You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Σαμπίνα πιάνει 23:00 της περισσότερες φορές.. σπάνια 19:00
Edward Elric xxiii
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
αδερφέ τι πρόγραμμα κάνει η Ιρίνα ?Αρχή απογευματινής βάρδιας στο φωκαίσς 27 σκαλακια παρουσίασε 2 απο ρωσια λεει η μία είναι μια καλοδιατηρημενη μιλφ Ναταλι όχι η γνωστή του υπογείου .
Η άλλη αρκετα πιο νεαρή Ιρίνα σα χορεύτρια αψογο κορμί κωλος ποιημα πρόσωπο μπριγιάν απλά λίγο στημένο στην παρουσίαση σαν να δινε εξετάσεις για δραματική σχολή επιτροπη κι έτσι. Πάντως αξιοπρόσεκτη παρουσία.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 164
- Like
- 20.787
- Πόντοι
- 32.478
Δεν παρεξηγουμαι γιατί δεν πέρασα μαζί της ούτε βγήκα να την παινέψω. Δεν μου απάντησες όμως ποιες έχουν ομορφότερο πρόσωπο στο Μεταξουργείο.Μα δεν κάνουμε συγκρίσεις, η κοπέλα που ανέφερες πρόκειται για ναυάγιο, ψυχικά και εμφανισιακά εντελώς αντικειμενικά...
Χωρίς παρεξήγηση στις προτιμήσεις σου.
Φιλε μου δεν πήρα καν χαμπαρι κι αν ειπε κάτι η τσατσα, κοίταζα αλλούΤο στυλ παντως σε απλό πάει.αδερφέ τι πρόγραμμα κάνει η Ιρίνα ?
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.247
- Πόντοι
- 10.336
Στο Κ45 στο βαθος, το απογευμα δουλευει μια γεματουλα με βυζαρες, Βικυ λεγεται, σαν βραζιλιανα παρουσιαστηκε (αλλα οποιος θελει το πιστευει αυτο), μιλαει καλα ελληνικα και μεσα γαμιεται χωρις βιασυνες ή παρατραγουδα, οι βυζολατρες αξιζει να πανε μια βολτα να τσεκαρουν, βυζι 4αρι με ανταποκρισιμη ρωγα σταφυλι, καστανομαυρομαλλα με ελαφρα σκουροχρωμο γεματο κορμι (χοντρουλα), την βυζαξα για πολλη ωρα και χορτασα. Ε γαμησα και λιγακι ετσι για την γευση. Τιμια συνολικα και καθαρη.
ασε, πηγα κατω στην βαλεντινα, προσπαθουσα να την γαμησω και μας ανοιγε την πορτα το αλλο το ζωον για να μας μιλησει
ο τσατσος που φερνει λιγο σε δροσερο καγκουροτζανκι το χαβα του, η αλλη δεν σταματησε να ουρλιαζει εξω απτην πορτα, δεν γινοταν δουλεια ετσι... τελικα ευτυχως που τα πηρε στο στομα η δικια μας η ντρηχο και εφυγα αδειος απο σπερμα σωματικα και γεματος πνευματικα απο την καλτιλα που εζησα. σαν να προσπαθεις να γαμησεις την μανα και να σας ενοχλει το παιδακι της ενα πραγμα
δεν ανεβαζω κριτικη, αν και θα γελαγατε πολυ με το σκηνικο. Ας το προσπερασουμε μην μας γινει συνηθειο
Ιάσονος 30 όροφο η Τικ Τοκερ εμφανίστηκε φευγαλέα στην πόρτα ντυμένη με παντελονα πολύχρωμη και ασορτί πουκάμισο ανοιχτό και μου λέει παμε;; μπαίνοντας κατευθείαν στο κουζινάκι. Που να πάμε της λέω όταν εμφανίστηκε κανονικά. Στράβωσε και μου λέει, καλά καλά καλά αν δεν περάσεις φύγε γιατί έχω δουλειά. Αν και εμφανίσημη δεν περνούσα ούτε τσάμπα γιατί μου φάνηκε βαρεμένη. Παρακαλούσε τον πακι να την τραβήξει βίντεο να το ανεβάσει Τικ Τοκ. Άφησα το όμορφο Πακιστανό να την γαμήσει και πολύ της πέφτει.
ασε, πηγα κατω στην βαλεντινα, προσπαθουσα να την γαμησω και μας ανοιγε την πορτα το αλλο το ζωον για να μας μιλησει
ο τσατσος που φερνει λιγο σε δροσερο καγκουροτζανκι το χαβα του, η αλλη δεν σταματησε να ουρλιαζει εξω απτην πορτα, δεν γινοταν δουλεια ετσι... τελικα ευτυχως που τα πηρε στο στομα η δικια μας η ντρηχο και εφυγα αδειος απο σπερμα σωματικα και γεματος πνευματικα απο την καλτιλα που εζησα. σαν να προσπαθεις να γαμησεις την μανα και να σας ενοχλει το παιδακι της ενα πραγμα
δεν ανεβαζω κριτικη, αν και θα γελαγατε πολυ με το σκηνικο. Ας το προσπερασουμε μην μας γινει συνηθειο
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 66
- Like
- 21.391
- Πόντοι
- 13.636
Λαϊκή Απαίτηση για Κριτική!!!Στο Κ45 στο βαθος, το απογευμα δουλευει μια γεματουλα με βυζαρες, Βικυ λεγεται, σαν βραζιλιανα παρουσιαστηκε (αλλα οποιος θελει το πιστευει αυτο), μιλαει καλα ελληνικα και μεσα γαμιεται χωρις βιασυνες ή παρατραγουδα, οι βυζολατρες αξιζει να πανε μια βολτα να τσεκαρουν, βυζι 4αρι με ανταποκρισιμη ρωγα σταφυλι, καστανομαυρομαλλα με ελαφρα σκουροχρωμο γεματο κορμι (χοντρουλα), την βυζαξα για πολλη ωρα και χορτασα. Ε γαμησα και λιγακι ετσι για την γευση. Τιμια συνολικα και καθαρη.
Οψιμος ιμπρεσιονιστικός Υπερμπουρδελορεαλισμός, ζωγραφίζειςΗ Αντζυ με το σφιχτο μπουτοκωλι που εκανε την 1η της εμφανιση στο Φυλ86Κατω πριν απο 11μηνες περιπου??
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Καλύτερα το 10ευρω να το φάω σε σουβλάκια φίλε..μιλάμε για ότι χειρότερο...Ιάσονος 30 όροφο η Τικ Τοκερ εμφανίστηκε φευγαλέα στην πόρτα ντυμένη με παντελονα πολύχρωμη και ασορτί πουκάμισο ανοιχτό και μου λέει παμε;; μπαίνοντας κατευθείαν στο κουζινάκι. Που να πάμε της λέω όταν εμφανίστηκε κανονικά. Στράβωσε και μου λέει, καλά καλά καλά αν δεν περάσεις φύγε γιατί έχω δουλειά. Αν και εμφανίσημη δεν περνούσα ούτε τσάμπα γιατί μου φάνηκε βαρεμένη. Παρακαλούσε τον πακι να την τραβήξει βίντεο να το ανεβάσει Τικ Τοκ. Άφησα το όμορφο Πακιστανό να την γαμήσει και πολύ της πέφτει.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.069
- Πόντοι
- 3.246
Επίσκεψη στη Μίρα φωκαίας 13 υπόγα
αργά το απόγευμα με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Η κοπέλα το τιμάει το 20ρικο και τολμώ
να πω
πως όλη η συμπεριφορά της δείχνει οτι γουστάρει αυτό
που κάνει και γενικά "το χει" με το
μπουρδέλινγκ! Εννοείται οτι είχε συνεχόμενα δωμάτια καθώς για όποια μαθευτεί οτι αποδίδει μετά δεν κλείνει μπούτι... Γενικά δουλεύει 5-12 το βράδυ απ ότι μου είπε και ενημερωτικά να πω οτι μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Επισυνάπτω φωτό κοπέλας από glamour που της μοιάζει αρκετά αλλά στο ξανθό ανοιχτό
αργά το απόγευμα με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Η κοπέλα το τιμάει το 20ρικο και τολμώ
να πω
μπουρδέλινγκ! Εννοείται οτι είχε συνεχόμενα δωμάτια καθώς για όποια μαθευτεί οτι αποδίδει μετά δεν κλείνει μπούτι... Γενικά δουλεύει 5-12 το βράδυ απ ότι μου είπε και ενημερωτικά να πω οτι μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Επισυνάπτω φωτό κοπέλας από glamour που της μοιάζει αρκετά αλλά στο ξανθό ανοιχτό
Συνημμένα
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.914
- Πόντοι
- 3.886
Ακραίο μωράκιΕπίσκεψη στη Μίρα φωκαίας 13 υπόγα
να πω
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 66
- Like
- 21.391
- Πόντοι
- 13.636
Τι ακραίο ακριβώς σου έκανε δηλαδή?Ακραίο μωράκι
Εάν δεν θέλεις εδώ και σε p. m.
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Παιδιά η τζεσικα από φυλης 59 λέει τίποτα; Ειδα ωραία βυζαρα αλλά δεν μπήκα και το σκέφτομαι
Mystic Mac
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2019
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Καλημερα συναγωνιστές
Έχουμε κανένα νέο από πρωινη βάρδια σε Φυλής, Φωκαίας κτλ;
Έχουμε κανένα νέο από πρωινη βάρδια σε Φυλής, Φωκαίας κτλ;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)