Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 3.172
Δεν ανακοινώνεται...Ξέρεις αν κάνει ακαποτο τελειωτικό στην πιπα ;
Δεν ανακοινώνεται...Ξέρεις αν κάνει ακαποτο τελειωτικό στην πιπα ;
Τα λεφτά για σεξ δεν πάνε πότε χαμένα τυπαρα μου!Εξαλείφει την κατάθλιψηΑπό τις 18 Αυγούστου μέχρι σήμερα πρέπει να μου έχουν φύγει 400 ευρώ στα μπουρδελα Λιοσίων και Φωκαίας … σήμερα πέρασα με την Γιάννα νταρντανα ρωσικής σχολης αντέχει γαμησι και πέρασα καλά … λέω να κάνω μια αποχή μέχρι να γυρίσει το στανταρακι μ Ειρήνη από Φωκαίας 17β … καλά γαμησια αλάνια !!!
Μεγάλε,βάλε φρένο... εντάξει,το κρέας κρέας...αλλά έχει καυ ψυχη το άτομο...γιατί ευτη να μην βρει κάποιον δλδ.... κατά εμέ είσαι πολύ λάθος...
Ισχύει , ακόμα και οι φόλες σε κάνουν πιο έμπειροΤα λεφτά για σεξ δεν πάνε πότε χαμένα τυπαρα μου!Εξαλείφει την κατάθλιψη
Εχω χαλάσει σε 20 μερες περίπου 400 σε μασατζιδικα πάω σε ενα στανταρακι μου και μου κοστιζει 80 την 1 ώρα!Από τις 18 Αυγούστου μέχρι σήμερα πρέπει να μου έχουν φύγει 400 ευρώ στα μπουρδελα Λιοσίων και Φωκαίας … σήμερα πέρασα με την Γιάννα νταρντανα ρωσικής σχολης αντέχει γαμησι και πέρασα καλά … λέω να κάνω μια αποχή μέχρι να γυρίσει το στανταρακι μ Ειρήνη από Φωκαίας 17β … καλά γαμησια αλάνια !!!
Σωστός !!!Τα λεφτά για σεξ δεν πάνε πότε χαμένα τυπαρα μου!Εξαλείφει την κατάθλιψη
Αυτή η Μυρά θα σταματήσει την πορνοκαριερα της σε ένα χρόνο και θα χτίσει δυο εξαωροφες πολυκατοικίες!!! Θα μαζευει ενοικία για μια ζωή!! Εχω χρόνια να δω τέτοιες ουρες!συνέχεια live επιγραμματικα
Φωκαιας 7 υπόγειο και εδώ νέα παρουσία, Άντζελα μελαχρινη κατσαρομαλλα με κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι και στα δεξιά πλευρά, καθώς και στον αριστερό ώμο και χέρι, απλό πρόγραμμα. Τιμήθηκε θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Φωκαιας 7 ισόγειο & 9 κλειστά.
Φωκαιας 13 υπόγειο Μύρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, μην πάτε 8 άτομα αναμονή...
Φωκαιας 13 ισόγειο κλειστό.
Φωκαιας 17α Κλεοπάτρα, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Φωκαιας 17β, 19, 24 & 25α κλειστά.
Φωκαιας 25β Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 27α Κρυσταλ, απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό.
Φωκαίας 27Β πάνω Εβελινα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Προσωπικά ούτε εγώ δεν το μετανιώνω αλλά θέλω να κάνω κράτη για την Ειρήνη που θα επιστρέψειΕχω χαλάσει σε 20 μερες περίπου 400 σε μασατζιδικα πάω σε ενα στανταρακι μου και μου κοστιζει 80 την 1 ώρα!
Προσωπικά δεν το μετανιώνω καθόλου ίσα ίσα!
τώρα αυτή την περίοδο δύσκολο να βρεις και πολύ όμορφη και να κάνει και ακάποτη πίπα... με σειράΠοιές ωραίες πουτάνες κάνουν αυτό τον καιρό στα μπουρδέλα του 20άρικου τις καλύτερες ακάποτες πίπες;
Οι άσχημες εξαιρούνται!
κρίμα κι έχει ωραία δωμάτιασυνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα
Αγκύρας 12β Αντριαννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Αγκύρας 12α κλειστό.
Αγκύρας 9 Βαρβάρα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Εδω έγινε η 2η κατάθεση, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική απλά για να προλάβω κάποιους, ίσως μια από τις 3 χειρότερες καταθέσεις της πορνοκαριερας μου ...
φωτός από τον δωμάτιο
Όντως περνούσε η ξανθιά μεγαλοβύζα..Και παρτούζα με την Κωνσταντίνα..έπρεπε να είχες πάει στη πρώτη καραντίνα που λειτουργούσαν οι οίκου στη ζούλα και περνούσε,δε χάνεις όντως τίποτα αν τη ρωτήσεις
Και με το ελεύθερο στοματικό που κάνει, θα έχει κολλήσει η μισή Αθήνα παράσημα στρατηγού.Αυτή η Μυρά θα σταματήσει την πορνοκαριερα της σε ένα χρόνο και θα χτίσει δυο εξαωροφες πολυκατοικίες!!! Θα μαζευει ενοικία για μια ζωή!! Εχω χρόνια να δω τέτοιες ουρες!
Μήπως ήταν μεθυσμένη?συνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα
Αγκύρας 12β Αντριαννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Αγκύρας 12α κλειστό.
Αγκύρας 9 Βαρβάρα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Εδω έγινε η 2η κατάθεση, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική απλά για να προλάβω κάποιους, ίσως μια από τις 3 χειρότερες καταθέσεις της πορνοκαριερας μου ...
φωτός από τον δωμάτιο