Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 347 άτομα (35 μέλη και 312 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Έλλης 3 Ειρήνη και Κατερίνα ξανθοκαστανη γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρή με 2αρι βυζι,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 7αρια & 8α κλειστά.

Διδύμου 8β Βερονικα και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδύμου 16, 18αρια & 20 κλειστά.

Διδύμου 22 ισόγειο Συλβια, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 22 όροφος κλειστό.

Διδυμου 27 Βικτόρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, μετά τις 1200 θα έρθει και η Τάνια.

Αλκιβιάδου 16α & 16β κλειστά.

Αλκιβιάδου 16γ Ειρήνη , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Έλλης 3 Ειρήνη και Κατερίνα ξανθοκαστανη γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρή με 2αρι βυζι,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 7αρια & 8α κλειστά.

Διδύμου 8β Βερονικα και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδύμου 16, 18αρια & 20 κλειστά.

Διδύμου 22 ισόγειο Συλβια, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 22 όροφος κλειστό.

Διδυμου 27 Βικτόρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, μετά τις 1200 θα έρθει και η Τάνια.

Αλκιβιάδου 16α & 16β κλειστά.

Αλκιβιάδου 16γ Ειρήνη , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδυμου 27 τώρα, ΚΛΕΙΣΤΌ...
επίσης Φυλής 200 η μιλφαρα Μπετυ κανονικά στη θέση της, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Λατινικό στυλιαρι τώρα στο Κολωνου27 ναός, Αντριολα..καπως έτσι, κωλαρακι που το πιάνεις με ένα χέρι, οποίοι γουστάρετε στεγνά σουραβλια σπευσατε..
Μπέλλα Ανναμπελα ζουμερη μουναρα γελαστή έξω ξυνή μέσα πλέον στο Ιάσωνος 37α
Ετιμηθικε λόγω γούστου!!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Μπαρμπόρα πότε επιστρέφει?
Αν ξέρει κάποιος..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
για τη Τανια δεν ισχύει λείπει ,ειχε μείνει από πιο παλιά ενημέρωση, επίσης ο οίκος λίγο μετά την ενημέρωση που έκανα έκλεισε, όπως επίσης το Φυλής 86α και το Φυλής 74 δεξιά

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Να'στε καλά παλικάρια μου. Δυστυχώς, έχω αρρωστήσει άσχημα και είμαι με μουρη στο καναβάτσο...
Να έχεις Ψυχή!!!
Θα τον κερδίσεις τον Πουστη.
Είσαι "Άρχοντας" και αυτό έχει γράψει για πάντα!!!
Είμαστε όλοι μαζί σου!!!

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
συνέχεια live επιγραμματικα

Φυλής 54αρια, 56 & 66δ κλειστά.

Φυλής 66α Μαίρη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 δεξιά Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φυλής 72 αριστερά Αντζι (από Φωκαίας 27Β πιο παλιά), απλό πρόγραμμα

Φυλής 74 δεξιά Άννα, με πρωκτικο

Φυλής 74 αριστερά, Μάγια, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59αρια κλειστά.

Φυλής 61 Κρίστι(έγινε ξανθιά) και Αντριαννα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα

Φιλιππιδου 11β Λία, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11α Ναταλί μιλφ , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Βαλέρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Ντιαννα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 65β Χριστίνα Τσεχα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84α κλειστό.

Φυλής 84β ανοιχτή κάτω η πόρτα κλειδωμένη η πάνω.

Φυλής 86α Μύρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 86β Λάουρα, γύρισε από 3η βάρδια πάλι πρωί, έχει παχύνει πολύ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 67 κλειστό.

Φυλής 69α Άννα Ταΐ και Μαρία "Τσεχα" αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 69β Βίκυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Βαλεντίνα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 2 5αρι βυζι, τατουάζ πάνω στο δεξί χέρι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 κλειστά.

Φυλής 71α Νικόλ, απλό πρόγραμμα.
Η Αντζυ με το σφιχτο μπουτοκωλι:smiling-face-with-heart-eyes::kneel: που εκανε την 1η της εμφανιση στο Φυλ86Κατω πριν απο 11μηνες περιπου??:think:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Κατεβηκα κατα τις 11 στο λ73,στον οροφο ηταν η εμμυ στο δωματιο και μου συστηθηκε μια ομορφη κοπελα η Μαριανα,ωραιο σωμα μελαχροινη με 1μισαρι στηθος σε απλο προγραμμα γρι απο ελληνικα και με αγχος στο σαλονι.Στο ισογειο ηταν η εβα με ωραιες καμπυλες λευκη καθαρη επιδερμιδα με ελευθ.στοματικο,την εθεσα στα υποψιν μου αρκετα ομορφη.
Επισης και μια πολυ αδυνατη μαρια-ζοσε στα ορια του καχεκτικου θα ελεγα μου φανηκε, με χαλια χαμογελο μικρο στηθος....τελικα εμεινα αχυστος γυρισα σπιτι τσαμπα τη βολτα.

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Κατεβηκα κατα τις 11 στο λ73,στον οροφο ηταν η εμμυ στο δωματιο και μου συστηθηκε μια ομορφη κοπελα η Μαριανα,ωραιο σωμα μελαχροινη με 1μισαρι στηθος σε απλο προγραμμα γρι απο ελληνικα και με αγχος στο σαλονι.Στο ισογειο ηταν η εβα με ωραιες καμπυλες λευκη καθαρη επιδερμιδα με ελευθ.στοματικο,την εθεσα στα υποψιν μου αρκετα ομορφη.
Επισης και μια πολυ αδυνατη μαρια-ζοσε στα ορια του καχεκτικου θα ελεγα μου φανηκε, με χαλια χαμογελο μικρο στηθος....τελικα εμεινα αχυστος γυρισα σπιτι τσαμπα τη βολτα.
Δεν πέρασες με καμία ;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Βέργας 3 είχε Ελένη, Ντιάνα και μια αδιάφορη μελαχρινή το μεσημέρι... πήγα και με τις δύο πρώτες ξεχωριστά γιατί
με την Ντιάνα που διάλεξα αρχικά κόντεψα να την βαρέσω μα το θεό τόσο πολύ
με νευριάσε! πίπα χάλια μονότονη , πισωκολλητό δεν άντεχε καθόλου όλο "σλόου πλιζ" μου έλεγε στήσιμο χάλια όλο
έβριζε χαμηλόφωνα στα ρώσικα με ξινή φάτσα και είχε βάλει και έναν τόνο κρέμα.. χτυπάει η τσατσά στο 10λεπτο ακριβώς και τινάζεται σαν να την χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και μου λέει "εντ οφ τάιμ μπάι μπάι" και με άφησε άχυστο προφανώς! στα καπάκια φώναξα την Ελένη απλά για να μου κάνει τσιμπούκι και να τη χύσω στις βυζάρες της, μέρα
με τη νύχτα οι δύο μεγαλοκοπέλες αλλα γενικά
ΜΑΥΡΟΟΟ

afghteg345t

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες ξέρει κανείς που βρίσκεται η χαγιάτ από Λιοσίων?

Edward Elric xxiii

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
0
Μάγκες έχουμε κάπου κριτική για την Μαρία Χοσέ;
την είχα πάρει πριν λίγες μέρες στην Σπύρου Πάτση στην πρωινή βάρδια, λόγο εμφανίσεις γιατί με λατινες δεν περνάω καλά, δεν καταλαβαίνει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά η κάνει πως δεν καταλαβαίνει, το ελεύθερο στοματικό ανακοινώθηκε στα 30 και μέσα προσπάθησε να το αποφύγει, δεν αντέχει στο πολύ δυνατό και δεν στήνεται καλά,

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom