Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 168 άτομα (14 μέλη και 154 επισκέπτες)

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Βέργας 7 ισόγειο, Σαμπρίνα 8/10. Πολύ ωραίο σώμα, μικρό στήθος και κωλαρακι για μπατσες. Λαοθαλασα!!!

Εξηκιου το αριστερά.
Εύα, μάλλον τραβεστί; Πήγε να με φάει...
Εξηκιου 18 δεξιά
Έλλη 3/10, απλά δεν .
Έχω τρελό σκηνικό που επεξε αλλά βαριέμαι να γράψω
Πες ρε μαγκα
Ψοφάμε για gossip ….

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.460
Πόντοι
1.336
Φώκαιας 27 όροφος Νικολέτα
40 άρα μιλφ εκφυλη με μυτονγκα, αδύνατη, αβυζη με καλό κωλη, τα πάντα πλην κώλου. Μου τριβωταν και έπιανε ψωλή

Φώκαιας 27 ισόγειο
Ναταλία, ξανθιά 40αρα μέτριο σώμα, πεσμένο στήθος δυάρι, τα πάντα πλην κώλου 5/10

Ίνα νεαρή 8,5/10, βγάζει καύλα, έχει κωλαρακι υπέροχο, εκφυλη φάτσα, ξανθό καρέ, βυζάκια 1,5

Φώκαιας 25 ισόγειο μάλλον Σάρα και αυτή πολύ δυνατή 7.5 /10 . Μόνο αρνητικά ότι είναι άκωλη και μυρίζει φόλα

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.460
Πόντοι
1.336
Φυλής 61
Δεν άκουσα καλά τι έλεγε ο επιστήμονας.

Αμπέρ;;;;; Λατίνααχαχαχχαχα, μελαχρινή τούμπανο, με βυζάρες σίγουρα 3αρες και κωλαρα. Μάλλον φόλα 7.5/10. Ξέρετε τίποτα για αυτήν;

Σολ;;;;; Λατίνααψαχαχαχ, μελαχρινή με κανονικό σώμα, 1.5 στήθος, καλό κωλαρακι με χαλάρωση στο σώμα παρά το νεαρό της ηλικίας της 6.5/10

Φυλής 84, Εύα, κοτοπουτανο μελαχρινή ,,με βυζάρες 3.5 σε απλό. Καλό σώμα. Φαίνεται φωλαρα!!!!
7/10

Φυλής 86 ισόγειο Ρόζα μελαχρινή λατιναχαχα, 2.5 ψεύτικο βυζί, πολλά τατουάζ, κωλαρα μάλλον φτιαγμένη σε απλό

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Φώκαιας 27 όροφος Νικολέτα
40 άρα μιλφ εκφυλη με μυτονγκα, αδύνατη, αβυζη με καλό κωλη, τα πάντα πλην κώλου. Μου τριβωταν και έπιανε ψωλή

Φώκαιας 27 ισόγειο
Ναταλία, ξανθιά 40αρα μέτριο σώμα, πεσμένο στήθος δυάρι, τα πάντα πλην κώλου 5/10

Ειρηνα* νεαρή(30) 8,5/10, βγάζει καύλα, έχει κωλαρακι υπέροχο, εκφυλη φάτσα, ξανθό καρέ, βυζάκια 1,5

Φώκαιας 25 ισόγειο μάλλον Σάρα και αυτή πολύ δυνατή 7.5 /10 . Μόνο αρνητικά ότι είναι άκωλη και μυρίζει φόλα
Η Σάρα δυστυχώς όσο και να προσπαθεί δεν είναι για πολλά.
Επίσης από τότε που έβαλε δεύτερη φορά σιλικόνη στο στήθος έχει γίνει μυγιαγγιχτη

Παρ όλα αυτά έχει καλή προσωπικότητα.

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.460
Πόντοι
1.336
Φυλής 72 υπόγειο μια τσέχαχχαχαχα, νομίζω κιθάρα. Ο μαλακας ο Τσάτσος μάλλον είναι τραπερ γιατί μόνο μουρμουρουσε. Ψηλή, μελαχρινή αβυζη με καλό σώμα, μέτρια φάτσα αλλά καλό κωλο. 6.5/10

Φωκαίας 7 το κεντρικό.
Αλινα ξανθιά νεαρή, αβυζη ακωλη που κάνει τελειωτικό στο στήθος και στόμα!!!!
5.5/10

Φυλής 66 β
Βικτόρια Ταϊλάνδη.... Κοντή μελαχρινή, είχε κάνει κάπως τα μαλλιά της λες και είναι η Μινι Μάους, αβυζη, όμως προσφέρει ισπανικό...
Μέτριο σώμα αν και γλυκούλα 5.5/10

Φιλιππίδου 11 όροφος. Βέρα, ξανθιά ψηλή μιλφαρα με ωραίο πρόσωπο, 1.5 στήθος, μέτριο κωλο καλό σώμα 5.5/10

Φιλιππίδου 11 ισόγειο το τραβελι με μια πρεζου ή μπεκρου βγαίναν από παρτουζα. Η δεύτερη είναι ξανθιά με ένα βλέμμα στα χαμένα σώμα πολύ μέτριο με μεγάλο πεσμένο στήθος

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.460
Πόντοι
1.336
Η Σάρα δυστυχώς όσο και να προσπαθεί δεν είναι για πολλά.
Επίσης από τότε που έβαλε δεύτερη φορά σιλικόνη στο στήθος έχει γίνει μυγιαγγιχτη

Παρ όλα αυτά έχει καλή προσωπικότητα.
Ειρηνα λέγεται η κοπέλα; Είναι καλή.
Επίσης μπορεί κανείς να γράψει αν αξίζουν οι λατινες στο 61 υπόγειο ή γενικά κάποια;

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Ειρηνα λέγεται η κοπέλα; Είναι καλή.
Επίσης μπορεί κανείς να γράψει αν αξίζουν οι λατινες στο 61 υπόγειο ή γενικά κάποια;
Είχα περάσει μαζί της πιο παλια.
Με το ζόρι μιλάει στο δωμάτιο, έχει καλή συμμετοχή αλλά αυτό που με είχε εντυπωσιάσει ήταν το μοντελισιο σώμα της, φοβερό πραγματικά.
Πολύ εύκολα έμπαινε στην κατηγορία των 160 τουλάχιστον για αυτό.

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.460
Πόντοι
1.336
Είχα περάσει μαζί της πιο παλια.
Με το ζόρι μιλάει στο δωμάτιο, έχει καλή συμμετοχή αλλά αυτό που με είχε εντυπωσιάσει ήταν το μοντελισιο σώμα της, φοβερό πραγματικά.
Πολύ εύκολα έμπαινε στην κατηγορία των 160 τουλάχιστον για αυτό.
Ισχύει είναι κατηγορία call girl

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.332
Πόντοι
2.036
Καλησπέρα, γράφω συνοπτικά για την Αλλοντρα στο Κ27Α, 1η βάρδια, ωραίο σττεγνό /σφιχτό 20χρονο Κολομβιανάκι , ημι-φόλα με πολύ επιτηδευμένο βογγγητό και προσπάθεια να κλέψει παντού, τραβήχτηκς ένω τελείωνα... ήμουν έτοιμος να τα χώσω την τσατσά να φώναξε στα 7 λεπτά αλλά της μίλησα ήρεμα, στο μουνί της βέβαια αλλά τουλάχιστον μην μας περνάν για εντελώς βλάκες.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.460
Πόντοι
1.336
3η βαρδια
Δοκιμη με Αμπερ απο φυλης 61. Λατανια...., μελαχρινη, 25 ετων, κανονικο σωμα με λιγο κοιλιτσα, κωλαρα στα 4 κολαση με τατου δτο αριστερο κωλομερι και γενικα σκορπια τατπθαζ, γλυκοπροσωπακι.
Ασ πουμε περασα 7/10 για απλο προγραμμα. Αν εχω ορεξη θαγραψω κριτικη. Η ουσια ειναι να ειστε ευγενικοι, μην την αφησετε να περασει καποτα σε πεσμενη ψωλη και να την γαμησετε δυνατα, αλλα στην αρχη ξεκινηστε χαλαρα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Καλησπέρα σας ας ας ας.....
Καλώς ήλθατε τε τε τε τε....
Καλή Κυριακή κη κη κη κη...
Να ευχηθώ, σε όλους τους μπουρδελομανεις, τα καυλιά σας πάντα όρθια και με υγεία να γυαλίζουν τα πουτσοκεφαλα στον ήλιο...
Σπαμαρω λίγο, αλλά απευθυνόμενος σε λίγους, ζητώ συγνώμη.
Δωδέκατη πρωινή, Κυριακή και ο στόχος κλείδωσε. Φυλής 109 κάτω, στην Φωτεινή. Την άλλοτε βασίλισσα της πρωινής ζώνης στο Δ27. Μπουρδελακι ήσυχο, ωραίο, απαραλαχτο από την δεκαετία του 90....
Βρίσκω πάρκινγκ στην Πιπινου. Παρκάρω. Κακώς!
Βλέπω το 54 με φωτάκι και τα φίδια ζωνουν την ανωμαλία.
Κάποιο τραβελακι μέσα διψάει για σπέρμα και μπουκάρω. Απροσδιόριστο πλάσμα, στο 1,60 με κολλημένα βυζιά στο θώρακα του, με καλεί να περασω. "Είσαι καυλα" μου λέει, πίσω από τα κάγκελα της εισόδου...
Που είναι ρε τα καυλιαρικα τα τραβελακια, τα ζουμερά, τα πιτσιρίκια? Τιναφτορε?...
Φυλής 109. Κάτω.
Το άλογο Φωτεινή το ξέρετε χρόνια. Κάποιοι με τίτλους "Ανώτερος" και "σπουδαίος" και "σεβαστός", ανακαλύπτουν τώρα την Φωτεινή...
Της ρίξαμε το πανωσηκωμα στο Λβιβ και οι σπουδαίοι την ανακάλυψαν τώρα...
Τέσπα. Μπουκα, για ένα γρήγορο ξεφορτω, περιμένουν τα ανήψια...
Αλλά στο δωμάτιο μέσα, στην κουζίνα δίπλα, ο διάολος με περίμενε...
Τόσο έχω προσπαθησει να απεξαρτηθω! Γιατί?
Στην ντουλάπα, τα πορνοτακουνα κάποιας κορασιδας. Νούμερο 37-38? Δεν ξέρω...
Ζαλίστηκα. Τα χαιδεψα... Δεν θέλω καμία πόρνη. Μέσα στο μπουρδελο, τα πορνοτακουνα δικά μου! Τα πηρα στο κρεβάτι. Φώναξα της γεροντοτσατσας να την στείλει σε 10'...
Γάμησα τα πορνοτακουνα, ρομαντικά, γλυκά... Έχυσα επάνω τους, παντου... Τα μυρισα... Τα έγλειψα μέχρι να καθαρίσουν...
Συγγνώμη...
Γιατί? Πώς έφτασα εδώ κάτω?
Περίμενα γονατιστός την Φωτεινή. Εσφιγγα με τα παπουτσια τα αρχίδια μου όταν μπήκε στο δωμάτιο. Ξαφνιασμένη, με ρωτάει τι θέλω. Με θυμάται. Τα δωράκια δεν ξεχνιουνται....
Την ζητάω να με φτυνει ,ενώ εγώ γαμάω τα πορνοτακουνα και ξαναχυνω σε 1 λεπτό....
Το σάλιο της έχει γευση τσιγάρο και άρωμα. Έχει μοσχοβολησει από τα τσιμπουκια και τα χυσια των αντρών, λίγο πριν...
Σας ευχομαι, να μην πέσετε τόσο χαμηλά. Θα σας καυλώνουν μόνο αλλόκοτα πραγματα...
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!
ξεροχυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!
το ποστ αυτο μου θυμισε νοτες 2007-2008 απο bourdela.com απο μελος ''σπινος''.....
νταξει μεγαλη πορνοσυγκινηση!!!
ευγε πορνε μου!!!!

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!
ξεροχυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!
το ποστ αυτο μου θυμισε νοτες 2007-2008 απο bourdela.com απο μελος ''σπινος''.....
νταξει μεγαλη πορνοσυγκινηση!!!
ευγε πορνε μου!!!!
Το θυμάμαι αυτό το ποστ, ο τύπος αξίζει το ανάλογο Νόμπελ από την διοίκηση του bourdela.com

Με αυτό το κείμενο πρέπει να ξεκινάει την ανάγνωση οποιος νέος εισέρχεται στο site.

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Το θυμάμαι αυτό το ποστ, ο τύπος αξίζει το ανάλογο Νόμπελ από την διοίκηση του bourdela.com

Με αυτό το κείμενο πρέπει να ξεκινάει την ανάγνωση οποιος νέος εισέρχεται στο site.
Να'στε καλά παλικάρια μου. Δυστυχώς, έχω αρρωστήσει άσχημα και είμαι με μουρη στο καναβάτσο...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.511
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Περγάμου 27 κλειστό.

Αλκαμένους 113 & 117 κλειστά.

Ρεμουνδου 20 & 21αρια κλειστά.

Περγάμου 1 ισόγειο Τζέσικα Ταϊλάνδη, απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό 40 ευρώ.

Περγάμου 1 όροφος κλειστό.

Φυλής 136 & 134αρια κλειστά.

Φυλής 109β Ειρήνη ξανθιά μιλφ με πολύ κοντό μαλλί και ένα μικρό κοτσιδάκι πάνω, παχουλη με 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Μαρία ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 109α Βικτόρια, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 105 δεξιά Αμάντα και Μεγκαν, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 105 αριστερά κλειστό.

Αγκυρας 12β Αντριαννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Άγκυρας 12α Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκυρας 9 Ρωξανα και Βαρβάρα, καστανοξανθη κοντή μιλφ μέ μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.511
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Φυλής 54αρια, 56 & 66δ κλειστά.

Φυλής 66α Μαίρη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 δεξιά Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φυλής 72 αριστερά Αντζι (από Φωκαίας 27Β πιο παλιά), απλό πρόγραμμα

Φυλής 74 δεξιά Άννα, με πρωκτικο

Φυλής 74 αριστερά, Μάγια, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59αρια κλειστά.

Φυλής 61 Κρίστι(έγινε ξανθιά) και Αντριαννα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα

Φιλιππιδου 11β Λία, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11α Ναταλί μιλφ , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Βαλέρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Ντιαννα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 65β Χριστίνα Τσεχα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84α κλειστό.

Φυλής 84β ανοιχτή κάτω η πόρτα κλειδωμένη η πάνω.

Φυλής 86α Μύρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 86β Λάουρα, γύρισε από 3η βάρδια πάλι πρωί, έχει παχύνει πολύ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 67 κλειστό.

Φυλής 69α Άννα Ταΐ και Μαρία "Τσεχα" αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 69β Βίκυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Βαλεντίνα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 2 5αρι βυζι, τατουάζ πάνω στο δεξί χέρι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 κλειστά.

Φυλής 71α Νικόλ, απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.511
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο Κατερίνα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 13 ισόγειο & 17α κλειστά.

Φωκαιας 17β Αννα, γύρισε η κορμάρα και μαυρισμένη ειναι ακόμη πιο μουναρα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 19 Κλεοπάτρα , απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 24 κλειστό.

Φωκαιας 25α Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φωκαιας 25β & 27αρια κλειστά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.511
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom