Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 379 άτομα (40 μέλη και 339 επισκέπτες)

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Κάποια με κωλαρα να προτείνει κάποιος; Μετά το καλοκαίρι έχουμε φορτώσει άσχημα με τόσους κωλους που είδαμε στις παραλίες

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.147
Πόντοι
1.936
Η ΣΟΝΙΑ ειναι μουναρα για την ηλικια της..φατσαρα εχει ματαρες βυζαρεσ απιστευτες...ισως τα πιο ωραια βυζια που χω δει στη ζωη μου μπορω να πω..στα νιατα της δε τη πλησιαζες καν ηταν σιγουρη χυλοπιτα.κατα τα αλλα φολα εντελως σε θεμα υπηρεσιων κτλ.οκ για μια φορα ισως να πας αλλα δευτερη δε ξαναπας βεβαια παιζει και η χημεια ρολο.ισως δεν εχω εγω χημεια με αυτην.
...αρχιδια ειναι.Μια ξιπασμενη κωλογρια ειναι που ειναι σχεδον καραφλη απο την αραιωση.Οταν την δεις μερα μεσημερι να περπαταει σερνωντας τα πασουμια της στην Αχαρνων,θα πας να της ζητησεις ολα τα 20αρικα που φυτιλιασες για παρτη της καποτε.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Επίσης μιας και το ξέχασα, Κολωνού 27 βράδυ στο 15άρι εγώ προσωπικά έχω ΚΑΙΡΟ να δω κάτι που να αξίζει τη χρηματική διαφορά, για μένα προς το παρόν είναι ΚΑΘΑΡΑ χάσιμο χρήματος (σουβλάκι+hell με το 5ευρο) και σκέτη ψευδαίσθηση!

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
Στοχευμένα χωματιανου 11. Έδωσα το 20αρικο οριακά πριν η τσα2 μου πει ότι δουλεύει η Αντριάνα. Μπήκα και περίμενα να τελειώσει τον προηγούμενο. Ήρθε και ξεκίνησε τα κλασικά φιλιά δαγκώματα γλυψιματα( έχει τεράστια γλώσσα) και εγώ δε χωρταινα να πιάνω κωλαρακι. (Αν και δεν αναφέρεται συχνα έχει και τιμια βυζάκια, δεν είναι αβυζη) σχολαστικό καθάρισμα με μανταλάκι και πίπα ακα καλουτσικη. Ενώ ανέβηκε και 69 με προτροπή μου. Ωραίο μουνάκι μηδέν τζελ. Με τελείωσε με πολύ δυνατό ανάποδο cow με εμένα να βαραω κωλαρα( δεν είδα κυτταρίτιδα όπως λεν πολλοί. Αντιθέτως σαν να μου φάνηκε πιο σκληρός από την προηγούμενη φορά. )
Υγ. Συγκριτικά με οσε έχω πάρει νιώθω ότι έχει αρκετά σφιχτό μουνι, ας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει οποίος έχει αποψη

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Δοκιμή πριν λίγο με την Ηλέκτρα στο Φυλής 67.
Πιο πολύ από περιέργεια μιας και στο σαλοναρισμα δεν με εψησε και πολύ.
Όποιος δεν έχει παντρευτεί και δεν ξέρει τι σημαίνει συζυγική γκρίνια μπορεί να πάει να ζήσει μια τέτοια εμπειρία
Σε μια φάση πήγαν να με πιάσουν τα γέλια,ουδέν περαιτέρω σχόλιο.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Κάποια με κωλαρα να προτείνει κάποιος; Μετά το καλοκαίρι έχουμε φορτώσει άσχημα με τόσους κωλους που είδαμε στις παραλίες
Σιμόνα φυλής 65 βράδυ αργά, αλλά είναι κι αυτή
με τα φεγγάρια της

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
Όποιος δεν έχει παντρευτεί και δεν ξέρει τι σημαίνει συζυγική γκρίνια μπορεί να πάει να ζήσει μια τέτοια εμπειρία
Για πες,για πες,να δω αν μοιάζει με τη δική μου.... :grin:

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.777
Πόντοι
201
Ρε παιδιά έχω μια απορία.
Μονίμως έξω απο τον οίκο που εργάζεται η Μπάρμπαρα είναι παρκαρισμένη μία SLK .
Αυτός που την έχει δεν φοβάται μην την κλέψουν ή την σπάσουν ;
Μήπως είναι της Μπαρμπορας ή του νταβά του καταστήματος;
Εγώ πάντως σε καμιά περίπτωση δεν θα την άφηνα σε τόσο κακόφημη περιοχή.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Ρε παιδιά έχω μια απορία.
Μονίμως έξω απο τον οίκο που εργάζεται η Μπάρμπαρα είναι παρκαρισμένη μία SLK .
Αυτός που την έχει δεν φοβάται μην την κλέψουν ή την σπάσουν ;
Μήπως είναι της Μπαρμπορας ή του νταβά του καταστήματος;
Εγώ πάντως σε καμιά περίπτωση δεν θα την άφηνα σε τόσο κακόφημη περιοχή.
της ξανθιάς τσατσας που δουλεύει στο Βέργας 7 όροφο ανήκει, εκεί που λές την αφήνει ή έξω από τα Εξηκιου 18.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
τόσα χρόνια τα ίδια αυτή η κοπέλα...

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Λιοσίων 73β Εύα και Άννα...Εύα με βυζάρες υπάρχουν φωτό..Άννα μια χοντρούλα..στο 73α Μίρα και μια καινούρια Κασσάνδρα..πιπινι αλλά μέτρια μέσα...στο Φώκαιας 13 Μάργκο όχι ελεύθερο στοματικό...

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.777
Πόντοι
201
της ξανθιάς τσατσας που δουλεύει στο Βέργας 7 όροφο ανήκει, εκεί που λές την αφήνει ή έξω από τα Εξηκιου 18.
Ωραία η τσατσά !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λιοσίων 73β Εύα και Άννα...Εύα με βυζάρες υπάρχουν φωτό..Άννα μια χοντρούλα..στο 73α Μίρα και μια καινούρια Κασσάνδρα..πιπινι αλλά μέτρια μέσα...στο Φώκαιας 13 Μάργκο όχι ελεύθερο στοματικό...
Που υπάρχουν φωτό ;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Άλλο αντέχουν και άλλο γουστάρουν.
Σε αντίθεση με τους άρρωστους εμείς οι φυσιολογικοί άντρες αντλούμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ηδονή από το γαμήσι παρά από τον πόνο ή έστω την ενόχληση που μπορεί να νιώθει η γυναίκα. Εντάξει, όλοι έχουμε μερικά σαδιστικά γονίδια που μπορεί να εκδηλώνονται με το να γουστάρουμε να «ζορίζουμε τις τρύπες τους», να ρίχνουμε πουτσοσκάμπιλα, κωλοχάστουκα κλπ αλλά το να καυλώνει κανείς περισσότερο από τον πόνο που προκαλεί παρά από το γαμήσι τότε δεν θέλει γυναίκα αλλά ψυχίατρο.
Οι πουτάνες που ζητούν γαμήσι και ξύλο ακόμα και από τους πελάτες τους δεν χρειάζονται ψυχίατρο;

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.473
Πόντοι
201
Κωλο έδωσε ? Μήπως για αυτο γκρίνιαζε ...

snarftc

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0
γνωριζει κανεις αν εχουμε ασσιατισα αποψε μην κατεβαινω τζαμπα (Φ69) η καπου αλλου

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
τόσα χρόνια τα ίδια αυτή η κοπέλα...
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση του να γαμάς γκροβερ, η γυναίκα να κάνει παραπονα αλλά εσυ τον χαβά σου!!
"Λεγε εσυ, εγώ σε ακουω...!! "

putanero28

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
2
Like
67
Πόντοι
0
Ψαξε κυρ Βασίλη φυλης, λίγο πριν την Φώκαιας στο αριστερό σου χέρι, άσπρη πόρτα, νούμερο δε θυμάμαι. Έχει ένα λατιν ήταν δεύτερη μέρα σήμερα, δεύτερη βάρδια, απίθανο κωλι μίνι καρντασιαν, με τατου, τζουσι, ο έμπειρος τσατσος έσκυβε και το φιλαγε με ενθουσιασμό σε ανεπανάληπτο προμο που μόνο αυτός κατέχει.
δεν μπήκα γιατί περίμενε λαός για προσκύνημα, απλό πρόγραμμα , νέα στη δουλειά, η παλιά καραβάνα κυρ Βασίλης θα τη βάλει στα κόλπα . Όποιος μπει ας ενημερώσει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom