PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.007
- Πόντοι
- 361
κανα gfe για να κλεισω κανα μισαωρο φυλης/λιοσιων ξερουμε?
Αυτό ή Τρίκαλα ή Σέρρες θα είναι
Επιθετικό μάρκετινγκ
Στο 86α δουλεύει η Μύρα, πρωί μέχρι τις 1400 περίπουΑναζητώντας τη Μίρα στο Φυλής 84 Α, όπως γράφτηκε πρόσφατα,ο κυρ -Βασίλης εκθείαζε τη Ράνια.Στον όροφο η Σόνια που ξάνθυνε πλέον το μαλλί,με φουλ πρόγραμμα και επιθετικό σαλονάρισμα.
Στο Δίδυμου 22 Φωτεινή και Σοφία,γκομενικό γαμήσι τηρουμένων των αναλογιών,η τσατσά τη φώναξε νωρίς αλλά η Σοφία δεν πτοήθηκε και συνεχίσαμε μέχρι να τελειώσω στο στόμα της!
3η βαρδια
Δοκιμη με Αμπερ απο φυλης 61. Λατανια...., μελαχρινη, 25 ετων, κανονικο σωμα με λιγο κοιλιτσα, κωλαρα στα 4 κολαση με τατου δτο αριστερο κωλομερι και γενικα σκορπια τατπθαζ, γλυκοπροσωπακι.
Ασ πουμε περασα 7/10 για απλο προγραμμα. Αν εχω ορεξη θαγραψω κριτικη. Η ουσια ειναι να ειστε ευγενικοι, μην την αφησετε να περασει καποτα σε πεσμενη ψωλη και να την γαμησετε δυνατα, αλλα στην αρχη ξεκινη
Τι τατουάζ είχε ; Μίλαγε ελληνικά ;3η βαρδια
Δοκιμη με Αμπερ απο φυλης 61. Λατανια...., μελαχρινη, 25 ετων, κανονικο σωμα με λιγο κοιλιτσα, κωλαρα στα 4 κολαση με τατου δτο αριστερο κωλομερι και γενικα σκορπια τατπθαζ, γλυκοπροσωπακι.
Ασ πουμε περασα 7/10 για απλο προγραμμα. Αν εχω ορεξη θαγραψω κριτικη. Η ουσια ειναι να ειστε ευγενικοι, μην την αφησετε να περασει καποτα σε πεσμενη ψωλη και να την γαμησετε δυνατα, αλλα στην αρχη ξεκινηστε χαλαρα
Φίλε 3 το βράδυ, μετά από τόσο περπάτημα και μέσα στο σκοτάδι θες να θυμάμαι τι τατουάζ είχε; Χαχαχα, για μένα που δεν μου αρέσουν κι όλας, όλα ζωγραφιές τα λέω.Τι τατουάζ είχε ; Μίλαγε ελληνικά ;
Η Μυρα απο λ73 η ξανθια;;Στο 86α δουλεύει η Μύρα, πρωί μέχρι τις 1400 περίπου
Πήγαινε και θα παραμιλάς από τα κόλπα που θα σου κάνειΓια την Μπιουτι έχω ακούσει από πολλούς καλά λόγια , να την δοκιμάσω αξίζει ? Μια φορά την είχα δεί αλλά δεν μπήκα σε δωμάτιο.
Πολύ καλτιλα.
Τσακάλι περαστικά σιδερένιος...Να'στε καλά παλικάρια μου. Δυστυχώς, έχω αρρωστήσει άσχημα και είμαι με μουρη στο καναβάτσο...
Θα πάω με τον ανιψιο μου αυτές τις μέρες στη Σαμπίνα να τον ξεπαρθενιασει... Θα της δωσω και οδηγίες μια και αυτος δεν θα ξέρει τι να κάνει μαζι της στο δωμάτιο. Ισως μπω και εγω μεσα δωμάτιο να βλεπω.Ειναι 16 χρονων ο ανιψος. Εναλλακτική λυση Μπαρμπορα για κώλο... ακουω προτάσεις σε πμ .Μέσα στο δωμάτιο καί περιμένω Σαμπίνα.. βέργας 7
Έξω στο σαλόνι ήταν κάτι πιτσιρικάδες που περίμεναν τούς φίλους τούς που ήταν δωμάτιο για παρτουζα..
Ήταν τρεις μέσα.... μετά από 5 λεπτά βγαίνει ένας πιτσιρικάς με εμφανή ευχαριστιση...η άλλοι παρέμειναν μέσα στον αγώνα.
Εμείς που ήμαστε ποίο έμπειροι χυστες δεν εντυπωσιάζομαστε.. αλλά η πιτσιρικάδες το ζούν διαφορετικά με Σαμπίνα..τα ρουφηξαι στο δεκάλεπτο καί τά τρία ...
Μπράβο στα παλικάρια...
Εσύ είσαι θεός και ξέρεις καλύτερα..Θα πάω με τον ανιψιο μου αυτές τις μέρες στη Σαμπίνα να τον ξεπαρθενιασει... Θα της δωσω και οδηγίες μια και αυτος δεν θα ξέρει τι να κάνει μαζι της στο δωμάτιο. Ισως μπω και εγω μεσα δωμάτιο να βλεπω.Ειναι 16 χρονων ο ανιψος. Εναλλακτική λυση Μπαρμπορα για κώλο... ακουω προτάσεις σε πμ .
Εχω κανει την ερωτηση ξανα ,ειναι η Μπιουτι που δούλευε Φωκαιας 27 υπογειο μεχρι πριν 1,5 χρονο περιπου,ή προκειται για καποιαν αλλη?Πήγαινε και θα παραμιλάς από τα κόλπα που θα σου κάνει
Άλλη αυτή,μελαχρινή,μιλφ με ωραίο σώμα,καλή μέσα.Η Μυρα απο λ73 η ξανθια;;
Δύο Μπιουτι είχαμε,μια αδύνατη και μια τεράστια, αποκλείεται να τις μπερδέψεις.Εχω κανει την ερωτηση ξανα ,ειναι η Μπιουτι που δούλευε Φωκαιας 27 υπογειο μεχρι πριν 1,5 χρονο περιπου,ή προκειται για καποιαν αλλη?
αδερφε 'οταν λες φουλ και κουλούρι ?Αναζητώντας τη Μίρα στο Φυλής 84 Α, όπως γράφτηκε πρόσφατα,ο κυρ -Βασίλης εκθείαζε τη Ράνια.Στον όροφο η Σόνια που ξάνθυνε πλέον το μαλλί,με φουλ πρόγραμμα και επιθετικό σαλονάρισμα.
Στο Δίδυμου 22 Φωτεινή και Σοφία,γκομενικό γαμήσι τηρουμένων των αναλογιών,η τσατσά τη φώναξε νωρίς αλλά η Σοφία δεν πτοήθηκε και συνεχίσαμε μέχρι να τελειώσω στο στόμα της!