Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.898
- Πόντοι
- 206
Εχω γράψει και κριτική για την πιπα "δονητη" που κάνει.....!
Και άλλη μια το κάνει αυτό. Δουλευει ακόμα εξίσου. Αλλά δεν ήταν κάτι τρομερό.
Εχω γράψει και κριτική για την πιπα "δονητη" που κάνει.....!
ΩΩΩΩΩΩΩΠΠΠΠ αυτή είναι πληροφορία.Επιστροφή από Σόνια (old school milfαρα σοβιετικής προελέυσεως, ψηλή, κανονικό σώμα, αρχοντική με απιστευτα χαλαρωτική γλυκιά φωνή) Φ84??? ή κατι τέτοιο που ειναι στον όροφο που είχε όλο λατίνες πριν κανα μήνα. Μπαίνω, κάθομαι, βγαίνει η ίδια και έρχεται να με καλοσωρίσει, πρώτα οι βυζάρες τις στο πρόσωπο μου (δεν υπήρχε πιο ωραία αίσθηση από αυτο το βυζοκαλοσώρισμα, τις άφησε πανω μου αρκετά δευτερόλεπτα για να τις περιεργαστώ), και μετά αυτή. Περνάω χωρίς δεύτερη κουβέντα, ερχεται, ξεκινάει αριστοτεχνική περιποιηση στις μπαλες με γλειψαρχίδι, βυζομάλαξη, βυζομαλακία, πίπα με ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ που μονο στα πανεπιστήμια τις Σοβιετικής Ενωσης δίδασκαν, είσοδος σε τρυφερό αψεγάδιαστο μουνάκι. Για τελείωμα της ζήτησα να μου γλείψει ξανά τις μπαλες για να στραγγίξω καλά. Απίστευτη γυναίκα. Τωρα μου είπε οτι γύρισε 5 μέρες έχει. Περιποιηση επιπέδου Μπαρμπορας, με λίγο μεγαλύτερες βυζάρες μάλιστα.
ΥΓ στην είσοδο πετυχα λατινοειδές πετιτ με παρα πολλά τατου, αλλαξάμε βλέμματα και την φαντάστηκα καβάλα στον πούτσο μου.
Σε ποιάν αναφέρεσαι;Και άλλη μια το κάνει αυτό. Δουλευει ακόμα εξίσου. Αλλά δεν ήταν κάτι τρομερό.
Σήμερα το πρωί στο 27β υπόγειο ήταν η Sol έτσι την ανακοίνωσαν ψηλό μελαχρινό πολύ καλό αλλά ο μαλακας ο Τσάτσος βάραγε την πόρτα στο δεκάλεπτο.συνέχεια live επιγραμματικα
Φωκαιας 7αρια & 9 κλειστά.
Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.
Φωκαιας 13 ισόγειο Μαρία, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 17α γύρισε από Μολδαβία η Μικαελα, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.
Φωκαιας 17β, 19 & 24 κλειστά.
Φωκαιας 25α Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 25β Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 27α Άμπερ, μελαχρινή ψηλή νταρντανα λατινα με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί κωλομερι κάθετα στη σπονδυλική στήλη και πάνω από το στήθος, απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Ναταλί ξανθιά μαυρισμένη μιλφ σώμα με πιασιματακια 2-2.5βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ιρίνα(Ειρηνη) ξανθιά κοπελίτσα με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα σχεδόν 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
ποια σονια ρε παιδια η γνωστη παλια απο λιοσιων διδυμου κτλ που στραβωνει οταν τις πιανεις τα μαλλια?Επιστροφή από Σόνια (old school milfαρα σοβιετικής προελέυσεως, ψηλή, κανονικό σώμα, αρχοντική με απιστευτα χαλαρωτική γλυκιά φωνή) Φ84??? ή κατι τέτοιο που ειναι στον όροφο που είχε όλο λατίνες πριν κανα μήνα. Μπαίνω, κάθομαι, βγαίνει η ίδια και έρχεται να με καλοσωρίσει, πρώτα οι βυζάρες τις στο πρόσωπο μου (δεν υπήρχε πιο ωραία αίσθηση από αυτο το βυζοκαλοσώρισμα, τις άφησε πανω μου αρκετά δευτερόλεπτα για να τις περιεργαστώ), και μετά αυτή. Περνάω χωρίς δεύτερη κουβέντα, ερχεται, ξεκινάει αριστοτεχνική περιποιηση στις μπαλες με γλειψαρχίδι, βυζομάλαξη, βυζομαλακία, πίπα με ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ που μονο στα πανεπιστήμια τις Σοβιετικής Ενωσης δίδασκαν, είσοδος σε τρυφερό αψεγάδιαστο μουνάκι. Για τελείωμα της ζήτησα να μου γλείψει ξανά τις μπαλες για να στραγγίξω καλά. Απίστευτη γυναίκα. Τωρα μου είπε οτι γύρισε 5 μέρες έχει. Περιποιηση επιπέδου Μπαρμπορας, με λίγο μεγαλύτερες βυζάρες μάλιστα.
ΥΓ στην είσοδο πετυχα λατινοειδές πετιτ με παρα πολλά τατου, αλλαξάμε βλέμματα και την φαντάστηκα καβάλα στον πούτσο μου.
Διδύμου νμζ κλείνουν όλα νωρίςΜήπως πέρασες από διδύμου;είναι εκεί η αλιονα από διδύμου 18α;
Και τα βυζιά και το μουνι, και γενικά ότι τις πιάνεις. Αλλά στο τσιμπούκι κορυφή.ποια σονια ρε παιδια η γνωστη παλια απο λιοσιων διδυμου κτλ που στραβωνει οταν τις πιανεις τα μαλλια?
Την Καλημερα μου Φιλε Διανο......την εχω παρει την Σονια,ενταξει...την κατεχει την τεχνη....αλλα θελει δουλεια ακομα....Εχω γράψει και κριτική για την πιπα "δονητη" που κάνει.....!
Καλημερα φιλε Milf.....να την παρεις....εχει ομορφα χαρακτηριστικα .....και στα νιατα της πρεπει να εκαιγε καρδιες...ΩΩΩΩΩΩΩΠΠΠΠ αυτή είναι πληροφορία.
Πρέπει να τσεκαριστεί η μαντάμ Σόνια
Καλημερα φιλε Wolf......μαλλον στην Πωλινα αναφερεται ....εκανε κατι φιδισια με την γλωσσα....Σε ποιάν αναφέρεσαι;
Καλημερα. Αδερφε έχω την εντύπωση πως από όλες τις κοπέλες που δουλευουν στους οίκους, για εμενα πάντα, η Τζέσικα κάνει την καλυτερη πιπα. Γουστάρω φουλ σάλιο γι'αυτο. Και λαρυγγι φυσικά.Την Καλημερα μου Φιλε Διανο......την εχω παρει την Σονια,ενταξει...την κατεχει την τεχνη....αλλα θελει δουλεια ακομα....
Περασα απο Πωλινα για μια πιπα.....το εχει γυρισει σε βαθυ λαρυγγι αλλα .....περασα και απο Αλικη-Διδυμου...εκλεισε την πορτουλα και ηρθε για μια πιπουλα....πρεπει να ψιλοκαυλωσε γιατι εχυσα και συνεχιζε να ρουφαει με λυσσα....
Παρεμπιπτοντως και οι δυο ειναι Ζωδια Ταυροι αλλα ενω το παλευουν δεν υπαρχει χημεια μαζι μου....μαλλον στο κρεββατι μου ταιριαζει ο Διδυμος....Κλασσικα οι δυο Αλιονες απο Διδυμου που ειχαν αυτη την ανωμαλια και την καυλα στο τσιμπουκι....
Καλα να περνας......
υσ.Δεν εχω παρει ακομα Μπαρμπορα να δω αν την κατεχει την τεχνη.....
Μονο μην της πειραξεις τα μσλλια γιατι φοραει περουκα.Θα τσαντιστει για θανατο.Ητανε πριν στο Φιλιππιδου 11 ισογειο πριν φυγει.Επιστροφή από Σόνια (old school milfαρα σοβιετικής προελέυσεως, ψηλή, κανονικό σώμα, αρχοντική με απιστευτα χαλαρωτική γλυκιά φωνή) Φ84??? ή κατι τέτοιο που ειναι στον όροφο που είχε όλο λατίνες πριν κανα μήνα. Μπαίνω, κάθομαι, βγαίνει η ίδια και έρχεται να με καλοσωρίσει, πρώτα οι βυζάρες τις στο πρόσωπο μου (δεν υπήρχε πιο ωραία αίσθηση από αυτο το βυζοκαλοσώρισμα, τις άφησε πανω μου αρκετά δευτερόλεπτα για να τις περιεργαστώ), και μετά αυτή. Περνάω χωρίς δεύτερη κουβέντα, ερχεται, ξεκινάει αριστοτεχνική περιποιηση στις μπαλες με γλειψαρχίδι, βυζομάλαξη, βυζομαλακία, πίπα με ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ που μονο στα πανεπιστήμια τις Σοβιετικής Ενωσης δίδασκαν, είσοδος σε τρυφερό αψεγάδιαστο μουνάκι. Για τελείωμα της ζήτησα να μου γλείψει ξανά τις μπαλες για να στραγγίξω καλά. Απίστευτη γυναίκα. Τωρα μου είπε οτι γύρισε 5 μέρες έχει. Περιποιηση επιπέδου Μπαρμπορας, με λίγο μεγαλύτερες βυζάρες μάλιστα.
αφου ακομη δεν την εχεις τσεκαρει πρεπει να πας...ειναι πολλα χρονια στο κουρμπετι...απλα πρεπει να πας διαβασμενος διαφορετικα θα τον πιεις....δεν αγγιζεις ειδικα κεφαλι, δεν φιλας βυζια εντονα, δεν ριχνεις μπατσακια στα κολομερια, δεν δεν δεν...καθεσαι αραχτος και σου κανει πιπα....φυσικα παραλληλα με σενα κατω στα ποδια σου για να μη χουφτωνεις...καλη τυχηΩΩΩΩΩΩΩΠΠΠΠ αυτή είναι πληροφορία.
Πρέπει να τσεκαριστεί η μαντάμ Σόνια
Την Καλημερα μου.....ειμαι ο Monti......καλημέρα είμαι καινούρια και ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω ραντεβού
χάρηκα ΜαρίαΤην Καλημερα μου.....ειμαι ο Monti......
Σε καλοσωριζω εκ μερους της πιο ερωτικης κοινοτητας.....χάρηκα Μαρία
ηταν πολυ ατακτος ο κυριος στελλιος....ακρατητος!δε ξερω αν παιζει ακομα βεβαια αυτος ο τσατσος...πανε πολλα χρονια πισω...Χαχαχχα, έλα ρε τυπε, φοβερή κατάσταση. Συνήθως μέχρι χούφτωμα προσπαθούν αλλά τους κόβουν χάχα
Οσες φορες εχω παει ειναι μια ξινη..Ξέρει κανείς ποια τσατσά ειναι στο Σπύρου Πάτσι
Μπορεις να βαλεις λινκ;Εχω γράψει και κριτική για την πιπα "δονητη" που κάνει.....!