Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (22 μέλη και 225 επισκέπτες)

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Είχα όρεξη για πιπινι και τράβηξα για Σαμπίνα μα ήταν κλειστά.
Μετά Λιοσίων όπου γινόταν αλλαγή βάρδιας και τσουπ σκάνε με ταξί η μιρα η Σολ και η Μαρία Χοσέ και όλο χαρά και χάχανα απέναντι στο ψιλικαντιδικο που περνάνε προμήθειες.
Τραφικινγκ σου λέει ο άλλος.
Πέρασα με την μιρα ,σήμερα είχε και στοματοφιλα και της εγλιψα και το μουνακι.
Μοσχομιριζε μιας και ήμουν ο πρώτος της βάρδιας.
Τα πριζμενα μου αρχιδια άδειασαν για τα καλά
Την Σολ και την Μαρία Χοσε μόνο 3η βάρδια τις βρίσκουμε ;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.108
Πόντοι
19.505
Φυλής 86Β η ξανθιά Λάουρα
Φυλής 86Α η στριπτιζού Μίρα από Περγάμου 1, πετιτ καλλίγραμη μιλφ με τελειωτικό στο στόμα
Φυλής 84Β άλλη μια εντυπωσιακή μιλφάρα, η Στέλλα, ξανθιά με πειραγμένα χείλη, ευγενέστατη, με τελειωτικό στο στόμα και πρωκτικό
Αγκύρας 9 η Ρωξάννη και η Βαρβάρα, αν είναι αυτή μεταγραφή από Λαγουμιτζή, πρόκειται για κοντό ξανθό μιλφ της διπλανής πόρτας, εγώ δεν την είχα ξαναδεί.

Τελευταία τροποποίηση:

dimitriw

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Καλό μεσημέρι σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα, αν γνωρίζει κάποιος, να μου δώσει το τηλέφωνο της Μπιουτη. Είναι, από τις περιγραφές που έχουν γίνει και έχω διαβάσει, αυτό ακριβώς που ψάχνω. Αν πάλι δεν υπάρχει το τηλέφωνο της, θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος μου έστελνε το τηλέφωνο του οίκου που δουλεύει. Δεν είμαι Αθήνα. Όταν θα ανέβω όμως και επειδή θα κάτσω μερικές ώρες, θα ήθελα να κανονίσω ραντεβού μαζί της. Ευχαριστώ προκαταβολικά

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.338
Πόντοι
2.836

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.150
Πόντοι
11.096
Φυλής 86Β η ξανθιά Λάουρα
Φυλής 86Α η στριπτιζού Μίρα από Περγάμου 1, πετιτ καλλίγραμη μιλφ με τελειωτικό στο στόμα
Φυλής 84Β άλλη μια εντυπωσιακή μιλφάρα, η Στέλλα, ξανθιά με πειραγμένα χείλη, ευγενέστατη, με τελειωτικό στο στόμα και πρωκτικό
Αγκύρας 9 η Ρωξάννη και η Βαρβάρα, αν είναι αυτή μεταγραφή από Λαγουμιτζή, πρόκειται για κοντό ξανθό μιλφ της διπλανής πόρτας, εγώ δεν την είχα ξαναδεί.
Αυτή λένε ότι είναι ή μεταγραφή από τό Λαγουμιτζή τώρα με τό όνομα Βαρβάρα αλλά δεν θυμάμαι τουλάχιστον πρόσφατα νά είχε μιλφ κοντή ξανθιά στο μασαζαδικο.

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
245
Πόντοι
21
Παρασίου 36 1ο όροφο έχει μια εμφανίσιμη μιλφ-γκίλφ Μόνικα,οι κριτικές στο μαγαζί είναι 10 χρόνια πριν.Έχει περάσει κανείς πρόσφατα να ενημερώσει;

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.682
Πόντοι
6.555
Παρασίου 36 1ο όροφο έχει μια εμφανίσιμη μιλφ-γκίλφ Μόνικα,οι κριτικές στο μαγαζί είναι 10 χρόνια πριν.Έχει περάσει κανείς πρόσφατα να ενημερώσει;
σταθερη αξια εδω και χρονια...ειναι μια τιμια προταση...δεν θα σου μεινει αξεχαστη αλλα δεν κλαις και τα λεφτα σου..το βασικο ειναι οτι θελει να φυγεις ικανοποιημενος..με (ακριβο) δωρακι ισως σου κανει και ελευθερο (πρεπει να σε ξερει)...το καλο της ειναι στα 4...

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
245
Πόντοι
21
σταθερη αξια εδω και χρονια...ειναι μια τιμια προταση...δεν θα σου μεινει αξεχαστη αλλα δεν κλαις και τα λεφτα σου..το βασικο ειναι οτι θελει να φυγεις ικανοποιημενος..με (ακριβο) δωρακι ισως σου κανει και ελευθερο (πρεπει να σε ξερει)...το καλο της ειναι στα 4...
Μου έκανε εντύπωση που ανακοινώνει απλό.Συνήθως σε αυτες τις ηλικίες παίζει "τα πάντα όλα".Με δωράκι παίζει ελεύθερο τελειωτικό;

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.682
Πόντοι
6.555
Μου έκανε εντύπωση που ανακοινώνει απλό.Συνήθως σε αυτες τις ηλικίες παίζει "τα πάντα όλα".Με δωράκι παίζει ελεύθερο τελειωτικό;
δεν το εχω προσπαθησει...γενικοτερα ειναι της υγιεινης διατροφης και λατρης της ολιστικης διατροφικης συνηθειας...οποτε μαλλον χλωμο το τελειωτικο....αλλα ποτε δεν ξερεις...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.162
Πόντοι
9.846
Σε διπλανο νημα...... Χαχαχαχα!!!! ....τι να του πεις τώρα αυτουνου;;; Ότι της έχουμε γαμησει το γκροβερ όλοι εδώ μέσα και της έχουμε χυσει το στομα με 20€;;;
IMG_20230825_180258.jpg

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
245
Πόντοι
21
δεν το εχω προσπαθησει...γενικοτερα ειναι της υγιεινης διατροφης και λατρης της ολιστικης διατροφικης συνηθειας...οποτε μαλλον χλωμο το τελειωτικο....αλλα ποτε δεν ξερεις...
Ευχαριστώ για την απάντηση.Θα περάσω απλό κοσαρι γιατί μου έκανε κλικ.Δεν θα χρυσωνουμε και τις θείες.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.341
Πόντοι
216
Πριν δύο τρία χρόνια την είχα δει στο δρόμο την Άννα ιλονα με ένα σορτσάκι καυτό και ένα τοπακι από πάνω στην περιοχή του Κολόνου αλλά δεν μπόρεσα να μιλήσω γιατί ήμουνα με γκόμενα.περιτο να σας πω της πεσανε τα σαγόνια της κοπελας....φανταστείτε τα δικά μου..Εντωμεταξυ είχε πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ απλή ήταν,ούτε βαμμένη ούτε τίποτα..
Οι υπόλοιπες κοπέλες τι έγιναν? Ειναι κάποια ακόμα στο χώρο?

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Μάγκες έχουμε κάπου κριτική για την Μαρία Χοσέ;

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Κάνουν στο Λιοσίων 73 η Φώκαιας 13 παρτουζΑ με 2 ή και τρεις ; (κοπελες)

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.519
Πόντοι
201
Trelakos ?? Όταν τις γαμούσε επί χρόνια το κράτος τους αυτές κόλλησαν και δεν το ξεχάσανε και γύρισαν πίσω, βλέπεις τους αρέσει το γαμήσι....
Άλλες παντρεύτηκαν , τώρα βέβαια τι θα γαμουν οι δικοί τους εεε που θα έχουν γίνει οι τρύπες τους σαν κουφάρι από αμάξι , τι να πεις.

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.519
Πόντοι
201
Ωραιος, Η εσμεραλντα με ποια ; περιγραφή εσμεραλντας ;
Χοσέ με Εσμεράλντα , είναι από το Μεξικό οι ποιο παλιοί την ξέρουν....!!
Έχει ένα θεματάκι με τα μάτια της δεν βλέπει.... οπότε πρόσεχε μην σου φορέσει την καπότα στο πάνω κεφάλι.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Zeton
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom