You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τυπε μου πήγες Ρόζα φυλής 86?Απόγευμα.νταξ μωρέ λίγο ισχυρογνώμων στους νέους δε βλάφτει ,κούλ όλα καλά.
Για κανά καβλάκι θακούσουμε τίποτα ζουμερό σε φάση ενημέρωση;;;
Σε ποιο μαγαζί είναι ;καταθεση σε βαλερια καλη αποδοση σημερα
Τη Ροζαριο που είναι πάνω λες; τρέχω από τώρα αυτή μαρέσει. Την κάτω Ρόζα δεν έχω δεί.Τυπε μου πήγες Ρόζα φυλής 86?Απόγευμα.
Την κάτω λέω εγώ...πιστεύω θα γουστάρεις πολύ....πρόγραμμα ότι θες εκτός από πρωκτικο.Τη Ροζαριο που είναι πάνω λες; τρέχω από τώρα αυτή μαρέσει. Την κάτω Ρόζα δεν έχω δεί.
5 πάει ή 7-8;Την κάτω λέω εγώ...πιστεύω θα γουστάρεις πολύ....πρόγραμμα ότι θες εκτός από πρωκτικο.
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Μην γαματε το νήμα με μλκιες , όταν δίνεται το 20αρικο η πουτανα όλους το ίδιο τους βλέπει
Ρε χαζούλη στα 24 έπρεπε να γαμας γκομενάκια και όχι να το παίζεις ομορφος στις πουτανες.δε βλεπει και ακριβως το ιδιο,αλλο ενας 20αρης και αλλο ενας 50αρης ξερεις,ανθρωποι ειναι και αυτες και βλεπουν τη φρεσκαδα.
Άλλαξε μυαλα
Περιμένοντας τη Βαλέρια στο Φιλιππίδου 11 ισόγειο να τελειώσει έναν άλλον πελάτη,μια μικρή ενημέρωση:
Φυλής 71 πάνω η Αντονέλα,όμορφη τσουπωτή με σοκολατένιο χρώμα.
Φυλής 84 η Σοφία,ένα σαμιαμίδι με μακριά μαλλιά και βαριεστημένο...
Φωκαίας 9 η μιλφ Κατερίνα με φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 13 υπόγειο η Έμμυ, εντελώς ξανθιά λευκόδερμη, είναι αυτή από Λιοσίων 73;
Φυλής 71 πάνω η Αντονέλα,όμορφη τσουπωτή με σοκολατένιο χρώμα.
Φυλής 84 η Σοφία,ένα σαμιαμίδι με μακριά μαλλιά και βαριεστημένο...
Φωκαίας 9 η μιλφ Κατερίνα με φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 13 υπόγειο η Έμμυ, εντελώς ξανθιά λευκόδερμη, είναι αυτή από Λιοσίων 73;
Τελευταία τροποποίηση:
ναι αλλά η Κ. ξέρει τι να κάνει στο δωμάτιοΠώς στο διάολο στο βέργας 7 είναι στη θέση της πουτανας η Κωνσταντίνα και όχι η τσατσά; Αν δεν ήταν συναγωνιστής θα της ζητούσα να μπει...
τι έγινε ρε παιδιά; πολύ κόσμο ερωτεύονται οι σεξεργάτριεςΣωστός.. κι εγώ έχω βγει πολλές φορές με κοπέλες του χώρου και δωρεάν γαμησι, οπότε οπως είπα όλα παίζουν παντου και πάντα.Αρκεί να έχεις σεβασμο, χιούμορ και να ξερεις να γαμας.
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
τι εννοεις ?Φιλάρα μια χαρά τα λες λες λες πες και καμμιά γνώμη καλή περίπτωση σε πιτσιρικα ασουμ μπας και πάμε να γαμήσουμε επιτέλους.
ε ναι μωρέ ποιά άλληΦωκαίας 13 υπόγειο η Έμμυ, εντελώς ξανθιά λευκόδερμη, είναι αυτή από Λιοσίων 73;
Ρίξε καμμιά καλή πρότασης αρχηγέ μου. Για πιτσιρίκατι εννοεις ?
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
ωραια ντιανα φυλης 65 κουκλαρα ατελειωτη.Επισης εμμυ φωκαιας 13 μπουμπουκι.Ρίξε καμμιά καλή πρότασης αρχηγέ μου. Για πιτσιρίκα
Τίποτα πιό fresh δεν υπάρχει;αυτές πάνε για 5ετίαωραια ντιανα φυλης 65 κουκλαρα ατελειωτη.Επισης εμμυ φωκαιας 13 μπουμπουκι.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.080
- Πόντοι
- 2.836
Δεν ισχύει.Απ οτι εχω ακουσει απο ενα παλικάρι που ρωτησε την τσατσα νομιζω οτι κανουν..αν αξίζει δεν το ξερεις κανείς εαν εκτός εαν εχει δοκιμάσει απλως το μονο κακό που μου έρχεται στο μυαλο ειναι οτι είναι απ την ιδια χωρα κ θα μιλάνε στο δωμάτιό κ για αυτο να μην έχουν τοσο καλη συμμετοχή
Πήγαινε 7 για σιγουριά μην σε πάρω στον λαιμό μου τυπε μου..5 πάει ή 7-8;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παντού και πάντα τυπε μου!Γίνονται πραγματάκια!τι έγινε ρε παιδιά; πολύ κόσμο ερωτεύονται οι σεξεργάτριες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις