Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα αδέρφια. Αν θέλει κάποιος να με βοηθήσει με ένα κορίτσι στη φυλής(είναι κάτι απλό) ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ!!!!
γιατί δε ρωτάς εδώ γενικά να έχεις και περισσότερεςΚαλησπέρα αδέρφια. Αν θέλει κάποιος να με βοηθήσει με ένα κορίτσι στη φυλής(είναι κάτι απλό) ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ!!!!
Αλλη γλυκα το βραδι.....Ναι ενω το μεσημερι ειναι καλυτερα ...
Τωρα περασα με το αμαξι και μαζευαν ενα πτωμα στο παρκινκ πειραιως και μυλερρου
Σε θέλει μόνο για πελάτη. Απλό, μην μπαίνεις στον κοποΚαλησπέρα αδέρφια. Αν θέλει κάποιος να με βοηθήσει με ένα κορίτσι στη φυλής(είναι κάτι απλό) ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ!!!!
Ισχύει, είναι λιγότερο έντονη η οσμή από τα ούραΑλλη γλυκα το βραδι.....
Ποιος θα ασχοληθει με την slk ρε μυστη..; με 2000 βρισκεις..Μονίμως έξω απο τον οίκο που εργάζεται η Μπάρμπαρα είναι παρκαρισμένη μία SLK .
Τώρα το ξεφτίλησες.Ποιος θα ασχοληθει με την slk ρε μυστη..; με 2000 βρισκεις..![]()
Κυρία Ανθούλα ,η μεγαλοβύζα τσατσά..Και ενίοτε συμπαρτουζιάρα..Ποιος θα ασχοληθει με την slk ρε μυστη..; με 2000 βρισκεις..![]()
Δοκιμάστηκε και δεν λέει τίποτα από συμμετοχή. Μου την έσπασε. Έχει τεράστιο φοβερό φυσικό βυζι. Αυτό είναι το μόνο θετικό. Αποκει και πέρα ξεκιναει μια ηλίθια πίπα της πλάκας ενώ ταυτόχρονα παίζει με τα δάχτυλα της τον πουτσο λες και είναι φλογέρα.... Πολύ γέλιο, ότι ναναι. Δείχνει σαν να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να ΜΗΝ γαμηθει, αλλά δεν κάνει και τίποτα αξιόλογο για να πεις ότι αξίζει να τελειώσεις με πίπα. Δεν μιλάει καθόλου αγγλικά, από Μολδαβία είναι. Στο γαμησι ότι ναναι επίσης. Με μπλόκαρε μονίμως , εγώ από πάνω της και αδύνατον να καταφέρω φουλ διείσδυση. Κλειστά τα πόδια , να με σπρώχνει κλπ. Ωστόσο έδειχνε όντως να ποναει και δεν νομίζω ότι το έκανε ψέματα. (Δεν ειναι στενή πάντως) Της έπιανα τα πόδια να τα σηκώσω , τίποτα εκεί μπλοκάρισμα ξανά. Ε αγαμησου.....Ναι γαμησετα την ειδα και γω..Ηρα λεγεται αρκετα γεματουλα...δεν δοκιμασα να δωσω 20ρικο με την συγκεκριμενη...τετοιας κατηγοριας κοπελες εχει πολλες στο Μεταξουργειο στο 10ρικο.....
Αδιαφορο και γρηγορο σαλοναρισμα.Κορμι βεβαια νεανικοτατο,βυζακι ωραιο στο υψος του,κωλαρακι πιπινικο,μικρη σε ηλικια και κουκλι το λατινακι,αλλα τι να το κανεις οταν οι υπηρεσιες ειναι μετριοτατες.Καλημέρα στην παρέα
Η σολ από Λιοσίων και Φώκαιας λέει τίποτα;;;
Στην Νικα. Μια με γυαλια και αρκετό υφάκι. Κάπου στην Κωνσταντινουπολεως.Σε ποιάν αναφέρεσαι;
Θα συμφωνήσω + ότι στο 69 μετά από 20 δεύτερα δεν ήθελε άλλο.Αδιαφορο και γρηγορο σαλοναρισμα.Κορμι βεβαια νεανικοτατο,βυζακι ωραιο στο υψος του,κωλαρακι πιπινικο,μικρη σε ηλικια και κουκλι το λατινακι,αλλα τι να το κανεις οταν οι υπηρεσιες ειναι μετριοτατες.
Για την νικά στο βεργας 3 λες ; την πήρα την Κυριακή αυτήΣτην Νικα. Μια με γυαλια και αρκετό υφάκι. Κάπου στην Κωνσταντινουπολεως.
Απορώ κι εγω με εμένα μια φορά που πήγα μαζι της. Κάνει αυτό το να δονεί την γλώσσα της. Αλλα εμένα δεν μου άρεσε. Περνάω καλά με πιο απλά πράγματα. Κι όσοι μιλάνε περι σοβιετικης σχολής κι αλλες παραμυθιένες υπερβολλές... αυτα περάσαν ανεπιστρεπτι εδω και πολλά χρόνια. Σοβιετικό μουνι και πίπες χόρτασε ο έλληνας μόνο στα 90s. Μετά σχόλασε.