Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 388 άτομα (25 μέλη και 363 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Μάλλον η τύπισσα την είδε πολύ αδερφέ...το κάνει εδώ και δεκαπέντε μέρες το κολπακι αυτό... αν και σε όλες τις περασμένες φορές τον έπαιρνε ακα και είχε και 69 και τρέλα χυσιματα...τώρα λέει για γιατρούς και μαλακίες.... από μένα έφαγε μεγάλο Χ να ξερεις
Τι ακριβώς εννοείς "τον έπαιρνε ακά"?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Για πια αστυνόμευση μιλάς?δε βλέπεις πώς έχει καταντήσει το νήμα, ο καθένας γράφει τη παπάρια του και συνέχεια σπαμαρουν χωρίς τίποτα να μεταφέρεται ή να σβήνεται ενώ υπάρχουν νήματα αλλά που μπορούν να γράψουν, σε λίγο η ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα θα μετονομαστεί σε ημερήσια ενημέρωση για αφροδίσια και παπαρολογιες, είπε κανείς να μη γραφτούν?φυσικά και να γραφτούν στα αντίστοιχα νήματα όμως, βγαίνει ο άλλος ο γνωστός παπαρακος να πετάξει τις μπηχτές του για έγκυρη ενημέρωση χωρίς πάλι να μάς πει πιο από τα δύο περιστατικά δεν ήταν έγκυρο ή γιατίτο να έχουν συμβείκαιτα δύο δείχνει μη εγκυρότητα, όταν γίνεται αυτό θυμάται ο άλλος να γράψει για αφροδίσια/γυνσικιλογικα...και γιατί ρε μεγάλε δεν έγραψες όταν το έμαθες στο αντίστοιχο θέμα?στο μεταξύ ο γνωστός παπαρακος πριν καιρο μιλούσε για αναξιοπιστες και ψεύτικες κριτικές, είδα ένας δύο έδω μέσα τον παρότρυναν να πει ποίες θεωρεί ψεύτικες μοκο πάλι...μάλλον μόνο οι δικές του είναι πραγματικές καιαξιόπιστες...μπαίνει ο άλλος νέος λογαριασμός και αυτός που παρακολουθεί χρόνια....χαχαχαχαχαχαχααχα, γράφτηκε για να ενημερώσει χα αχαχα και δεν έχει γράψει ούτε για ένα σπίτι, μια κοπέλα . όλο μαλακιες αλλά μετά δεκάδες πμ για πληροφορίες από άτομα που δεν προσφέρουν τίποτα και αν δεν τούς απαντήσεις?την έχει δει ο τάδε...
α μη ξεχάσω πώς το γράφετε... δε θέλω να σπαμαρω (αφού πρώτα βέβαια έχετε σπαμαρει)απλά τη γνώμη μου να πω, καλά να περνάτε και γράφετε για 2-3 σπίτια για 2-3 κοπέλες αφού τόσο πολύ σας ενδιαφέρει αυτό το νήμα
Καλημέρα Πρόεδρε!

Και αν δεν έτρωγα την μισή μου ημέρα για να τους κάνω αναφορές, φαντάσου τι θα γινόταν εδώ.
Τουλάχιστον σε αρκετούς έχει κοπεί η φόρα!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Τι ακριβώς εννοείς "τον έπαιρνε ακά"?
Τι να εννοεί και αυτός...προφανώς μάλλον για ακα πιπετο θα λέει, εγώ πάντως 4 φορές που την έχω πάρει ακα πίπα δεν έκανε ούτε ανακοινώνεται ,τώρα αν λέει για άκα γαμησι να βγει ο γνωστός παπαρακος να μας πει αν είναι αξιόπιστη ενημέρωση μιας και ξέρει...τι να εννοεί και αυτός δε βλέπεις που έχουν εμφανιστεί μετά τις 10 Σεπτεμβρίου 5-6 λογαριασμοί καινούργιοι και γράφουν κουλα, δε βλέπεις που εδώ κσι 2-3 μήνες έχουν "ζωντανέψει" λογαριασμοί από το 2006 ,2008 ,2009 με 10 μηνύματα ο καθένας...όλα καλά
ΑΑΑΑΑΑΑ να μην το ξεχάσω
Σορυ για το σπαμ

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
επιβεβαιωνω για την μαργκο. Περασα χτες απο ΣΠ40 και ηταν ακριβως ετσι. Πηγα να της χαιδεψω λιγο το μουνι και λεει no finger. Τα βυζιά με το ζορι τα εγλυψα και τραβηχτηκε. παρολαυτα παιρνει ακομα καλη πιπα με προσπαθεια deeo throat. Επισης η Κασσανδρα απο την ιδια αλυσιδα είναι καλη για μια φορα δεν είναι κατι σουπερ ουαου για οσους σκεφτονται να πανε. Επισης 19 ετων που λεει το σαιτ δεν είναι με τιποτα

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Εσύ για κωλο πας όλη τη ώρα στις τανες;δε σου φτάνει το μουνι δηλαδή; Μαρεσει που γράφεις ησουν με γυναικεία παρουσία στο Μοναστηράκι,εδώ έχεις πάει με άπειρες τανες όπως μας λες και γλύφεις τα μούνια τους ή γαμας τον κωλο τους πράγμα που σημαίνει ότι γκόμενες γιοκ γιατί αν είχες γκόμενες δε θα έκανες γλυφομούνι σε τανα.Αν είσαι 40αρης βάζω να έχει γαμησει το πολύ μία εκτός τανας και αυτό γιατί στα 40 έστω μια την έχουν γαμησει όλοι,είναι μεγάλη ηλικία για ούτε μια,παραπάνω παντως με την καμία.
Χέσε μας ρε κλώνε που γράφτηκες 20/9/23 και είσαι πλήρως ενημερωμένος για όλα! :2funny:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
374
Πόντοι
21
Καλημέρα πουτσαραδες!
Το τζεσικοσπιτο είναι ανοιχτό; Αν ξέρει κάποιος να μας πει μην πάμε τσάμπα

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
Για πια αστυνόμευση μιλάς?δε βλέπεις πώς έχει καταντήσει το νήμα, ο καθένας γράφει τη παπάρια του και συνέχεια σπαμαρουν χωρίς τίποτα να μεταφέρεται ή να σβήνεται ενώ υπάρχουν νήματα αλλά που μπορούν να γράψουν, σε λίγο η ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα θα μετονομαστεί σε ημερήσια ενημέρωση για αφροδίσια και παπαρολογιες, είπε κανείς να μη γραφτούν?φυσικά και να γραφτούν στα αντίστοιχα νήματα όμως, βγαίνει ο άλλος ο γνωστός παπαρακος να πετάξει τις μπηχτές του για έγκυρη ενημέρωση χωρίς πάλι να μάς πει πιο από τα δύο περιστατικά δεν ήταν έγκυρο ή γιατίτο να έχουν συμβείκαιτα δύο δείχνει μη εγκυρότητα, όταν γίνεται αυτό θυμάται ο άλλος να γράψει για αφροδίσια/γυνσικιλογικα...και γιατί ρε μεγάλε δεν έγραψες όταν το έμαθες στο αντίστοιχο θέμα?στο μεταξύ ο γνωστός παπαρακος πριν καιρο μιλούσε για αναξιοπιστες και ψεύτικες κριτικές, είδα ένας δύο έδω μέσα τον παρότρυναν να πει ποίες θεωρεί ψεύτικες μοκο πάλι...μάλλον μόνο οι δικές του είναι πραγματικές καιαξιόπιστες...μπαίνει ο άλλος νέος λογαριασμός και αυτός που παρακολουθεί χρόνια....χαχαχαχαχαχαχααχα, γράφτηκε για να ενημερώσει χα αχαχα και δεν έχει γράψει ούτε για ένα σπίτι, μια κοπέλα . όλο μαλακιες αλλά μετά δεκάδες πμ για πληροφορίες από άτομα που δεν προσφέρουν τίποτα και αν δεν τούς απαντήσεις?την έχει δει ο τάδε...
α μη ξεχάσω πώς το γράφετε... δε θέλω να σπαμαρω (αφού πρώτα βέβαια έχετε σπαμαρει)απλά τη γνώμη μου να πω, καλά να περνάτε και γράφετε για 2-3 σπίτια για 2-3 κοπέλες αφού τόσο πολύ σας ενδιαφέρει αυτό το νήμα
Ρε φίλε τι περιμένεις σε αυτό το site; Οι περισσότεροι εδώ είναι ανώμαλοι Μογγόλοι που γαμανε μόνο πουτανες διαφορετικά δεν...
Λες να μην γράφουν εδώ αυτές τις βλακείες αφού είναι ενημέρωση για μπουρδέλα σωστά; Σκέφτηκες όμως ότι αυτά τα βλήματα δεν έχουν περισσότερο iq από μία σάπια μπανάνα; Επίσης σκέφτηκες ότι τα γράφουν εδώ επειδή είναι το πιο δημοφιλές ή ένα από τα πιο δημοφιλή νήματα εδώ ώστε να τραβήξουν περισσότερο προσοχή;

Μογγολα λογαριασμοί + κοιμισμένοι διαχειριστές= αυτό το χάλι που διαβάζουμε.

Απλά μαθηματικά

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Πέρασμα χθες το μεσημέρι, ώρα 15:00, από Διδυμου 27. Ήταν η γνωστή κοντοπούτανη ξανθιά Τάνια. Βυζάρες με ρώγα κάγκελο, πίπα άριστη, με σάλιο και αρχιδογλείψιμο, σεξ σε 2-3 στάσεις χωρίς παραξενιές. Καλή και δεκτική, όμως δύσκολα να την ξανατιμήσω, πολύ κοντή για τα γούστα μου και εντελώς γιουβερλάκι στο σώμα. Όποιος όμως αναζητεί καλή ακά πίπα, είναι σούπερ.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Καλημέρα παιδιά μια irina ξανθιά μαλλια μεχρι τους ώμους στο 27 Φωκαίας που δούλευε την εχει πάρει το μάτι κανένας.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Πέρασμα χθες το μεσημέρι, ώρα 15:00, από Διδυμου 27. Ήταν η γνωστή κοντοπούτανη ξανθιά Τάνια. Βυζάρες με ρώγα κάγκελο, πίπα άριστη, με σάλιο και αρχιδογλείψιμο, σεξ σε 2-3 στάσεις χωρίς παραξενιές. Καλή και δεκτική, όμως δύσκολα να την ξανατιμήσω, πολύ κοντή για τα γούστα μου και εντελώς γιουβερλάκι στο σώμα. Όποιος όμως αναζητεί καλή ακά πίπα, είναι σούπερ.
κώλο έδινε ή το κοψε εντελώς?

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
τύπε μου, κι εγώ θυμάμαι τα μπουρδέλα στην Ερμού, αλλά δε θα το κάνω θέμα
Ούτε που μπορώ να το φανταστώ αυτό ... :cheesy:
Από τότε έχει μείνει κ η έκφραση που φαντάζομαι έχετε ακούσει που λέμε για κάποιων που θέλουμε να τόν τιμωρήσουμε....
ότι τι δουλειά θα τόν βάλουμε να κάνει....
Θα τόν βάλουμε στο μπουρδελο να πλένει πουτσες.
Λεκανατζού ....

Για άλλη μια φορά συμφωνουμε. Κι εγώ μια φορά που πηγα ήταν πολυ καλα. Και να προσθεσω οτι το δωμάτιο έχει φουλ φωτισμό και καβλώνεις ακόμα πιο πολυ όταν εχεις μια τέτοια γυναικαρα απέναντι σου. Οχι με τα γαμωσκοταδια που έχουν όλοι οι οίκοι! Δε βλέπεις την τυφλα σου! Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι ντεκαβλέ;;!!
(Αλλά οι κουφάλες έχουν τον λόγο τους, για να κρυβουν τα δερματικά αφροδίσια οι κορασίδες...).
Προφανώς ο χαμηλός φωτισμός είναι για να κρύβει τις όποιες ατέλειες, παθολογικές ή μή και δεν θα αλλάξει ποτέ,
μόνο μία κοπέλα έχω πετύχει στον χώρο που με ρώτησε αν θέλω περισσότερο φώς.

Πέρασα την Παρασκευή με την Μαρία την Νιγηριανή στο Πορνοmall κάτω αριστερά (no6), 38 χρονών με πεσμένο βυζί με ραγάδες, ψιλοκανονικό σώμα αλλά με "πεταχτή" κοιλιά, καλό κωλαράκι και αυτό με ραγάδες αλλά απαλό δέρμα και προσωπικά μου άρεσε το πρόσωπο της.
Υπηρεσίες και διάθεση πολύ καλά για 10ρικο και ας ήταν στο τέλος της βάρδιας, κάποια στιγμή την είχα διπλώσει με τα πόδια να φτάνουν τα αυτιά και μπαινόβγαινα σαν βούβαλος από πάνω της, δεν γκρίνιαξε καθόλου και το ίδιο και στα 4 που την καβάλησα κανονικά (μου το έβγαλε αφού έδειξε ότι άντεχε και ίσως γούσταρε) τιμιότατη γυναίκα που όμως αν δεν είχε θετικές αναφορές στο νήμα από συναγωνιστές, μάλλον δεν θα έπαιρνα ποτέ. :kissass2:

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Καλησπέρα παιδιά , μιχαελα από Λιοσίων 73Α την έχει δοκιμάσει κάποιος ; Γιατί δεν βλέπω ούτε μια κριτική

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
Καλημέρα παιδιά μια irina ξανθιά μαλλια μεχρι τους ώμους στο 27 Φωκαίας που δούλευε την εχει πάρει το μάτι κανένας.
με κάθε επιφύλαξη,η υπηρεσία είπε εφυγε πατρίδα της ,ίσως επιστρέψει φθινόπωρο σε κανά-δυό μήνες.

Σε άλλα νέα, επέστρεψε η Μαρία με τα γυαλάκια στο φωκ13β που κάποιος ρωτούσε τις προάλλες.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
με κάθε επιφύλαξη,η υπηρεσία είπε εφυγε πατρίδα της ,ίσως επιστρέψει φθινόπωρο σε κανά-δυό μήνες.
Πρέπει να έγιναν πολλά με αυτό το προστυχομούτρο...
Και δεν μίλησε κανείς...
Όσοι πρόλαβαν και έφαγαν, έφαγαν!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom