Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.557
- Πόντοι
- 3.172
ΝαιΑδερφέ Φώκαιας 13;
ΝαιΑδερφέ Φώκαιας 13;
Πολύ εύστοχη απάντηση! Θα πρόσθετα ότι στην ηλικία του ζούσαμε για να γαμήσουμε, ενώ τώρα στα 40φεύγα γαμάμε για να ζήσουμε...@oreos24 σε παω ρε κουφάλα γιατί έχεις τσαγανό και αυτοπεποίθηση. Βέβαια αμα είσαι ευσωμος τώρα, να ξέρεις ότι στα 45 σου θα έχεις ξεχηλωσει και σκεφτεσαι τον Διανοούμενο που σου έλεγε ότι στην ίδια ηλικία είχε κορμί για γλυψιμο. Τότε θα καταλάβεις τι μαλακιουλες λες. Σε παω όμως γιατί δε μασάς. Νομίζεις ότι ανακατωνεις τους αρχιμηστες του Bou με αυτά που λες αλλά αν ήξερες τι μουνια έχουμε γαμησει και συνεχίζουμε να βεβηλωνουμε σαν αγρίμια εμείς οι μαθουσαλες θα έτρεχες να μας παρεις πιπα! Έτσι για να παρεις γευση πρωκτου και αιδοίου μουναρας αναμειγμενα.
Τελευταία συμβουλή. Όπως είσαι κι εσυ ήμουνα κι εγώ στα 24. Νόμιζα ότι τα ήξερα όλα. Μέχρι τα 30 νόμιζα ότι εγώ ήμουν έξυπνος, ευστροφος και σουπερ γαμιας. Κορόιδευα τους 40++! Όταν πατησα τα 40 κατάλαβα ότι δεν ήξερα τίποτα. Κατάλαβα οτι έλεγα παπαριές. Συνέχισε έτσι και κάποια στιγμή θα με θυμηθείς. Και να χάσεις κανένα κιλό. Αμα θες σου κανει personal ο Διανοούμενος.
Όχι με την Εύα δούλευεΦίλε μου μήπως δούλευε και η Λίζα σήμερα εκεί μια ομορφουλα?
Τόσα χαλάμε κάθε μήνα. Άλλοι μπορεί και περισσότεραΑπό τις 18 Αυγούστου μέχρι σήμερα πρέπει να μου έχουν φύγει 400 ευρώ στα μπουρδελα Λιοσίων και Φωκαίας … σήμερα πέρασα με την Γιάννα νταρντανα ρωσικής σχολης αντέχει γαμησι και πέρασα καλά … λέω να κάνω μια αποχή μέχρι να γυρίσει το στανταρακι μ Ειρήνη από Φωκαίας 17β … καλά γαμησια αλάνια !!!
Είχα καιρό να χαλάσω τόσα εγώ απλά έτυχε η φάσηΤόσα χαλάμε κάθε μήνα. Άλλοι μπορεί και περισσότερα
Ξέρεις αν κάνει ακαποτο τελειωτικό στην πιπα ;Πέρασα με την Μίρα ...για τέταρτη φορά...πιπινι μέτριο εμφανισιακά με ανοιχτά μάτια..πίπα μέτρια..λίγο παιχνιδάκια μέσα...έχει καλό σχηματισμένο μουνάκι.. Σκουλαρίκη στο βυζί...στο γαμησει λίγο φάνηκε κουρασμένη..μου είπε θα πάρει άδεια κάποιες μέρες..όλο την παίρνουν τηλέφωνο..mira work ..και δεν κοιμάται καλά..την ξεμουνιασατε
Δεν ανακοινώνεται...Ξέρεις αν κάνει ακαποτο τελειωτικό στην πιπα ;
Τα λεφτά για σεξ δεν πάνε πότε χαμένα τυπαρα μου!Εξαλείφει την κατάθλιψηΑπό τις 18 Αυγούστου μέχρι σήμερα πρέπει να μου έχουν φύγει 400 ευρώ στα μπουρδελα Λιοσίων και Φωκαίας … σήμερα πέρασα με την Γιάννα νταρντανα ρωσικής σχολης αντέχει γαμησι και πέρασα καλά … λέω να κάνω μια αποχή μέχρι να γυρίσει το στανταρακι μ Ειρήνη από Φωκαίας 17β … καλά γαμησια αλάνια !!!
Μεγάλε,βάλε φρένο... εντάξει,το κρέας κρέας...αλλά έχει καυ ψυχη το άτομο...γιατί ευτη να μην βρει κάποιον δλδ.... κατά εμέ είσαι πολύ λάθος...
Ισχύει , ακόμα και οι φόλες σε κάνουν πιο έμπειροΤα λεφτά για σεξ δεν πάνε πότε χαμένα τυπαρα μου!Εξαλείφει την κατάθλιψη
Εχω χαλάσει σε 20 μερες περίπου 400 σε μασατζιδικα πάω σε ενα στανταρακι μου και μου κοστιζει 80 την 1 ώρα!Από τις 18 Αυγούστου μέχρι σήμερα πρέπει να μου έχουν φύγει 400 ευρώ στα μπουρδελα Λιοσίων και Φωκαίας … σήμερα πέρασα με την Γιάννα νταρντανα ρωσικής σχολης αντέχει γαμησι και πέρασα καλά … λέω να κάνω μια αποχή μέχρι να γυρίσει το στανταρακι μ Ειρήνη από Φωκαίας 17β … καλά γαμησια αλάνια !!!
Σωστός !!!Τα λεφτά για σεξ δεν πάνε πότε χαμένα τυπαρα μου!Εξαλείφει την κατάθλιψη
Αυτή η Μυρά θα σταματήσει την πορνοκαριερα της σε ένα χρόνο και θα χτίσει δυο εξαωροφες πολυκατοικίες!!! Θα μαζευει ενοικία για μια ζωή!! Εχω χρόνια να δω τέτοιες ουρες!συνέχεια live επιγραμματικα
Φωκαιας 7 υπόγειο και εδώ νέα παρουσία, Άντζελα μελαχρινη κατσαρομαλλα με κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι και στα δεξιά πλευρά, καθώς και στον αριστερό ώμο και χέρι, απλό πρόγραμμα. Τιμήθηκε θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Φωκαιας 7 ισόγειο & 9 κλειστά.
Φωκαιας 13 υπόγειο Μύρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, μην πάτε 8 άτομα αναμονή...
Φωκαιας 13 ισόγειο κλειστό.
Φωκαιας 17α Κλεοπάτρα, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Φωκαιας 17β, 19, 24 & 25α κλειστά.
Φωκαιας 25β Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 27α Κρυσταλ, απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό.
Φωκαίας 27Β πάνω Εβελινα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Προσωπικά ούτε εγώ δεν το μετανιώνω αλλά θέλω να κάνω κράτη για την Ειρήνη που θα επιστρέψειΕχω χαλάσει σε 20 μερες περίπου 400 σε μασατζιδικα πάω σε ενα στανταρακι μου και μου κοστιζει 80 την 1 ώρα!
Προσωπικά δεν το μετανιώνω καθόλου ίσα ίσα!