Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (30 μέλη και 228 επισκέπτες)

Frogen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
5
Like
472
Πόντοι
300
ναι του εκανε και καλα καταγγελια επειδη την ειπε βιζιτα, του εκλασε τα αρχιδια, και τωρα θελει να γινει βιζιτα :coffee:
απο περιέργεια κάθισα και διάβασα λίγο την στιχομυθία που είχε παιχτεί και πέθανα στο γέλιο. Η τύπισσα απειλούσε και έβριζε και έλεγε για διώξεις ηλεκτρονικού εγκλήματος και ότι έχει θιχτεί η αξιοπρέπεια της και 1 χρόνο μετά ανεβάζει off topic στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα ότι έγινε βίζιτα. Θεωρώ πως απλά απέκτησε πρόσβαση στον λογαριασμό της κάποιος πρώην της κοπέλας και ανέβασε αυτό το ποστ. Μάλλον ο πρώην που του ζάλιζε τα αρχίδια και αυτουνού στο σπίτι για το πόσο θίχτηκε. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Αν είμαι λάθος και πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, μιλάμε για περίπτωση διχασμένης προσωπικότητας.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.788
Πόντοι
1.936
καλημέρα είμαι καινούρια και ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω ραντεβού
Με το καλο!!!!Πως μπορουμε να επικοινωνουμε οι ενδιφερομενοι???Και να δειγματισεις φωτο κτλ να ξερουμε περι τινως προκειται.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.341
Πόντοι
216
τι απ τις καλύτερες ρε χαλαρώστε λίγο! με τα μη και τα
μου η μιγιάγγιχτη δεν σ αφήνει να πιάσεις τίποτα
και είναι συνέχεια μες την ξινίλα και την υπεροψία! ο κώλος της φαρδύς και το τσιμπούκι της τίποτα το ιδιαίτερο
συμφωνω απολυτως. Μυγιαγκιχτη. Τωρα για την ηλικια της, ξαλα κρατει το σωμα της.

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
συμφωνω απολυτως. Μυγιαγκιχτη. Τωρα για την ηλικια της, ξαλα κρατει το σωμα της.
Η ΣΟΝΙΑ ειναι μουναρα για την ηλικια της..φατσαρα εχει ματαρες βυζαρεσ απιστευτες...ισως τα πιο ωραια βυζια που χω δει στη ζωη μου μπορω να πω..στα νιατα της δε τη πλησιαζες καν ηταν σιγουρη χυλοπιτα.κατα τα αλλα φολα εντελως σε θεμα υπηρεσιων κτλ.οκ για μια φορα ισως να πας αλλα δευτερη δε ξαναπας βεβαια παιζει και η χημεια ρολο.ισως δεν εχω εγω χημεια με αυτην.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.341
Πόντοι
216
Η ΣΟΝΙΑ ειναι μουναρα για την ηλικια της..φατσαρα εχει ματαρες βυζαρεσ απιστευτες...ισως τα πιο ωραια βυζια που χω δει στη ζωη μου μπορω να πω..στα νιατα της δε τη πλησιαζες καν ηταν σιγουρη χυλοπιτα.κατα τα αλλα φολα εντελως σε θεμα υπηρεσιων κτλ.οκ για μια φορα ισως να πας αλλα δευτερη δε ξαναπας βεβαια παιζει και η χημεια ρολο.ισως δεν εχω εγω χημεια με αυτην.
Σε ποιο μαγαζί εργάζεται να την επισκευτώ? Τι πρόγραμμα κάνει?

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.465
Πόντοι
3.246
μάγκες πέρασα με Βίκυ από φυλής 69 και όσο με τσιμπούκωνε παρατήρησα στο σώμα της χαμηλά αλλά και στα πόδια της αρκετές μελανιές! λέτε να ναι θύμα τράφικινγκ η συγκεκριμένη γι αυτό
και η αλλαγή στη συμπεριφορά της; αν περάσει κάποιος συναγωνιστής ας με επιβεβαιώσει... στενοχωρήθηκα πραγματικά

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.341
Πόντοι
216
μάγκες πέρασα με Βίκυ από φυλής 69 και όσο με τσιμπούκωνε παρατήρησα στο σώμα της χαμηλά αλλά και στα πόδια της αρκετές μελανιές! λέτε να ναι θύμα τράφικινγκ η συγκεκριμένη γι αυτό
Μηπως μαστγωθηκε στα πλαισια των υπηρεσιων που προσφέρει? Σαν εξτρα.
και η αλλαγή στη συμπεριφορά της; αν περάσει κάποιος συναγωνιστής ας με επιβεβαιώσει... στενοχωρήθηκα πραγματικά

69fil

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
138
Πόντοι
0
τι απ τις καλύτερες ρε χαλαρώστε λίγο! με τα μη και τα
μου η μιγιάγγιχτη δεν σ αφήνει να πιάσεις τίποτα
και είναι συνέχεια μες την ξινίλα και την υπεροψία! ο κώλος της φαρδύς και το τσιμπούκι της τίποτα το ιδιαίτερο
πεσ τα γιατι την εχουν θεα εδω μεσα η μετριοτητα της μετριοτητας και φουλ ξυνιλα

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
49
Like
2.641
Πόντοι
3.172
Δύσκολο η συγκεκριμένη νομίζω να είναι θύμα ... επαγγελματίας...είχε φύγει και ξανά ήρθε

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446

Μάλλον αυτομαστιγώθηκε επειδή από μαλακία της και υπεροψία της έχασε τον καλύτερο πελάτη της για πάντα!

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.946
Πόντοι
711
Επαναληπτικη με τη Μιλφ Άννα στο Ιωαννίνων 5 όροφος.
Καυλιάρα γυναίκα,φουλ ερωτική, προσαρμόζεται στα γούστα σου,σε ρωτάει τι σου αρέσει και το κάνει.
Γνήσια γυναίκα που θα περάσεις καλά.
Μήπως στο 3 όροφος;
Το 5 ένα είναι..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Αλάνι είσαι ο ίδιος τύπος που έκανε τα πορνοτεπορταζ με τις μαύρες γαζελες ? Ρισπεκτ, ωραίες εποχές
Ο ιδιος και απαραλλαχτος.μια φορα πορνος για παντα πορνος !!!χαχαχα!!!πολυ ρομαντικες εποχες καυλεα μου...ξενοδοχειον βασιλικον, μαυρες γαζελες,μεταλαγμενη ηδονη,πορνοdisneyland και αλλες πολλες πορνοπεριπετιες...!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Τι εννοείς και η μιρα κάπου στις αρχές εμένα μου είχε πει ότι έπεσε με τη Suzuki μου εκνε και θετρο με τα χερια τις και γελάγαμε με Κάτι αστεία που της έκανα

Αν και την τρίτη φορά παρατήρησα κ στο κωλομερι μελάνια π μου έκανε σήμα ότι είναι απτή μηχανή ενω νομίζω δεν υπήρχε την πρώτη φορά και εκεί

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.465
Πόντοι
3.246
Τι εννοείς και η μιρα κάπου στις αρχές εμένα μου είχε πει ότι έπεσε με τη Suzuki μου εκνε και θετρο με τα χερια τις και γελάγαμε με Κάτι αστεία που της έκανα

Αν και την τρίτη φορά παρατήρησα κ στο κωλομερι μελάνια π μου έκανε σήμα ότι είναι απτή μηχανή ενω νομίζω δεν υπήρχε την πρώτη φορά και εκεί
τύπε λες τότε
να χει καμιά Hayabusa η Βίκυ;;;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom