EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.882
- Πόντοι
- 19.485
στην πουτάνα πουτανιέςμάλλον fake προφίλ
που έχει φτιάξει η Έμμυ επειδή της τρώει την πελατεία
στην πουτάνα πουτανιέςμάλλον fake προφίλ
που έχει φτιάξει η Έμμυ επειδή της τρώει την πελατεία
έχει αλλάξει φιλε δυστυχώς.Ότι αφορά το Κεφάλαιο
Άννα Ταϊ !!!
Επειδή δεν μου αρέσει η αδικία.
Γκόμενα μου Δεν είναι Ούτε την αγαπάω.
Την έχω δοκιμάσει τρεις φορές. Η πρώτη από περιέργεια, να δω πόσο Φόλα είναι.
Έχω περάσει Τέλεια όλες τις φορές. Κάθε φορά και καλύτερα, με αποκορύφωμα την τελευταία που Παρολιγο να με στείλει στην εντατική.!!
Γαμηθηκε σαν σκύλα!!!
Και γι αυτό της είχα βάλει 10/10.
Δεν ξέρω αν κάτι έχει αλλάξει, έχω κάποιους μήνες να πάω μαζί της.
Θα δοκιμάσω σύντομα και θα επανέλθω.
Μην λέμε τα ίδια, είναι η προσωπική μου άποψη λεβεντες Οκ.
Ότι αφορά το Κεφάλαιο
Άννα Ταϊ !!!
Έχω περάσει Τέλεια όλες τις φορές. Κάθε φορά και καλύτερα, με αποκορύφωμα την τελευταία που Παρολιγο να με στείλει στην εντατική.!!
Γαμηθηκε σαν σκύλα!!!
Φίλε ούτε εσύ είσαι αναξιοπιστος που πέρασες καλά ούτε εγώ που πέρασα χάλια,αποτύπωση των εμπειριών μας κάνουμε.Ότι αφορά το Κεφάλαιο
Άννα Ταϊ !!!
Γαμηθηκε σαν σκύλα!!!
Μάλλον η τύπισσα την είδε πολύ αδερφέ...το κάνει εδώ και δεκαπέντε μέρες το κολπακι αυτό... αν και σε όλες τις περασμένες φορές τον έπαιρνε ακα και είχε και 69 και τρέλα χυσιματα...τώρα λέει για γιατρούς και μαλακίες.... από μένα έφαγε μεγάλο Χ να ξερειςΗ Μαργκώ είναι δεκτική σε πολλά, σχεδόν submissive. Και θέλει και μπορεί αν σε ξέρει και γουστάρει. Την έχω χύσει κι εγώ στο πρόσωπο κι απλά γέλασε. Και πολλά άλλα. Όμως σήμερα έβαλε κόφτη και με ανησύχησε. No kisses, no 69, no fingers. Doctor, cream μου έλεγε κι έδειχνε το μουνί της . Παστίλια έλεγε και μου έδειχνε το στόμα της. Με τα υποτυπώδη αγγλικά της δεν κατάλαβα για ποιά παράσημα μιλούσε. Μπορεί κάποιος συναγωνιστής που περνάει μαζί της συχνά να εξακριβώσει τι συμβαίνει πραγματικά;
Η Βίκυ είναι εδώ και καιρό στο Φυλής 69 β.Περγάμου 1 επάνω μετά την απόσυρση Εβελίνας που χάσαμε το στανταρακι μας...βούλιαξε...το πέτυχα κάνα δυο φορές ανοιχτό με κάτι γκραννυ 800 κιλά το ένα... επίσης ξέρει κάποιος τα κορίτσια της Πιπίνου 118 αν είναι κάπου; Νίκη..Αντζέλικα...άντε και Βικυ
Για άλλη μια φορά συμφωνουμε. Κι εγώ μια φορά που πηγα ήταν πολυ καλα. Και να προσθεσω οτι το δωμάτιο έχει φουλ φωτισμό και καβλώνεις ακόμα πιο πολυ όταν εχεις μια τέτοια γυναικαρα απέναντι σου. Οχι με τα γαμωσκοταδια που έχουν όλοι οι οίκοι! Δε βλέπεις την τυφλα σου! Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι ντεκαβλέ;;!!Ότι αφορά το Κεφάλαιο
Άννα Ταϊ !!!
Γαμηθηκε σαν σκύλα!!!
Ονόμασε για να της αποφύγουμε διανοούμενε.Για άλλη μια φορά συμφωνουμε. Κι εγώ μια φορά που πηγα ήταν πολυ καλα. Και να προσθεσω οτι το δωμάτιο έχει φουλ φωτισμό και καβλώνεις ακόμα πιο πολυ όταν εχεις μια τέτοια γυναικαρα απέναντι σου. Οχι με τα γαμωσκοταδια που έχουν όλοι οι οίκοι! Δε βλέπεις την τυφλα σου! Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι ντεκαβλέ;;!!
(Αλλά οι κουφάλες έχουν τον λόγο τους, για να κρυβουν τα δερματικά αφροδίσια οι κορασίδες...).
Δεν μπορώ να ονοματισω γιατί έχω καιρό να γαμησω σε οίκο. Επίσης και να ήξερα και να έλεγα μια λίστα από κοπέλες μπορεί τώρα να έχουν κάνει αγωγή και να έχουν θεραπευτει. Δεν θέλω να κάψω καμια. Απλά το επισήμανα παραπανω γιατί όταν έχεις απλετο φως βλέπεις και αν δεις κάτι υποπτο δεν αγγίζεις.Ονόμασε για να της αποφύγουμε διανοούμενε.
Και μια και μιλαμε για χρυσες εποχες της νιοτης μας θυμαμαι και την απιστευτη Νανα τοτε στο υπογειο Φυλης απεναντι απο το σουπερ μαρκετ και το υπογειο αυτο αργοτερα φιλοξενουσε μονο τραβεστι. Η Νανα ομως ηταν μια απιστευτη γυναικα . Και πολλες αλλες που δεν θυμαμαι τα ονοματα τους αλλα τοτε υπηρχαν πολυ καλες Ελληνιδες βασικα. Στη 10ετια των 90ς ηταν αλλη μια χρυση εποχη με τις Θεες του ανατολικου μπλόκ που δεν ηξερες σε ποια να πρωτοπας. Τωρα δυστυχως μας πιανει θλιψη συγκρινοντας τις εποχες ειδικα για τους μεγαλυτερους φιλους. Καλο βραδυ σε ολους.Χρυσές εποχές!!!
το να σχολιάζουμε δυο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την ίδια εργαζόμενη, δεν είναι κατ' ανάγκη κουτσομπολιό. Είναι κυρίως προβληματισμός για το πόσο αξιόπιστες είναι οι περιγραφές που διαβάζουμε εδώ. Θυμάμαι π.χ. περίπτωση κοπέλας που ο παίχτης την περιέγραψε ως φουλ καυλωμένη κι άφησε να εννοηθεί σαφώς ότι του πρόσφερε πορνοσταρικές υπηρεσίες εκτός προγράμματος και δε συμμαζεύεται. Πάω κι εγώ - κάπου τέλος του 2022 - και τρώω το παλτό της χρονιάς, λες και προσπαθούσα να πηδήσω φουσκωτή κούκλα. Αν είχα διαβάσει την αλήθεια, πιθανότατα θα την είχα αποφύγει και θα είχα γλυτώσει την απογοήτευση κυρίως παρά τα χρήματα.Όταν τη ρώτησα γιατί δεν εργάζεται τον τελευταίο καιρό στη Σπύρου Πάτση, μου είπε ότι κάνει θεραπεία/ αγωγή γιατρού για ΣΜΝ σε γεννητικά όργανα και στόμα, για αυτό και δεν μπορεί να παρέχει 69, γλειφομούνι, φιλιά κτλ.
Το ότι δηλαδή η Μαργκώ συνεχίζει να εργάζεται ενώ κάνει θεραπεία για Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα, ενώ έχει πάρει όλο το Bou και τη μισή Αθήνα δεν είναι τόσο σημαντικό να συζητηθεί εδώ. Είναι πιο σημαντικό να κουτσομπολεύουμε αιωνίως ότι κάποιου δε του σήκωσε τη πούτσα ενώ κάποιον άλλον τον άφησε να της χύσει τη μάπα
Είπε ότι κάνει αγωγή για γυναικολογικα θέματα ή κάνει αγωγή για αφροδισιο; Αυτό πρεπει να προσδιοριστει.το να σχολιάζουμε δυο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την ίδια εργαζόμενη, δεν είναι κατ' ανάγκη κουτσομπολιό. Είναι κυρίως προβληματισμός για το πόσο αξιόπιστες είναι οι περιγραφές που διαβάζουμε εδώ. Θυμάμαι π.χ. περίπτωση κοπέλας που ο παίχτης την περιέγραψε ως φουλ καυλωμένη κι άφησε να εννοηθεί σαφώς ότι του πρόσφερε πορνοσταρικές υπηρεσίες εκτός προγράμματος και δε συμμαζεύεται. Πάω κι εγώ - κάπου τέλος του 2022 - και τρώω το παλτό της χρονιάς, λες και προσπαθούσα να πηδήσω φουσκωτή κούκλα. Αν είχα διαβάσει την αλήθεια, πιθανότατα θα την είχα αποφύγει και θα είχα γλυτώσει την απογοήτευση κυρίως παρά τα χρήματα.
Κι αυτά που λένε οι και καλά μπήχτες της παρέας "δεν κατάφερες να την ξεκλειδώσεις" συγγνώμη αλλά τα ακούω βερεσέ.
Όσο για τα ΣΜΝ, σαφώς και είναι σημαντικό και μπράβο σου που το αναφέρεις. Δεν το ανάφερε όμως άλλος μέχρι στιγμής, ώστε να πούμε ότι πέρασε στα ψιλά.
Και μια απορία: υπό ποιες συνθήκες η κοπέλα εκμυστηρεύτηκε σε έναν συγκεκριμένο πελάτη ότι κάνει αγωγή για ΣΜΝ; Θα περίμενε κανείς να το κάνει τουμπεκί.
Άσχετο-σχετικό... Σήμερα το απόγευμα είδα την Αννίτα στο Μοναστηράκι.Οχι δυστυχώς. Δεν ρώτησα κιόλας. Αμα κανεις ερωτήσεις τέτοιου τυπου σε μια συνεδρεία, ενώ ξέρεις ότι θα φας αρνητική απάντηση κατά 95% δεν τις κανεις γιατί μετά θα στραβώσει όλη η φάση. Θα σε κοιτάει με νευρα η κορασις. Γκροβερ μόνο σε safe καταστάσεις.
Από τα πιο δυνατά άρλεκιν που έχω διαβάσει τους τελευταίους μήνες!Ο Sir Jason!
.............................................................................................................................................................
ΥΓ.
Ως μέλος του συλλόγου " Πνεύμα και Ηθική " δεν μου επιτρέπεται να αποκαλυψω οίκο και εργαζόμενη...
Δε θα σε συγχωρήσω ποτέ!Άσχετο-σχετικό... Σήμερα το απόγευμα είδα την Αννίτα στο Μοναστηράκι.
Είχε περίτεχνο χτένισμα πλεξούδα με φράτζα μπροστά.
Φορούσε πλατφόρμες που της έδιναν ύψος και εννοείται ότι είχε περιποιημένα
άκρα, όπως πάντα.![]()
Δυστυχώς, λόγω γυναικείας παρουσίας δίπλα μου δεν κατάφερα να τη ρωτήσω
αν και που παίζει μπαλίτσα. Κρίμα γιατί βόλταρε τελείως μόνη της.![]()