Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 177 άτομα (17 μέλη και 160 επισκέπτες)

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.007
Πόντοι
361
κανα gfe για να κλεισω κανα μισαωρο φυλης/λιοσιων ξερουμε?

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
18
Like
974
Πόντοι
1.010
FB_IMG_1693065937036.jpg

doctor milfer

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Like
82
Πόντοι
0
Καλησπέρα έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με Άννα Κολωνού 30 όροφος

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Αναζητώντας τη Μίρα στο Φυλής 84 Α, όπως γράφτηκε πρόσφατα,ο κυρ -Βασίλης εκθείαζε τη Ράνια.Στον όροφο η Σόνια που ξάνθυνε πλέον το μαλλί,με φουλ πρόγραμμα και επιθετικό σαλονάρισμα.
Στο Δίδυμου 22 Φωτεινή και Σοφία,γκομενικό γαμήσι τηρουμένων των αναλογιών,η τσατσά τη φώναξε νωρίς αλλά η Σοφία δεν πτοήθηκε και συνεχίσαμε μέχρι να τελειώσω στο στόμα της!

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.507
Πόντοι
46.232
Αναζητώντας τη Μίρα στο Φυλής 84 Α, όπως γράφτηκε πρόσφατα,ο κυρ -Βασίλης εκθείαζε τη Ράνια.Στον όροφο η Σόνια που ξάνθυνε πλέον το μαλλί,με φουλ πρόγραμμα και επιθετικό σαλονάρισμα.
Στο Δίδυμου 22 Φωτεινή και Σοφία,γκομενικό γαμήσι τηρουμένων των αναλογιών,η τσατσά τη φώναξε νωρίς αλλά η Σοφία δεν πτοήθηκε και συνεχίσαμε μέχρι να τελειώσω στο στόμα της!
Στο 86α δουλεύει η Μύρα, πρωί μέχρι τις 1400 περίπου

uniqxz21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2023
Like
0
Πόντοι
0
3η βαρδια
Δοκιμη με Αμπερ απο φυλης 61. Λατανια...., μελαχρινη, 25 ετων, κανονικο σωμα με λιγο κοιλιτσα, κωλαρα στα 4 κολαση με τατου δτο αριστερο κωλομερι και γενικα σκορπια τατπθαζ, γλυκοπροσωπακι.
Ασ πουμε περασα 7/10 για απλο προγραμμα. Αν εχω ορεξη θαγραψω κριτικη. Η ουσια ειναι να ειστε ευγενικοι, μην την αφησετε να περασει καποτα σε πεσμενη ψωλη και να την γαμησετε δυνατα, αλλα στην αρχη ξεκινη
3η βαρδια
Δοκιμη με Αμπερ απο φυλης 61. Λατανια...., μελαχρινη, 25 ετων, κανονικο σωμα με λιγο κοιλιτσα, κωλαρα στα 4 κολαση με τατου δτο αριστερο κωλομερι και γενικα σκορπια τατπθαζ, γλυκοπροσωπακι.
Ασ πουμε περασα 7/10 για απλο προγραμμα. Αν εχω ορεξη θαγραψω κριτικη. Η ουσια ειναι να ειστε ευγενικοι, μην την αφησετε να περασει καποτα σε πεσμενη ψωλη και να την γαμησετε δυνατα, αλλα στην αρχη ξεκινηστε χαλαρα
Τι τατουάζ είχε ; Μίλαγε ελληνικά ;

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.458
Πόντοι
1.336
Τι τατουάζ είχε ; Μίλαγε ελληνικά ;
Φίλε 3 το βράδυ, μετά από τόσο περπάτημα και μέσα στο σκοτάδι θες να θυμάμαι τι τατουάζ είχε; Χαχαχα, για μένα που δεν μου αρέσουν κι όλας, όλα ζωγραφιές τα λέω.

Δεν ξέρω τίποτα από ελληνικά

• Like
Αντιδράσεις: 69fil

PASOKaras

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
24
Πόντοι
0
Για την Μπιουτι έχω ακούσει από πολλούς καλά λόγια , να την δοκιμάσω αξίζει ? Μια φορά την είχα δεί αλλά δεν μπήκα σε δωμάτιο.
Πήγαινε και θα παραμιλάς από τα κόλπα που θα σου κάνει :wink:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.370
Πόντοι
3.436

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Μέσα στο δωμάτιο καί περιμένω Σαμπίνα.. βέργας 7
Έξω στο σαλόνι ήταν κάτι πιτσιρικάδες που περίμεναν τούς φίλους τούς που ήταν δωμάτιο για παρτουζα..
Ήταν τρεις μέσα.... μετά από 5 λεπτά βγαίνει ένας πιτσιρικάς με εμφανή ευχαριστιση...η άλλοι παρέμειναν μέσα στον αγώνα.

Εμείς που ήμαστε ποίο έμπειροι χυστες δεν εντυπωσιάζομαστε.. αλλά η πιτσιρικάδες το ζούν διαφορετικά με Σαμπίνα..τα ρουφηξαι στο δεκάλεπτο καί τά τρία ...
Μπράβο στα παλικάρια...

Τελευταία τροποποίηση:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.660
Πόντοι
41.129
Μέσα στο δωμάτιο καί περιμένω Σαμπίνα.. βέργας 7
Έξω στο σαλόνι ήταν κάτι πιτσιρικάδες που περίμεναν τούς φίλους τούς που ήταν δωμάτιο για παρτουζα..
Ήταν τρεις μέσα.... μετά από 5 λεπτά βγαίνει ένας πιτσιρικάς με εμφανή ευχαριστιση...η άλλοι παρέμειναν μέσα στον αγώνα.

Εμείς που ήμαστε ποίο έμπειροι χυστες δεν εντυπωσιάζομαστε.. αλλά η πιτσιρικάδες το ζούν διαφορετικά με Σαμπίνα..τα ρουφηξαι στο δεκάλεπτο καί τά τρία ...
Μπράβο στα παλικάρια...
Θα πάω με τον ανιψιο μου αυτές τις μέρες στη Σαμπίνα να τον ξεπαρθενιασει... Θα της δωσω και οδηγίες μια και αυτος δεν θα ξέρει τι να κάνει μαζι της στο δωμάτιο. Ισως μπω και εγω μεσα δωμάτιο να βλεπω.Ειναι 16 χρονων ο ανιψος. Εναλλακτική λυση Μπαρμπορα για κώλο... ακουω προτάσεις σε πμ .

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Θα πάω με τον ανιψιο μου αυτές τις μέρες στη Σαμπίνα να τον ξεπαρθενιασει... Θα της δωσω και οδηγίες μια και αυτος δεν θα ξέρει τι να κάνει μαζι της στο δωμάτιο. Ισως μπω και εγω μεσα δωμάτιο να βλεπω.Ειναι 16 χρονων ο ανιψος. Εναλλακτική λυση Μπαρμπορα για κώλο... ακουω προτάσεις σε πμ .
Εσύ είσαι θεός και ξέρεις καλύτερα..
Το μόνο, αν τόν ξεκινήσεις με Σαμπίνα.... ότι γκόμενα και να τού κάτσει,θα την βλέπει μπαζω...
Θα σου στείλω πμ...για άλλο λόγο..

Τελευταία τροποποίηση:

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
43
Like
6.015
Πόντοι
2.836
Πήγαινε και θα παραμιλάς από τα κόλπα που θα σου κάνει :wink:
Εχω κανει την ερωτηση ξανα ,ειναι η Μπιουτι που δούλευε Φωκαιας 27 υπογειο μεχρι πριν 1,5 χρονο περιπου,ή προκειται για καποιαν αλλη?

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Η Μυρα απο λ73 η ξανθια;;
Άλλη αυτή,μελαχρινή,μιλφ με ωραίο σώμα,καλή μέσα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχω κανει την ερωτηση ξανα ,ειναι η Μπιουτι που δούλευε Φωκαιας 27 υπογειο μεχρι πριν 1,5 χρονο περιπου,ή προκειται για καποιαν αλλη?
Δύο Μπιουτι είχαμε,μια αδύνατη και μια τεράστια, αποκλείεται να τις μπερδέψεις.
Εδώ μιλάμε για την τεράστια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.507
Πόντοι
46.232
τώρα live

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Μαρίνα μελαχρινή κοπέλα λεπτή, με 1.5-2αρι, τατουάζ στο αριστερό πόδι χαμηλά στον αστράγαλο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Κρίστι ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι και Μιλανα μελαχρινή κοπέλα παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Λίνα ξανθοκαστανη κοπέλα , σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Ελένη ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα , 3αρι συν βυζι με μεγάλη ρογα αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Άννα ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Ελένη μελαχρινή μιλφογκιλφ νταρντανα με 3αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
482
Πόντοι
21
αδερφε 'οταν λες φουλ και κουλούρι ?
αν ναι δ'ωσε μια περιγραφή αν θες.
2 κριτικες για σόνια που έχει στο 84β είναι παλιές.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom