Ναι γαμησετα την ειδα και γω..Ηρα λεγεται αρκετα γεματουλα...δεν δοκιμασα να δωσω 20ρικο με την συγκεκριμενη...τετοιας κατηγοριας κοπελες εχει πολλες στο
Μεταξουργειο στο 10ρικο.....
Δοκιμάστηκε και δεν λέει τίποτα από συμμετοχή. Μου την έσπασε. Έχει τεράστιο φοβερό φυσικό βυζι. Αυτό είναι το μόνο θετικό. Αποκει και πέρα ξεκιναει μια ηλίθια πίπα της πλάκας ενώ ταυτόχρονα παίζει με τα δάχτυλα της τον πουτσο λες και είναι φλογέρα.... Πολύ γέλιο, ότι ναναι. Δείχνει σαν να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να ΜΗΝ γαμηθει, αλλά δεν κάνει και τίποτα αξιόλογο για να πεις ότι αξίζει να τελειώσεις με πίπα. Δεν μιλάει καθόλου αγγλικά, από Μολδαβία είναι. Στο γαμησι ότι ναναι επίσης. Με μπλόκαρε μονίμως , εγώ από πάνω της και αδύνατον να καταφέρω φουλ διείσδυση. Κλειστά τα πόδια , να με σπρώχνει κλπ. Ωστόσο έδειχνε όντως να ποναει και δεν νομίζω ότι το έκανε ψέματα. (Δεν ειναι στενή πάντως) Της έπιανα τα πόδια να τα σηκώσω , τίποτα εκεί μπλοκάρισμα ξανά. Ε αγαμησου.....
Της κάνω νόημα έλα από πάνω , no no.
Την στήνω στα τέσσερα , έκατσε σαν ηλίθια. Κάπου εκεί βαρέθηκα , έβγαλα καποτα και την έχυσα στον κωλο και στην πλάτη.
Κρίμα διότι πρώτον το βυζι της είναι γαμάτο και δεύτερον διότι εμένα προσωπικά η φάτσα με αυτό το ξυρισμένο κεφάλι με καυλωνει. Αλλά δεν ξανά δοκιμάζω , βαριέμαι.
Θέλει τρομερη καθοδήγηση και δείχνει ότι δεν την παλεύει αν την εχεις λίγο πιο χοντρή από το μέσο όρο.
Άκυρο από εμένα αλλά οι βυζολάτρεις ας δοκιμάσουν μήπως καταφέρουν να την στήσουν από πάνω να καβαλήσει αυτή και να παίζουν με τις βυζάρες της.
Εγώ δεν πάω ξανά, παρόλο που όλα τα αρνητικά παραπάνω δεν τα κάνει με κακή διάθεση, ειναι χαμογελαστή και όλα καλά, αλλά τι να το κάνεις, να γαμησουμε μπήκαμε βρε Ήρα, αμα δεν μπορείς άστο....
(Επειδή δεν έκανα παράθεση. Τα σχόλια είναι για Φ109β κάτω, βάρδια 23:00-05:00)