assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.473
- Πόντοι
- 201
Εγώ θα σου πω...Οι υπόλοιπες κοπέλες τι έγιναν? Ειναι κάποια ακόμα στο χώρο?
Ότι έγινε και με τις υπόλοιπες κοπέλες του ΚΩΛΟΥ !!!
Εγώ θα σου πω...Οι υπόλοιπες κοπέλες τι έγιναν? Ειναι κάποια ακόμα στο χώρο?
Δηλαδή?Εγώ θα σου πω...
Ότι έγινε και με τις υπόλοιπες κοπέλες του ΚΩΛΟΥ !!!
Κάνουν παρτούζα μαζί με την Εσμεράλντα καινούρια κοπέλα!!Κάνουν στο Λιοσίων 73 η Φώκαιας 13 παρτουζΑ με 2 ή και τρεις ; (κοπελες)
Trelakos ?? Όταν τις γαμούσε επί χρόνια το κράτος τους αυτές κόλλησαν και δεν το ξεχάσανε και γύρισαν πίσω, βλέπεις τους αρέσει το γαμήσι....Δηλαδή?
Ωραιος, Η εσμεραλντα με ποια ; περιγραφή εσμεραλντας ;Κάνουν παρτούζα μαζί με την Εσμεράλντα καινούρια κοπέλα!!
Χοσέ με Εσμεράλντα , είναι από το Μεξικό οι ποιο παλιοί την ξέρουν....!!Ωραιος, Η εσμεραλντα με ποια ; περιγραφή εσμεραλντας ;
Trelakos ?? Όταν τις γαμούσε επί χρόνια το κράτος τους αυτές κόλλησαν και δεν το ξεχάσανε και γύρισαν πίσω, βλέπεις τους αρέσει το γαμήσι....
Άλλες παντρεύτηκαν , τώρα βέβαια τι θα γαμουν οι δικοί τους εεε που θα έχουν γίνει οι τρύπες τους σαν κουφάρι από αμάξι , τι να πεις
Όπου γής και πατρίς. Ναι καλές ήταν, τουλάχιστον έφυγαν με τις τρύπες τους γεμάτες , έτσι όπως ήρθαν που είχαν γράψει πολλά χιλιόμετρα...έτσι έφυγαν.Πατριδα τους ήταν. Εκει μεγαλωσαν, εκει εχουν τους δικους τους. Οσο για τις τρυπες τους, απλως εξασκηθηκαν φιλε μου. Ηταν ωραιες γυναικες όμως!
περασαμε κα εμει ς καλα όμως. ας ειναι καλα οπου και ναναι.Όπου γής και πατρίς. Ναι καλές ήταν, τουλάχιστον έφυγαν με τις τρύπες τους γεμάτες , έτσι όπως ήρθαν που είχαν γράψει πολλά χιλιόμετρα...έτσι έφυγαν.
Tις γεμματες τρυπες τους, με τα πολλα χιλιομετρα οταν ηρθαν, εμεις καποια ναυαγια τις προσκυνησαμε και τις χιλιογλυψαμε!Όπου γής και πατρίς. Ναι καλές ήταν, τουλάχιστον έφυγαν με τις τρύπες τους γεμάτες , έτσι όπως ήρθαν που είχαν γράψει πολλά χιλιόμετρα...έτσι έφυγαν.
Και μια που ταναφερατε .... Η Μαρία η κοτσιδου κάνει κάνα ελεύθερο τσι η απλό ακόμα;;Μου έκανε εντύπωση που ανακοινώνει απλό.Συνήθως σε αυτες τις ηλικίες παίζει "τα πάντα όλα".Με δωράκι παίζει ελεύθερο τελειωτικό;
κανει αλλα θελει δωρακι....ξυπνησε και αυτη....αργα αλλα ξυπνησεΚαι μια που ταναφερατε .... Η Μαρία η κοτσιδου κάνει κάνα ελεύθερο τσι η απλό ακόμα;;
Το να γλύφεις το μουνί ή τον κώλο μιας πουτάνας είναι η απόλυτη ξεφτίλα!Tις γεμματες τρυπες τους, με τα πολλα χιλιομετρα οταν ηρθαν, εμεις καποια ναυαγια τις προσκυνησαμε και τις χιλιογλυψαμε!
Kαλησπέρα αγαπητέ φίλε παπαρίνε, γενικά ρίχνε μία ματιά στις ενημερώσεις που γράφουν και εδώ και στο συνάδερφο site για την Φυλής - Φωκαίας, η μπιούτη είναι 2η βάρδια λογικά μετά τις 17.00 - 17.30 στο Φυλής 59b (με τα σκαλοπάτια). Κοίτα και τις κριτικές που έχει και μία φωτογραφία με την είσοδο για να το βρεις πιο εύκολα. Καλή συνέχεια.Ξέρετε αν δουλεύει τωρα η μπιουτι και που?