Romano Garreton
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2022
- Like
- 319
- Πόντοι
- 20
Την εχουν δει ντιβες,τρομαρα τους, εκει που θα επρεπε να παρακαλανε ... Το 90 ο/ο απο τις κοπελες που δουλευουν σημερα ,στη δεκαετια του 90 η και του 80 , δε θα σταυρωναν πελατη.Δυστυχως, το καθε μπαζο ,ελλειψει ανταγωνισμου απο ομορφες κοπελες, θεωρει τον εαυτο της σταρ του Χολλυγουντ... ( ενας απο τους χειροτερους αστικους μυθους ειναι οτι παλια στους οικους δουλευαν μονο κοντοχοντρες γριες λιγδιαρες ελληνιδες ... δυστυχως ο μυθος ειναι χρησιμος στην διαιωνιση της κοινωνιας,γι αυτο και παντα εχει επιτυχια ,ο νοων, νοειτω...)Βέργας 3 είχε Ελένη, Ντιάνα και μια αδιάφορη μελαχρινή το μεσημέρι... πήγα και με τις δύο πρώτες ξεχωριστά γιατί
με την Ντιάνα που διάλεξα αρχικά κόντεψα να την βαρέσω μα το θεό τόσο πολύ
με νευριάσε! πίπα χάλια μονότονη , πισωκολλητό δεν άντεχε καθόλου όλο "σλόου πλιζ" μου έλεγε στήσιμο χάλια όλο
έβριζε χαμηλόφωνα στα ρώσικα με ξινή φάτσα και είχε βάλει και έναν τόνο κρέμα.. χτυπάει η τσατσά στο 10λεπτο ακριβώς και τινάζεται σαν να την χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και μου λέει "εντ οφ τάιμ μπάι μπάι" και με άφησε άχυστο προφανώς! στα καπάκια φώναξα την Ελένη απλά για να μου κάνει τσιμπούκι και να τη χύσω στις βυζάρες της, μέρα
με τη νύχτα οι δύο μεγαλοκοπέλες αλλα γενικά
ΜΑΥΡΟΟΟ