Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (12 μέλη και 202 επισκέπτες)

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
976
Πόντοι
371
ενταξει ρε φιλε νεος εισαι εσυ δε εχει θεμα τουλαχιστον ακομα.Εγω μιλαω για τους μπαρμπες 45-50,μη περιμενεις 20χρονο πιπινι ποτε να γουσταρει εναν τετοιο.Ο 22 χρονος μπουλης ομως ειναι σφριγιλο και νεανικο το δερμα του ο 45 αρης οσο καλο σωμα και να εχει ειναι πλησες μεσα στις ριτιδες,δε συγκρινεται καν.Πιστεψε με και τις πουτανες αν ρωτησεις θα σου πουν οι περισσοτερες 1000 φορες νεος και μπουλης παρα γερος 45-50 χρονων με καλο σωμα.
Ακόμα παπαριές γράφεις ρε καμμενε δον ζουαν των μπουρδέλων; Χαλάρωσε. Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα ρθεις. Συνελθε γιατί έκαψες φλάντζα απ τα 24.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.250
Πόντοι
32.478
Πέρασμα με Ειρήνη Κολωνού 48. Μια πίπα μόνο ήθελα να χαλαρώσω και της το είπα. Στα 4 λεπτά κουράστηκε και ήθελε σεξ. Εμ μπαζο, εμ το παίζει και Μπριζίτ Μπαρντό. Δεν σε είδαμε μανούλα μου και καβλωσαμε, μια πίπα μόνο θέλαμε. Αν θέλαμε να γαμησουμε υπάρχουν καλύτερες επιλογές ακόμα και στο Μεταξουργείο. Το έχω ξαναγράψει, για το Μεταξουργείο, όταν τα μπαζα θελουν να σε ξεπεταξουν στα 5 λεπτά και ξινιζουν τα μούτρα τους είναι σαν να πληρώνεις 20αρικο στην Φυλής γιατί κάθονται 10 λεπτά το λιγότερο και είναι και πιο εμφανίσημες. Στο Μεταξουργείο για τέτοιες υπηρεσίες 5 ευρώ και πολλά τους είναι.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.581
Πόντοι
1.336

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.308
Πόντοι
486
Καλημερα σε όλους , 6η συνεχόμενη ημέρα που ξυπνάω 09:30 για να πάω να δω αν έχει γυρίσει η Ειρήνη από Φωκαίας 17β αλλά δεν χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Νομίζω πρέπει να ενταχθείς στο φόρουμ αγαπουληδεσ

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Τώρα 5-12 είναι η εμμυ Φώκαιας 13;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.410
Πόντοι
3.246
Αυτή είναι σαν τη δίδυμη σδερφή μιας πρώην ρε! Αλλά καλά θα πάω να δώ. 86κάτω ή στο 25πάνω,σόρρυ δεν κατσλαβσ;
η μεσαία είναι του φωκαίας 25, η δεξιά είναι του φυλής 86

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Μακάρι σε αυτο που λες αλλα ποτε μην επαναπαύεσαι ο ιος μπορει να ειναι μεσα σου ανενεργός μεν αλλα μπορει σε οποιαδήποτε στιγμη να γίνει ενεργος.

Αποκλείεται διότι οι ιοί δεν επιβιώνουν στο σάλιο! Αντίθετα, επιβιώνουν και αναπτύσονται μέσα στο ανθρώπινο αίμα και σπέρμα!

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Ποια είναι Φώκαιας 13 υπόγειο;

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Πέρασμα με Ειρήνη Κολωνού 48. Μια πίπα μόνο ήθελα να χαλαρώσω και της το είπα. Στα 4 λεπτά κουράστηκε και ήθελε σεξ. Εμ μπαζο, εμ το παίζει και Μπριζίτ Μπαρντό. Δεν σε είδαμε μανούλα μου και καβλωσαμε, μια πίπα μόνο θέλαμε. Αν θέλαμε να γαμησουμε υπάρχουν καλύτερες επιλογές ακόμα και στο Μεταξουργείο. Το έχω ξαναγράψει, για το Μεταξουργείο, όταν τα μπαζα θελουν να σε ξεπεταξουν στα 5 λεπτά και ξινιζουν τα μούτρα τους είναι σαν να πληρώνεις 20αρικο στην Φυλής γιατί κάθονται 10 λεπτά το λιγότερο και είναι και πιο εμφανίσημες. Στο Μεταξουργείο για τέτοιες υπηρεσίες 5 ευρώ και πολλά τους είναι.
Φίλε μου μήπως δούλευε και η Λίζα σήμερα εκεί μια ομορφουλα?

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.557
Πόντοι
3.172
Πέρασα με την Μίρα ...για τέταρτη φορά...πιπινι μέτριο εμφανισιακά με ανοιχτά μάτια..πίπα μέτρια..λίγο παιχνιδάκια μέσα...έχει καλό σχηματισμένο μουνάκι.. Σκουλαρίκη στο βυζί...στο γαμησει λίγο φάνηκε κουρασμένη..μου είπε θα πάρει άδεια κάποιες μέρες..όλο την παίρνουν τηλέφωνο..mira work ..και δεν κοιμάται καλά..την ξεμουνιασατε

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Πέρασα με την Μίρα ...για τέταρτη φορά...πιπινι μέτριο εμφανισιακά με ανοιχτά μάτια..πίπα μέτρια..λίγο παιχνιδάκια μέσα...έχει καλό σχηματισμένο μουνάκι.. Σκουλαρίκη στο βυζί...στο γαμησει λίγο φάνηκε κουρασμένη..μου είπε θα πάρει άδεια κάποιες μέρες..όλο την παίρνουν τηλέφωνο..mira work ..και δεν κοιμάται καλά..την
Διπλό βάρδιες βαράει η κοπέλα και την γαμάνε 200 φορές την ημέρα , χρειάζεται ξεκούραση σίγουρα

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Πέρασα με την Μίρα ...για τέταρτη φορά...πιπινι μέτριο εμφανισιακά με ανοιχτά μάτια..πίπα μέτρια..λίγο παιχνιδάκια μέσα...έχει καλό σχηματισμένο μουνάκι.. Σκουλαρίκη στο βυζί...στο γαμησει λίγο φάνηκε κουρασμένη..μου είπε θα πάρει άδεια κάποιες μέρες..όλο την παίρνουν τηλέφωνο..mira work ..και δεν κοιμάται καλά..την ξεμουνιασατε
Αδερφέ Φώκαιας 13;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom