σου που το αναφέρεις. Δεν το ανάφερε όμως άλλος μέχρι στιγμής, ώστε να πούμε ότι πέρασε στα ψιλά.
Και μια απορία: υπό ποιες συνθήκες η κοπέλα εκμυστηρεύτηκε σε έναν συγκεκριμένο πελάτη ότι κάνει αγωγή για ΣΜΝ; Θα περίμενε κανείς να το κάνει τουμπεκί.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
το να σχολιάζουμε δυο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την ίδια εργαζόμενη, δεν είναι κατ' ανάγκη κουτσομπολιό. Είναι κυρίως προβληματισμός για το πόσο αξιόπιστες είναι οι περιγραφές που διαβάζουμε εδώ. Θυμάμαι π.χ. περίπτωση κοπέλας που ο παίχτης την περιέγραψε ως φουλ καυλωμένη κι άφησε να εννοηθεί σαφώς ότι του πρόσφερε πορνοσταρικές υπηρεσίες εκτός προγράμματος και δε συμμαζεύεται. Πάω κι εγώ - κάπου τέλος του 2022 - και τρώω το παλτό της χρονιάς, λες και προσπαθούσα να πηδήσω φουσκωτή κούκλα. Αν είχα διαβάσει την αλήθεια, πιθανότατα θα την είχα αποφύγει και θα είχα γλυτώσει την απογοήτευση κυρίως παρά τα χρήματα.
Κι αυτά που λένε οι και καλά μπήχτες της παρέας "δεν κατάφερες να την ξεκλειδώσεις" συγγνώμη αλλά τα ακούω βερεσέ.

Όσο για τα ΣΜΝ, σαφώς και είναι σημαντικό και μπράβο σου που το αναφέρεις. Δεν το ανάφερε όμως άλλος μέχρι στιγμής, ώστε να πούμε ότι πέρασε στα ψιλά.
Και μια απορία: υπό ποιες συνθήκες η κοπέλα εκμυστηρεύτηκε σε έναν συγκεκριμένο πελάτη ότι κάνει αγωγή για ΣΜΝ; Θα περίμενε κανείς να το κάνει τουμπεκί.
Είπε ότι κάνει αγωγή για γυναικολογικα θέματα ή κάνει αγωγή για αφροδισιο; Αυτό πρεπει να προσδιοριστει.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Οχι δυστυχώς. Δεν ρώτησα κιόλας. Αμα κανεις ερωτήσεις τέτοιου τυπου σε μια συνεδρεία, ενώ ξέρεις ότι θα φας αρνητική απάντηση κατά 95% δεν τις κανεις γιατί μετά θα στραβώσει όλη η φάση. Θα σε κοιτάει με νευρα η κορασις. Γκροβερ μόνο σε safe καταστάσεις.
Άσχετο-σχετικό... Σήμερα το απόγευμα είδα την Αννίτα στο Μοναστηράκι. :rockon:
Είχε περίτεχνο χτένισμα πλεξούδα με φράτζα μπροστά. :kiss-mark:
Φορούσε πλατφόρμες που της έδιναν ύψος και εννοείται ότι είχε περιποιημένα
άκρα, όπως πάντα. :lheel:
Δυστυχώς, λόγω γυναικείας παρουσίας δίπλα μου δεν κατάφερα να τη ρωτήσω
αν και που παίζει μπαλίτσα. Κρίμα γιατί βόλταρε τελείως μόνη της. :undecided-old:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Ο Sir Jason!

.............................................................................................................................................................
ΥΓ.
Ως μέλος του συλλόγου " Πνεύμα και Ηθική " δεν μου επιτρέπεται να αποκαλυψω οίκο και εργαζόμενη...
Από τα πιο δυνατά άρλεκιν που έχω διαβάσει τους τελευταίους μήνες!
Ρισπέκτ! :rockon:
Πάντως, έχω πάρει από κώλο ΑΚΑ την Μαρία την Αλβανίδα με τη χαρακτηριστική μύτη που έχει περάσει
πριν αρκετά χρόνια από τα αρχικά της Φωκαίας κι από Ιάσωνος 44. Ποτέ δεν μου ζήτησε έξτρα κασέρι για
ΑΚΑ σεξ και πάντα γούσταρε να της γαρνίρω το κωλοτρυπίδι με λευκή πατισερί! :zfuck:

Επίσης, έχω κάνει πρωκτικό εκτός προγράμματος με Μιλένα (γνωστή από Φυλής 74/κροκοδειλάδικο).
Αν και δυνατή στο κωλογαμήσι, κάποια στιγμή το έκοψε εντελώς λόγω σύστασης γιατρού, αν και
πιστεύω ότι το έδινε πια στον γκόμενο. Την είχα πάρει στην Ιάσωνος αρκετές φορές, με δική μου
πίεση από λοκώ λόγω παλιάς γνωριμίας. Αλλά από ένα σημείο και μετά, κατόπιν μεταγραφής στη
Δεληγιώργη, δεν μου ξαναέδωσε με τίποτα το γκρόβερ της, οπότε δεν την ξαναπήρα οριστικά.

Η τελευταία φορά που πήρα πάλι κώλο εκτός προγράμματος δωρεάν ήταν η γνωστή Τζούλια
η Καζακστανή (;) από Ιάσωνος 44 που απελάθηκε δυστυχώς! Είχα χώσει πολύ 10ρικα για συναντήσεις
και λόγω οικειότητας με άφηνε να δακτυλιάζω τον κώλο της στο γλυφομούνι. Κάποια στιγμή που γύρισε
από ρεπό και ήταν ξεκούραστη και παραδόξως καυλωμένη, την έπεισα για πρωκτικό, κάτι που ποτέ δεν είχε
ξανακάνει κατά δήλωσή της. Μόλις το καταφέραμε πλήρωσα ξανά για μισάωρο και κάναμε αργό GFE πρωκτικό.
Δυστυχώς, αυτό έγινε μόνο μία φορά καθώς λίγο αργότερα συνελήφθη κι απελάθηκε.

Η μόνη που δεν μου δίνει κώλο με τίποτα, ενώ είναι φανερά δουλεμένος είναι η γνωστή Τζανίνα
από Φωκαίας 25. Ενώ χύνει μαζί μου στο γλυφομούνι κάθε φορά και γουστάρει γλυφοκώλι με γλώσσα μέσα
δεν μου δίνει με ΤΙΠΟΤΑ το κωλί της! Είμαι σε πραγματικό τέλμα με την περίπτωσή της!

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Μαγια διδύμου 22, κοντή, ξανθό κοντό μαλλί , συμπαθητικό κορμάκι ,ολίγον ποντικομούρα.
δεύτερη μερα στη δουλειά μου είπε, πίπα ανευ, αφού με είδε να τον πλένω στον νιπτήρα με περασε και με μωρομάντηλο
:headbang:
από ρωσια μου είπε (αρχιδια) αλλά παραδίπλα ussr την έκοψα..

παθιαρα , γλωσοφιλα πέσαν άφθονα και λάγνα βογγητά σεξουαλικά .
Με χάλασε το πατσουλί που φοραγε, φτηνιαρικο Ρωσικό άρωμα που κόλλησε πάνω μου σαν εμπλαστρο και δεν έβγαινε..
αν υπαρξει χρόνος θα τη παρω και δεύτερη φορά .

Μαύρο στην Εύα Λ73 , με τα σκατοσπυρα στα κωλομερια.

ΕΛΛΛΑΑΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ μου είπε νευρικά για να με ξεπετάξει επειδή αργούσα . ..
Αφού ξενέρωσα μωρή με τα κωλόσπυρα σου γαμω τα ψυχολογικά σού θα το γυρίσω στις λατίνες ..
Πάρε ρεπό , ξεκουράσου, πάρε μουρλοχαπα ...

ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΝΟ !!!!

Αγαπάω γιουφτα τσατσα στον οίκο αυτό π, παντσ με φτιάχνει ενώ η ξανθιά κοντομάλλα για κλωτσιές ...

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Πάντως για να βάλω και εγώ τό λιθαράκι μου στο θέμα Μάργκο.
Μιας και το θεωρώ ενημέρωση που πρέπει να γίνεται εδώ..

Έχω περάσει πολύ καλά μαζί της σε συνεδρίες που είχα πριν την απουσία τής, για λίγες μέρες που ήταν εκτός δουλειάς..
Όταν ενημερώθηκα ότι γύρισε εσπευσα να την συναντήσω ..
Όταν πήγα για δάχτυλο μου τράβηξε το χέρι..ενώ με άφηνε παλιά..
Πάω να φιλήσω στήθος,με σταμάτησε.. γιατί ρωτάω..με τα αγγλικά τής κατάλαβα τη λέξη μικρόβια..
Στο υπόλοιπο κομμάτι ήταν καλή όπως παλιά..
Ίσως να έχει κάποια γυναικολογικά και πρέπει να προσέχει..και καλά κάνει..
Άλλη δεν θα έλεγε τίποτα καί απλά θα σε φολιαζε..

Αλλά εδώ δηλώνει ο κάθε ένας την εμπειρία του και ο κάθε ένας φιλτράρει την πληροφορία και πράττει ανάλογα.

Θα έλεγα σε αυτούς που γράφουν να αφήνουν την οποία ενημέρωση, χωρίς αστυνόμευση..

Για τού λόγου το αληθές.
Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Άσχετο-σχετικό... Σήμερα το απόγευμα είδα την Αννίτα στο Μοναστηράκι. :rockon:
Είχε περίτεχνο χτένισμα πλεξούδα με φράτζα μπροστά. :kiss-mark:
Φορούσε πλατφόρμες που της έδιναν ύψος και εννοείται ότι είχε περιποιημένα
άκρα, όπως πάντα. :lheel:
Δυστυχώς, λόγω γυναικείας παρουσίας δίπλα μου δεν κατάφερα να τη ρωτήσω
αν και που παίζει μπαλίτσα. Κρίμα γιατί βόλταρε τελείως μόνη της. :undecided-old:
Δε θα σε συγχωρήσω ποτέ!
( φόρτωσε κι άλλα κιλά ή παρέμεινε όπως ήταν, δηλαδή ολίγον μπαμπατσικη;).

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.791
Πόντοι
46.232
Θα έλεγα σε αυτούς που γράφουν να αφήνουν την οποία ενημέρωση, χωρίς αστυνόμευση..
Για πια αστυνόμευση μιλάς?δε βλέπεις πώς έχει καταντήσει το νήμα, ο καθένας γράφει τη παπάρια του και συνέχεια σπαμαρουν χωρίς τίποτα να μεταφέρεται ή να σβήνεται ενώ υπάρχουν νήματα αλλά που μπορούν να γράψουν, σε λίγο η ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα θα μετονομαστεί σε ημερήσια ενημέρωση για αφροδίσια και παπαρολογιες, είπε κανείς να μη γραφτούν?φυσικά και να γραφτούν στα αντίστοιχα νήματα όμως, βγαίνει ο άλλος ο γνωστός παπαρακος να πετάξει τις μπηχτές του για έγκυρη ενημέρωση χωρίς πάλι να μάς πει πιο από τα δύο περιστατικά δεν ήταν έγκυρο ή γιατίτο να έχουν συμβείκαιτα δύο δείχνει μη εγκυρότητα, όταν γίνεται αυτό θυμάται ο άλλος να γράψει για αφροδίσια/γυνσικιλογικα...και γιατί ρε μεγάλε δεν έγραψες όταν το έμαθες στο αντίστοιχο θέμα?στο μεταξύ ο γνωστός παπαρακος πριν καιρο μιλούσε για αναξιοπιστες και ψεύτικες κριτικές, είδα ένας δύο έδω μέσα τον παρότρυναν να πει ποίες θεωρεί ψεύτικες μοκο πάλι...μάλλον μόνο οι δικές του είναι πραγματικές καιαξιόπιστες...μπαίνει ο άλλος νέος λογαριασμός και αυτός που παρακολουθεί χρόνια....χαχαχαχαχαχαχααχα, γράφτηκε για να ενημερώσει χα αχαχα και δεν έχει γράψει ούτε για ένα σπίτι, μια κοπέλα . όλο μαλακιες αλλά μετά δεκάδες πμ για πληροφορίες από άτομα που δεν προσφέρουν τίποτα και αν δεν τούς απαντήσεις?την έχει δει ο τάδε...
α μη ξεχάσω πώς το γράφετε... δε θέλω να σπαμαρω (αφού πρώτα βέβαια έχετε σπαμαρει)απλά τη γνώμη μου να πω, καλά να περνάτε και γράφετε για 2-3 σπίτια για 2-3 κοπέλες αφού τόσο πολύ σας ενδιαφέρει αυτό το νήμα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom