Την Σολ και την Μαρία Χοσε μόνο 3η βάρδια τις βρίσκουμε ;Είχα όρεξη για πιπινι και τράβηξα για Σαμπίνα μα ήταν κλειστά.
Μετά Λιοσίων όπου γινόταν αλλαγή βάρδιας και τσουπ σκάνε με ταξί η μιρα η Σολ και η Μαρία Χοσέ και όλο χαρά και χάχανα απέναντι στο ψιλικαντιδικο που περνάνε προμήθειες.
Τραφικινγκ σου λέει ο άλλος.
Πέρασα με την μιρα ,σήμερα είχε και στοματοφιλα και της εγλιψα και το μουνακι.
Μοσχομιριζε μιας και ήμουν ο πρώτος της βάρδιας.
Τα πριζμενα μου αρχιδια άδειασαν για τα καλά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.108
- Πόντοι
- 19.505
Φυλής 86Β η ξανθιά Λάουρα
Φυλής 86Α η στριπτιζού Μίρα από Περγάμου 1, πετιτ καλλίγραμη μιλφ με τελειωτικό στο στόμα
Φυλής 84Β άλλη μια εντυπωσιακή μιλφάρα, η Στέλλα, ξανθιά με πειραγμένα χείλη, ευγενέστατη, με τελειωτικό στο στόμα και πρωκτικό
Αγκύρας 9 η Ρωξάννη και η Βαρβάρα, αν είναι αυτή μεταγραφή από Λαγουμιτζή, πρόκειται για κοντό ξανθό μιλφ της διπλανής πόρτας, εγώ δεν την είχα ξαναδεί.
Φυλής 86Α η στριπτιζού Μίρα από Περγάμου 1, πετιτ καλλίγραμη μιλφ με τελειωτικό στο στόμα
Φυλής 84Β άλλη μια εντυπωσιακή μιλφάρα, η Στέλλα, ξανθιά με πειραγμένα χείλη, ευγενέστατη, με τελειωτικό στο στόμα και πρωκτικό
Αγκύρας 9 η Ρωξάννη και η Βαρβάρα, αν είναι αυτή μεταγραφή από Λαγουμιτζή, πρόκειται για κοντό ξανθό μιλφ της διπλανής πόρτας, εγώ δεν την είχα ξαναδεί.
Τελευταία τροποποίηση:
Καλό μεσημέρι σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα, αν γνωρίζει κάποιος, να μου δώσει το τηλέφωνο της Μπιουτη. Είναι, από τις περιγραφές που έχουν γίνει και έχω διαβάσει, αυτό ακριβώς που ψάχνω. Αν πάλι δεν υπάρχει το τηλέφωνο της, θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος μου έστελνε το τηλέφωνο του οίκου που δουλεύει. Δεν είμαι Αθήνα. Όταν θα ανέβω όμως και επειδή θα κάτσω μερικές ώρες, θα ήθελα να κανονίσω ραντεβού μαζί της. Ευχαριστώ προκαταβολικά
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.338
- Πόντοι
- 2.836
Παιζουν και πρωινη,αιναι αναλογα τις βαρδιες και στα 3καταστηματα της σειρας, και της Φώκαια 13.Την Σολ και την Μαρία Χοσε μόνο 3η βάρδια τις βρίσκουμε ;
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.150
- Πόντοι
- 11.096
Αυτή λένε ότι είναι ή μεταγραφή από τό Λαγουμιτζή τώρα με τό όνομα Βαρβάρα αλλά δεν θυμάμαι τουλάχιστον πρόσφατα νά είχε μιλφ κοντή ξανθιά στο μασαζαδικο.Φυλής 86Β η ξανθιά Λάουρα
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.682
- Πόντοι
- 6.555
σταθερη αξια εδω και χρονια...ειναι μια τιμια προταση...δεν θα σου μεινει αξεχαστη αλλα δεν κλαις και τα λεφτα σου..το βασικο ειναι οτι θελει να φυγεις ικανοποιημενος..με (ακριβο) δωρακι ισως σου κανει και ελευθερο (πρεπει να σε ξερει)...το καλο της ειναι στα 4...Παρασίου 36 1ο όροφο έχει μια εμφανίσιμη μιλφ-γκίλφ Μόνικα,οι κριτικές στο μαγαζί είναι 10 χρόνια πριν.Έχει περάσει κανείς πρόσφατα να ενημερώσει;
Μου έκανε εντύπωση που ανακοινώνει απλό.Συνήθως σε αυτες τις ηλικίες παίζει "τα πάντα όλα".Με δωράκι παίζει ελεύθερο τελειωτικό;σταθερη αξια εδω και χρονια...ειναι μια τιμια προταση...δεν θα σου μεινει αξεχαστη αλλα δεν κλαις και τα λεφτα σου..το βασικο ειναι οτι θελει να φυγεις ικανοποιημενος..με (ακριβο) δωρακι ισως σου κανει και ελευθερο (πρεπει να σε ξερει)...το καλο της ειναι στα 4...
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.682
- Πόντοι
- 6.555
δεν το εχω προσπαθησει...γενικοτερα ειναι της υγιεινης διατροφης και λατρης της ολιστικης διατροφικης συνηθειας...οποτε μαλλον χλωμο το τελειωτικο....αλλα ποτε δεν ξερεις...Μου έκανε εντύπωση που ανακοινώνει απλό.Συνήθως σε αυτες τις ηλικίες παίζει "τα πάντα όλα".Με δωράκι παίζει ελεύθερο τελειωτικό;
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.162
- Πόντοι
- 9.846
Σε διπλανο νημα...... Χαχαχαχα!!!! ....τι να του πεις τώρα αυτουνου;;; Ότι της έχουμε γαμησει το γκροβερ όλοι εδώ μέσα και της έχουμε χυσει το στομα με 20€;;;
Ευχαριστώ για την απάντηση.Θα περάσω απλό κοσαρι γιατί μου έκανε κλικ.Δεν θα χρυσωνουμε και τις θείες.δεν το εχω προσπαθησει...γενικοτερα ειναι της υγιεινης διατροφης και λατρης της ολιστικης διατροφικης συνηθειας...οποτε μαλλον χλωμο το τελειωτικο....αλλα ποτε δεν ξερεις...
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.341
- Πόντοι
- 216
Οι υπόλοιπες κοπέλες τι έγιναν? Ειναι κάποια ακόμα στο χώρο?Πριν δύο τρία χρόνια την είχα δει στο δρόμο την Άννα ιλονα με ένα σορτσάκι καυτό και ένα τοπακι από πάνω στην περιοχή του Κολόνου αλλά δεν μπόρεσα να μιλήσω γιατί ήμουνα με γκόμενα.περιτο να σας πω της πεσανε τα σαγόνια της κοπελας....φανταστείτε τα δικά μου..Εντωμεταξυ είχε πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ απλή ήταν,ούτε βαμμένη ούτε τίποτα..
assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.519
- Πόντοι
- 201
Εγώ θα σου πω...Οι υπόλοιπες κοπέλες τι έγιναν? Ειναι κάποια ακόμα στο χώρο?
Ότι έγινε και με τις υπόλοιπες κοπέλες του ΚΩΛΟΥ !!!
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.341
- Πόντοι
- 216
Δηλαδή?Εγώ θα σου πω...
Ότι έγινε και με τις υπόλοιπες κοπέλες του ΚΩΛΟΥ !!!
assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.519
- Πόντοι
- 201
Κάνουν παρτούζα μαζί με την Εσμεράλντα καινούρια κοπέλα!!Κάνουν στο Λιοσίων 73 η Φώκαιας 13 παρτουζΑ με 2 ή και τρεις ; (κοπελες)
assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.519
- Πόντοι
- 201
Trelakos ?? Όταν τις γαμούσε επί χρόνια το κράτος τους αυτές κόλλησαν και δεν το ξεχάσανε και γύρισαν πίσω, βλέπεις τους αρέσει το γαμήσι....Δηλαδή?
Άλλες παντρεύτηκαν , τώρα βέβαια τι θα γαμουν οι δικοί τους εεε που θα έχουν γίνει οι τρύπες τους σαν κουφάρι από αμάξι , τι να πεις.
Ωραιος, Η εσμεραλντα με ποια ; περιγραφή εσμεραλντας ;Κάνουν παρτούζα μαζί με την Εσμεράλντα καινούρια κοπέλα!!
assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.519
- Πόντοι
- 201
Χοσέ με Εσμεράλντα , είναι από το Μεξικό οι ποιο παλιοί την ξέρουν....!!Ωραιος, Η εσμεραλντα με ποια ; περιγραφή εσμεραλντας ;
Έχει ένα θεματάκι με τα μάτια της δεν βλέπει.... οπότε πρόσεχε μην σου φορέσει την καπότα στο πάνω κεφάλι.
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K