fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.927
- Πόντοι
- 431
Σαν τι να πει πόρνε μου; 40€ θέλει, τη στιγμή που εκεί τριγύρω υπάρχουν άλλες 15-20 στο εικοσάρικο..Η Τζέσικα στο Περγάμου λέει τίποτα?
Σαν τι να πει πόρνε μου; 40€ θέλει, τη στιγμή που εκεί τριγύρω υπάρχουν άλλες 15-20 στο εικοσάρικο..Η Τζέσικα στο Περγάμου λέει τίποτα?
Θέλεις και εσύ να δούν χαρά τα σκέλια σου.Μπαρμπόρα πότε επιστρέφει?
Αν ξέρει κάποιος..
για τη Τανια δεν ισχύει λείπει ,ειχε μείνει από πιο παλιά ενημέρωση, επίσης ο οίκος λίγο μετά την ενημέρωση που έκανα έκλεισε, όπως επίσης το Φυλής 86α και το Φυλής 74 δεξιάΔιδυμου 27 Βικτόρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, μετά τις 1200 θα έρθει και η Τάνια.
Να έχεις Ψυχή!!!Να'στε καλά παλικάρια μου. Δυστυχώς, έχω αρρωστήσει άσχημα και είμαι με μουρη στο καναβάτσο...
Η Αντζυ με το σφιχτο μπουτοκωλι που εκανε την 1η της εμφανιση στο Φυλ86Κατω πριν απο 11μηνες περιπου??συνέχεια live επιγραμματικα
Φυλής 54αρια, 56 & 66δ κλειστά.
Φυλής 66α Μαίρη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72 δεξιά Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φυλής 72 αριστερά Αντζι (από Φωκαίας 27Β πιο παλιά), απλό πρόγραμμα
Φυλής 74 δεξιά Άννα, με πρωκτικο
Φυλής 74 αριστερά, Μάγια, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59αρια κλειστά.
Φυλής 61 Κρίστι(έγινε ξανθιά) και Αντριαννα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα
Φιλιππιδου 11β Λία, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.
Φιλιππιδου 11α Ναταλί μιλφ , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Βαλέρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65α Ντιαννα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 65β Χριστίνα Τσεχα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 84α κλειστό.
Φυλής 84β ανοιχτή κάτω η πόρτα κλειδωμένη η πάνω.
Φυλής 86α Μύρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 86β Λάουρα, γύρισε από 3η βάρδια πάλι πρωί, έχει παχύνει πολύ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 67 κλειστό.
Φυλής 69α Άννα Ταΐ και Μαρία "Τσεχα" αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.
Φυλής 69β Βίκυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Βαλεντίνα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 2 5αρι βυζι, τατουάζ πάνω στο δεξί χέρι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71 κλειστά.
Φυλής 71α Νικόλ, απλό πρόγραμμα.
Δεν πέρασες με καμία ;Κατεβηκα κατα τις 11 στο λ73,στον οροφο ηταν η εμμυ στο δωματιο και μου συστηθηκε μια ομορφη κοπελα η Μαριανα,ωραιο σωμα μελαχροινη με 1μισαρι στηθος σε απλο προγραμμα γρι απο ελληνικα και με αγχος στο σαλονι.Στο ισογειο ηταν η εβα με ωραιες καμπυλες λευκη καθαρη επιδερμιδα με ελευθ.στοματικο,την εθεσα στα υποψιν μου αρκετα ομορφη.
Επισης και μια πολυ αδυνατη μαρια-ζοσε στα ορια του καχεκτικου θα ελεγα μου φανηκε, με χαλια χαμογελο μικρο στηθος....τελικα εμεινα αχυστος γυρισα σπιτι τσαμπα τη βολτα.
Οχι δεν μου βγηκε,γενικα παω στην αρχη βαρδιας σμρ ειδα 2 μεσηλικες στο σαλονι και την ειδα κατακουζινοςΔεν πέρασες με καμία ;
Και είναι και σαν γιουβαρλάκι....Σαν τι να πει πόρνε μου; 40€ θέλει, τη στιγμή που εκεί τριγύρω υπάρχουν άλλες 15-20 στο εικοσάρικο..
την είχα πάρει πριν λίγες μέρες στην Σπύρου Πάτση στην πρωινή βάρδια, λόγο εμφανίσεις γιατί με λατινες δεν περνάω καλά, δεν καταλαβαίνει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά η κάνει πως δεν καταλαβαίνει, το ελεύθερο στοματικό ανακοινώθηκε στα 30 και μέσα προσπάθησε να το αποφύγει, δεν αντέχει στο πολύ δυνατό και δεν στήνεται καλά,Μάγκες έχουμε κάπου κριτική για την Μαρία Χοσέ;
Αυτό ή Τρίκαλα ή Σέρρες θα είναι
Επιθετικό μάρκετινγκ
Στο 86α δουλεύει η Μύρα, πρωί μέχρι τις 1400 περίπουΑναζητώντας τη Μίρα στο Φυλής 84 Α, όπως γράφτηκε πρόσφατα,ο κυρ -Βασίλης εκθείαζε τη Ράνια.Στον όροφο η Σόνια που ξάνθυνε πλέον το μαλλί,με φουλ πρόγραμμα και επιθετικό σαλονάρισμα.
Στο Δίδυμου 22 Φωτεινή και Σοφία,γκομενικό γαμήσι τηρουμένων των αναλογιών,η τσατσά τη φώναξε νωρίς αλλά η Σοφία δεν πτοήθηκε και συνεχίσαμε μέχρι να τελειώσω στο στόμα της!
3η βαρδια
Δοκιμη με Αμπερ απο φυλης 61. Λατανια...., μελαχρινη, 25 ετων, κανονικο σωμα με λιγο κοιλιτσα, κωλαρα στα 4 κολαση με τατου δτο αριστερο κωλομερι και γενικα σκορπια τατπθαζ, γλυκοπροσωπακι.
Ασ πουμε περασα 7/10 για απλο προγραμμα. Αν εχω ορεξη θαγραψω κριτικη. Η ουσια ειναι να ειστε ευγενικοι, μην την αφησετε να περασει καποτα σε πεσμενη ψωλη και να την γαμησετε δυνατα, αλλα στην αρχη ξεκινη
Τι τατουάζ είχε ; Μίλαγε ελληνικά ;3η βαρδια
Δοκιμη με Αμπερ απο φυλης 61. Λατανια...., μελαχρινη, 25 ετων, κανονικο σωμα με λιγο κοιλιτσα, κωλαρα στα 4 κολαση με τατου δτο αριστερο κωλομερι και γενικα σκορπια τατπθαζ, γλυκοπροσωπακι.
Ασ πουμε περασα 7/10 για απλο προγραμμα. Αν εχω ορεξη θαγραψω κριτικη. Η ουσια ειναι να ειστε ευγενικοι, μην την αφησετε να περασει καποτα σε πεσμενη ψωλη και να την γαμησετε δυνατα, αλλα στην αρχη ξεκινηστε χαλαρα